"Legalne" otimacine u srednjim skolama

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
¤ jelena ¤

#151 Re: "Legalne" otimacine u srednjim skolama

Post by ¤ jelena ¤ »

OneWhoKnows wrote:
¤ jelena ¤ wrote:
OneWhoKnows wrote: ... kuburi s gramatikom i prilozima?
:roll:

Neko... ne zna vrste riječi, a drugima drži opširna i isprazna predavanja o gramatici.
Prijedlozima, pardon, na koljenima, takoreći u pozi, za oproštaj molim te. :D
Tvoja isprazna predavanja o tome da je nekome držim predavanja, mogla si, samo da si mogla, potkrijepiti i listom sa imenima žrtava mojih. :D
Spisak žrtava utušenih ispraznim predavanjem tvojim:

1... ¤ jelena ¤ - a ko ubije jednog nedužnog čovjeka... :D vamo jedna knjiga kaže...to je isto kao da je ubio cijelo čovječanstvo. :D

Prema tome, džaba oproštaj moliš - sve i da hoću, ja ti oprostiti ne mogu... :sleep: :cry:
Dozer

#152 Re: "Legalne" otimacine u srednjim skolama

Post by Dozer »

Koji stihoklepci :D
OneWhoKnows

#153 Re: "Legalne" otimacine u srednjim skolama

Post by OneWhoKnows »

¤ jelena ¤ wrote:Spisak žrtava utušenih ispraznim predavanjem tvojim:

1... ¤ jelena ¤ - a ko ubije jednog nedužnog čovjeka... :D vamo jedna knjiga kaže...to je isto kao da je ubio cijelo čovječanstvo. :D

Prema tome, džaba oproštaj moliš - sve i da hoću, ja ti oprostiti ne mogu... :sleep: :cry:
Huh! Dobro je. Tvoj duži je, bezmalo - kao i onaj Odbora školskog. :D Spisak, mislim, i da zabune ne bude.
Glede oprosta izostalog, u pozi opraštam ti. Svi griješe, ali samo veliki opraštaju. 8)
Dozer

#154 Re: "Legalne" otimacine u srednjim skolama

Post by Dozer »

Romeo (ispod balkona): Oooo, Julija, zasto lijepa tako ti si!
Julija (s balkona): Oooooo, Romeo, ko ti je zube pomeo!
¤ jelena ¤

#155 Re: "Legalne" otimacine u srednjim skolama

Post by ¤ jelena ¤ »

OneWhoKnows wrote:
¤ jelena ¤ wrote:Spisak žrtava utušenih ispraznim predavanjem tvojim:

Huh! Dobro je. Tvoj duži je, bezmalo - kao i onaj Odbora školskog. :D Spisak, mislim, i da zabune ne bude.
Glede oprosta izostalog, u pozi opraštam ti. Svi griješe, ali samo veliki opraštaju. 8)
:D

Glede oprosta, a u slučaju da se nismo razumjeli i u skladu sa navedenim spiskom žrtava:

svi griješe, ali samo živi mogu oprostiti. :| :D

Nego, šalu na stranu...ne bih vas više smarala i ometala u ovoj priči i samo priči bez kraja... i djela...

Do septembra pozdrav, a u septembru očekujem revoluciju i, ako je bude, obećavam svoje prisustvo na ulicama u razularenoj masi... :D
pinkman

#156 Re: "Legalne" otimacine u srednjim skolama

Post by pinkman »

Je li jos uvijek ovo praksa?

Podsjeti me na ovu temu slucaj "Americki univerzitet" gdje su studenti navodno morali placati 1.500,00 KM na ime reakreditacije iako to nema veze s njima niti Ugovorom koji su potpisali.

Image
Post Reply