Očigledno da je njemu i dvije minute sasvim dovoljno, a njoj nije ni izbliza.Connaisseur Karlin wrote:malo je cudno da tip ima problem preuranjene ejakulacije i nema potrebe da rijesi problem !?
zasto djevojka pokusava rijesavati za njega i umjesto njega
.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dale cooper
#151 Re: Preuranjena ejakulacija
- bleee_sa
#152 Re: Preuranjena ejakulacija
spreca wrote:ako bude trebalo svjecu drzati samo zovibleee_sa wrote:Ma ne sikiram se, ja se pomirio sa sudbinom, možda jeste možda nije za pišanje dobar mi je![]()
![]()
- Connaisseur Karlin
#153 Re: Preuranjena ejakulacija
ne znam kako i koliko muskaraca postane svijesno problemadale cooper wrote:Očigledno da je njemu i dvije minute sasvim dovoljno, a njoj nije ni izbliza.Connaisseur Karlin wrote:malo je cudno da tip ima problem preuranjene ejakulacije i nema potrebe da rijesi problem !?
malo me cudi da on toga nije svjestan, no , ako mu ona ne kaze, nece nikad ni saznati
njacesce muskarac prvo zadovolji zenu, neka oni preokrenu ulogu,ona moze prvo njega zadovoljiti,a potom on nju zadovlji drugom turom
ali to nije rijesenje problema
- vješalica
#154 Re: Preuranjena ejakulacija
kakav je to seks bez neobrezanog....sramota pravaConnaisseur Karlin wrote:
ne znam kako i koliko muskaraca postane svijesno problema![]()
malo me cudi da on toga nije svjestan, no , ako mu ona ne kaze, nece nikad ni saznati![]()
njacesce muskarac prvo zadovolji zenu, neka oni preokrenu ulogu,ona moze prvo njega zadovoljiti,a potom on nju zadovlji drugom turom![]()
ali to nije rijesenje problemakakav je to seks bez dobre predigre
- jao_situacije
#155 Re: Preuranjena ejakulacija
najjednostavije je da vježba mišiće na preponama tj. karlici i moći će duže
-
klokotnica velika
#156 Re: Preuranjena ejakulacija
Connaisseur Karlin wrote:malo je cudno da tip ima problem preuranjene ejakulacije i nema potrebe da rijesi problem !?
A sto bi mu to bio problem,on jednostavno je mlad decko 21 godinu i jos ako mu je ona prva tj ako mu je ona skinula mrak s ociju njemu je ona sve na svijetu.nemoj da solite pamet djevojci i da je tjerate na glupost.djevojka je rekla da ga voli i da je zato dosla da trazi savjet samo je dosla na pogresno mjesto jer ovde ( tvrdim odgovorno) 80% muskaraca na ovom forumu hebe jednom godisnje ili eventualno 2 puta ako palte kakvu ravaku.
samo ti mlada damo trazi pomoc tj pomozi svom momku i to je prava djevojka.pozz
-
radostan dan
#157 Re: Preuranjena ejakulacija
Možda zaspe odmah...Connaisseur Karlin wrote:malo me cudi da on toga nije svjestan...dale cooper wrote:Očigledno da je njemu i dvije minute sasvim dovoljno, a njoj nije ni izbliza.Connaisseur Karlin wrote:malo je cudno da tip ima problem preuranjene ejakulacije i nema potrebe da rijesi problem !?
- Connaisseur Karlin
#158 Re: Preuranjena ejakulacija
problem je upravo djevojka rekla: nije razgovarala sa njim i nije mu cak rekla da joj smeta njegova preuranjena ejakulacija ,a drugo, vec su par muskaraca na temi rekla, da ce biti povrijedjen ako mu bude reklaklokotnica velika wrote:Connaisseur Karlin wrote:malo je cudno da tip ima problem preuranjene ejakulacije i nema potrebe da rijesi problem !?
A sto bi mu to bio problem,on jednostavno je mlad decko 21 godinu i jos ako mu je ona prva tj ako mu je ona skinula mrak s ociju njemu je ona sve na svijetu.nemoj da solite pamet djevojci i da je tjerate na glupost.djevojka je rekla da ga voli i da je zato dosla da trazi savjet samo je dosla na pogresno mjesto jer ovde ( tvrdim odgovorno) 80% muskaraca na ovom forumu hebe jednom godisnje ili eventualno 2 puta ako palte kakvu ravaku.
