Adis Arapovic

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
GandalfSivi

#151 Re: Adis Arapovic

Post by GandalfSivi »

Niko odavno ne napisa nista na temi, pa rekoh, posteno govoreci ;-) da vidim dokle smo...
Kaligrafija

#152 Re: Adis Arapovic

Post by Kaligrafija »

Rizzo Ruza, Adis Arapovic...vrh muzicko, politickog neba...usta moja, hvalite me... :lol: :lol: :D E moj Adise, Adise...sto ti to treba...ne zanimas ba, nikog...dobro ti je neko rekao, bitan si ko voditeljica vremenske prognoze... :lol:
Alfons Kauders

#153 Re: Adis Arapovic

Post by Alfons Kauders »

Arapovici = SBB u akademsko-nevladinom ruhu
GandalfSivi

#154 Re: Adis Arapovic

Post by GandalfSivi »

Kaligrafija wrote:Rizzo Ruza, Adis Arapovic...vrh muzicko, politickog neba...usta moja, hvalite me... :lol: :lol: :D E moj Adise, Adise...sto ti to treba...ne zanimas ba, nikog...dobro ti je neko rekao, bitan si ko voditeljica vremenske prognoze... :lol:
Simpaticno, ali nebulozno, zesce... I Rizo jeste legenda, i jeste imao najjacu temu...
Kaligrafija

#155 Re: Adis Arapovic

Post by Kaligrafija »

GandalfSivi wrote:
Kaligrafija wrote:Rizzo Ruza, Adis Arapovic...vrh muzicko, politickog neba...usta moja, hvalite me... :lol: :lol: :D E moj Adise, Adise...sto ti to treba...ne zanimas ba, nikog...dobro ti je neko rekao, bitan si ko voditeljica vremenske prognoze... :lol:
Simpaticno, ali nebulozno, zesce... I Rizo jeste legenda, i jeste imao najjacu temu...
Na dobrom si putu, da i ti postanes legenda svakodnevne zajebancije...! :lol: :lol: :sax:
GandalfSivi

#156 Re: Adis Arapovic

Post by GandalfSivi »

Kaligrafija wrote:
GandalfSivi wrote:
Na dobrom si putu, da i ti postanes legenda svakodnevne zajebancije...! :lol: :lol: :sax:
Mojne ba, ofiras se bezze. Barem meni nije tesko identitet provaliti. Odes prvo jedno cetiri moja posta unazad pa skontas ko nisam, a ima mi negdje na profilu i link za blog, pa skontas ko jesam (a nisam niko poseban). Nisam ti ja puno za to neko skrivanje iza nickova...
Kaligrafija

#157 Re: Adis Arapovic

Post by Kaligrafija »

Ako i nisi, onda me jos vise zacudjuje, tvoja ljubav prema ovom marginalcu...! Sta je to on bitno uradio, osim sto ga vodaju ko mecku po javnim rtv servisima, kao njegova rijec bitna za kreiranje javnog politickog zivota, ma daaaaj...!?! Ublehas i nista vise, ko Bakir Hadziomerovic i Demir Mahmutcehajic! Sta je cilj pomenutih i doticnog o kome se polemise, naci stranog sponzora, mlatiti praznu slamu, ublehati narodu, klepiti lovu i uvaliti se u neku stranku i ponovo klepiti lovu...Nema tu ni V od vodje, zrelog politicara i sl., nekog ko bi istinski zelio uci u politiku, da nesto promijeni, da napravi gradjansku platformu, sa slicnim ljudima...samo goli interes, da se namiri vlastita guzica...
Banksy

#158 Re: Adis Arapovic

Post by Banksy »

GandalfSivi wrote:Niko odavno ne napisa nista na temi, pa rekoh, posteno govoreci ;-) da vidim dokle smo...
Do SBB-a. Završio je karijeru.
GandalfSivi

#159 Re: Adis Arapovic

Post by GandalfSivi »

Banksy wrote:
GandalfSivi wrote:Niko odavno ne napisa nista na temi, pa rekoh, posteno govoreci ;-) da vidim dokle smo...
Ja jos uvijek ne vjerujem da ce tamo. Ako se kod Fahre ukaze, sreca pa ima tema da ga skupa kritikujemo :)
Banksy

#160 Re: Adis Arapovic

Post by Banksy »

GandalfSivi wrote:
Banksy wrote:
Ja jos uvijek ne vjerujem da ce tamo. Ako se kod Fahre ukaze, sreca pa ima tema da ga skupa kritikujemo :)
Gotovo je, već se ukazao. Ne znam jačeg i inteligentnijeg koji se jeftinije prodao. Velika šteta, zaista.
GandalfSivi

#161 Re: Adis Arapovic

Post by GandalfSivi »

Kaligrafija wrote:Ako i nisi, onda me jos vise zacudjuje, tvoja ljubav prema ovom marginalcu...! Sta je to on bitno uradio, osim sto ga vodaju ko mecku po javnim rtv servisima, kao njegova rijec bitna za kreiranje javnog politickog zivota, ma daaaaj...!?! Ublehas i nista vise, ko Bakir Hadziomerovic i Demir Mahmutcehajic! Sta je cilj pomenutih i doticnog o kome se polemise, naci stranog sponzora, mlatiti praznu slamu, ublehati narodu, klepiti lovu i uvaliti se u neku stranku i ponovo klepiti lovu...Nema tu ni V od vodje, zrelog politicara i sl., nekog ko bi istinski zelio uci u politiku, da nesto promijeni, da napravi gradjansku platformu, sa slicnim ljudima...samo goli interes, da se namiri vlastita guzica...
Ljubav je prejaka rijec, volim mamu, tatu, malo i buraza, ostale postujem ili ne.

