Ma jasno mi je, to što pripisuje i prišiva ovima on u redovima svoje stranke ima u izobilju. I kad priča o kriminalu, korupciji i svim tim sranjima hajd i može proći ali pljuvanje po nečemu čemu i sam dijelom pripadaš samo zarad vlastitog interesa meni time šalješ poruku da bi i mater prodao samo da se okoristiš, ništa ti sveto nije jer "sve ima svoju cijenu". Kako bi tek mene, tebe, ovog-onog zavalio i zaćerao nam!?plain vanilla wrote:
Nemoj se loziti bezveze, ovo je predizborna kampanja. Jasmin je svjestan da je njihov najjaci argument-ako ne budete glasali za nas, pobijedit ce SDA, sto je vecini Tuzlaka najgora opcoja. Nije on opozicija da sad moze nesto obecavati, jer tolike je godine na vlasti da je sve to vec mogao i napraviti.
Elem, ovo je bio predizborni skup i on je istakao jedino sto ima-mi nismo SDA.
Nedaj mi te Bože da te imam za nekog lidera!
Ne možeš ti to objasniti prosječnom Tuzlaku, jer je za većinu vrijeme stalo tamo 1980. i neke, Tito, partija, komunizam, Jugoslavija.
Glasaj za Amiru jbte, eto za Dejana glasaj i time ćemo pokazati voju multikulturalnost.
Ili da su Acu kandidovali za načelnika al jok, oni su ga instalirali samo da pridobiju glasove zbog "doktora Srbina" na multikulturnoj listi a onda će ga ovaj CumGranoSalis otrest ko slinu. Aci ovo nije trebalo, al eto. Nejse.