To se ne moze odrediti jer procenat je egzaktna mjera a to jel neko dziber, mangup i slicno je subjektivno. Znaci majstore ti prvi ne znas sta je procenat.
Ali se moze odrediti koliko na cesti ima VW a koliko Citroena pa je u skladu s tim lako izracunati kolika je procentualno mogucnost da za volanom VWa bude dziber a kolika za volanom Citroena. Ako na 50 VWa dodje jedan Citroen, onda je sansa da za volanom VWa bude dziber 50 puta veca. Znaci ako u tih 50 VWa imas 20 dzibera, opet imas 30 puta vise "nedzibera" u VWu.

Vrlo jednostavna matematika.
To sto samoprozvana elita ima problem sto kockaste glave koje po toj eliti nemaju 2 ciste u glavi imaju vise od tih "elitasa" je njihov problem. Pritom ne mislim na rastodere, sefice i slicne.
Moj poznanik je buregdzija, kockasta glava, bez skole, glupan po samoprozvsnoj eliti, pa je s 25 godina kesirao 21 hiljadu za novog Clija. Drazi mi je taj "dziber" od samoprozvane elite, satro kulture i obrazovanja, koja studira do tridesete i onda na drzavnu sisu s mindsetom "ne mogu ma malo platit koliko ja malo mogu radit", jer zbog te elite smo medju najjadnijim i najbijedmijim drzavama u Evropi.