Koga za načelnika Općine Centar?
- Capsicum
#151 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Mene stvarno zanima kako je uopste doslo do toga da on postane tako uticajna licnost u DF-u. Da li stvarno neko njega smatra osobom koja zavrjedjuje povjerenje gradjana i smatra ga postenim i sposobnim da obavlja poslove za koje ga predlazu (prvo za ministra kulture, a evo sada ga hoce i za nacelnika opcine)? Jel to najbolje sto DF ima?
- ultima_palabra
#152 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Zar misliš da u DF-u razmišljaju na taj način (pošten, sposoban, od povjerenja, najbolje što imaju)? Njihovo kadroviranje je identično SDA, sa kafanom kao zbornim mjestom umjesto džamije.Capsicum wrote:Mene stvarno zanima kako je uopste doslo do toga da on postane tako uticajna licnost u DF-u. Da li stvarno neko njega smatra osobom koja zavrjedjuje povjerenje gradjana i smatra ga postenim i sposobnim da obavlja poslove za koje ga predlazu (prvo za ministra kulture, a evo sada ga hoce i za nacelnika opcine)? Jel to najbolje sto DF ima?
-
VjecitiStudent
#153 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Capsicum wrote:Mene stvarno zanima kako je uopste doslo do toga da on postane tako uticajna licnost u DF-u. Da li stvarno neko njega smatra osobom koja zavrjedjuje povjerenje gradjana i smatra ga postenim i sposobnim da obavlja poslove za koje ga predlazu (prvo za ministra kulture, a evo sada ga hoce i za nacelnika opcine)? Jel to najbolje sto DF ima?
Čistiti malo i svoje dvorišteMene stvarno zanima kako je uopste doslo do toga da osuđeni plagijator Samir Arnautovic postane tako uticajna licnost u DS-u. Da li stvarno neko njega smatra osobom koja zavrjedjuje povjerenje gradjana i smatra ga postenim i sposobnim da obavlja poslove za koje ga predlazu ? Jel to najbolje sto GS ima?
- Capsicum
#154 Re: RE: Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Ma vidim, ali mi nije jasno kako neko misli da bi on mogao zadobiti povjerenje građana. Ja stvarno ne vidim nikakve kvalitete kojim bi se mogao dotični nametnuti kao dobar materijal za načelnika.ultima_palabra wrote:Zar misliš da u DF-u razmišljaju na taj način (pošten, sposoban, od povjerenja, najbolje što imaju)? Njihovo kadroviranje je identično SDA, sa kafanom kao zbornim mjestom umjesto džamije.Capsicum wrote:Mene stvarno zanima kako je uopste doslo do toga da on postane tako uticajna licnost u DF-u. Da li stvarno neko njega smatra osobom koja zavrjedjuje povjerenje gradjana i smatra ga postenim i sposobnim da obavlja poslove za koje ga predlazu (prvo za ministra kulture, a evo sada ga hoce i za nacelnika opcine)? Jel to najbolje sto DF ima?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#155 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
a jest ovdje iscepano tlo biračko
sramota
prosto vapi za drugim krugom
sramota
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#156 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
vsve vise razmisljam da ne izadjem u.nedelju uopce. Zaista nemam koga zaokruziti. A ubacivati nevazece ili nesto crtati mi jako glupo. Neka se izaberu bez moje obitelji.Black swan wrote:a jest ovdje iscepano tlo biračko
sramota
-
VjecitiStudent
#157 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Bolje pošarati, no nikako ne izaći ili ostaviti bijelo. Potpuno prazni listić ili neizlazak olakšava prevare.
- KatarinaKosaca
#158 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
onda cu se odvuci ....VjecitiStudent wrote:Bolje pošarati, no nikako ne izaći ili ostaviti bijelo. Potpuno prazni listić ili neizlazak olakšava prevare.
