...na kraju ce ispasti da su djevojcice otele crni kombi sa otmicarima...hrasno38 wrote:
hahahaha dobo je nije samo meni da nije jasno
Otmica djevojcice u Zenici
- Norm
#151 Re: Otmica djevojcice u Zenici
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#152 Re: Otmica djevojcice u Zenici
Ljudi zivim tu, mislim da nema sanse da je mogla biti oteta ispred trgovine a da makar neko nesto ne vidi. Uvijek ima pijanaca, ljudi ispred trgovine, tu je aut. stanica i stvarno je frekventno.
-
peepeep
#153 Re: Otmica djevojcice u Zenici
Sasvim normalna atmosfera za svaku sredinu a posebno za sredinu poput naše, sredinu u kojoj je sve nesposobno, indolentno i korumpirano... kao što smo mogli i vidjeti (po ko zna koji put) prije par sedmica.commendatore wrote:opsta atmosfera ludila anarhije i paranoje.....![]()
![]()
![]()
sad vise ne zna coek sta je tacno a sta ne.....
- MMM1977
#154 Re: Otmica djevojcice u Zenici
Da ovdje ima istine, valjda bi se pojavila i druga djevojčica i prijavila pokušaj otmice.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#155 Re: Otmica djevojcice u Zenici
statistika kaže ako se u 24 sata ne riješiLogovan wrote:Kakva 24 sata. Ako se ne riješi sad nekad ili za 3-4 sata, onda ne znam... Opasno kao što kažeš.Black swan wrote:jedno je jasno
ako se ne riješi u 24 sata...
opasno
svakim sljedećim danom padaju postotci mogućnosti da će biti sve OK
- Logovan
#156 Re: Otmica djevojcice u Zenici
Možda nije baš bukvalno ispred trgovine.Jimmy McNulty wrote:Ljudi zivim tu, mislim da nema sanse da je mogla biti oteta ispred trgovine a da makar neko nesto ne vidi. Uvijek ima pijanaca, ljudi ispred trgovine, tu je aut. stanica i stvarno je frekventno.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#157 Re: Otmica djevojcice u Zenici
Ma vjeruj mi drug u 50 m tu je kafic, apoteka, ambulanta, dvije trgovine, dvije autobuske stanice i skola. Da tu neko pokusa otet dvije djevojcice, stvarno bi morao biti tezi idiot. Tih 50ak metara je najfrekventniji dio Tetova i pogotovu ujutru uvijek ima neko, makar penzica koji idu u ambulantu. Meni nesto smrdi ovdje...
- Partijaner
#158 Re: Otmica djevojcice u Zenici
Mozda je neko nagovorio da kaze da je oteta. 
- vješalica
#159 Re: Otmica djevojcice u Zenici
brate,mala je rekla da je oteta ta druga djevojčicaMMM1977 wrote:Da ovdje ima istine, valjda bi se pojavila i druga djevojčica i prijavila pokušaj otmice.
pa kako se ako je oteta može javiti i prijaviti policiji
možda ih je neko zajebavo ispred radnje
valjda će reći kako se zove ta famozna oteta djevojčica,pa ima roditelje i dr... valjda znaju gdje im je dijete ili ne znaju
Last edited by vješalica on 21/10/2016 11:23, edited 1 time in total.
- cyprus
#160 Re: Otmica djevojcice u Zenici
Ma zar je moguće da se i ovo počelo dešavati

- petunija
#161 Re: Otmica djevojcice u Zenici
Zašto ne?
