NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post Reply
Juliuscezar

#151 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Juliuscezar »

sema911s wrote:Mogu se ja prijavit u tenkovski odred, u wot-u imam 23000 borbi, a posto igram samo njemacke tenjkove navikao sam rokat ove sa istoka,, omiljeni tenk mi ima dobar nisan, 5litri motor ja ga od milja zovem tenkic,
Krat cv:
Zavrsio ekonomiju u sarajevu, lukavici i travniku,
Od jezika:bugarski, njemacki, malo madjarski i kao sto znate nabadam Bosanski,
Fizicki poslovi ovo oko zatvorenika kome se gadi ja cu,,
Domace izdajnike ne volim, za nabavu mts sadasnji poslodavac krup je obecao redovnu dostavu, samo ga kulturni atase mora posjetit i dostavit kaparu..

Imam neku zalihu bojnih otrova jel to dozvoljeno u nasem oslobodilackom ratu koristit, ne trazim puno jer ja volim pucat iz ove moje cjevke pa mi trebaju skauti, sjebao mi oci monitor...

Ah da mecka trosi bemzin to samo objezbjedite i rat ste dobili
Moja specijalnost su strategije preko Age of Empires, Rise of Nation do Rome Total war, Medieval 2 Total war, tako da osim sto cu biti glavni na Twiteru ocekujem i mjesto u generalstabu.
General War

#152 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by General War »

Vidim da nam je Bake obnovio generalstab i svecano otvorio veceras pod konspitativnim imenom "Holiday", skupa sa novom komandom drugog NVZ korpusa u zgradi isto tako konspirativnog imena " Melain" pruzaju divan pogled pa prve sate probijanja bojisnice...isto tako Ratna Mornarica stacionirana na panonskim jezerima je u najvecem stepenu priravnosti! Ceka se prva poplava da sedam fregata i jedanaest razaraca munjevito isplove iz luke i presjeku ostupnicu neprijatalja prema dvorovima.
madner

#153 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by madner »

Imamo padobrance i plan akcije. Vazdusni desant na potezu Banja Luka - Prijedor, dok se oklopne formacije probijaju autoputem Doboj BL. Ocekujemo prihvatljive gubitke u ljudstvu, ne vise od 50% padobranaca.

Brdska brigada uz sadejstvo motorizovanih snaga Bihackog korpusa ce osigurati juzni dio operacije 105mm za Banja Luku.

Nakon toga, ocekujemo veliki dernek. Jose osigurati logistiku za dernek, ako sta ostane i koji litar za ove operacije obezbjediti. :D
tlr

#154 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by tlr »

Sad su me baš razgalile ove vijesti iz Glavnog štaba.

Večeras nekakva tišina i mir. Ružno pravo.

Biće dobro.
tlr

#155 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by tlr »

General War wrote:Vidim da nam je Bake obnovio generalstab i svecano otvorio veceras pod konspitativnim imenom "Holiday", skupa sa novom komandom drugog NVZ korpusa u zgradi isto tako konspirativnog imena " Melain" pruzaju divan pogled pa prve sate probijanja bojisnice...isto tako Ratna Mornarica stacionirana na panonskim jezerima je u najvecem stepenu priravnosti! Ceka se prva poplava da sedam fregata i jedanaest razaraca munjevito isplove iz luke i presjeku ostupnicu neprijatalja prema dvorovima.
Onaj Bake? Bake je ideološki neprijatelj i trostruki agent. On radi za NVZ do podne, a od podne za onog ko da više.
Kloni se ti tog lika. Nije ti on iz NVZ-a.
commendatore

#156 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by commendatore »

samo pod uslovom da postoji dobro naoruzana paravojna jedinica aka eskadron smrti koja ce plijenit i eliminisat profitere i malogradjanske sitnosicarske izdajnicke pijacarske ojebine.....

u svakom drugom slucaju cu pustat neprijatelja u rejon..... bez pogovora.... nije nas narod zasluzio nista bolje - mrš....
General War

#157 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by General War »

.
Last edited by General War on 05/09/2016 21:37, edited 1 time in total.
General War

#158 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by General War »

