VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
zrakomlat

#151 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta

Post by zrakomlat »

Pijem kafu a za stolom do mene 4 cure, jedna 27-28, ostalo mlađe 20-22 god. malo glasnije pričaju a krenu priča o polaganju i autima.

Starija cura (SC): ne razumijem se, ali da mogu birati, ona insignija crvena sto bude parkirana "tu i tu" mi je moćna pravo
Mlađa cura (MC); koje je to auto?
SC: Opel ja mislim. Jest, Opel Insignia.
MC: pa koliko to košta?
SC: nemam pojma, možda 20.000
MC: 20 000?!?! Pa za te pare možeš kupiti Golfa Peticu !
SC: ma petica nidje veze
MC: to je najbolje auto

:mrgreen:
insomnia78

#152 Re: RE: Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta

Post by insomnia78 »

amar1994 wrote:
spreca wrote:nek crknu dusmani :mrgreen: [emoji106]

http://www.klix.ba/biznis/mogucnost-sar ... /161019107
pa ko i prevent, 500KM plata radnicama :izet: :run: , a vamo doplata za kozna sjedista >2000KM :izet: :izet: :twisted:
Nije to do VW. Raditi direktno za proizvodjaca u autoindustriji je odlicno placeno
Tkanton

#153 Re: RE: Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta

Post by Tkanton »

konektovan wrote:
Tkanton wrote:Po ovome ispade ako se kod nekog ubice nadje nokia da svi ostali koji imaju nokie su potencijalne ubice.
Volsvagen proizvodi golfa da podstice gazenje pjesaka.
Ja mislim da si ovaj svoj post objavio negdje javno da bi te neko tuzio, nisi ni svjestan sta si rekao.
Koliki je procenat, otprilike, mangupa, dzibera, kriminalaca, papaka i bahatîh vozaca koji voze vw, bmw i recimo citroena????
Hvala.

Sent from my C6603 using Tapatalk
vjerovatno velik, zato sto je procentualno to marka koja je najzastupljenija na nasem podrucju....
amar1994

#154 Re: RE: Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta

Post by amar1994 »

insomnia78 wrote:
amar1994 wrote:
spreca wrote:nek crknu dusmani :mrgreen: [emoji106]

http://www.klix.ba/biznis/mogucnost-sar ... /161019107
pa ko i prevent, 500KM plata radnicama :izet: :run: , a vamo doplata za kozna sjedista >2000KM :izet: :izet: :twisted:
Nije to do VW. Raditi direktno za proizvodjaca u autoindustriji je odlicno placeno
ne znam , ne ulazim u to, al kod nas je sve slabo placeno, tako da bi i njima dobro dosla jeftina radna snaga :izet: :D
supercali

#155 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta

Post by supercali »

Ako cemo o papcima ima ih sada i medju francuzima talijanima ma generalno medju svim markama
Taj trend je poceo kad su ova auta postala dostupnim cca 2010-2012
Pa nije vise strano vidjeti kako je papak nabio pezoa citroena toyotu itd na travu na trotoar i sl
Kad smo kod kriminalaca onda se vec moze pricati kako preferiraju vw audi bmw i nesto manje mercedese
Bar ovi koji se zele pokazati
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#156 Re: RE: Re: RE: Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta

Post by konektovan »

Tkanton wrote:
konektovan wrote:
Tkanton wrote:Po ovome ispade ako se kod nekog ubice nadje nokia da svi ostali koji imaju nokie su potencijalne ubice.
Volsvagen proizvodi golfa da podstice gazenje pjesaka.
Ja mislim da si ovaj svoj post objavio negdje javno da bi te neko tuzio, nisi ni svjestan sta si rekao.
Koliki je procenat, otprilike, mangupa, dzibera, kriminalaca, papaka i bahatîh vozaca koji voze vw, bmw i recimo citroena????
Hvala.

vjerovatno velik, zato sto je procentualno to marka koja je najzastupljenija na nasem podrucju....
Je l' ti znas sta je procenat???????????????

ado-šampion

#158 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta

Post by ado-šampion »

To se ne moze odrediti jer procenat je egzaktna mjera a to jel neko dziber, mangup i slicno je subjektivno. Znaci majstore ti prvi ne znas sta je procenat. :-)

Ali se moze odrediti koliko na cesti ima VW a koliko Citroena pa je u skladu s tim lako izracunati kolika je procentualno mogucnost da za volanom VWa bude dziber a kolika za volanom Citroena. Ako na 50 VWa dodje jedan Citroen, onda je sansa da za volanom VWa bude dziber 50 puta veca. Znaci ako u tih 50 VWa imas 20 dzibera, opet imas 30 puta vise "nedzibera" u VWu. :-) Vrlo jednostavna matematika.

