Kakvo vam je radno vrijeme? sta radite poslije dugog radnog dana?
- Rockefeller
#151 Re: Kakvo vam je radno vrijeme? sta radite poslije dugog radnog dana?
Jedan posao od pola sedam do dva, drugi od sest do dva sa pola sata pauze. Uz to sve idem u skolu, imam jos godinu i po', toliko sam i prevalio dosad. Poslije posla cim kuci dodjem, otkunjam sat, dva i onda pospremim sta se ima pospremit. Nekad izleti da moram otic po kuhinju kao ove sedmice pa se ziv sjebes al' jebiga onda imas dobru kiceeeeen. Nekad razbacim igrica, odem u teretanu redovno. Tri, cetiri dana u mjesecu sam slobodan, mjera.
- Edin H.
#152 Re: Kakvo vam je radno vrijeme? sta radite poslije dugog radnog dana?
Tomahawk11 wrote:baba sisherbett wrote:Ja kao radim 8 sati od ponedjeljka do petka. Kao od 8 do 16.. al ne znam kad sam ja to u 16h otisla doma.. redovno ostajem sat dva duze. Moj posao inzaduzenja su prilicno gleksibilni.. moram svasta znati insvastabraditintako da sam svuda.. imam pauzu fakat nista striktno.. opusteno i super funkcionira.
Zato mi i nije problem ostajati.. i imam super shefa koji ne maltretira time da moram biti u svom uredu za laptopom.. di god me po firmi vidi zna da ima razlog zasto sam tamo![]()
A u slobodno vrijeme.. pa gledam da sam za vikend ubijek negdje.. tokom tjedna.. imam jos nekih obaveza drstveno korisnih.. into mi dodje ko extra job.. neko kino, setnja, pice.. druzenje.. kako kad.. al najvise volim dovi doma i leci na trosjed.. pa recite da sam baba.. al meni to takooo faaaliiii...
A u zadnje vrijeme.. radim i vikendom u bratovoj firmi.. a jbte.. pa ja zapravo i nakon svog pisla nekad njemu nesto odradim.. ma lako meni svak nadje zadatak..
Ugl
Tako..
Malo sam se sad izjadala
![]()
- Capajebo
#153 Re: Kakvo vam je radno vrijeme? sta radite poslije dugog radnog dana?
Radno vrijeme? Sta je to?
Ja radim kad ja hocu
Ja radim kad ja hocu
- medvjed23
#154 Re: Kakvo vam je radno vrijeme? sta radite poslije dugog radnog dana?
ja kad krenem kući u 18, pitaju me: đe si ti pošo?
- TAFKAP
#155 Re: Kakvo vam je radno vrijeme? sta radite poslije dugog radnog dana?
Važno je izjutra bit na poslu prije šefa i kad on ode odmah za njim, samo ne balja kad se vrati u biro ako nesto zaboravi 
A ako uleti onako preko dana u biro:

A ako uleti onako preko dana u biro:

- problemnatravunu
#156 Re: Kakvo vam je radno vrijeme? sta radite poslije dugog radnog dana?
Ti si onaj sto je skuckao 30 godina a ne radi nigdje , pa se dvoumi oko odlaska u Kanadu?!frontal2 wrote:da vas pitam nesto, mozda malo offtopic ali nadam se da necete zamjeriti....ima li perspektive raditi u stampariji ?
vece stamparije (ne misim na kopirnice).proizvodnja,stampa velikih dimenzija i materijala, nesto mi govori da ima tu buducnosti jer uvijek ima firmi kojima treba reklamnih materijala za stampati, pola grada izbrendirano, ne znam samo bi li se moglo do 65-e izdrzat u stampariji?
po 10 sati je radno vrijeme
Dakle, pusti se price da li je rad u stampariji perspektivan, ako si odlucio da se pokrenes idi radi, ako ne mogneš izdurati, uvijek je lako prekinuti... i da , ja mislim da je rad stamparije perspektivan, takve stavri će se uvijek prodavati, naravno sve zavisi od dobrog menadžmenta....ne svidja mi se nikako to da bi radio 10 sati.... čak ni za neke haman zaman velike pare, ne znam lako je meni ovako pisati sa mog stanovišta....helem, da jos jednom ponovim, ako si odlucio, onda se "pokreni", kontaš!?
