Šale na račun feministkinja i ljevičara
-
omar little
- rajv0sa
#152 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Za 221 idiota ovo je smiješno, a meni smiješno kako je to njima smiješno

Glupost se mjeri od 0 do desničarski aktivista
- rajv0sa
#153 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Ne znam da li pod doktori podrazumjevaju Karadžića
- muhafuca
#154 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Zene opet ugrozene
Nista po feministkinjama

Nista po feministkinjama
- jasko_ba
#155 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Upratio sam razne debile, pogotovo ove paravojne hodze na relaciji Maglaj-Zenica-Visoko, ali ovaj lik je bez premca.seln wrote:Sta se ibretite? Mislite li da bi OVO razumjelo pravi humor?
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#156 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Pogledali prvi put Zvjezdane staze. Navukli se na Spocka_BataZiv_0809 wrote:Sta him znaci ova podignuta ruka? Muslimansko bratstvo?seln wrote:Sta se ibretite? Mislite li da bi OVO razumjelo pravi humor?
- cyprus
#157 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Pa prizno sam ima nekoliko stranica unazadtranquil wrote:cypruse, navukao si se, priznaj

PS Nego kad već pričate o broju prstiju... Zanimljivo je da su ovi (Zahiragić, Serdarević i co.) imali kolektivnu sliku sa podignuta četiri prsta, nakon što su pobijedili na nekom studentskom kvizu... Ekipa im se zvala Abu Hamza
Last edited by cyprus on 19/09/2017 23:16, edited 2 times in total.
- Edin H.
#158 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Dobra mu je ova._BataZiv_0809 wrote:Jebo majku kad vidim komentare na profilima njega i ovog Merima, tacno mi muka dodjeseln wrote:Pogresan topic, ovo treba na "Dokaz koliko su desnicari paglu"._BataZiv_0809 wrote:komentar na fb status Zahiragica:
Svi ovi što pričaju tito dobar imaju avlije bez garaže i parking mjesta jer ni u snu nisu sanjali da će doći Alija i da će im pred kućom biti po dva-tri auta! Ali helem neise žao mi je njih što se tito nikad neće vratiti a drago mi je zbog mnene!
See Translation
- jasko_ba
#159 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Moglo je tu ispasti lijepe zajebancije, nije da nema materijala

Medjutim, sve te "sda-ovske tzv. satiricne stranice" su leglo najvecih debila i nacionalista. Ovakvi komentari su redovna pojava

Medjutim, sve te "sda-ovske tzv. satiricne stranice" su leglo najvecih debila i nacionalista. Ovakvi komentari su redovna pojava

- sheilak
#160 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
vrlo intelektualne face. kao iz ko to tamo peva?jasko_ba wrote:Upratio sam razne debile, pogotovo ove paravojne hodze na relaciji Maglaj-Zenica-Visoko, ali ovaj lik je bez premca.seln wrote:Sta se ibretite? Mislite li da bi OVO razumjelo pravi humor?
- drndalo
#161 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Jest, ali oni iz filma su znali svirati instrument, ovi samo sviraju *urcu...
- cyprus
#162 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Kud ćeš dalje od:jasko_ba wrote:Medjutim, sve te "sda-ovske tzv. satiricne stranice" su leglo najvecih debila i nacionalista. Ovakvi komentari su redovna pojava

Toliko je reprezentativno u smislu sumanutosti tamošnje publike, da sam morao postirati opet
- seln
#163 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Najgore ( i najvise iritantno) od svega: ovakvi turbo-muslici su nevidjeni supci. Dusa im slagati, ukrasti, prenijeti haber, podmetnuti nogu...jasko_ba wrote:Moglo je tu ispasti lijepe zajebancije, nije da nema materijala![]()
mogao bih se kladiti da im je Ceca Mozart.
- sheilak
#164 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Ima i onih kojima je Ceca svetinja i koji komuniciraju u smislu "Allaha mi, kad te spucam stosom". To su ljudi niske inteligencije, saneri, sitni kriminalci, etc. Nisu oni problem, ono svakako mijenjaju gospodara po potrebi.seln wrote:Najgore ( i najvise iritantno) od svega: ovakvi turbo-muslici su nevidjeni supci. Dusa im slagati, ukrasti, prenijeti haber, podmetnuti nogu...jasko_ba wrote:Moglo je tu ispasti lijepe zajebancije, nije da nema materijala![]()
mogao bih se kladiti da im je Ceca Mozart.
Al ovakvi kao sto je ovaj Belmin gore, ti jesu problem. Ako mi vjerujete, ja zaista nisam bila svjesna postojanja bosnjackih desnicara
Niti sam bila svjesna da je ovo uzelo tolikog maha. Zahiragic je primjerice mali placenik koji se uzivio u sve to, ali oni poput ovog Belmina zaista vjeruju, zive to. Plus sto dolazi prilicno mracni background rigidne i polupismene interpretacije Islama. A ja uvijek kazem, desnicari i konzervativci i religijski fanatici imaju vise izdrzljivosti i energije
Fakat problem postaju.
Inace, nemam salu, al eto ako moze koja na temu feministkinja.
-
broj dva
#165 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Evo jedan sa teme "vic dana"
Kae Huso sinu dje je ono sto krompir guli...ma otisla do piljare
Trazila si
Kae Huso sinu dje je ono sto krompir guli...ma otisla do piljare
Trazila si
- sheilak
#166 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
thnx
dajte jos, u mazohistockom sam raspolozenju.
dajte jos, u mazohistockom sam raspolozenju.
- seln
#167 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Obratite paznju na odjecu i habitus "razumnog"
jebite me ako takvi imaju razuma koliko ameba.

