Moderators: _BataZiv_0809, anex

ado-šampion wrote:Meni je Focus nidje veze. Mazda ne znam nisam probao. Bolji mi je A3 od Focusa, iz vise razloga, da sad ne nabrajam nije tema.amar1994 wrote:Nije , focus i mazda 3 su, odma iza bmw-a
BMW ima više izraženu sportsku dimenziju, najviše se primjeti na prednjoj haubi, i na bočnim stranama, dok Audi je blaži, i ima svoj šmek, jednostavne, ravnije i oštrije linije, sve što mu nabaciš avangardno i glomazno odbija, kao ove izduvne cijevi, bolje bi mu bile ove kao kod BMW-a. Dobro mu se svjetlosne grupe uklapaju u ambijent linije. BMW bi dobio 9, neke stvari unutra ova klima, audio i ručna malo jednostavnošću odudaraju, a Audi čista 8-ca od mene, kakav unutra takav i vani jednostavan, sve na svom mjestu.Bullet Tooth Tony wrote:Foto usporedba ... Ma nema boljeg BMWa od M2 trenutno na trzistu![]()
otvoreno tvrdim
Ma nije moguće?konektovan wrote:I mom oku je audi ljepse uredjen, nekako jednostavnije, a bmw k'o transformers izgleda, tu mač.
basicm wrote:Ajde condy ne dipr, pa samo su ti oci dovoljne da vidis razliku. A3 unutra ocajan i bezobrazno ruzan.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sta tebi nije jasno?!junior3 wrote:Ma nije moguće?konektovan wrote:I mom oku je audi ljepse uredjen, nekako jednostavnije, a bmw k'o transformers izgleda, tu mač.![]()
Njemu je oprosteno, on citroena vozijunior3 wrote:Da ti je avudi ljepši a i bolji samo nisi htio napisati.
Ti treba nick da promijenis, heretik530i wrote:Audi je elegantniji i manje napadan, tu nema spora.
On je ubačen da zavađa.basicm wrote:Ti treba nick da promijenis, heretik530i wrote:Audi je elegantniji i manje napadan, tu nema spora.
Iskreno...ne biTomahawk11 wrote:Ma uzeli bi vi i jedno i drugo bez ikakvih pitanja, a ovamo prica ruzno, ovako, onako
junior3 wrote:On je ubačen da zavađa.basicm wrote:Ti treba nick da promijenis, heretik530i wrote:Audi je elegantniji i manje napadan, tu nema spora.
M2 izgleda kao auto koje su dizajnirala djeca nafurana na need for speed.basicm wrote:Ti treba nick da promijenis, heretik530i wrote:Audi je elegantniji i manje napadan, tu nema spora.
Ovu konkurenciju j..e sto i ide tako i sto se osjecas ko dizajner (citaj djete) i sto si sretan dok ga vozis530i wrote:M2 izgleda kao auto koje su dizajnirala djeca nafurana na need for speed.basicm wrote:Ti treba nick da promijenis, heretik530i wrote:Audi je elegantniji i manje napadan, tu nema spora.
Ja ne znam koji je bolji, ali audi mi je ljepsi i prakticniji u svakom slucaju.junior3 wrote:Da ti je avudi ljepši a i bolji samo nisi htio napisati.
530i wrote:Audi je elegantniji i manje napadan, tu nema spora.
Mozes reci kako ne mozes reci koji je mjenjac Aisin a koji ZF. To je upravo poenta, da ljudi kupuju znacku a ne auto. Cuj ne mozes reci, jbt...lavic wrote:Ja moram priznati da vecini ljudi odgovara nacin na koji se ponasa novi X1 i zato se kupuje.
Auto je jako ugodno za vozit, tih, udoban, siguran sa X pogonom a u krajnjem vecina kupaca je i navikla na prednji pogon.
To je tajna uspjeha. Iskren da budem ja cisto sumnjam da iko moze sjesti i reci koji automatski mjenjac je u kojem modelu Aisin ili ZF?????
Nem, ali ne zbog izgleda nego tehnike.Bullet Tooth Tony wrote:Foto usporedba ... Ma nema boljeg BMWa od M2 trenutno na trzistu![]()
otvoreno tvrdim