Zašto ne volimo Bosnu i Hercegovinu ili domovina od Kozje Ćuprije od Marin Dvora

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
tlr

#151 Re: Zašto ne volimo Bosnu i Hercegovinu ili domovina od Kozje Ćuprije od Marin Dvora

Post by tlr »

PM72 wrote:
TLR wrote:Bosnu i Hercegovinu obožavam.

Mrzim većinu koja saučestvuje ili učestvuje u zločinu prema Bosni, tj. onome što Bosna i Hercegovina jeste, a Bosna i Hercegovina je prirodna zajednica kaosa i reda, zla i dobrote. Zajednica je i izvora, potoka, rijeka, močvara, jezera, polja, dolina, planina, biljaka, životinja i ljudi svih pasmina. :lol:

Bosna i Hercegovina je čudo.

Ne dirajte mi Bosnu i Hercegovinu! :bih:
Vjerovatno ne živiš u njoj. :D

Griješiš. Živim ovdje i živjeću. Iz inata. ;)
belfy

#152 Re: Zašto ne volimo Bosnu i Hercegovinu ili domovina od Kozje Ćuprije od Marin Dvora

Post by belfy »

PM72 wrote:Nije isto kad nešto mrziš i kad ti je nešto mrsko.Mrzim četnike,SDS,vehabije,SDA a mrsko mi otići na utakmicu ili krečiti.
ma dobro, ja sam samo primjetio da se treba prvo sa sobom dogovoriti. ja samo citam vijesti. :D dakle, ako mrziti i mrsko nije isto, onda sam ja nesto pogresno skontao. recimo - ako mrzis cetnike, onda ces reci "mrski cetnik". no ako tebi te dvije rijeci imaju razlicito znacenje - postujem i ujedno se izvinjavam.
hrle1976

#153 Re: Zašto ne volimo Bosnu i Hercegovinu ili domovina od Kozje Ćuprije od Marin Dvora

Post by hrle1976 »

CSI Vares
Image

:pisnuo:
SkyLimit

#154 Re: Zašto ne volimo Bosnu i Hercegovinu ili domovina od Kozje Ćuprije od Marin Dvora

Post by SkyLimit »

Ono što je meni fascinantno je to da je u većini država glavni grad nosioc modernističkih i liberalnih ideja. Dok kod nas je Sarajevo leglo stranih i domaćih selefija i onih koji će te pogledati smrknuto ako zazoveš "dobar dan". Ja se u Sarajevu uopće ne osjećam ugodno, a čista suprotnost je recimo Tuzla gdje su svi ono opušteni i otvoreni, mada to nije nikakvo mjerilo, vjerovatno je po tom pitanju i situacija u Gluhoj Bukovici bolja od Sarajeva.
Post Reply