TLR wrote:
General War wrote:Vidim da nam je Bake obnovio generalstab i svecano otvorio veceras pod konspitativnim imenom "Holiday", skupa sa novom komandom drugog NVZ korpusa u zgradi isto tako konspirativnog imena " Melain" pruzaju divan pogled pa prve sate probijanja bojisnice...isto tako Ratna Mornarica stacionirana na panonskim jezerima je u najvecem stepenu priravnosti! Ceka se prva poplava da sedam fregata i jedanaest razaraca munjevito isplove iz luke i presjeku ostupnicu neprijatalja prema dvorovima.
Onaj Bake? Bake je ideološki neprijatelj i trostruki agent. On radi za NVZ do podne, a od podne za onog ko da više.
Kloni se ti tog lika. Nije ti on iz NVZ-a.
Ma neee, nego lik no ne zna sto presjeca vrpcu...nismo ni mi gradili trezor za njega...pa se on uselio. Nama treba prostor u skladu vecim nego NATO standardima da donosimo vazne takticke odluke u realnom vremenu...nismo pizde da se krijemo pod zemljom vec sto vise prema nebu...sad sto je luksuzno opremljeno je dodatni plus. :mrgreen:
daddy-kool

#159 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by daddy-kool »

@madner je nehotice otkrio dio tajne strategije nvz, ili je to ipak maskirovka? :D
General War

#160 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by General War »

daddy-kool wrote:@madner je nehotice otkrio dio tajne strategije nvz, ili je to ipak maskirovka? :D
Naravno, neprijatelj ce gledati u nebo trazeci padobrance, a mi cemo desant vrsit podmornicama :D
sema911s

#161 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by sema911s »

Presvijetla komando,

Prva precizna oklopna armija se iskrcala na aerodorm, cekamo jos jedan eskadrilu Dorniera da dovuku gorivo kod vas skup i nekvalitetan...
(Braca iz somalije su nam finansijeri, obecao sam ih pola miliona preselit u Bosnu, kazu vole zelenilo, tako da znajte da imamo jakog saveznika koji ce pored novcane pomoci obecao pomoc i u ljudstvu ali da budu izvidnica)

Oklop ce bit spreman da djeluje za 24h, imamo 2pravca kretanja prema drini(tu bi da testiramo neprijatelja)
1. Aerodrom-vojkovici-lukavica-pale-foca-visegrad
2. Aerodrom-skenderija-pale -foca-visegrad

Taj teren je izabran posto mrzim taj dio oko foce-rogatice

Iza nas ce ostat 100%cista zemlja, i zamolii bih vas da nam ne njoke zbog kavih zlocina, iskali ste nas pa se sa mz dogovorite,

Potrebna nam je podrska havijacije samo oko sarajeva,
Sa nama uz bok ce se boriti 1viteska heinz guderijan sastavljena od onih koje nije primila prva minhenska i 7. Nacionalna svedska jedinica, momci su dobro uhranjeni,obuceni nasminkani, imaju zalihu lipbalm-a pa nemorate da brinete za njihaa...
arzuhal

#162 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by arzuhal »

Nabavio sam polovan dvokasetaš za štaba, samo što jedna strana ne radi, a na ovoj ispravnoj se zaglavljuje dugme za premotavanje napred, inače je ekstra! :thumbup:
drug_profi

#163 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by drug_profi »

NVZ je ispod časti ratovati samo na jednom frontu.
Dakle odmah napadamo i NATO i Ruse i ISIS... a Kinezi moraju pričekat dok dođemo tamo.
Alfons Kauders

#164 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Alfons Kauders »

sema911s wrote:Mogu se ja prijavit u tenkovski odred, u wot-u imam 23000 borbi, a posto igram samo njemacke tenjkove navikao sam rokat ove sa istoka,, omiljeni tenk mi ima dobar nisan, 5litri motor ja ga od milja zovem tenkic,
Krat cv:
Zavrsio ekonomiju u sarajevu, lukavici i travniku,
Od jezika:bugarski, njemacki, malo madjarski i kao sto znate nabadam Bosanski,
Fizicki poslovi ovo oko zatvorenika kome se gadi ja cu,,
Domace izdajnike ne volim, za nabavu mts sadasnji poslodavac krup je obecao redovnu dostavu, samo ga kulturni atase mora posjetit i dostavit kaparu..

Imam neku zalihu bojnih otrova jel to dozvoljeno u nasem oslobodilackom ratu koristit, ne trazim puno jer ja volim pucat iz ove moje cjevke pa mi trebaju skauti, sjebao mi oci monitor...

