Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post Reply
BarbaDue

#151 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by BarbaDue »

mO k3 wrote:
BarbaDue wrote:Pravo da vam kažem i meni se moja Bosna smučila :-? Samo da razjasnimo državu ja volim ali ne mogu smradove u njoj da svarim. Znači, slažem se Bosna je puna govana!!!
Zato elita ko ti vani??

De ne pisi gluposti majekti ,kakva god da je, ja je volim

:bih:
Ja vani, ne!

Ja je volim više od tebe al' priznajem da smo u velikim govnima. Ne trebamo se lagati i kako se govana osloboditi ne znam.

Nismo Turska jebiga!
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#152 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by KatarinaKosaca »

A ko placa poreze u EU odusevljen je da fondovima finamcira svastike na stadionima i lose skolstvo i gospodarstvo u najmladjoj clanici. Karamarkovu korupcoju i Sanaderovu kolekcoju slika
dezurni_ucenik

#153 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by dezurni_ucenik »

edo_79 wrote:
Doklegod vi to budete nazivali ''projektom'' to nikad zaživjeti neće. Jel kod tebe Bošnjačko državljanstvo? Nije drug moj tako da ti možeš tupit zube koliko god hoćeš, a vjeruj mi da ih ima i u Banja Luci i u Mostaru koji se nazivaju Bosancima i Hercegovcima, samo što se ti držiš starog dobro oprobanog spina, ja sam Bošnjak i bitno mi je da je u mene u Šeheru dobro, jebe mi se za ostalo......

Doći će vrijeme kada će prestati sve podjele po nacionalnoj i vjerskoj osnovi, i kada se neće gledati ko je srbin, ko hrvat a ko musliman jer u konačnici glad, jad i bijeda ne poznaju vjeru i naciju ..... nema srpskog, hrvatskog i muslimanskog hljeba, ljeba i kruva ..... ;-)

Ja koliko vidjeh, ti tako napisa, članovi ZAVNOBIH-a nigdje ne pomenuše Bošnjake ..... jel to do mene ili ??

Prestace vrijeme podjela :lol: :lol: :lol: . Djesi hipiku nisam te prepoznao.

Nisu ti ni Bosance spomenuli, jel to do mene ili :oops: . Vas omiljeni diktator vam je u startu podijelio drzavu :oops:

Ti na popisu ne bi bio Bosanac vec "ostali". A te "ostale" su zeljno pricekivali Dodik, Vucic, Milanovic i ekipa, dakle neprijatelji ove drzave, da ti mogu fino reci "evo nepostojeci narod bi da bude glavni".

Zelim ti sretan praznik sv. Kmecoja. Slavices ga ti i dalje. :oops:. Aj sad pusti mi na miru, da ljudima ne zacatavamo temu sa offtopikom :thumbup:

Milanovicev big shit bi bio u redu da nije spomenuo Hrvate i Bosnjake.
Last edited by dezurni_ucenik on 25/08/2016 12:47, edited 1 time in total.
annoy

#154 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by annoy »

palermo wrote:Ne bih da branim Milanovića, ali meni se čini da on nije rekao da je BiH big sheet nego da je rekao ovo
Ovo u Bosni i Hercegovini je još opasnije. Kako je jedan branitelj rekao big shit.
a to znači sasvim nešto drugo....ovo u Bosni i Hercegovini je veliko sranje......a mislim da na temi RS i referendumi, upravo danim trunimo o tom velikom sranju....
Da, treba prvo poslušat audio snimku, a ne pričati napamet
Čovjek uopće nije rekao da je BiH big shit, nego da je ono što se događa u BiH opasno, odnosno kako bi rekao jedan branitelj "big shit"

Mislim, meni cijeli taj razgovor zvuči jako bahato i odbojno, kao da se forsira svidjeti onima s kojima razgovara... :-) ne simpatiziram ga inače
On se baš ne zna izražavati i vječito mu izvrću riječi, izvlače iz konteksta...i dan danas ga prcaju sa "slučajnom državom" :D
Dozer

#155 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by Dozer »

He...jedva cekam da se pripuca (ako se to desi)... Samo da vidim koliko ce ovih velikih Bosnjaka patriota, branilaca i ratnika razguliti u prvih 5-10 dana ;)

Naravno, jos vise ce me zanimati da vidim koliko djece Bosnjackih, ali i S i H politicara ce uzeti pusku.

