Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post Reply

Novi gradonacelnik Tuzle

Jasmin Imamovic
41
60%
Bahrudin Hadziefendic
15
22%
Alen Gadzo
6
9%
Zlatko Berbic
2
3%
Adnan Burina
1
1%
Amira Malkocevic
1
1%
Nedim Causevic
1
1%
Elmir Mujkanovic
1
1%

Total votes: 68

costacurta

#151 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by costacurta »

plain vanilla wrote:
Nemoj se loziti bezveze, ovo je predizborna kampanja. Jasmin je svjestan da je njihov najjaci argument-ako ne budete glasali za nas, pobijedit ce SDA, sto je vecini Tuzlaka najgora opcoja. Nije on opozicija da sad moze nesto obecavati, jer tolike je godine na vlasti da je sve to vec mogao i napraviti.
Elem, ovo je bio predizborni skup i on je istakao jedino sto ima-mi nismo SDA.
Ma jasno mi je, to što pripisuje i prišiva ovima on u redovima svoje stranke ima u izobilju. I kad priča o kriminalu, korupciji i svim tim sranjima hajd i može proći ali pljuvanje po nečemu čemu i sam dijelom pripadaš samo zarad vlastitog interesa meni time šalješ poruku da bi i mater prodao samo da se okoristiš, ništa ti sveto nije jer "sve ima svoju cijenu". Kako bi tek mene, tebe, ovog-onog zavalio i zaćerao nam!? :-)
Nedaj mi te Bože da te imam za nekog lidera!
Ne možeš ti to objasniti prosječnom Tuzlaku, jer je za većinu vrijeme stalo tamo 1980. i neke, Tito, partija, komunizam, Jugoslavija.
Glasaj za Amiru jbte, eto za Dejana glasaj i time ćemo pokazati voju multikulturalnost.
Ili da su Acu kandidovali za načelnika al jok, oni su ga instalirali samo da pridobiju glasove zbog "doktora Srbina" na multikulturnoj listi a onda će ga ovaj CumGranoSalis otrest ko slinu. Aci ovo nije trebalo, al eto. Nejse.
Kiki_Musampa

#152 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Kiki_Musampa »

Eh da je umjesto Jasmina onaj govor drzao Dodik,bio bi govno,fasista itd,al et,drzao ga je vrli gradonacelnik multi kulti Tuzle.

Sent from mTalk
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#153 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

costacurta wrote:
Ma jasno mi je, to što pripisuje i prišiva ovima on u redovima svoje stranke ima u izobilju. I kad priča o kriminalu, korupciji i svim tim sranjima hajd i može proći ali pljuvanje po nečemu čemu i sam dijelom pripadaš samo zarad vlastitog interesa meni time šalješ poruku da bi i mater prodao samo da se okoristiš, ništa ti sveto nije jer "sve ima svoju cijenu". Kako bi tek mene, tebe, ovog-onog zavalio i zaćerao nam!? :-)
Ne možeš ti to objasniti prosječnom Tuzlaku, jer je za većinu vrijeme stalo tamo 1980. i neke, Tito, partija, komunizam, Jugoslavija.
Glasaj za Amiru jbte, eto za Dejana glasaj i time ćemo pokazati voju multikulturalnost.
Ili da su Acu kandidovali za načelnika al jok, oni su ga instalirali samo da pridobiju glasove zbog "doktora Srbina" na multikulturnoj listi a onda će ga ovaj CumGranoSalis otrest ko slinu. Aci ovo nije trebalo, al eto. Nejse.
Naravno da su kandidovali Jasmina, pisala sam prije o tome. Jasmina u Tuzli je mogao pobijediti samo Selim Beslagic. Hladno, bez ikakvih problema. Ostali jednostavno nemaju sanse. I ove ce izbore uzeti Jasmin, mogu se kladiti u sta hoces.
Bila je prica da ce se Selim kandidovati, pa hoce, nece, pa neka sapunica, i nista od toga. Elem, gledat cemo mi Jasmina jos jedan mandat, tako da se nemoj sekirati :mrgreen:

A lopova je puna svaka stranka, tako ti je u politici. Dobri ljudi ostanu na nivou mjesne zajednice, a govna isplivaju.
plain vanilla

#154 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

Kiki_Musampa wrote:Eh da je umjesto Jasmina onaj govor drzao Dodik,bio bi govno,fasista itd,al et,drzao ga je vrli gradonacelnik multi kulti Tuzle.

