promijenili ba uniformespreca wrote: Ovi Novi muslimani mi lice na onu nekadasnju JNA(tobejarabbi).....obuci ga ,nahrani ga ,daj mu platu daj mu stan i da nista nerade.....od kud toliko slicnosti
Zahiragić opet jaše
- jao_situacije
#151 Re: Zahiragić opet jaše
- spreca
#152 Re: Zahiragić opet jaše
Ma nisam cuo za ovo...e pa onda je u pravu.....pred operaciju samo mu pruce stagod a ovi sad novi znaju svasta i to mu dodje ko narkozakamberovica polje wrote:Vjera će ga oslobodit bolova.tranquil wrote:Zbog ovog ciničnog osmijeha uz ovu nemoralnu i antiljudsku rečenicu, iskreno ti želim da se nađeš u bolničkoj čekaonici, u potrebi za njegom i bespomoćan, da te 45 minuta pridržavaju jer ne možeš ni da sjediš, i da tako čekaš da se sa plaćene džume vrati jedna od tih moralnih nakarada koje napuštaju dužnost pomaganja ljudima, dužnosti za koju su dali zakletvu i za koju takođe primaju platu.Dr Baltazar wrote:Samo ću ti reći da doktor u BiH može otići na džumu bez da mu iko išta kaže i uz to je plaćen tih 45 minutaI opet kažem, hvala Bogu da je tako.
- spreca
#153 Re: Zahiragić opet jaše
ma vala i pristaje im plahojao_situacije wrote:promijenili ba uniformespreca wrote: Ovi Novi muslimani mi lice na onu nekadasnju JNA(tobejarabbi).....obuci ga ,nahrani ga ,daj mu platu daj mu stan i da nista nerade.....od kud toliko slicnosti
- JThomas
#154 Re: Zahiragić opet jaše
što kaže, i bakira ćemo mi prizivati kad ovi zajašu.
- Chisum
#155 Re: Zahiragić opet jaše
Nemoj zaboraviti da, bas k'o i ona ridjobrada minder funjara, sto je zeni poklonila bolnicu da ima cime da se igra - a za svaki se slucaj lijeci u Zagrebu - ni ovo balavo seljace, ako stigne da se nakrade, nece ovisiti primitivi koju ostavljaju iza sebe.kamberovica polje wrote:Vjera će ga oslobodit bolova.tranquil wrote:Zbog ovog ciničnog osmijeha uz ovu nemoralnu i antiljudsku rečenicu, iskreno ti želim da se nađeš u bolničkoj čekaonici, u potrebi za njegom i bespomoćan, da te 45 minuta pridržavaju jer ne možeš ni da sjediš, i da tako čekaš da se sa plaćene džume vrati jedna od tih moralnih nakarada koje napuštaju dužnost pomaganja ljudima, dužnosti za koju su dali zakletvu i za koju takođe primaju platu.Dr Baltazar wrote:Samo ću ti reći da doktor u BiH može otići na džumu bez da mu iko išta kaže i uz to je plaćen tih 45 minutaI opet kažem, hvala Bogu da je tako.
- kamberovica polje
#156 Re: Zahiragić opet jaše
Nekad im zavidim na tolikoj količini bezobrazluka i nedostatka pameti kojom se otvoreno ponose. Mora da je lijepo plivati u žabokrečini koju si sam napraviš.Chisum wrote:
Nemoj zaboraviti da, bas k'o i ona ridjobrada minder funjara, sto je zeni poklonila bolnicu da ima cime da se igra - a za svaki se slucaj lijeci u Zagrebu - ni ovo balavo seljace, ako stigne da se nakrade, nece ovisiti primitivi koju ostavljaju iza sebe.
- JThomas
#157 Re: Zahiragić opet jaše
kad ovi mladi tigrovi zajašu, bake će nam izgledati kao uzor političke i svake druge mudrosti. ovaj podmladak je još gluplji, još besramniji, još gladniji...
-
Dr Baltazar
#158 Re: Zahiragić opet jaše
JThomas wrote:bake će nam izgledati kao uzor političke i svake druge mudrosti
Zato na idućim izborima ne glasaj za pogrešne
-
ušće
#159 Re: Zahiragić opet jaše
Bez obzira što je miš mekinjaš Zahiragić običan mahniti mahluk , ja bih recimo uveo da je Utorak i Srijeda neradni dan u hefti ...za pet dana bi imali Bosnu plus Hercegovinu hipter mahluka gorih od Zahiragića ...samo bi im vjerska odrednica bila ona umjerena " pravedno antiislamska "...Čudna smo mi zemlja i još čudnii mahluk u njoj živi ...
-
kakavdanakneiskustvu
#160 Re: Zahiragić opet jaše
drunken tiger wrote:Puštao je i Momčilo Krajišnik svoje uposlenike na džumu prije rata. Niko ne govori da se treba zabraniti ali ne može se sve u "sekularnoj" državi podrediti religiji. Najbolje bi bilo onda da petak bude neradni dan a da se u subotu radi, jer jebi ga, u nedjelju je misa. Mali punoglavac bez mozga je samo dresirani alat zelenih koji će na kraju od Sarajeva napraviti Bošnjiu, zemlju Bošnjaka. Svakako su rekli da ih ništa drugo i ne zanima.Dr Baltazar wrote:Apsolutno podržavam idejuSvakako većina profesora pusti studente koji zatraže da odu na džumu.
