Otmica djevojcice u Zenici

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Norm

#151 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by Norm »

hrasno38 wrote:
hahahaha dobo je nije samo meni da nije jasno :-D
...na kraju ce ispasti da su djevojcice otele crni kombi sa otmicarima...
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#152 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by Jimmy McNulty »

Ljudi zivim tu, mislim da nema sanse da je mogla biti oteta ispred trgovine a da makar neko nesto ne vidi. Uvijek ima pijanaca, ljudi ispred trgovine, tu je aut. stanica i stvarno je frekventno.
peepeep

#153 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by peepeep »

commendatore wrote:opsta atmosfera ludila anarhije i paranoje..... :-) :( :roll: :sad:

sad vise ne zna coek sta je tacno a sta ne.....
Sasvim normalna atmosfera za svaku sredinu a posebno za sredinu poput naše, sredinu u kojoj je sve nesposobno, indolentno i korumpirano... kao što smo mogli i vidjeti (po ko zna koji put) prije par sedmica.
MMM1977

#154 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by MMM1977 »

Da ovdje ima istine, valjda bi se pojavila i druga djevojčica i prijavila pokušaj otmice.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#155 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by Truba »

Logovan wrote:
Black swan wrote:jedno je jasno
ako se ne riješi u 24 sata...
opasno
Kakva 24 sata. Ako se ne riješi sad nekad ili za 3-4 sata, onda ne znam... Opasno kao što kažeš.
statistika kaže ako se u 24 sata ne riješi
svakim sljedećim danom padaju postotci mogućnosti da će biti sve OK
Logovan

#156 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by Logovan »

Jimmy McNulty wrote:Ljudi zivim tu, mislim da nema sanse da je mogla biti oteta ispred trgovine a da makar neko nesto ne vidi. Uvijek ima pijanaca, ljudi ispred trgovine, tu je aut. stanica i stvarno je frekventno.
Možda nije baš bukvalno ispred trgovine. :? Djevojčica uplašena, pa ni sama ne zna kako da kaže. :?
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#157 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by Jimmy McNulty »

Ma vjeruj mi drug u 50 m tu je kafic, apoteka, ambulanta, dvije trgovine, dvije autobuske stanice i skola. Da tu neko pokusa otet dvije djevojcice, stvarno bi morao biti tezi idiot. Tih 50ak metara je najfrekventniji dio Tetova i pogotovu ujutru uvijek ima neko, makar penzica koji idu u ambulantu. Meni nesto smrdi ovdje...
Partijaner

#158 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by Partijaner »

Mozda je neko nagovorio da kaze da je oteta. :?
vješalica

#159 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by vješalica »

MMM1977 wrote:Da ovdje ima istine, valjda bi se pojavila i druga djevojčica i prijavila pokušaj otmice.
brate,mala je rekla da je oteta ta druga djevojčica
pa kako se ako je oteta može javiti i prijaviti policiji

možda ih je neko zajebavo ispred radnje

valjda će reći kako se zove ta famozna oteta djevojčica,pa ima roditelje i dr... valjda znaju gdje im je dijete ili ne znaju
Last edited by vješalica on 21/10/2016 11:23, edited 1 time in total.
cyprus

#160 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by cyprus »

Ma zar je moguće da se i ovo počelo dešavati :-) :-)
petunija

#161 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by petunija »

Zašto ne?
Bila proba neki dan, šalili se, vidjeli nema posljedica i počeli novi bizMis
Styling

#162 Re: Bijeli kombi i maskirano lice

Post by Styling »

upsy_daisy wrote:oni samo provjeravaju i utvrđuju, ne mogu od stomaka da se dadnu u akciju
Dok se oni medjusobno prepucavaju po personalnoj i partijskoj liniji k'o kakve mahaluse i prljav ves iznose u javnost i prebacuju odgovornost jedni na druge, kriminalci uredno na radnom mjestu i u operativi svaki dan.
VjecitiStudent

#163 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by VjecitiStudent »

Rano je još za univerzalne zaključke, no evo tek razmišljanje:
Otmice djece su u nekim zemljama svijeta, jako česte. Kod nas ih nije bilo, jer uopće nije bilo tržišta za takvu "robu".

Da li se desilo nešto u međuvremenu što je stvorilo tržište?
Logovan

#164 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by Logovan »

vješalica wrote: brate,mala je rekla da je oteta ta druga djevojčica
pa kako se ako je oteta može javiti i prijaviti policiji
Ima negdje gdje piše da su obje pobjegle. Jedna odmah, druga pobjegla iz kombija.
Streptokok

#165 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by Streptokok »

cyprus wrote:Ma zar je moguće da se i ovo počelo dešavati :-) :-)
mislim da nije. biće da je ovo neka neslana šala curica. vidjet ćemo.
leffe

#166 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by leffe »

Na Source kazu da je pronadjena.
ultima_palabra

#167 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by ultima_palabra »

VjecitiStudent wrote:Rano je još za univerzalne zaključke, no evo tek razmišljanje:
Otmice djece su u nekim zemljama svijeta, jako česte. Kod nas ih nije bilo, jer uopće nije bilo tržišta za takvu "robu".