Sent from mTalk
Iako su Hercegovci u Tuzlu dosli izmedju dva svjetska rata, nikad nisu u potpunosti prihvaceni. Uvijek se pitalo za prezime, pa onda reakcija-uuu, Hercegovac, Nema veze ni ako si samo cetvrtinu Hercegovac, u Tuzli si Hercegovac zauvijek. Onda nije ni cudo da Arapi nisu dobrodosli :mrgreen:
funeral blues

#155 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by funeral blues »

babanovac wrote:
plain vanilla wrote:
mario001 wrote:Tuzla je sada i ljetovaliste... :-)
Koliko hotela ima u Tuzli, dva ili tri???
Sta je tvoja misija ovdje? Imas li napisati nesto argumentovano i smisleno? Znas li koliko ljudi ljeti posjeti Panoniku? Jesi li ikad bio tamo?

Tuzla nije ljetovaliste, nazalost nemamo ni rijeku ni prirodno jezero, ali i Panonika privlaci posjetitelje. Naravno, najvise ih je iz TK, ali kako rekoh prije, dolaze ljudi iz cijele BiH. Neki dolaze samo na jedan dan, ali nisu rijetki oni koji su tu vec godinama na odmoru (10tak dana).
70% vozila parkiranih na parkinzima oko Panonike je registrovano u inostranstvu U Julu i Augustu, tamo i ne idem. Odakle ste? Vele iz Graza. Na stranu ako imaju imena Enes, Mehmed... 2003., 2004., Tuzla u vecernjim satima je bila prazna. 2016., ogromna razlika. Otvaraju se mali pansioni, otvoren je veliki hotel. Sve onako, slucajno, bez ikakve povezanosti sa razvojnom politikom grada. Svaka investicija u Tesnju je zasluga nacelnika, svaka u Tuzli je puka slucajnost. No, nije bitno. Mentalitet mahale nista dobrog nije donio. A evropskoj Tuzli je najveca prepreka mentalitet mahale. I svakoj drugoj samodovoljnoj provinciji. Ne talasaj. Smijali su se ovdje prvom masinovodji, kada je pokusao objasniti da lokomotivi ne treba sijeno da bi je pokrenuo. Od marta dogodine, direktan let za London. Ipak se krece. Ta ce on za London. Za mnoge ovdje, covjek jos nije bio na Mjesecu. Otici ce i na Mars, oni ce u svojim mutvacima, u pauzi izmedju Macinih sisa, razglabat teoriju nemoguceg. Ne radi se ovdje o Jasminu. Nego o konzervatizmu. Nisu ljudi sa Sedrenika napravili vijecnicu, nije covjek sa Bistrika osnovao Energoinvest, niti je ekipa iz Sirokace dovela olimpijadu. Ta ce oni olimpijadu. Sjedi tu na verandu, suti i pusi. Nema to veze samo sa izgradnjom i upracljanjem gradom. Konzervatizam je prisutan u svakoj sferi zivota. Odes na edukaciju u inostranstvo, vratis se i kazes: oni to zavrse brze i jeftinije od nas, s boljim rezultatima. Ta ces ba ti eksperimentisat, cuj to, bolje, brze i jeftinije. Nego, hajde ti skuplje i sporije. MI TO NIKAD NISMO TAKO.
:D :thumbup:
seln

#156 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by seln »