- tranquil
#168 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
A vidim i prelamanje riječi po slogovima im ide kao i humor.
- seln
#169 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Evo malo nacistickog humora... koliko je to bolesno, kruh te rodio...

- sheilak
#170 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
ja ne znam zasto je njima komunizam/socijalizam neprijatelj br.1? pogotovo socijalizam za muslimane, ali i kriscane u cro? zar Islam i Kriscanstvo ili barem Isusov nauk ne propagiraju-nacelno- upravo vrijednosti koje se vezu za komunizam & socijalizam?
kako im objasniti to da bi recimo Isus bio prvi komunista i hippie da se vrati?
- cyprus
#171 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Nema to veze sa vjerom... Njima je vjera samo paravan, iliti simbol hajmo reći... Sredstvo oko kojeg će se okupiti...sheilak wrote:ja ne znam zasto je njima komunizam/socijalizam neprijatelj br.1? pogotovo socijalizam za muslimane, ali i kriscane u cro? zar Islam i Kriscanstvo ili barem Isusov nauk ne propagiraju-nacelno- upravo vrijednosti koje se vezu za komunizam & socijalizam?
Ovo njihovo djelovanje je strogo antiislamskog karaktera, ali boli njih kurac...
- tranquil
#172 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Mladi bošnjački desničari, čije kreativne vrhunce vidimo, se otvoreno furaju na američke desničare, a koji su, iako vjeruju da se bore protiv establishmenta, zapravo u dvosmjernom parazitskom odnosu sa najgorim dijelom republikanskog establishmenta, i preuzeli su od njih moral po pitanju solidarnosti sa drugim ljudskim bićima. Njihov Isus je malo drugačiji.

- seln
#173 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
U normalnim drzavama je to vec poznato, krscancka socijalna nauka se lagano etablira, jer se ne mogu vjecito zatvarati oci i na svaki problem odgovarati "dace bog".sheilak wrote:ja ne znam zasto je njima komunizam/socijalizam neprijatelj br.1? pogotovo socijalizam za muslimane, ali i kriscane u cro? zar Islam i Kriscanstvo ili barem Isusov nauk ne propagiraju-nacelno- upravo vrijednosti koje se vezu za komunizam & socijalizam?
Evo primjera
Kardinal iz Freisinga, Reinhard Marx... knjiga je koncipirana kao pismo njegovom "prezimenjaku", Karlu. Naravno, on ne preuzima marksizam 1:1, ali svakako tematizira socijalne probleme koji postoje i u najbogatijim drustvima. Upravo zbog toga ne mogu da shvatim sutnju nasih imama, popova, svecenika... a jos manje shvatam njihovo dodvoravanje desnicarima.
- hadzinicasa
#174 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
da tu si potpuno u pravu. dodala bih samo da su zadnja dvojica (trojica) Papa dobrano odredila odnosno oblikovala ovakvo usmjerenje.seln wrote:U normalnim drzavama je to vec poznato, krscancka socijalna nauka se lagano etablira, jer se ne mogu vjecito zatvarati oci i na svaki problem odgovarati "dace bog".sheilak wrote:ja ne znam zasto je njima komunizam/socijalizam neprijatelj br.1? pogotovo socijalizam za muslimane, ali i kriscane u cro? zar Islam i Kriscanstvo ili barem Isusov nauk ne propagiraju-nacelno- upravo vrijednosti koje se vezu za komunizam & socijalizam?
Evo primjera
Kardinal iz Freisinga, Reinhard Marx... knjiga je koncipirana kao pismo njegovom "prezimenjaku", Karlu. Naravno, on ne preuzima marksizam 1:1, ali svakako tematizira socijalne probleme koji postoje i u najbogatijim drustvima. Upravo zbog toga ne mogu da shvatim sutnju nasih imama, popova, svecenika... a jos manje shvatam njihovo dodvoravanje desnicarima.
ova igra rijeci ovog Marxa mi je kul. kao i koncept. moglo bi se oFo procitati.
- wewa
#175 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
pretpostavljam zato sto su 'nacitani', pa posjeduju fundamentalno poznavanje i komunizma i vjere koju tvrde da prakticiraju.sheilak wrote:ja ne znam zasto je njima komunizam/socijalizam neprijatelj br.1? pogotovo socijalizam za muslimane, ali i kriscane u cro? zar Islam i Kriscanstvo ili barem Isusov nauk ne propagiraju-nacelno- upravo vrijednosti koje se vezu za komunizam & socijalizam?
a zapravo socijalizam svode na ateizam, kojeg se boje koliko i svinjetine. bluda, pak, not so much.