Adis je jedan od mnogih mladih... Zapravo, procitaj prvi post, pegla mi se ponavljati...
GandalfSivi

#162 Re: Adis Arapovic

Post by GandalfSivi »

Banksy wrote:
Gotovo je, već se ukazao. Ne znam jačeg i inteligentnijeg koji se jeftinije prodao. Velika šteta, zaista.
Mislim da gostuje kod Duske veceras, vidjet cemo...
Alfons Kauders

#163 Re: Adis Arapovic

Post by Alfons Kauders »

Adis je jedan od "mnogih mladih" koji buducnost sebe i ostatka svoje porodice vidi u politici i na budzetu.

I otkad su to ljudi s 40 i kusur godina "mladi"?
GandalfSivi

#164 Re: Adis Arapovic

Post by GandalfSivi »

Alfons Kauders wrote:Adis je jedan od "mnogih mladih" koji buducnost sebe i ostatka svoje porodice vidi u politici i na budzetu.

I otkad su to ljudi s 40 i kusur godina "mladi"?
Necemo se vrijedjati sada, ja se osjecam kao da mi je 25, ponasam kao da mi je 18 :)
Kaligrafija

#165 Re: Adis Arapovic

Post by Kaligrafija »

Od mene ova tema, nece vise dobiti ni jedan post, ni jedno slovo, haman pa je otvorena u marketinsko promicanje doticnog..jer i negativan marketing, je marketing...zato...vozdra...
GandalfSivi

#166 Re: Adis Arapovic

Post by GandalfSivi »

Banksy wrote:
Sad ga mozemo rahat kritikovati :)
miop

#167 Re: Adis Arapovic

Post by miop »

GandalfSivi wrote:
Banksy wrote:
Eto ukaza se u SBB-u, pa opleti... Upavo licno objavio u "Posteno" kod Duske Jurisic :D
problemnatravunu

#168 Re: Adis Arapovic

Post by problemnatravunu »

Evo upravo reče na emisiji "Pošteno", da napušta CCI , radi doktorat, i vodi izborni štab SBB-a....
dzakailibu

#169 Re: Adis Arapovic

Post by dzakailibu »

Zelim mu svu propast ovoga svijeta. Treba biti gmaz pa sa fahrom pod ruku!
asker

#170 Re: Adis Arapovic

Post by asker »

Ma lijepe nase "mlade" nade Scepine :kiss:
Prpa.ba

#171 Re: Adis Arapovic

Post by Prpa.ba »

:lol: :lol: :lol:
Vidal89

#172 Re: Adis Arapovic

Post by Vidal89 »

Ode u sbb u stranku koja ne zna gdje ga prima u anal ili vaginu, jer i on sam ne zna vise sta bi sa sebe

Gdje ces bolan kod fahre obecao ti poziciju, novac, a stranka mu jedno prica drugo radi.
Nurudin
Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.

#173 Re: Adis Arapovic

Post by Nurudin »

Adis Arapović , nema na kojim medijima nije gostovao govoreći kako je stanje užasno, kako narod nema hljeba da jede,
a sve kao nezavisni nevladin analitičar.
Takvi nam kroje javno mijenje . Novalić je za njega moralna vertikala , najozbiljnije.
Dasi

#174 Re: Adis Arapovic

Post by Dasi »

Nestalo donatora i love pa hajmo na budzet.
Mohamad Sissoko

#175 Re: Adis Arapovic

Post by Mohamad Sissoko »

Better Man wrote:
walk_M-A-N wrote:http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/632 ... sbb_a.html
Otkako je supruga Adisa Arapovića, predsjednika nevladine organizacije Centar civilnih inicijativa, Adisa Arapović-Omerbegović, izabrana u Predsjedništvo SBB-a, mnogi su počeli sumnjati u vjerodostojnost i objektivnost ove nevladine organizacije smatrajući da se pod krinkom nezavisnosti plasiraju stranački obojeni stavovi. Analizom sadržaja nekoliko posljednjih izvještaja ove nevladine organizacije i pisanja Radončićevog „Dnevnog avaza“, nije teško ustanoviti visoku podudarnost koja nije slučajna.
Image
Zar ima neko još ko vjeruje piskaranje Senada Avdića, propalog novinara i alkoholičara, koji je postao plaćenik SDA. Koliko se samo srozao, da to nije normalno.
:oops:
Locked