- Better Man
#159 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Treba izvršiti izmjenu izbornog zakona u smislu da se uvede obavezan izlazak na izbore svih onih koji imaju pravo glasa. Svi oni koji ne bi izašli snosili bi posljedice u vidu novčane kazne u rasponu 500 KM do 2000 KM i bila bi im uskračena određena prava. Samo tako bi mogli doći do nekih promjena i odabira kvalitetnih ljudi.
-
VjecitiStudent
#160 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Nakon što su konačno izašli popisni podaci, zaključak je da nam izlaznost uopće nije tako loša.
A CIK-ovi pogrešni spiskovi, sa napuhanim brojem birača, su tema za sebe.
A CIK-ovi pogrešni spiskovi, sa napuhanim brojem birača, su tema za sebe.
- KatarinaKosaca
#162 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Pucaju od kvaliteta.....bar ovi o kojima govorimo. Pisala sam o svakom, ne da mi se ponavljat. Ukratko, treba imati jako dobar stomak pa zaokruziti bilo kog od kandidata za nacelnika u Centru. Naravno, ne vrijedi za dogmate kojima je samo ako je «moj», crveni ili.moj zleleni ili moj narandzasti...Better Man wrote:Treba izvršiti izmjenu izbornog zakona u smislu da se uvede obavezan izlazak na izbore svih onih koji imaju pravo glasa. Svi oni koji ne bi izašli snosili bi posljedice u vidu novčane kazne u rasponu 500 KM do 2000 KM i bila bi im uskračena određena prava. Samo tako bi mogli doći do nekih promjena i odabira kvalitetnih ljudi.
-
Dr Baltazar
#163 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
To kao u osnovnoj i srednjoj. Ko ne ode na izlet, dobije neopravdaniBetter Man wrote:Treba izvršiti izmjenu izbornog zakona u smislu da se uvede obavezan izlazak na izbore svih onih koji imaju pravo glasa. Svi oni koji ne bi izašli snosili bi posljedice u vidu novčane kazne u rasponu 500 KM do 2000 KM i bila bi im uskračena određena prava. Samo tako bi mogli doći do nekih promjena i odabira kvalitetnih ljudi.
-
VjecitiStudent
#164 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Debata kandidata za Centar na TVSa.
-
VjecitiStudent
#165 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Rešidat: Sin sam, muž i otac ... ja sam bio jedinstven prijedlog ... moralna obaveza mi je nakon 19 godina privatluka da budem načelnik ... sticajem okolnosti puno putujem pa cu te stvari da kopiram i sprovodim u opcini Centar

-
VjecitiStudent
#166 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Nikšić: multimedijalni sam umjetnik ... predvodiću političku revoluciju ... da bude direktna demokratija ...
- Haris.ba
#167 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Da nema izbora u općini Centar - bilo bi dosadno.
-
VjecitiStudent
#168 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Ajnadžić: 33 godine zivim u Sarajevu .. komparativna mi je prednost sto sam tri godine branio drzavu .. zelim izdvojiti svoju ulogu u menadžmentu javnih kompanija
-
VjecitiStudent
#169 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Nikišić i Rešidat se prepiru ko je čiji program prepisao.
-
VjecitiStudent
#170 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Rešidat - iza mene postoje rezultati i kao privatnika i kao ministra, Konakovic me je lično pohvalio kad sam odlazio.
-
VjecitiStudent
#171 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Kamočaji se udebljao 10 kila od prošlog tv nastupa, dobra bila prehrana na grbači nezaposlenih.
-
VjecitiStudent
#172 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Kamočaji - iskustvo holidej marketa sam prenio u službu za zapošljavanje
- KatarinaKosaca
#173 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Dze je Reuf? ¿Dze je Bekan? Vlasta?
-
VjecitiStudent
#174 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Oni su bili u prošloj epizodi.
-
VjecitiStudent
#175 Re: Koga za načelnika Općine Centar?
Rešidat - kako sam putovao, apsurdno mi obecavati neke osnovne stvari,