To sto samoprozvana elita ima problem sto kockaste glave koje po toj eliti nemaju 2 ciste u glavi imaju vise od tih "elitasa" je njihov problem. Pritom ne mislim na rastodere, sefice i slicne.
Moj poznanik je buregdzija, kockasta glava, bez skole, glupan po samoprozvsnoj eliti, pa je s 25 godina kesirao 21 hiljadu za novog Clija. Drazi mi je taj "dziber" od samoprozvane elite, satro kulture i obrazovanja, koja studira do tridesete i onda na drzavnu sisu s mindsetom "ne mogu ma malo platit koliko ja malo mogu radit", jer zbog te elite smo medju najjadnijim i najbijedmijim drzavama u Evropi.
Tomahawk11
Globalni moderator

#159 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta

Post by Tomahawk11 »

Velkoski wrote:Image

bog od auta 8-)
Jel se mogao jos spustiti? :oops:
betametazon

#160 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta

Post by betametazon »

realno, puno sam na cesti, i imam utisak da su vozaci golfova dvojki na neki nacin iskompleksirani...rijetko kad cea vozit a da ja iza tebe dvojka koja te ne zeli preteci. ali sto neko rece, kad zamislis da ti je umjesto dvojke porse karera i pogines to nine nesreca, to je prirodna slekcija :)

Poslano sa mog ALCATEL ONE TOUCH 6032 koristeći Tapatalk
konektovan

#161 Re: RE: Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta

Post by konektovan »

ado-šampion wrote:To se ne moze odrediti jer procenat je egzaktna mjera a to jel neko dziber, mangup i slicno je subjektivno. Znaci majstore ti prvi ne znas sta je procenat. :-)

Ali se moze odrediti koliko na cesti ima VW a koliko Citroena pa je u skladu s tim lako izracunati kolika je procentualno mogucnost da za volanom VWa bude dziber a kolika za volanom Citroena. Ako na 50 VWa dodje jedan Citroen, onda je sansa da za volanom VWa bude dziber 50 puta veca. Znaci ako u tih 50 VWa imas 20 dzibera, opet imas 30 puta vise "nedzibera" u VWu. :-) Vrlo jednostavna matematika.

To sto samoprozvana elita ima problem sto kockaste glave koje po toj eliti nemaju 2 ciste u glavi imaju vise od tih "elitasa" je njihov problem. Pritom ne mislim na rastodere, sefice i slicne.
Moj poznanik je buregdzija, kockasta glava, bez skole, glupan po samoprozvsnoj eliti, pa je s 25 godina kesirao 21 hiljadu za novog Clija. Drazi mi je taj "dziber" od samoprozvane elite, satro kulture i obrazovanja, koja studira do tridesete i onda na drzavnu sisu s mindsetom "ne mogu ma malo platit koliko ja malo mogu radit", jer zbog te elite smo medju najjadnijim i najbijedmijim drzavama u Evropi.
Jesi l' ovo iz svoje glave il' guglo?![emoji2]

supercali

#162 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta

Post by supercali »

ado-šampion wrote:To se ne moze odrediti jer procenat je egzaktna mjera a to jel neko dziber, mangup i slicno je subjektivno. Znaci majstore ti prvi ne znas sta je procenat. :-)

A radnici od tog poznanika su prijavljeni uplacuje im se pio zdravstveno itd?
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#163 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta

Post by mali_milojica »

supercali wrote:

A radnici od tog poznanika su prijavljeni uplacuje im se pio zdravstveno itd?
Naravno. Na minimalac.
dnevno proda 50 kg pite,a na kasi kucano 10 kg i ostali marifetluci
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#164 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta

Post by Velkoski »

I šta ako to radi...? Pa ovdje je zakon napravljen tako da apsolutno ubije privatnike i da im jebe majku kroz majku. Otvorite firmu/obrt pa ćete vidjeti koliko se isplati biti 'regularan' - zatvaraš za dva mjeseca :mrgreen:
supercali

#165 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta

Post by supercali »

Ma znam da je tako nego pitam cisto jer mu je drazi
I ovima sto se druze sa seficem rastoderom celom gasijem delalicem itd su oni dragi a znamo kakvi su
Problem ljudi je sto se velicaju oni koji su zajebali ljude sistem sto su se snasli
A niko se ne pita na koji nacin se snasao kome je uskratio hljeb zaradu napredovanje time sto je on kupio clia kesom i sl

Negdje je neko na temi dobro to opisao o uzdizanju ovih klosara i to u gradu i to ne samo sada nego i prije rata
A takodje i o ovome kako se klosari kompleksasi i opcenito opterecene osobe iskazuju u drustvu
supercali

#166 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta

Post by supercali »

