Šale na račun feministkinja i ljevičara

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
rajv0sa

#152 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by rajv0sa »

Image
Za 221 idiota ovo je smiješno, a meni smiješno kako je to njima smiješno :mrgreen:
Image
Glupost se mjeri od 0 do desničarski aktivista
rajv0sa

#153 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by rajv0sa »

Image
Ne znam da li pod doktori podrazumjevaju Karadžića :lol:
muhafuca

#154 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by muhafuca »

Zene opet ugrozene

Nista po feministkinjama

:-) :-) :-)
jasko_ba

#155 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by jasko_ba »

seln wrote:Sta se ibretite? Mislite li da bi OVO razumjelo pravi humor?
Image
Upratio sam razne debile, pogotovo ove paravojne hodze na relaciji Maglaj-Zenica-Visoko, ali ovaj lik je bez premca.
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#156 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by Romeo 80 »

_BataZiv_0809 wrote:

Image
Sta him znaci ova podignuta ruka? Muslimansko bratstvo?
Pogledali prvi put Zvjezdane staze. Navukli se na Spocka :D Treba im još vježbe :lol:
cyprus

#157 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by cyprus »

tranquil wrote:cypruse, navukao si se, priznaj
Pa prizno sam ima nekoliko stranica unazad :mrgreen:

Image

PS Nego kad već pričate o broju prstiju... Zanimljivo je da su ovi (Zahiragić, Serdarević i co.) imali kolektivnu sliku sa podignuta četiri prsta, nakon što su pobijedili na nekom studentskom kvizu... Ekipa im se zvala Abu Hamza :-D Tada još nisu bili poznati... Ono što je tu zanimljivo, jeste da te slike nema više nigdje, dobro su je sklonili... Nije valjda da ih je sramota Muslimanske braće? :mrgreen:
Last edited by cyprus on 19/09/2017 23:16, edited 2 times in total.
Edin H.

#158 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by Edin H. »

_BataZiv_0809 wrote:
seln wrote:
_BataZiv_0809 wrote:komentar na fb status Zahiragica:

Svi ovi što pričaju tito dobar imaju avlije bez garaže i parking mjesta jer ni u snu nisu sanjali da će doći Alija i da će im pred kućom biti po dva-tri auta! Ali helem neise žao mi je njih što se tito nikad neće vratiti a drago mi je zbog mnene! ;)
See Translation
:D
Pogresan topic, ovo treba na "Dokaz koliko su desnicari paglu". :D
Jebo majku kad vidim komentare na profilima njega i ovog Merima, tacno mi muka dodje :-)
Dobra mu je ova. :D
jasko_ba

#159 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by jasko_ba »

Moglo je tu ispasti lijepe zajebancije, nije da nema materijala :D
Image
Medjutim, sve te "sda-ovske tzv. satiricne stranice" su leglo najvecih debila i nacionalista. Ovakvi komentari su redovna pojava
Image
sheilak

#160 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by sheilak »

jasko_ba wrote:
Image
Upratio sam razne debile, pogotovo ove paravojne hodze na relaciji Maglaj-Zenica-Visoko, ali ovaj lik je bez premca.
vrlo intelektualne face. kao iz ko to tamo peva? :D
drndalo

#161 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by drndalo »

Jest, ali oni iz filma su znali svirati instrument, ovi samo sviraju *urcu...
cyprus

#162 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by cyprus »

jasko_ba wrote:Medjutim, sve te "sda-ovske tzv. satiricne stranice" su leglo najvecih debila i nacionalista. Ovakvi komentari su redovna pojava
Kud ćeš dalje od:

Image

Toliko je reprezentativno u smislu sumanutosti tamošnje publike, da sam morao postirati opet :zzzz:
seln

#163 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by seln »

jasko_ba wrote:Moglo je tu ispasti lijepe zajebancije, nije da nema materijala :D
Image
Medjutim, sve te "sda-ovske tzv. satiricne stranice" su leglo najvecih debila i nacionalista. Ovakvi komentari su redovna pojava
Image
Najgore ( i najvise iritantno) od svega: ovakvi turbo-muslici su nevidjeni supci. Dusa im slagati, ukrasti, prenijeti haber, podmetnuti nogu...
mogao bih se kladiti da im je Ceca Mozart.
sheilak

#164 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by sheilak »

seln wrote:
jasko_ba wrote:Moglo je tu ispasti lijepe zajebancije, nije da nema materijala :D
Image
Image
Najgore ( i najvise iritantno) od svega: ovakvi turbo-muslici su nevidjeni supci. Dusa im slagati, ukrasti, prenijeti haber, podmetnuti nogu...
mogao bih se kladiti da im je Ceca Mozart.
Ima i onih kojima je Ceca svetinja i koji komuniciraju u smislu "Allaha mi, kad te spucam stosom". To su ljudi niske inteligencije, saneri, sitni kriminalci, etc. Nisu oni problem, ono svakako mijenjaju gospodara po potrebi.