Moje licne procjene su nekakve ovakve:
- Bar 30% bosanskih Bosnjaka ce razguliti odmah i traziti azile i sl. po svijetu
- Bar 70% sandzackih Bosnjaka ce razguliti sto nazad u Sandzak, sto negdje u svijet
- Bar 98% djece politicara ce razguliti vani, a ostalih 2% ce biti u "logistici" (citaj: po sefovima banaka, podrumima "institucija" i sl.)
- Bar 40% politicara ce se povesti za svojom djecom

Na kraju - bar 50% Bosanaca koji su vec jednom ratovali za BiH kao jednu drzavu, a dobili je podijeljenu na Bosnjakistan, Srbistan i Hrvatistan, takodjer ce odmah razguliti.

Sami zakljucite ko ce ostati da ratuje. A pogotovo se zapitajte - za sta i za koga da ratuje.
Last edited by Dozer on 25/08/2016 12:49, edited 1 time in total.
mO k3

#156 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by mO k3 »

BarbaDue wrote:
mO k3 wrote:
BarbaDue wrote:Pravo da vam kažem i meni se moja Bosna smučila :-? Samo da razjasnimo državu ja volim ali ne mogu smradove u njoj da svarim. Znači, slažem se Bosna je puna govana!!!
Zato elita ko ti vani??

De ne pisi gluposti majekti ,kakva god da je, ja je volim

:bih:
Ja vani, ne!

Ja je volim više od tebe al' priznajem da smo u velikim govnima. Ne trebamo se lagati i kako se govana osloboditi ne znam.

Nismo Turska jebiga!
izvini onda ja sam mislio da si vani ....
dezurni_ucenik

#157 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by dezurni_ucenik »

Dozer wrote:He...jedva cekam da se pripuca (ako se to desi)... Samo da vidim koliko ce ovih velikih Bosnjaka patriota, branilaca i ratnika razguliti u prvih 5-10 dana ;)

Naravno, jos vise ce me znaimati da vidim koliko djece Bosnjackih, ali i S i H politicara ce uzeti pusku.

- Bar 30% bosanskih Bosnjaka ce razguliti odmah i traziti azile i sl. po svijetu
- Bar 70% sandzakcih Bosnjaka ce razguliti sto nazad u Sandzak, sto negdje u svijet
- Bar 98% djece politicara ce razguliti vani, a ostalih 2% ce biti u "logistici" (citaj: po sefovima banaka, podrumima "institucija" i sl.)

Na kraju - bar 50% Bosanaca koji su vec jednom ratovali za BiH kao jednu drzavu, a dobili je podijeljenu na Bosnjakistan, Srbistan i Hrvatistan, takodjer ce odmah razguliti.

Sami zakljucite ko ce ostati da ratuje. A pogotovo se zapitajte - za sta i za koga da ratuje.

teodolit

#158 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by teodolit »

KatarinaKosaca wrote:A ko placa poreze u EU odusevljen je da fondovima finamcira svastike na stadionima i lose skolstvo i gospodarstvo u najmladjoj clanici. Karamarkovu korupcoju i Sanaderovu kolekcoju slika
To su sve, da prostiš na izrazu pizdarije koje nemaju neki globalni utjecaj na Uniju kao cjelinu. Ali pustiti Bosnu u Uniju a ova sdamo što se nije međusobno poklala bi bilo bedasto. Uniji nakon bregzita još samo fali građanski rat u jednoj od članica.