Velkoski wrote:I šta ako to radi...? Pa ovdje je zakon napravljen tako da apsolutno ubije privatnike i da im jebe majku kroz majku. Otvorite firmu/obrt pa ćete vidjeti koliko se isplati biti 'regularan' - zatvaraš za dva mjeseca :mrgreen:
Havana je dokaz da se moze sve regularno a da se ne zatvori za 2 mjeseca
I on ce na duge staze opstati dok ce ovi propasti
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#167 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta

Post by Velkoski »

supercali wrote:
Velkoski wrote:I šta ako to radi...? Pa ovdje je zakon napravljen tako da apsolutno ubije privatnike i da im jebe majku kroz majku. Otvorite firmu/obrt pa ćete vidjeti koliko se isplati biti 'regularan' - zatvaraš za dva mjeseca :mrgreen:
Havana je dokaz da se moze sve regularno a da se ne zatvori za 2 mjeseca
I on ce na duge staze opstati dok ce ovi propasti
Može ako imaš ogroman početni kapital i veliku pomoć od dobavljača i sličnog. Ne znam čime se bavi Havana, ali uzmi u obzir da nije svaka firma ni ista, sve ovisi i od branše.

Danas ti se jednostavno ne isplati imati previše radnika, ne isplati se davati im više od minimalca, jer te država kolje. Opet ti kažem, otvori nešto sam i vidjet ćeš. :mrgreen:

Ako krećeš od nule, mrtav si za mjesec.
supercali

#168 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta

Post by supercali »

Pa i havana je krenuo skoro od nule
A nije jedini kojeg znam
Imaju poteskoca al se mogu prevazici
Samo sto kod nas raja cim zapne odustaju jer je lakse ne placati radnika i uzimati kajmak nego sve regularno ici i vozati za kes clia golfa touarega kajene i sl

Ps. Pripisi tome jos bahatost i komplekse vec8ne balkanaca dobijemo ovo sto imamo
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#169 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta

Post by Velkoski »

Kada kreneš od nule i poplaćaš sve obično nemaš ni za viška kafe, a kamoli Tourega :mrgreen:

Znači ne pričamo o stranačkim majstorima, nego o običnom čovjeku i ja apsolutno shvatam sve one koji izbjegavaju plaćati doprinose.
konektovan

#170 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta

Post by konektovan »

Kod svîh privatnika ista prica. Ne moze se zivjeti, drzava uze sve, a apartmani na moru, planini, bijesna auta i minimalac radniku zagarantovani.

Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#171 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta

Post by Velkoski »

Budi eto privatnik, vozaj bijesna auta, kupuj apartmane, ne znam samo ko ti brani.
Dope_Man

#172 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta

Post by Dope_Man »

E zato se porede procenti. Recimo imamo 50 VW na 10 Citroena. Od toga, 15 vozaca VW-a su papci, a 2 u Citroenu, dakle imali bi 30% : 20%. Ovo je samo primjer sta zapravo treba upredjivati da bi ta statistika imala smisla, naravno nemamo podatke za bacit u formulu, ali subjektivni dozivljaj je da je veoma mali, skoro nepostojeci procenat vozaca npr. francuskih vozila koji se qurce po cesti, dok je postotak, od ukupnog broja, vozaca njemackih vozila znatno veci.

A za tog jarana.. obrazovanje ne cini papka, vec ponasanje. Ako se ponasa papanski onda je papak bez obzira da li ima cetiri osnovne ili cetiri doktorata.
Last edited by Dope_Man on 20/10/2016 19:37, edited 2 times in total.
konektovan

#173 Re: RE: Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta

Post by konektovan »

Velkoski wrote:Budi eto privatnik, vozaj bijesna auta, kupuj apartmane, ne znam samo ko ti brani.
Ja sam previse posten, da bi bio privatnik.[emoji6]

mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#174 Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta

Post by mali_milojica »

Moze se posteno raditi i posteno radnik placati,a drzavi dati njeno. Samo neces imati za to da preko noci iz kocije ili ne daj Boze opanaka sjednes u Q7. Treba dobrih godina muda svoja otegnuti,da bi se poceli plodovi rada ubirati.
Preko noci moze varanjem radnika,drzave,poslovnih partnera,a onda se jos brze prne u fenjer
konektovan

#175 Re: RE: Re: VW vozila kao smrt na cesti-Golf: Vozilo papaka, siledžija i kriminalnog polusvijeta

Post by konektovan »

mali_milojica wrote:Moze se posteno raditi i posteno radnik placati,a drzavi dati njeno. Samo neces imati za to da preko noci iz kocije ili ne daj Boze opanaka sjednes u Q7. Treba dobrih godina muda svoja otegnuti,da bi se poceli plodovi rada ubirati.
Preko noci moze varanjem radnika,drzave,poslovnih partnera,a onda se jos brze prne u fenjer
To je to.[emoji106]

Post Reply