Lejla Colak uzvraca udarac!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
insomnia78

#151 Re: RE: Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by insomnia78 »

zagortenej wrote:
insomnia78 wrote:Nije ovo ba dzenaza [emoji1] [emoji1] [emoji1]
predizborni skup?
[emoji106]
supercali

#152 Re: RE: Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by supercali »

insomnia78 wrote:
zagortenej wrote:
predizborni skup?
[emoji106]
jos gore
insomnia78

#153 Re: RE: Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by insomnia78 »

supercali wrote:
za mene je dzenaza
Promocija nevidljive literature :D
Connaisseur Karlin

#154 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Connaisseur Karlin »

Mohamad Sissoko wrote:
Connaisseur Karlin wrote:Eh,da je Lejla nemuslimaka,do sd bi svi reli da je islamofob,ali s ozbiorm da dolazi iz muslianske porodice ,malkice je teze osobu optuziti da je protiv Islama :)
The fuck? :lol:
ali tako je , djevojka je muslimanka,a to je dodatni kredit za shvatanje nivoa ugorzenosti osobe ,jer su joj prijetili muslimani :)
Qoom

#155 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Qoom »

Image
Omar500

#156 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Omar500 »

Connaisseur Karlin wrote:
Mohamad Sissoko wrote:
Connaisseur Karlin wrote:Eh,da je Lejla nemuslimaka,do sd bi svi reli da je islamofob,ali s ozbiorm da dolazi iz muslianske porodice ,malkice je teze osobu optuziti da je protiv Islama :)
The fuck? :lol:
ali tako je , djevojka je muslimanka,a to je dodatni kredit za shvatanje nivoa ugorzenosti osobe ,jer su joj prijetili muslimani :)
Evo i ja sam musliman, pa odoh nesto uvredljivo skuckat na racun islama i onda kukat i trazit azil :)
Mozda mi i Lejla pomogne, rece na kraju obracanja da se nada da ce i ona pomoci nekome kao sto su sada njoj
pirpa

#157 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by pirpa »

đes ba Lejla , đe ba zapelo
arzuhal

#158 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by arzuhal »

Connaisseur Karlin wrote: Meinn Gott, das ist sokantno arzonja :D Zamisli da tebi neko prijeti smrti ili silovanjem,da li bi ti bilo jednostavno biti vani u svom gradu :) Da ti odmah ,odgovorim,meni ne bi nimalo bilo ugodno ,cak i da mi se tako nesto desilo i u mojoj drzavi. :)
Image

:thumbup:
Casual's

#159 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Casual's »

Image
Jack Be Nimble

#160 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Jack Be Nimble »

Ako pokusava dobiti azil zajebala se u prici. Trebala je izaci kao lezbejka, provaliti koju protiv Islama ili bilo koje druge religije na Balkanu i vec bi bila vanka. Ovako ako su problem muslimani, dobiva azil do prve slobodne teritorije sto je Srpska.
Omar500

#161 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Omar500 »

arzuhal wrote:
Connaisseur Karlin wrote: Meinn Gott, das ist sokantno arzonja :D Zamisli da tebi neko prijeti smrti ili silovanjem,da li bi ti bilo jednostavno biti vani u svom gradu :) Da ti odmah ,odgovorim,meni ne bi nimalo bilo ugodno ,cak i da mi se tako nesto desilo i u mojoj drzavi. :)
Image

Ma covjek je objasnio i nema se tu vise sta govoriti :wink:
Connaisseur Karlin

#162 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Omar500 wrote:
Mohamad Sissoko wrote: The fuck? :lol:
Evo i ja sam musliman, pa odoh nesto uvredljivo skuckat na racun islama i onda kukat i trazit azil :)
Mozda mi i Lejla pomogne, rece na kraju obracanja da se nada da ce i ona pomoci nekome kao sto su sada njoj
ako se sjecam,ona je pisala u vezi oblacenja pojedinih muslimanki,a ne protiv Islama :) malo je lose iskarikirala sa didlom,ali na drugoj temi i je taj dio obrazlozen,zato se cudim da opet pogreso ponavljate i reagirate na ovoj temi :)
Edin H.

#163 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Edin H. »

:P
jasko_ba

#164 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by jasko_ba »

Paradoks kad ljudi koji su prijetili Sharanu daju podrsku istom sada. :lol: :-)
insomnia78

#165 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by insomnia78 »

:D
Connaisseur Karlin

#166 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

arzuhal wrote:
Image

pa ako Sharannu godnama ne smetaju prijetenje smrti i silovanjem,mozda je on je OK sa takvom situacijum u svom drustvuo,mozda je navikao;on je odlucio da ne reagira i ne trazi zastitu od pojedinih organizacija,ali ne znaci da Lejla radi nesto pogresno,jer trazi zastitu van svoje drzave :)

