Bogić Bogićević - totalno odlijepio ili?

Locked
Edin H.

#151 Re: Bogić Bogićević - totalno odlijepio ili?

Post by Edin H. »

Fudo387 wrote:
Edin H. wrote:Eki velikobosnjak. :lol:

Covjek komunista jedan kroz jedan.
Hajde sad, mene je iznenadilo da nije dodao i naciosocijalista, inace krilatica kojom se koriste lokalne fasiticke falange.
Bogicu, dobro si pros’o. :D
To je bolan kao da je rekao Bogic mudzahedin :lol:
ExNihilo

#152 Re: Bogić Bogićević - totalno odlijepio ili?

Post by ExNihilo »

Planine wrote:
ExNihilo wrote:Da je Bogićević velikobošnjak može reći samo velikosrbin, ali da ga je nelagodno slušati dok zvizga o globalnoj politici, to svakako.
Da zagovaram ekspanziju Republike Srpske ili Srbije na prostor Federacije BiH ili drugih geopolitičkih entiteta,onda bih bio velikosrbin.
Neka bolan, velikosrbin je je stanje uma.
Fudo387

#153 Re: Bogić Bogićević - totalno odlijepio ili?

Post by Fudo387 »

Planine wrote: Naravno da nije isto.Bogić je na liniji mainstream bošnjačke politike kad je riječ o odnosima FBiH i RS i odnosima unutar FBiH između bošnjačke i hrvatske "komponente".Ta politika je praktično bez rezervi ili izuzetka velikobošnjačka jer teži ekspanziji bošnjačkog uticaja na BiH kao cjelini.
Bogic Bogicevic je mainstream opstanka Bosne i Hrecegovine, sto vama koji bi je najradije zapalili i izbrisali sa mape svijeta smeta.
Jeftino sicanje nesuvislim frazetinama, velikobosnjak i sl budalastine mozes prodati samo polukrezavim haharima na lokalnoj misi zadusnici.
Fudo387

#154 Re: Bogić Bogićević - totalno odlijepio ili?

Post by Fudo387 »

Planine wrote:
Fudo387 wrote:
Planine wrote: Naravno da nije isto.Bogić je na liniji mainstream bošnjačke politike kad je riječ o odnosima FBiH i RS i odnosima unutar FBiH između bošnjačke i hrvatske "komponente".Ta politika je praktično bez rezervi ili izuzetka velikobošnjačka jer teži ekspanziji bošnjačkog uticaja na BiH kao cjelini.
Bogic Bogicevic je mainstream opstanka Bosne i Hrecegovine, sto vama koji bi je najradije zapalili i izbrisali sa mape svijeta smeta.
Jeftino sicanje nesuvislim frazetinama, velikobosnjak i sl budalastine mozes prodati samo polukrezavim haharima na lokalnoj misi zadusnici.
Pa dobro,važi :D
Sve ok, razumijemo se.
Hame_
Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!

#155 Re: Bogić Bogićević - totalno odlijepio ili?

Post by Hame_ »

Edin H. wrote:Covjek komunista jedan kroz jedan.
Pa što onda nosare nema na temi :bih:
Maraschino

#156 Re: Bogić Bogićević - totalno odlijepio ili?

Post by Maraschino »

Planine wrote:Da je komunista zalagao bi se za klasnu borbu,diktaturu proleterijata,kolhoze,sovhoze i slično imamentno komunistima ali Bogicevic se ne zalaze za pomenute "vrijednosti".To naprosto nije unosno i ne trazi se na trzistu.On je svoju sansu vidio u tome da kao pripadnik manjine podrzava vecinski nacionalizam sredine u kojoj zivi.Zato i znamo za Bogica Bogicevica,inace ne bi ni znali kao sto ne bi znali ni za Miru Lazovicu,Tatjanu Ljujic,Mirka Pejanovica,Milana Dunovića, i slicne.
Ti si jedan od onih sto nije zelio biti Alijin Srbin pa je Sarajevo zamijenio Sokocem.
Da si bogdom znao odmah do Rume da se dva puta ne selis. :D
Maraschino

#157 Re: Bogić Bogićević - totalno odlijepio ili?

Post by Maraschino »

Planine wrote:
Maraschino wrote:
Planine wrote:Da je komunista zalagao bi se za klasnu borbu,diktaturu proleterijata,kolhoze,sovhoze i slično imamentno komunistima ali Bogicevic se ne zalaze za pomenute "vrijednosti".To naprosto nije unosno i ne trazi se na trzistu.On je svoju sansu vidio u tome da kao pripadnik manjine podrzava vecinski nacionalizam sredine u kojoj zivi.Zato i znamo za Bogica Bogicevica,inace ne bi ni znali kao sto ne bi znali ni za Miru Lazovicu,Tatjanu Ljujic,Mirka Pejanovica,Milana Dunovića, i slicne.
Ti si jedan od onih sto nije zelio biti Alijin Srbin pa je Sarajevo zamijenio Sokocem.
Da si bogdom znao odmah do Rume da se dva puta ne selis. :D
"Preselio" sam ja mnoge moj ti :D
Iz Bijeljine, Zvornika, Prijedora...nije to fino. :oops:
svi u napad

#158 Re: Bogić Bogićević - totalno odlijepio ili?