Al ovakvi kao sto je ovaj Belmin gore, ti jesu problem. Ako mi vjerujete, ja zaista nisam bila svjesna postojanja bosnjackih desnicara :D, niti u ovom poluprimitivnom patriotsko-klerikalnom izdanju (ekvivalentu-po nacinu razmisljanja, hrvatskim golobradim pobornicima uzvika "za dom spremni), a niti u onom kvazi-intelektualnom izdanju kakav je raven.
Niti sam bila svjesna da je ovo uzelo tolikog maha. Zahiragic je primjerice mali placenik koji se uzivio u sve to, ali oni poput ovog Belmina zaista vjeruju, zive to. Plus sto dolazi prilicno mracni background rigidne i polupismene interpretacije Islama. A ja uvijek kazem, desnicari i konzervativci i religijski fanatici imaju vise izdrzljivosti i energije :D Jer normalni ljudi odustanu, odu zivjeti, biti s curom, raditi, putovati. :D

Fakat problem postaju.

Inace, nemam salu, al eto ako moze koja na temu feministkinja. :D
broj dva

#165 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by broj dva »

Evo jedan sa teme "vic dana"

Kae Huso sinu dje je ono sto krompir guli...ma otisla do piljare

Trazila si :D
sheilak

#166 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by sheilak »

thnx :D :lol:

dajte jos, u mazohistockom sam raspolozenju. :D
seln

#167 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by seln »

Obratite paznju na odjecu i habitus "razumnog" :-) jebite me ako takvi imaju razuma koliko ameba.

Image
tranquil

#168 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by tranquil »

A vidim i prelamanje riječi po slogovima im ide kao i humor.
seln

#169 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by seln »

Evo malo nacistickog humora... koliko je to bolesno, kruh te rodio...
Image
sheilak

#170 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by sheilak »

ja ne znam zasto je njima komunizam/socijalizam neprijatelj br.1? pogotovo socijalizam za muslimane, ali i kriscane u cro? zar Islam i Kriscanstvo ili barem Isusov nauk ne propagiraju-nacelno- upravo vrijednosti koje se vezu za komunizam & socijalizam?
kako im objasniti to da bi recimo Isus bio prvi komunista i hippie da se vrati? :D
cyprus

#171 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by cyprus »

sheilak wrote:ja ne znam zasto je njima komunizam/socijalizam neprijatelj br.1? pogotovo socijalizam za muslimane, ali i kriscane u cro? zar Islam i Kriscanstvo ili barem Isusov nauk ne propagiraju-nacelno- upravo vrijednosti koje se vezu za komunizam & socijalizam?
kako im objasniti to da bi recimo Isus bio prvi komunista i hippie da se vrati? :D
Nema to veze sa vjerom... Njima je vjera samo paravan, iliti simbol hajmo reći... Sredstvo oko kojeg će se okupiti...

Ovo njihovo djelovanje je strogo antiislamskog karaktera, ali boli njih kurac...
tranquil

#172 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by tranquil »

Mladi bošnjački desničari, čije kreativne vrhunce vidimo, se otvoreno furaju na američke desničare, a koji su, iako vjeruju da se bore protiv establishmenta, zapravo u dvosmjernom parazitskom odnosu sa najgorim dijelom republikanskog establishmenta, i preuzeli su od njih moral po pitanju solidarnosti sa drugim ljudskim bićima. Njihov Isus je malo drugačiji.

Image
seln

#173 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by seln »

sheilak wrote:ja ne znam zasto je njima komunizam/socijalizam neprijatelj br.1? pogotovo socijalizam za muslimane, ali i kriscane u cro? zar Islam i Kriscanstvo ili barem Isusov nauk ne propagiraju-nacelno- upravo vrijednosti koje se vezu za komunizam & socijalizam?
U normalnim drzavama je to vec poznato, krscancka socijalna nauka se lagano etablira, jer se ne mogu vjecito zatvarati oci i na svaki problem odgovarati "dace bog".

Evo primjera

Image

Kardinal iz Freisinga, Reinhard Marx... knjiga je koncipirana kao pismo njegovom "prezimenjaku", Karlu. Naravno, on ne preuzima marksizam 1:1, ali svakako tematizira socijalne probleme koji postoje i u najbogatijim drustvima. Upravo zbog toga ne mogu da shvatim sutnju nasih imama, popova, svecenika... a jos manje shvatam njihovo dodvoravanje desnicarima.
hadzinicasa

#174 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by hadzinicasa »

seln wrote:
U normalnim drzavama je to vec poznato, krscancka socijalna nauka se lagano etablira, jer se ne mogu vjecito zatvarati oci i na svaki problem odgovarati "dace bog".

Evo primjera

Image

Kardinal iz Freisinga, Reinhard Marx... knjiga je koncipirana kao pismo njegovom "prezimenjaku", Karlu. Naravno, on ne preuzima marksizam 1:1, ali svakako tematizira socijalne probleme koji postoje i u najbogatijim drustvima. Upravo zbog toga ne mogu da shvatim sutnju nasih imama, popova, svecenika... a jos manje shvatam njihovo dodvoravanje desnicarima.
da tu si potpuno u pravu. dodala bih samo da su zadnja dvojica (trojica) Papa dobrano odredila odnosno oblikovala ovakvo usmjerenje.
ova igra rijeci ovog Marxa mi je kul. kao i koncept. moglo bi se oFo procitati.
wewa

#175 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Post by wewa »

pretpostavljam zato sto su 'nacitani', pa posjeduju fundamentalno poznavanje i komunizma i vjere koju tvrde da prakticiraju.

a zapravo socijalizam svode na ateizam, kojeg se boje koliko i svinjetine. bluda, pak, not so much.
Post Reply