Jasmin je u svom prvom mandatu bio ubjedljivo najbolji nacelnik u BiH. U drugom je takodje radio prilicno dobro.
Od treceg naovamo (2008 - 2016) je to bio samo pokusaj odrzavanja postojeceg.
Zbilja ne razumijem tu potrebu za petim mandatom. Logicnije bi bilo da je u tekucem mandatu polako izgradio nekog ko ce ga naslijediti.
Ovako, bojim se da ce sa Tuzlom poslije Jasmina biti kao sa Jugoslavijom poslije Tita (bez poredjenja lika i djela obojice): nacionalisti ce je rasturiti.
Mohamad Sissoko

#157 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Mohamad Sissoko »

Ma nek ne brinu, i poslije Tita,Tito...hocu rec Jasmin.
Vole u TZ te dozivotne vladare :mrgreen:
babanovac

#158 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

costacurta wrote:
plain vanilla wrote:
Nemoj se loziti bezveze, ovo je predizborna kampanja. Jasmin je svjestan da je njihov najjaci argument-ako ne budete glasali za nas, pobijedit ce SDA, sto je vecini Tuzlaka najgora opcoja. Nije on opozicija da sad moze nesto obecavati, jer tolike je godine na vlasti da je sve to vec mogao i napraviti.
Elem, ovo je bio predizborni skup i on je istakao jedino sto ima-mi nismo SDA.
... pljuvanje po nečemu čemu i sam dijelom pripadaš samo zarad vlastitog interesa meni time šalješ poruku da bi i mater prodao samo da se okoristiš, ništa ti sveto nije jer "sve ima svoju cijenu". Kako bi tek mene, tebe, ovog-onog zavalio i zaćerao nam!? :-)
Pljuvanje po necemu cemu i sam pripadas je Bakirova izjava, "u Bosnjacima tece turska krv".
Ne mozes ti to objasniti ispod prosjecnom tuzlaku, tj. prosjecnom Bosnjaku. Samo idiot moze ponosno stojat pored Tvrtkovog spomenika i uzivat u okusu Erdoganovog dupete.
babanovac

#159 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

Ako Jasmin dobije i ove izbore, to je zbog sihira koji je putem tuzlanskog vodovoda podmetnuo tuzlacima ( pozivam se na logiku dugogodisnjeg Erdoganovog nacelnika Ankare).
babanovac

#160 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

Mohamad Sissoko wrote:Ma nek ne brinu, i poslije Tita,Tito...hocu rec Jasmin.
Nece dozivotno, tek da mu kcerka poraste, pa cemo nju birat. Fer je da se uklopimo u bosnjacki dinastijski prosjek.
seln

#161 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by seln »

Mohamad Sissoko wrote:Ma nek ne brinu, i poslije Tita,Tito...hocu rec Jasmin.
Ja bih volio da se izabere neko drugi... tj. volio bih da je vec 2012 izabran neko drugi.
A taj neko drugi moze biti iz SDP ili NS, nikako iz trolista sda-sbb-hdz
costacurta

#162 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by costacurta »

babanovac wrote:
Pljuvanje po necemu cemu i sam pripadas je Bakirova izjava, "u Bosnjacima tece turska krv".
Ne mozes ti to objasniti ispod prosjecnom tuzlaku, tj. prosjecnom Bosnjaku. Samo idiot moze ponosno stojat pored Tvrtkovog spomenika i uzivat u okusu Erdoganovog dupete.
Ti bi se trebao malo "presabrat", nisi mi u vinklu nikako :cry:
putokaz1

#163 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by putokaz1 »

Jasmin pobjedjuje ali vijeće će bit čudno
bit će tu sdp df ns ba sda sbb hdz i ko zna ko još
Bosanski_kralj

#164 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Bosanski_kralj »

plain vanilla wrote:Dobri ljudi ostanu na nivou mjesne zajednice, a govna isplivaju.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
MikroBelaj

#165 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by MikroBelaj »