Uostalom i to loše hrvatsko školstvo i gospodarstvo je svjetlosnu godinu ispred bosanskog ili srpskog.
edo_79

#159 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by edo_79 »

dezurni_ucenik wrote:
edo_79 wrote:
Doklegod vi to budete nazivali ''projektom'' to nikad zaživjeti neće. Jel kod tebe Bošnjačko državljanstvo? Nije drug moj tako da ti možeš tupit zube koliko god hoćeš, a vjeruj mi da ih ima i u Banja Luci i u Mostaru koji se nazivaju Bosancima i Hercegovcima, samo što se ti držiš starog dobro oprobanog spina, ja sam Bošnjak i bitno mi je da je u mene u Šeheru dobro, jebe mi se za ostalo......

Doći će vrijeme kada će prestati sve podjele po nacionalnoj i vjerskoj osnovi, i kada se neće gledati ko je srbin, ko hrvat a ko musliman jer u konačnici glad, jad i bijeda ne poznaju vjeru i naciju ..... nema srpskog, hrvatskog i muslimanskog hljeba, ljeba i kruva ..... ;-)

Ja koliko vidjeh, ti tako napisa, članovi ZAVNOBIH-a nigdje ne pomenuše Bošnjake ..... jel to do mene ili ??

Nisu ti ni Bosance spomenuli, jel to do mene ili :oops: . Vas omiljeni diktator vam je u startu podijelio drzavu :oops:

Ti na popisu ne bi bio Bosanac vec "ostali". A te "ostale" su zeljno pricekivali Dodik, Vucic, Milanovic i ekipa, dakle neprijatelji ove drzave, da ti mogu fino reci "evo nepostojeci narod bi da bude glavni".

Zelim ti sretan praznik sv. Kmecoja. Slavices ga ti i dalje. :oops:
Možeš se ti smijati koliko hoćeš jarane, živi bili pa vidjeli ..... ja na popisu jesam bio ostali, jer čiko nije znao kud će sa sobom kad me pitao za nacionalnost, ja mu rekao musliman, kaže nemože to... ima srbin, hrvat i bošnjak..... reko musliman, jer Bošnjak nisam .... niti ću biti ikad .... Građanin Bosne i Hercegovine ..... a ne prilivoda niti osoba koja se okreće kako vjetar puše ....

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
mO k3

#160 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by mO k3 »

Dozer wrote:He...jedva cekam da se pripuca (ako se to desi)... Samo da vidim koliko ce ovih velikih Bosnjaka patriota, branilaca i ratnika razguliti u prvih 5-10 dana ;)

Naravno, jos vise ce me zanimati da vidim koliko djece Bosnjackih, ali i S i H politicara ce uzeti pusku.

- Bar 70% sandzakcih Bosnjaka ce razguliti sto nazad u Sandzak, sto negdje u svijet

Niko nece nikuda , osim djece politicara , ima da se granice zatvore i puste da se izmedju pobijemo
djigibau

#161 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by djigibau »

KatarinaKosaca wrote:
djigibau wrote:Stvarno ne znam zasto se nalazite uvrijedjeni na ovakvu izjavu, odnosno komentar. Na stranu sto je takav komentar veoma vulgaran i ne primjeren jednom politicaru, ali na zalost, svidjalo se to nama ili ne, Zoran je rekao istinu. Nije potrebno ici u visoku politiku da bi se to uvidjelo dovoljno je samo procitati komentare na tekstove ovog portala, gdje se u tekstovima koji apsolutno nemaju veze sa aktuelnim desavanjima kod nas vezu isfrustrirani nacionalisticki komentari sve tri strane bez izuzetka.
Ako su komentari na drustvenim mrezama kriterijum za analizu jedne drustvene zajednice. Onda je Hrvatska ustasko sadisticka drzava, a Hrvati iz Hercegovine cuvari logora Gradiska. Onako, brat bratu kako volis upotrijebiti ovu sumadijsku poskocicu. :mrgreen: A, eto i Vucic je rekao istinu da je jedini logor za djecu bio na podrucju Hrvatske, kao i da je Hrvatska jedina clanica EU koja slavi fasizam
I crta svastiku na stadionu. Sve istina BRAT BRATU
Vidi ovako istina boli, ovdje reci istinu je sramota, kao sto je sramota reci da si bolestan, da si se razisao/la sa zenom/muzem itd ispravi me ako grijesim. A sto se tice komentara po forumima i drustvenim mrezama su veliki pokazatelj gdje smo i sta smo, jer ljudi pod krikom nicka pisu ono sto uistinu misle bez bojazni od eventualne sankcije.
dezurni_ucenik