Ah da mecka trosi bemzin to samo objezbjedite i rat ste dobili
Imas ti barem Cromwella ili Skodu kakvu? Mani se svaba, nisu za defilade. :D
madner

#165 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by madner »

General War wrote:
daddy-kool wrote:@madner je nehotice otkrio dio tajne strategije nvz, ili je to ipak maskirovka? :D
Naravno, neprijatelj ce gledati u nebo trazeci padobrance, a mi cemo desant vrsit podmornicama :D
Nabavio sam bojni brod, Minnesota, sada ga rastavljamo da ga mozemo prenjeti do kljucne tacke. Ne moze nam niko nista, imamo 406mm.
:D
Alfons Kauders

#166 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Alfons Kauders »

madner wrote:Imamo padobrance i plan akcije. Vazdusni desant na potezu Banja Luka - Prijedor, dok se oklopne formacije probijaju autoputem Doboj BL. Ocekujemo prihvatljive gubitke u ljudstvu, ne vise od 50% padobranaca.

Jes to opet kupovo padobrane u FIS-u ziv bio?!
arzuhal

#167 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by arzuhal »

NVZ se ne bori protiv svih neprijatelja odjednom u svom vremenu nego - zahvaljujući veoma udobnom i vrhunski konstruisanom vremeplovu od strane najvećih znanstvenih umova koji se okupljaju po kuloarima NVZ-a - NVZ ratuje, odjednom, protiv neprijatelja i u prošlosti i u budućnosti, sa taktikama i strategijama prilagođenih vremenu, kao i svim vrstama oružja.
Alfons Kauders

#168 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Alfons Kauders »

drugi profil wrote:NVZ je ispod časti ratovati samo na jednom frontu.
Dakle odmah napadamo i NATO i Ruse i ISIS... a Kinezi moraju pričekat dok dođemo tamo.
Kada Kinezi vide sta smo pocinili ovim prvim, drugim i trecim, ima da potpisu kapitulaciju dok kazes 我想玩电脑!
MikroBelaj

#169 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by MikroBelaj »

Poslije jucerasnje velicanstvene smotre : Prve Udarne NVZ-BHTelecomBrigade,sam siguran da iz rata izlazimo kao apsolutni pobjednici,gledajuci ozarena lica prisilno mobilisanih dobrovoljaca iz BH Telecoma,u to sam 100%siguran! :D :bih:
drug_profi

#170 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by drug_profi »

Dobro ja sam više onako operativac nego teoretičar. Vama u komandi prepuštam da pravite strategije, a meni samo pokažite u kom pravcu je Beograd i dajte samo jednu vreću jabuka za motivaciju.
Moja ŽS jede samo mesinu i kad dobiju jabuku ko sledovanje namah podivljaju.
arzuhal

#171 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by arzuhal »

Alfons Kauders wrote:
drugi profil wrote:NVZ je ispod časti ratovati samo na jednom frontu.
Kada Kinezi vide sta smo pocinili ovim prvim, drugim i trecim, ima da potpisu kapitulaciju dok kazes 我想玩电脑!
:lol:
arzuhal

#172 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by arzuhal »

Ljudi, nemojte samo da se ponovi greška kada je onomad NVZ progulila prodorno i nezadrživo naprijed i, proletivši oko planete u ravnoj liniji razbacujući sve neprijatelje, napala samu sebe s leđa nanoseći ogromne štete, to nam nije trebalo...
Alfons Kauders

#173 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by Alfons Kauders »

MikroBelaj wrote:Poslije jucerasnje velicanstvene smotre : Prve Udarne NVZ-BHTelecomBrigade,sam siguran da iz rata izlazimo kao apsolutni pobjednici,gledajuci ozarena lica prisilno mobilisanih dobrovoljaca iz BH Telecoma,u to sam 100%siguran! :D :bih:
U Telecomu sve dobrovoljci! U skladu sa motom "Idemo prvi, dajemo vise"...

Madnere, jesi li im javio da su se dobrovoljno prijavili? Ili te opet jebe 3G? :D
int21

#174 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by int21 »

Otkopao sam svoj Zgrom-i-puc. Podmazao Grilleta i nalio benzina.

27. Kaznjenicki Buca Bataljon spreman.
KB9

#175 Re: NVZ: A kako ste se vi danas pripremali za rat?

Post by KB9 »

jesmo priveli kakve muzicare u svoje redove? treba nam neko nekad zapjevat, podic moral itd

kakvo je stanje po tom pitanju, sta se uradilo i ko je zaduzen?
Post Reply