-
kakavdanakneiskustvu
#161 Re: Zahiragić opet jaše
Dr Baltazar wrote:Primitivan jer podržavam ideju koja ima veze sa OBAVEZNOM (dobro nauči čitati prije nego što me citiraš) dužnošću svakog muslimana. Kraj priče.drunken tiger wrote:Pa vidiš koliko si plitak?? Ko govori o tome kako se trebaš izjasniti. Samo ti govorim da ne budeš primitivan, ali je kasno izgleda. Činjenica je da ti ništa pametniji nećeš biti kako god se izjasniš. Ali pozabavite se ozbiljnijim problemima. Imate ih.Dr Baltazar wrote:Hvala Bogu ima nas i bit će nas još višeTrebamo se izjasniti kao Bosanci da bi bili pismeniji ?
![]()
I nemamo problema, ne sekiraj se ti za nas
ako je to obavezno onda nek ne studira,jer zivi u sekuarnoj drzavi u kojoj se ne mora sve vrtiti oko religije
-
kakavdanakneiskustvu
#162 Re: Zahiragić opet jaše
insomnia78 wrote:Samo sto Bosna nije muslimanska drzava pa je samim tim ni ne obavezuju nikakvi muslimanski zakoni
-
kakavdanakneiskustvu
#163 Re: Zahiragić opet jaše
Ripicipi wrote:Evo meni je BiH matica, sta cemo sad?Dr Baltazar wrote:Najsmješnije što se oko ove teme javljaju narodi koji su u manjini u BiH. Ne sviđa vam se ovo što će se uvesti ? Imate maticu, niko vam ne brani
Ti neki vjernik-mangup?
on bi ko nekoga tjerao odavde
-
Dr Baltazar
#164 Re: Zahiragić opet jaše
I još jedan ljevičar se uključio
Nikako da se riješite te pjene nakon Centra

-
kakavdanakneiskustvu
#165 Re: Zahiragić opet jaše
Dr Baltazar wrote:Hvala Bogu pa ljekari i svi ostali mogu otići na džumu bez da im iko išta kaže. Ove besposličare na klixu ne računam
@Chisum
Je li ono u Sarajevu ta SDA uzela 3/4 općine? Ljevica još pjeni što su izgubili bazu
Ja živim u muslimanskoj državi, nikakve te tvoje izmišljene države![]()
@drunken
U ta doba treba da budeš na džumi. Šta imaš koga tražiti ?
možda nije musliman??
-
Dr Baltazar
#166 Re: Zahiragić opet jaše
Nek se prebaci na jedini pravi putkakavdanakneiskustvu wrote:
@drunken
možda nije musliman??
- Connaisseur Karlin
#167 Re: Zahiragić opet jaše
Kad je Federacija entiet postala drzava ?Dr Baltazar wrote:Hvala Bogu pa ljekari i svi ostali mogu otići na džumu bez da im iko išta kaže. Ove besposličare na klixu ne računam
@Chisum
Je li ono u Sarajevu ta SDA uzela 3/4 općine? Ljevica još pjeni što su izgubili bazu
@drunken
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#168 Re: Zahiragić opet jaše
pa zasto se u.korist prave stvari, ispravnog puta itd, ne odreknu pola dnevnice koje im placaju i hriscani i ateisti?Dr Baltazar wrote:Nek se prebaci na jedini pravi putkakavdanakneiskustvu wrote:
@drunken
možda nije musliman??![]()
-
Dr Baltazar
#169 Re: Zahiragić opet jaše
Šta mi to ti plaćaš ?KatarinaKosaca wrote:pa zasto se u.korist prave stvari, ispravnog puta itd, ne odreknu pola dnevnice koje im placaju i hriscani i ateisti?Dr Baltazar wrote:Nek se prebaci na jedini pravi putkakavdanakneiskustvu wrote:
@drunken
-
Dr Baltazar
#170 Re: Zahiragić opet jaše
Za državu BiH automatski vežeš muslimane. Slobodno obiđi koju državu, nije grijeh i pitaj ljude svi će ti isto reći. Jasan pokazatelj onoga što sam i napisao.Connaisseur Karlin wrote:Kad je Federacija entiet postala drzava ?Dr Baltazar wrote:Hvala Bogu pa ljekari i svi ostali mogu otići na džumu bez da im iko išta kaže. Ove besposličare na klixu ne računam
@Chisum
@drunken
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#171 Re: Zahiragić opet jaše
17% svega sto kupim. A jos.nisam naucila zivjeti meditacijom. Ali nemoj ovo.licno.okretati. placa puno poslodavaca ateista. Platu punu. Za nerad
- Banksy
#172 Re: Zahiragić opet jaše
Tačno.JThomas wrote:kad ovi mladi tigrovi zajašu, bake će nam izgledati kao uzor političke i svake druge mudrosti. ovaj podmladak je još gluplji, još besramniji, još gladniji...
-
Dr Baltazar
#173 Re: Zahiragić opet jaše
Pa i mi plaćamo neradnikeKatarinaKosaca wrote:17% svega sto kupim. A jos.nisam naucila zivjeti meditacijom. Ali nemoj ovo.licno.okretati. placa puno poslodavaca ateista. Platu punu. Za nerad
-
kakavdanakneiskustvu
#174 Re: Zahiragić opet jaše
Dr Baltazar wrote:Nek se prebaci na jedini pravi putkakavdanakneiskustvu wrote:
@drunken
ne treba mu to u zivotu
-
Dr Baltazar
#175 Re: Zahiragić opet jaše
Nek ne traži onda pomoć doktora od 12-14hkakavdanakneiskustvu wrote:Dr Baltazar wrote:Nek se prebaci na jedini pravi putkakavdanakneiskustvu wrote:
@drunken
ne treba mu to u zivotu