Bosanski_kralj wrote:
plain vanilla wrote:Dobri ljudi ostanu na nivou mjesne zajednice, a govna isplivaju.
Ispliva ko zna plivat,a ko nezna on i netreba da bude na vodecim pozicijama....a dobar i budala dva brata :D
plain vanilla

#166 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

MikroBelaj wrote:
Bosanski_kralj wrote: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Ispliva ko zna plivat,a ko nezna on i netreba da bude na vodecim pozicijama....a dobar i budala dva brata :D
kao prvo, negacija glagola se pise odvojeno

kao drugo, ispliva ko se zna laktati i ljubiti guzice, a ne ko zna plivati

SDP, a vjerujem i druge stranke, u svom clanstvu imaju dobrih, postenih ljudi, ali oni ne mogu doci do izrazaja od tvojih 'plivaca'
plain vanilla

#167 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

ovu stranicu vodi stvarno bolesnik neki

Image
insomnia78

#168 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by insomnia78 »

Pa dobro, nije puno ni omašio :D
plain vanilla

#169 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

insomnia78 wrote:Pa dobro, nije puno ni omašio :D
otkad je narodno pozoriste narkomansko?
kakve sam nebuloze na toj stranici vidjela, Boze sacuvaj
General War

#170 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by General War »

plain vanilla wrote:ovu stranicu vodi stvarno bolesnik neki

Image
:lol: ...ima tu kadra
insomnia78

#171 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by insomnia78 »

Joj jesi bukvalna. A nije da nema ekipe. Doduse prorjedilo se. Nemam pojma ni kakva je, prvi put vidim. Inace ne pratim te pateticne stranice
General War

#172 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by General War »

plain vanilla wrote:
insomnia78 wrote:Pa dobro, nije puno ni omašio :D
otkad je narodno pozoriste narkomansko?
kakve sam nebuloze na toj stranici vidjela, Boze sacuvaj
Nije pozoriste, per se :D
plain vanilla

#173 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

insomnia78 wrote:Joj jesi bukvalna. A nije da nema ekipe. Doduse prorjedilo se. Nemam pojma ni kakva je, prvi put vidim. Inace ne pratim te pateticne stranice
uzeli su tekst tuzlanskog i prepravili naslov i onu sliku iza, a ovo im nije prvi biser

ovo je bilo ranije
Image
Bosanski_kralj

#174 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Bosanski_kralj »

MikroBelaj wrote:
Bosanski_kralj wrote:
Ispliavaju oni koji ne prezaju ni od čega. Ljudi koji neće zarad lične koristi gaziti po mrtvima, nažalost, najčešće ostaju u sjeni. Galamdžije, kabadahije, foleri, licemjeri kod našeg naroda prolaze.
Tužno je vidjeti da ljudi koji se služe kampanjom tipa "vidi mu glave" i nemaju završeno više od 4 razreda škole, ulaze u vijeća, a fine, mlade, poštene osobe koje pričaju strane jezike i visokoobrazovane su, ostaju na marginama.

U svemu ovome ne mogu da se načudim našem narodu, ovakve mazohiste historija nije zapmtila. I zato što smo ovakvi, treba da nam bude još i gore nego što jeste.
plain vanilla

#175 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

Bosanski_kralj wrote: Ispliavaju oni koji ne prezaju ni od čega. Ljudi koji neće zarad lične koristi gaziti po mrtvima, nažalost, najčešće ostaju u sjeni. Galamdžije, kabadahije, foleri, licemjeri kod našeg naroda prolaze.
Tužno je vidjeti da ljudi koji se služe kampanjom tipa "vidi mu glave" i nemaju završeno više od 4 razreda škole, ulaze u vijeća, a fine, mlade, poštene osobe koje pričaju strane jezike i visokoobrazovane su, ostaju na marginama.

U svemu ovome ne mogu da se načudim našem narodu, ovakve mazohiste historija nije zapmtila. I zato što smo ovakvi, treba da nam bude još i gore nego što jeste.
potpisujem :thumbup:
Post Reply