Uh sto sam Galetu volio...Ledena Princeza wrote:Ne samo krofne, nego i "Galete".
A u Kuku sam prvu pivu narucio...
Uh sto sam Galetu volio...Ledena Princeza wrote:Ne samo krofne, nego i "Galete".
Jao..gdje me nadje...uvjek dobar gost wrote:Ja se sjećam onih krofni ispred Ekonomskog fakulteta u onom plavom PVC kiosku..... baš su bile jake....
evo, ja isla na bilijarzzzzz wrote:muha, pa ti si sa mojim starim izlazio na ista mjestamuha_sa wrote:Dedin doprinos ovoj meni super temi
Dnevni izlasci:
Tunel
Šeherzada
Nava
Dilajla
San-dok je pokojni Vlado Dijak inventar u istom bio.
Kod Muniba( ROCK)- itd itd ....
Nočni izlasci i akšamluci:
Kod Pinje
Kod Mehe na Sedreniku
Kod Zagića
Poslije ponoći kod Reše na čaršiji itd itd....
Igranke i "upucavanja"
Trasa
Sloga
Rebus
Stelex
Evergrin itd itd........mada ni ja nisam pretjerano mlad
Je li neko dolazio u "Bonus" kod medicinske, to je bilo ono za prekodana. Srednjoskolci iz medicinske, trgovacke, bilijar, piva. Predvece raja sa medicine i stomatologije, "zagrijavanje" i onda dalje , pa gdje se zaustavis
Mislim da je Cadillac bio u pitanju ...Sarayman wrote:Sjecam se predratnih okupljanja pred narodnim pozoristem (prije nego se skrasimo negdje, a konacno odrediste uvijek bio je BB). Nezaboravan lik bio je i ostao Braco Dzirlo u svom ogromnom bijelom Volvo-u i trenutak kada provoza teatralan krug po platou, izmedju nas "hiljadu" s podignutim kaziprstom uvis, i osmijehom na licu... A raja ga "nagradi" pljeskom..![]()
![]()
Fakat sega pravo.. Potom bi i on banuo u BB kasnije.. Ehh, dobra, ma najbolja stara vremena!
P.S. Braco je extra pametan covjek i treba mu skinuti kapu.
Cadillac je bio 100%Sarayman wrote:Moguce, moguce!urbanagerila wrote: Mislim da je Cadillac bio u pitanju ...
Aco je bio super, kupis mu sok, smjestis ga pored kakve djevojke u drustvu i eto ti sege.Dusa mu blilo ljeti po bastama ispred BB setati.DUREX wrote:Naravno... bilo je vec rijeci o Haugu... Neko ga se bio sjetio na dvije-tri teme.Byanka wrote:Prebrojali ste sve predratne kafane![]()
A strah i trepet za cure je bio onaj Aco blentavi sto je volio da ceslja kosu curamaJel se pojavi ispred BB-a ljeti cuje se vriska
![]()
A Haug ? sjeca li se njega iko ? Hipik onaj ...
A i danas su dani, dobro je dok je tako, ne da se generacija:-)Fiore wrote:Da to su bili dani a danas..
Meni je to bila glavna dnevna kota i ono radnim danom, ako ti se ne ide nigdje dalje, mada se rijetko desavalo da ne zavrsimo u Teatru ili BB-u do ujutro.mamica 31 wrote:
evo, ja isla na bilijartad sam se tek stelila
imala sam neko drustvo iz medicinske pa smo do ponekad dolazili
Bogami ja nisam bila sminkerka tako da sam uglavnom hodala u farmerkama i kariranoj kosuljizzzzz wrote:Meni je to bila glavna dnevna kota i ono radnim danom, ako ti se ne ide nigdje dalje, mada se rijetko desavalo da ne zavrsimo u Teatru ili BB-u do ujutro.mamica 31 wrote:
evo, ja isla na bilijartad sam se tek stelila
imala sam neko drustvo iz medicinske pa smo do ponekad dolazili
Tek sad kontam kako je bilo nasim roditeljima, valjalo je to nadolmiti parama, svakodnevni dnevni i nocni izlasci, garderoba pa sve ostalo.