-
radostan dan
#159 Re: Preuranjena ejakulacija
Hoce, al ode prostata u picku materinu...poslije nece moci ni pisati da valja.jao_situacije wrote:najjednostavije je da vježba mišiće na preponama tj. karlici i moći će duže
Jedino rijesenje za produzenje je da ga ne vadi kad svrsava...produzice odnos za 4 do 8 sekundi. Čini se malo, al kurac, to je povecanje trajanja odnosa za citavih 5 posto.
- kafanski_covjek
#160 Re: Preuranjena ejakulacija
je li mu obrezan ili neobrezan?
- supercali
#161 Re: Preuranjena ejakulacija
Pa volimo i mi djevojku gdje je tu problem?klokotnica velika wrote:Connaisseur Karlin wrote:malo je cudno da tip ima problem preuranjene ejakulacije i nema potrebe da rijesi problem !?
- jao_situacije
#162 Re: Preuranjena ejakulacija
neće, koliko ja znam kod problema s prostatom se preporučuju vježbe karlice prvenstveno kegelradostan dan wrote:Hoce, al ode prostata u picku materinu...poslije nece moci ni pisati da valja.jao_situacije wrote:najjednostavije je da vježba mišiće na preponama tj. karlici i moći će duže
Jedino rijesenje za produzenje je da ga ne vadi kad svrsava...produzice odnos za 4 do 8 sekundi. Čini se malo, al kurac, to je povecanje trajanja odnosa za citavih 5 posto.
- vješalica
#163 Re: Preuranjena ejakulacija
https://hr.wikipedia.org/wiki/Kegelove_vje%C5%BEbejao_situacije wrote: neće, koliko ja znam kod problema s prostatom se preporučuju vježbe karlice prvenstveno kegel
- jao_situacije
#164 Re: Preuranjena ejakulacija
to je vježba za mišić koji imaju muškarci i ženevješalica wrote:https://hr.wikipedia.org/wiki/Kegelove_vje%C5%BEbejao_situacije wrote: neće, koliko ja znam kod problema s prostatom se preporučuju vježbe karlice prvenstveno kegel
![]()
![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/Pubococcygeus_muscle
- animals
#165 Re: Preuranjena ejakulacija
Najbolje da popije dvije fl vina i gajbu piva..i
nece svrsiti, najmanje dva dana
.
nece svrsiti, najmanje dva dana
.
- supercali
#166 Re: Preuranjena ejakulacija
Nece ni jebati najmanje 2 dana
- HAVANA
#167 Re: Preuranjena ejakulacija
A i ako bude jebo,nece ni znat da je jebo.
- muha_sa
-
radostan dan
#169 Re: Preuranjena ejakulacija
HAVANA wrote:A i ako bude jebo,nece ni znat da je jebo.
- HAVANA
#170 Re: Preuranjena ejakulacija
Bolje nam je da guzimo nego sto pratimomuha_sa wrote:pratim
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#171 Re: Preuranjena ejakulacija
Tek tad nece nista uraditianimals wrote:Najbolje da popije dvije fl vina i gajbu piva..i
nece svrsiti, najmanje dva dana![]()
.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#172 Re: Preuranjena ejakulacija
+1HAVANA wrote:Bolje nam je da guzimo nego sto pratimomuha_sa wrote:pratim
- spreca
#173 Re: Preuranjena ejakulacija
to znaci da on mijesa umjesto njejao_situacije wrote:najjednostavije je da vježba mišiće na preponama tj. karlici i moći će duže
- muha_sa
#174 Re: Preuranjena ejakulacija
nekad smo i mi ziliguHAVANA wrote:Bolje nam je da guzimo nego sto pratimomuha_sa wrote:pratim
-
radostan dan
#175 Re: Preuranjena ejakulacija
u mom društvu, sve češće pitanje kada se sretnemo je - jebeš li šta i zašto ne?muha_sa wrote:nekad smo i mi ziliguHAVANA wrote:Bolje nam je da guzimo nego sto pratimomuha_sa wrote:pratim