Bila proba neki dan, šalili se, vidjeli nema posljedica i počeli novi bizMis
Bila proba neki dan, šalili se, vidjeli nema posljedica i počeli novi bizMis
- Styling
#162 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
Dok se oni medjusobno prepucavaju po personalnoj i partijskoj liniji k'o kakve mahaluse i prljav ves iznose u javnost i prebacuju odgovornost jedni na druge, kriminalci uredno na radnom mjestu i u operativi svaki dan.upsy_daisy wrote:oni samo provjeravaju i utvrđuju, ne mogu od stomaka da se dadnu u akciju
-
VjecitiStudent
#163 Re: Otmica djevojcice u Zenici
Rano je još za univerzalne zaključke, no evo tek razmišljanje:
Otmice djece su u nekim zemljama svijeta, jako česte. Kod nas ih nije bilo, jer uopće nije bilo tržišta za takvu "robu".
Da li se desilo nešto u međuvremenu što je stvorilo tržište?
Otmice djece su u nekim zemljama svijeta, jako česte. Kod nas ih nije bilo, jer uopće nije bilo tržišta za takvu "robu".
- Logovan
#164 Re: Otmica djevojcice u Zenici
Ima negdje gdje piše da su obje pobjegle. Jedna odmah, druga pobjegla iz kombija.vješalica wrote: brate,mala je rekla da je oteta ta druga djevojčica
pa kako se ako je oteta može javiti i prijaviti policiji
- Streptokok
#165 Re: Otmica djevojcice u Zenici
mislim da nije. biće da je ovo neka neslana šala curica. vidjet ćemo.cyprus wrote:Ma zar je moguće da se i ovo počelo dešavati![]()
- leffe
#166 Re: Otmica djevojcice u Zenici
Na Source kazu da je pronadjena.
- ultima_palabra
#167 Re: Otmica djevojcice u Zenici
Arapi?VjecitiStudent wrote:Rano je još za univerzalne zaključke, no evo tek razmišljanje:
-
peepeep
#168 Re: Otmica djevojcice u Zenici
Pretpostavljam da sad treba da kažemo da su se naselili Arapi, a oni su opće poznati po tome što vole djecu? Jel' to? I sad bi trebalo da se ubjeđujemo da jesu, da nisu i da na kraju neko locka temu. I ti dobar. Iztrollao i uništio jednu veoma osjetljivu i bitnu temu, odveo raspravu u pogrešnom smjeru i još iznervirao koga si stigao.VjecitiStudent wrote:Rano je još za univerzalne zaključke, no evo tek razmišljanje:
Treba da te bude stid i sram. Mogu ti reći da si jedan najobičniji imbecil i da je tvoje ponašanje sramotno i da postoji administracija, u roku koliko je sad - ne bi te više bilo na forumu.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#169 Re: Otmica djevojcice u Zenici
Evo sad sam bio kod skole, policije ima bruku ali samo se dosaptavaju i sute. Od seljanja i ljudi niko nista ne zna sa sigurnoscu.
Ljudi nesto sam nacuo, ne zelim sirit paniku ali izgleda da je jedna djevojcica fakat oteta. Dvojica maskiranih u crnom kombiju su pokusali oteti obe djevojcice ali jedna je uspjela da pobjegne i sakrije se u dvoriste kod moje rodice (2 kuce od mene). Policajci dolazili rodici i pitali je da li je sta vidjela. Sve se odigralo jutros prije 7h, mada opet ne znam sta i kako jer su u skoli navodno svi na broju.
Nemojte me uzet za ozbiljno, ovo su mahalske i neprovjerenw informacije.
Edit: policajac je mojoj rodici rekao da je jedna oteta ali to je bilo prije nego sto su provjerili brojno stanje u skoli... nezz vise ni sam nisam pametan.
Ljudi nesto sam nacuo, ne zelim sirit paniku ali izgleda da je jedna djevojcica fakat oteta. Dvojica maskiranih u crnom kombiju su pokusali oteti obe djevojcice ali jedna je uspjela da pobjegne i sakrije se u dvoriste kod moje rodice (2 kuce od mene). Policajci dolazili rodici i pitali je da li je sta vidjela. Sve se odigralo jutros prije 7h, mada opet ne znam sta i kako jer su u skoli navodno svi na broju.