Arapi?
peepeep

#168 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by peepeep »

VjecitiStudent wrote:Rano je još za univerzalne zaključke, no evo tek razmišljanje:

Pretpostavljam da sad treba da kažemo da su se naselili Arapi, a oni su opće poznati po tome što vole djecu? Jel' to? I sad bi trebalo da se ubjeđujemo da jesu, da nisu i da na kraju neko locka temu. I ti dobar. Iztrollao i uništio jednu veoma osjetljivu i bitnu temu, odveo raspravu u pogrešnom smjeru i još iznervirao koga si stigao.
Treba da te bude stid i sram. Mogu ti reći da si jedan najobičniji imbecil i da je tvoje ponašanje sramotno i da postoji administracija, u roku koliko je sad - ne bi te više bilo na forumu.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#169 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by Jimmy McNulty »

Evo sad sam bio kod skole, policije ima bruku ali samo se dosaptavaju i sute. Od seljanja i ljudi niko nista ne zna sa sigurnoscu.

Ljudi nesto sam nacuo, ne zelim sirit paniku ali izgleda da je jedna djevojcica fakat oteta. Dvojica maskiranih u crnom kombiju su pokusali oteti obe djevojcice ali jedna je uspjela da pobjegne i sakrije se u dvoriste kod moje rodice (2 kuce od mene). Policajci dolazili rodici i pitali je da li je sta vidjela. Sve se odigralo jutros prije 7h, mada opet ne znam sta i kako jer su u skoli navodno svi na broju.

Nemojte me uzet za ozbiljno, ovo su mahalske i neprovjerenw informacije.

Edit: policajac je mojoj rodici rekao da je jedna oteta ali to je bilo prije nego sto su provjerili brojno stanje u skoli... nezz vise ni sam nisam pametan.
Last edited by Jimmy McNulty on 21/10/2016 11:48, edited 1 time in total.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#170 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by Truba »

Jimmy McNulty wrote:Ma vjeruj mi drug u 50 m tu je kafic, apoteka, ambulanta, dvije trgovine, dvije autobuske stanice i skola. Da tu neko pokusa otet dvije djevojcice, stvarno bi morao biti tezi idiot. Tih 50ak metara je najfrekventniji dio Tetova i pogotovu ujutru uvijek ima neko, makar penzica koji idu u ambulantu. Meni nesto smrdi ovdje...
vidi
kod nas je došlo ono što smo čitali u stripovima i što smo gledali na filmovima

Gledaj svoja posla

znači sve jhe moguće

nadam se da je ovo sve neki veliki nesporazum ili da dijete laže :cry: :cry: :cry:
bh.tornjak

#171 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by bh.tornjak »

S obzirom na NEsposobnost policije da zastiti gradjane i NEsposobnost sudstva da procesuira one koje (i ako) policija uhapsi,mislim da je vrijeme da gradjani preuzmu sve potrebne mjere da bi zastitili sebe svoju porodice,djecu,imanja itd a tako i stati u zastitu svojih komsija rodjaka itd.....svim raspolozivim sredstvima
sunceKOtepsija

#172 Re: Bijeli kombi i maskirano lice

Post by sunceKOtepsija »

Tomahawk11 wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/novi-pok ... /161021004

Ovo se opet salili?! :roll:
u jugi bivsoj poznato je da smo imali najbolji humor
VjecitiStudent

#173 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by VjecitiStudent »

peepeep wrote:

Pretpostavljam da sad treba da kažemo da su se naselili Arapi, a oni su opće poznati po tome što vole djecu? Jel' to? I sad bi trebalo da se ubjeđujemo da jesu, da nisu i da na kraju neko locka temu. I ti dobar. Iztrollao i uništio jednu veoma osjetljivu i bitnu temu, odveo raspravu u pogrešnom smjeru i još iznervirao koga si stigao.
Treba da te bude stid i sram. Mogu ti reći da si jedan najobičniji imbecil i da je tvoje ponašanje sramotno i da postoji administracija, u roku koliko je sad - ne bi te više bilo na forumu.
Ja postavljam vrlo logično pitanje, ti volontiraš moguće odgovore.

Kako god, pričekajmo dalji razvoj događaja za konačne zaključke.
red evil

#174 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by red evil »

Moguće je, nema veze što je frekventan dio, ko zna šta hoće, koje im je to. To se odvija u sekundi, otmu dijete na ulici pred nekoliko hiljada ljudi i niko ne vidi.

Mora se vrlo brzo pronaći. Sumnjam da su u Zenici sad, davno su otišli.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#175 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by Chmoljo »

peepeep wrote:

vas dvojica imate opomenu. Vjeciti zbog neprimjerenog, neprovjerenog, da ne kažem mahalaškog donošenja zaključaka o vrlo ozbiljnim stvarima, peepeep zbog vrijeđanja.
Post Reply