Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
konektovan wrote:
I c3 nema torziju kao 206, pa ce biti postedjena tog problema. Prostora u unutrasnjosti ima vise nego u 206-ici, i ima osjetno veci gepek. Znaci, C3?![emoji6] [emoji4]
Meni se lično na C3 ne dopada dizajn i instrument tabla, a sa 206 sam imao priliku da se družim par stotina kilometara i odličan je mali auto. Ako zanemarimo da je to najgori mjenjač po pitanju preciznosti.
Dobar je Pluriel, merak pravi kada se krov spusti. Pogotovo ljeti, uzitak nije vruce. Mana je samo taj krov koji se kod nas lose odrzava, pa procuri kada se natopi vodom. Automatik i uzivancija sa plurielu, benzin bas pofino ide.
Mana termostat.
Plurijel je dobar i simpatičan, ali naći primjerak kome nije zapušteno sve što je na njemu interesanto, je kod nas prava lutrija. Treba tražiti redizajn zbog otklonjenih mana, ali to je već skupo.
Traži dobar običan C3 1.4 benzinac, Clio 2 1.2 benzinac, a ja ne bih bježao ni od dobrog Punta 1.2 benzinca. Sve su to auta koja se do 5000 mogu naći u odličnom stanju, vrlo su zahvalna i pouzdana auta, a održavanje nije skupo i ima ih dosta po ulicama.
citroen xm wrote:Plurijel je dobar i simpatičan, ali naći primjerak kome nije zapušteno sve što je na njemu interesanto, je kod nas prava lutrija. Treba tražiti redizajn zbog otklonjenih mana, ali to je već skupo.
Traži dobar običan C3 1.4 benzinac, Clio 2 1.2 benzinac, a ja ne bih bježao ni od dobrog Punta 1.2 benzinca. Sve su to auta koja se do 5000 mogu naći u odličnom stanju, vrlo su zahvalna i pouzdana auta, a održavanje nije skupo i ima ih dosta po ulicama.
Kakav benzinac jesi lud. Znas ti da to uz brdo valja natjerati na vrtoglavih 3000 obrtaja to potrosi boga oca
Meni je najbolje da kupim ono koje mi je najljepše jer svako nešto drugo hvali
Šalim se, navikla sam na benzinca, ne živim u brdskim predjelima tako da mi je to najbolja opcija izgleda
Mada sam vozila i dizel i ne primjećujem neku ogromnu razliku, dizel je imao malo jače kvačilo (ako to uopće zavisi od toga a ne od nečeg drugog). Čula sam samo da dizel slabije pali na minusima, pa me toga strah
Corsa C, 1.2, 55kW, lanac motor, nepoderiv, za tu cifru bi mogla gledati i redizajn, 2003-2006 godina
Druga solucija 206ica.. clio benzin isto ok.. fabiu i polo ne bih ni gledao jer su skuplji dosta a ne nude nista vise od ovih gore nabrojanih
Throttle wrote:Corsa C, 1.2, 55kW, lanac motor, nepoderiv, za tu cifru bi mogla gledati i redizajn, 2003-2006 godina
Druga solucija 206ica.. clio benzin isto ok.. fabiu i polo ne bih ni gledao jer su skuplji dosta a ne nude nista vise od ovih gore nabrojanih
Nisam bas neki znalac, pa me zanima sta mislite konkretno o ovom primjerku, dok nisam otisao pogledati
Cini mi se da je ovo srednji paket opreme Enjoy.
Platis odmah 14k,a za godinu jos 14,bez kamata.
Nije losa ova cijena i prije bih isao na ovaj 1.0T nego na 1.4 MPi sa 100 KS,a najprije onaj 1.4T sa 150 KS,jer razlika u cijeni je zanemariva.
1.0T vs 1.4T 125 KS vs 1.4T sa 150 KS cini mi se da je sve u 1500 KM.
Last edited by mali_milojica on 06/01/2017 11:44, edited 1 time in total.