Nemojte me uzet za ozbiljno, ovo su mahalske i neprovjerenw informacije.
Edit: policajac je mojoj rodici rekao da je jedna oteta ali to je bilo prije nego sto su provjerili brojno stanje u skoli... nezz vise ni sam nisam pametan.
Last edited by Jimmy McNulty on 21/10/2016 11:48, edited 1 time in total.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#170 Re: Otmica djevojcice u Zenici
vidiJimmy McNulty wrote:Ma vjeruj mi drug u 50 m tu je kafic, apoteka, ambulanta, dvije trgovine, dvije autobuske stanice i skola. Da tu neko pokusa otet dvije djevojcice, stvarno bi morao biti tezi idiot. Tih 50ak metara je najfrekventniji dio Tetova i pogotovu ujutru uvijek ima neko, makar penzica koji idu u ambulantu. Meni nesto smrdi ovdje...
kod nas je došlo ono što smo čitali u stripovima i što smo gledali na filmovima
Gledaj svoja posla
znači sve jhe moguće
nadam se da je ovo sve neki veliki nesporazum ili da dijete laže
- bh.tornjak
#171 Re: Otmica djevojcice u Zenici
S obzirom na NEsposobnost policije da zastiti gradjane i NEsposobnost sudstva da procesuira one koje (i ako) policija uhapsi,mislim da je vrijeme da gradjani preuzmu sve potrebne mjere da bi zastitili sebe svoju porodice,djecu,imanja itd a tako i stati u zastitu svojih komsija rodjaka itd.....svim raspolozivim sredstvima
- sunceKOtepsija
#172 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
u jugi bivsoj poznato je da smo imali najbolji humor
-
VjecitiStudent
#173 Re: Otmica djevojcice u Zenici
Ja postavljam vrlo logično pitanje, ti volontiraš moguće odgovore.peepeep wrote:Pretpostavljam da sad treba da kažemo da su se naselili Arapi, a oni su opće poznati po tome što vole djecu? Jel' to? I sad bi trebalo da se ubjeđujemo da jesu, da nisu i da na kraju neko locka temu. I ti dobar. Iztrollao i uništio jednu veoma osjetljivu i bitnu temu, odveo raspravu u pogrešnom smjeru i još iznervirao koga si stigao.VjecitiStudent wrote:Rano je još za univerzalne zaključke, no evo tek razmišljanje:
Treba da te bude stid i sram. Mogu ti reći da si jedan najobičniji imbecil i da je tvoje ponašanje sramotno i da postoji administracija, u roku koliko je sad - ne bi te više bilo na forumu.
Kako god, pričekajmo dalji razvoj događaja za konačne zaključke.
- red evil
#174 Re: Otmica djevojcice u Zenici
Moguće je, nema veze što je frekventan dio, ko zna šta hoće, koje im je to. To se odvija u sekundi, otmu dijete na ulici pred nekoliko hiljada ljudi i niko ne vidi.
Mora se vrlo brzo pronaći. Sumnjam da su u Zenici sad, davno su otišli.
Mora se vrlo brzo pronaći. Sumnjam da su u Zenici sad, davno su otišli.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#175 Re: Otmica djevojcice u Zenici
vas dvojica imate opomenu. Vjeciti zbog neprimjerenog, neprovjerenog, da ne kažem mahalaškog donošenja zaključaka o vrlo ozbiljnim stvarima, peepeep zbog vrijeđanja.peepeep wrote:Pretpostavljam da sad treba da kažemo da su se naselili Arapi, a oni su opće poznati po tome što vole djecu? Jel' to? I sad bi trebalo da se ubjeđujemo da jesu, da nisu i da na kraju neko locka temu. I ti dobar. Iztrollao i uništio jednu veoma osjetljivu i bitnu temu, odveo raspravu u pogrešnom smjeru i još iznervirao koga si stigao.VjecitiStudent wrote:Rano je još za univerzalne zaključke, no evo tek razmišljanje: