Tribina krcata.

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Ja sam na Husrefa i misliovicious wrote:Vahidina se ne sjecam, ali eto i ja sam cuo to.stakasa wrote:Zamorano je bio jos bolji u igri glavom. A Sirer je bio bolji i od Bierhofa po meni. Musemic sami vrhPoint. wrote:Kad se spominju igraci koji su imali dobar udarac glavom, spomenuo bih Marcela Salasa, metar i zilet sto bi se reklo al je imao strasan skok i udarac.
I vazda sam se pito zasto Jardel nije doguro dalje od Porta i Galate?
Samo nikako ne mogu da zamislim kako li je to mogao biti bolji od Husrefa u igri glavom
Sinoć protiv Herthe zabio je dva gola. Ne prestaje trpati.mali_milojica wrote:Gledam pregled primere,grehota je ne spomenuti Aduriza i njegovu igru glavom. Maeatralan

Roy je sklepo Suareza definitivnoRomanista 101% wrote:kad smo kod Spanaca ova ekipa je nekad igrala strasan fudbal...

R9.. wrote:Evo tima finog
Ovaj trojac iz Valensije je morao biti prodat zbog nesppsobne uprave,čije posljedice se vide i dan danas.bersK wrote:
Tri najgotivnija tima koja su se pojavila na terenima Španije zadnjih 12-13 godina. Kaki kurac Realona.-
Zbog njih ja jos uvijek ni za kog drugo u engleskoj ne mogu da navijam. Lee bowyer i alam smith su mi najgotivniji bili igrac iz engleske iz mog perioda djetinjstvaR9.. wrote:Evo tima finog
Najdraza spanska ekipa ikad,valjda sam ih zagotivio jos 94te kad Djukic fuli penal u zadnjoj minuti i izgubise titulu.Romanista 101% wrote:kad smo kod Spanaca ova ekipa je nekad igrala strasan fudbal...
mali_milojica wrote:Najdraza spanska ekipa ikad,valjda sam ih zagotivio jos 94te kad Djukic fuli penal u zadnjoj minuti i izgubise titulu.Romanista 101% wrote:kad smo kod Spanaca ova ekipa je nekad igrala strasan fudbal...
Poslije 2002,otisli u goste kod Arsenala,cijela evropa drhti od Henrya i ostalih,u Engleskoj sve deru. Dodje Deportivo,otrese ih kao slinu u sred Londona 2:0. Arsenal se s loptom nije sreo.
U isto vrijeme nekad,finale kupa Kralja. Real prvak evrope bio te godine. Otrese ih Deportivo u sred Madrida 2:1 i uze na njihovom terenu jubilarni 100 kup kralja.
Barcelona prije Barcelone.
Jest da su mi nasukali najdrazi Milan malo.kasnije,ali ostali su mi dragi