-
bumerangss
#157 Re: Kakvo vam je radno vrijeme? sta radite poslije dugog radnog dana?
jednu sedmicu, radne dane od 7:30 do 14:30 a drugu sedmicu od 13:00 do 20:00 i jedna subota mjesecno dežurna 7:30 do 20:00 i tad nedjelju prespavam 
-
DZONPI
#158 Re: Kakvo vam je radno vrijeme? sta radite poslije dugog radnog dana?
Tus fitnes lagana vecera porcija voca setnja i onda malo TV malo internet onda domaci zadatak i zaspes ko da si umro.
- medvjed23
#159 Re: Kakvo vam je radno vrijeme? sta radite poslije dugog radnog dana?
lekcija stranog jezika, brza provjera maila, fejsa i foruma, pa krevet
što je ok, ako nemaš društveni život
što je ok, ako nemaš društveni život
-
moonca
#160 Re: Kakvo vam je radno vrijeme? sta radite poslije dugog radnog dana?
Od 8-16 , zarim kavica 2 sata , vecera , setnja sat i po, forumi ,fb , spavanac na brzinu, nedelja slobodna
-
Officer Crabtree
#161 Re: Kakvo vam je radno vrijeme? sta radite poslije dugog radnog dana?
pon-sub 08:00 - 16:00, mjesečno znam još 5 sati ostat' na poslu u zbiru
poslije posla tv, film, redovni intimni odnosi:) ili malo prohodam
2-3 puta sedmično izađem navečer na kafu, subotom malo više
nedjelju se zatvorim u sobu slušam muziku, gledam filmove, ugasim mob - ne dam nikom da uđe u sobu dok ne napunim baterije...
jedino ubi to što je manji grad u kojem do 4 možeš većinu stvari uraditi tako da često bez pomoći drugih ne bih mogao uraditi neke osnovne stvari...
za svaku drugu subotu slobodnu u mjesecu dao bih 20% plate bez razmišljanja...
poslije posla tv, film, redovni intimni odnosi:) ili malo prohodam
2-3 puta sedmično izađem navečer na kafu, subotom malo više
nedjelju se zatvorim u sobu slušam muziku, gledam filmove, ugasim mob - ne dam nikom da uđe u sobu dok ne napunim baterije...
jedino ubi to što je manji grad u kojem do 4 možeš većinu stvari uraditi tako da često bez pomoći drugih ne bih mogao uraditi neke osnovne stvari...
za svaku drugu subotu slobodnu u mjesecu dao bih 20% plate bez razmišljanja...
- ronnie
#162 Re: Kakvo vam je radno vrijeme? sta radite poslije dugog radnog dana?
jedem, spavam, malo internet i telka, i za čas je jutro 
- p206
#163 Re: Kakvo vam je radno vrijeme? sta radite poslije dugog radnog dana?
od zajebanog šefa samo su gore kolege "radoholičari"medvjed23 wrote:ja kad krenem kući u 18, pitaju me: đe si ti pošo?
jesi li ti plaćen da radiš svoje radno vrijeme-jesi... ako treba nekad ostati duže, uredu i to...ali koji q svaki dan ostaješ duže i od dugih očekuješ da to isto rade
- ronnie
#164 Re: Kakvo vam je radno vrijeme? sta radite poslije dugog radnog dana?
jbg, ti radoholičari su često osobe koje nisu sredile svoj privatni život, pa im se život svodi na ono , pos'o - kuća
- medvjed23
#165 Re: Kakvo vam je radno vrijeme? sta radite poslije dugog radnog dana?
ne mislim da ima, bar ne u bosni, puno onih koji ostaju duže jer im je ćeif raditi.. ljudi uglavnom rade dok ne završe posao za taj dan..
-
Nepass
#166 Re: Kakvo vam je radno vrijeme? sta radite poslije dugog radnog dana?
U kojem dz radisbumerangss wrote:jednu sedmicu, radne dane od 7:30 do 14:30 a drugu sedmicu od 13:00 do 20:00 i jedna subota mjesecno dežurna 7:30 do 20:00 i tad nedjelju prespavam
- HAVANA
#167 Re: Kakvo vam je radno vrijeme? sta radite poslije dugog radnog dana?
Evo doso s posla,kontam kace zena doc da mi pilav napravi.Uzeo ma pijaci,ko dusa.Pa da idem odspavat.A veceras na pivu negdje.Sutra opet jovo nanovo...
- KB9
#168 Re: Kakvo vam je radno vrijeme? sta radite poslije dugog radnog dana?
devet sahata dnevno i ubiranje para na prekovremenim
da se samo ima gdje kupit 2-3 sata dnevno
da se samo ima gdje kupit 2-3 sata dnevno