Post by svi u napad »

Planine wrote:Da je komunista zalagao bi se za klasnu borbu,diktaturu proleterijata,kolhoze,sovhoze i slično imamentno komunistima ali Bogicevic se ne zalaze za pomenute "vrijednosti".To naprosto nije unosno i ne trazi se na trzistu.On je svoju sansu vidio u tome da kao pripadnik manjine podrzava vecinski nacionalizam sredine u kojoj zivi.Zato i znamo za Bogica Bogicevica,inace ne bi ni znali kao sto ne bi znali ni za Miru Lazovicu,Tatjanu Ljujic,Mirka Pejanovica,Milana Dunovića,Svetozara Pudarića i slicne.
Boze s kim mi sve dijelimo zivotni prostor i udisemo isti zrak. Covjek ima 5 minuta skole i nije citao ni Vesleu svesku ali sebi daje zapravo da ocjeni da smo svi mi na njegovoj razini obrazovanja, svijesti i informisanosti. Znas li ti uopste sta je taj covjek bio prije ovog jebenog rata?
Prekidam komentar jer sam se uzbudio i kao takv mogao bih svasta napisati a kako do sada nikad nisam nikoga uvrijedio ne bih dalje da nastavim i uvrijedim (ma da si zasluzio) ni tebe pulupismenu individuu. Zivjeli!
P.S: gösp. Bogicu zelim dobro zdravlje i da nam jos dugo pozivi jer je on to zasluzio kao jedan od najvecih sinova nase domovine.
Tempo
ZeModerator

#159 Re: Bogić Bogićević - totalno odlijepio ili?

Post by Tempo »

svi u napad wrote:
Planine wrote:Da je komunista zalagao bi se za klasnu borbu,diktaturu proleterijata,kolhoze,sovhoze i slično imamentno komunistima ali Bogicevic se ne zalaze za pomenute "vrijednosti".To naprosto nije unosno i ne trazi se na trzistu.On je svoju sansu vidio u tome da kao pripadnik manjine podrzava vecinski nacionalizam sredine u kojoj zivi.Zato i znamo za Bogica Bogicevica,inace ne bi ni znali kao sto ne bi znali ni za Miru Lazovicu,Tatjanu Ljujic,Mirka Pejanovica,Milana Dunovića,Svetozara Pudarića i slicne.
Boze s kim mi sve dijelimo zivotni prostor i udisemo isti zrak. Covjek ima 5 minuta skole i nije citao ni Vesleu svesku ali sebi daje zapravo da ocjeni da smo svi mi na njegovoj razini obrazovanja, svijesti i informisanosti. Znas li ti uopste sta je taj covjek bio prije ovog jebenog rata?
Prekidam komentar jer sam se uzbudio i kao takv mogao bih svasta napisati a kako do sada nikad nisam nikoga uvrijedio ne bih dalje da nastavim i uvrijedim (ma da si zasluzio) ni tebe pulupismenu individuu. Zivjeli!
P.S: gösp. Bogicu zelim dobro zdravlje i da nam jos dugo pozivi jer je on to zasluzio kao jedan od najvecih sinova nase domovine.
ne samo da ima pet minuta skole, nego ima i pravo glasa koje koristi da bira sebi slicne.
Nekako s proljeća

#160 Re: Napustio nas je Bogić Bogićević

Post by Nekako s proljeća »

salik79 wrote: 02/10/2016 13:31
Prpa.ba wrote:Odavno irelevantan lik, kakve god stavove imao. Na sta spade Senadov prajm tajm. :lol:
Irelevantan za vas, koji ste rodjeni u ratu, ili poslije rata. Za nas starije, itekako relevantan...Insan koji je imao muda kada ih niko drugi nije imao, insan koji je glasao protiv uvodjenja vojne hunte (sto bi onemogucilo bilo kakav referendum o neovisnosti, a kamoli sta drugo) koja bi bila uvertira za stvaranje Velike Srbije, uprkos rijecima Jovice Stanisica, upucene Bogicu dok je ulazio u "bunker" gdje je odrzano glasanje, racunajuci na njegov glas: "Moji momci su na Ciglanama i "paze" ti na zenu i djecu.". Dakle, direktno stavljanje na kocku svoga i zivota svojih najmilijih, za dobrobit drugih. Da ga dragi Bog obraduje za taj postupak i na ovome i na onome svijetu. Amin.
:thumbup: :bih:
sinuhe

#161 Re: Bogić Bogićević - totalno odlijepio ili?

Post by sinuhe »

Da im je trebao njegov glas imali bi ga. Neprimjetan i nezainteresovan politicar. Kako to da Srbi bas nijednog od njih nisu smaknuli osim sto su Rugovu drzali neko vrijeme u zatvoru?
Locked