Ne razumijem,zasto vam smeta cinjnica da ona trazi zzastitu naokon prijetnji :) Drustvo u kojem zivi i njene reakcije dovoljan su dokaz da nesto nije uredu sa ponasanjem svih gradjana istog drustva. :)
omar little

#167 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by omar little »

polupismeni kliksov kopipejstac odjednom postade novinar. jebate. ne samo novinar nego vrli borac za ljudska prava, slobodu misljenja i prva linija antidzihad artiljerije. ovu paranoju sto je savjetuju da spinuje (opetovano danas dize skrinsotove prijetnji od prije mjesec dana iako je rekla da je sve prijavila policiji) i tu ugrozenost od islama pricu sto pedla, ako misli na to azil dobit onda je gluplja nego se cinila na prvi pogled.

obice joj se o glavu ovi fasisti s kojima se u kolo uhvatila. doduse, moze uvijek biti kopi pejst dopisnik jihadwatch, subject matter expert po pitanju zenskih prava pod sharia zakonom i opcenito zivota pod islamskom okupatorskom cizmom. :D
pirpa

#168 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by pirpa »

ako se sjecam,ona je pisala u vezi oblacenja pojedinih muslimanki,a ne protiv Islama :) malo je lose iskarikirala sa didlom,ali na drugoj temi i je taj dio obrazlozen,zato se cudim da opet pogreso ponavljate i reagirate na ovoj temi :)
usrala si i šefa i stanicu Lelooo...đaba ti se sad vaditi...libo te racku, mozes praviti drustvo Kusti
Donnie Smith

#169 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Donnie Smith »

Kakve li nju frustracije muče. Opsjeli je džini, nema šta drugo biti.
Haj što ne vjeruje u Boga, njena stvar, što hoće azil, nek' ide, njena stvar, who cares, do ove samopromocije malo je ko i znao da je Risto Đogo vaskrso, ali de matereti ne trpaj sve Bosance i Hercegovce u isti koš, ne trpaj sve vjernike u isti koš, ne glumi žrtvu kad to nisi i ne analiziraj islam o kojem apsolutno ništa ne znaš.
Ona jedva čeka da joj neko uputi neku uvredu, opsjednuta je time, onda je skrinshotira, pa na FB pravac da se pohvali i uputi novu salvu uvreda na muslimane, Bošnje i sl.
Idi bona i ne vraćaj se. :sad:
Smaraš više od Bilija Agića. :sad:
Connaisseur Karlin

#170 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

pirpa wrote:
usrala si i šefa i stanicu Lelooo...đaba ti se sad vaditi...libo te racku, mozes praviti drustvo Kusti
Ima Kusturica svoju Moniku Belluci :D :lol:

meni je u purgeriji najljepse :-D pozdrav iz Purger grada :-D
smijesni_ste

#171 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by smijesni_ste »

jasko_ba wrote:Paradoks kad ljudi koji su prijetili Sharanu daju podrsku istom sada. :lol: :-)
:thumbup: :thumbup:
mario001

#172 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by mario001 »

Ova jos uvijek nije otisla na lijecenje???
nelle_tz

#173 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by nelle_tz »

Komentari na njenom fb profilu
Jedan od njenih komentara

Lejla Colak
Oh, friendly muslims, how every other word is "destroy"... Such a friendly, peaceful religion. Why don't you let your Allah do the destroying?
Lejla Colak Milions of people are muslims because Islam is war people it's time to wake up.
Like · 1 · 1 hr
Lejla Colak No, I am NOT muslim, never been and never will be. I just have arabic name and I will change it very soon.
Like · 2 · 1 hr
Lejla Colak Well, it's fabulous that we have him around here. Living proof of this paradoxical, poisonous and evil ideology.
Like · 2 · 1 hr
https://www.facebook.com/colak.lejla?fref=ts
Last edited by nelle_tz on 22/09/2016 22:21, edited 1 time in total.
sigh

#174 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by sigh »

:lol: Uzasno smo primitivno drustvo. :sad: Pa jbte ako hocemo biti neka normalna zajednica, religija i sve u vezi nje treba biti podlozna kritici, sarkazmu i slicno. Pa makar ta misljenja bila nekom glupa, nelogicna i sl. Pa sta da je jos prikacila neku karikaturu poslanika, jel bi onda trebali paliti neku stranu ambasadu ili sta :? Mislim kontam da smo generalno netolerantno drustvo ali da ova njena prica toliko uzburka nase ljude je stvarno zabrinjavajuce :roll:
Zvijezdica91

#175 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!

Post by Zvijezdica91 »

Jedino nije u pravu da treba mjenjati ime, to su gluposti. Pa ime je do sada dio tebe.

A to sto se odlucila da ne bude vise muslimanka, to mi je totalno ok. Ni ja nisam muslimanka iako sam rodjena u toj vjeri.

Svako ima pravo na izbor i naravno na kritiku.
Locked