#162 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by dezurni_ucenik »

edo_79 wrote:
dezurni_ucenik wrote:
edo_79 wrote:

Zelim ti sretan praznik sv. Kmecoja. Slavices ga ti i dalje. :oops:
Možeš se ti smijati koliko hoćeš jarane, živi bili pa vidjeli ..... ja na popisu jesam bio ostali, jer čiko nije znao kud će sa sobom kad me pitao za nacionalnost, ja mu rekao musliman, kaže nemože to... ima srbin, hrvat i bošnjak..... reko musliman, jer Bošnjak nisam .... niti ću biti ikad .... Građanin Bosne i Hercegovine ..... a ne prilivoda niti osoba koja se okreće kako vjetar puše ....

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Eno kolega Dozer Bosanac ti cak prizeljkuje da se rat ponovo desi. Kakvo razmisljanje :(
edo_79

#163 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by edo_79 »

- Bar 70% sandzackih Bosnjaka ce razguliti sto nazad u Sandzak, sto negdje u svijet

Da zapuca ja Bih prvi branio BiH ..... ali iz dijaspore, da vidim i ja malo kako je na toj liniji odbrane Frankfurt am Main, da i ja esenujem nutele namazane na brot, mesine i svašta nešto ..... leće, kukuruze, ikara sam se najeo za tri života, tokom prošlog rata .....
teodolit

#164 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by teodolit »

Ma kakav rat čovječe? Ako dođe do odvajanja RS, to znači da je Bosni presuđeno i odsuđeno i nikakav ju rat neće spasiti.
daddy-kool

#165 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by daddy-kool »

teodolit wrote:

Ma kakav rat čovječe? Ako dođe do odvajanja RS, to znači da je Bosni presuđeno i odsuđeno i nikakav ju rat neće spasiti.
Čak i slučaju da zapadne sile odluče nezavisnost RS, opet slijedi rat za teritorij.
Jedina varijanta koja osigurava mir je cjelovita i suverena BiH.
dezurni_ucenik

#166 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by dezurni_ucenik »

PatrijOte u silnom zanosu oko ideje "Bosanca" i nicim neutemeljene mrznje prema Bosnjacima, ne shvataju da i dalje imaju dva neprijatelja. Jedan sa lijeve strane, drugi sa desne.

http://www.slobodnaevropa.org/a/milanov ... 45299.html
"Bez obzira na taj način obraćanja biračkom tijelu, on iznosi ocjene koje su za Bosnu i Hercegovinu na ravni onoga što u posljednjih godinu dana poručuje Vučić, čak, su i izvan tog konteksta. Ako se hoće obraćati Bosni i Hercegovini, neka pozove hrvatske firme da ovdje investiraju i time spriječe odlazak Hrvata u svijet", navodi Kukić.
"Ta izjava je jasna, ona još nije oslobođena onih veza sa velikodržavnim projektom kojeg je postavo Franjo Tuđman na hrvatsku javnu i političku scenu", kaže Bajtal.

Najbolje vas je opisao Vuk Bacanovic:
"...baš kao i u Srbiji i da stvar bude još gora, opozicija dominantnoj eliti, tzv. građanske liberalne struje u Sarajevu, takođe sa neskrivenim gnušanjem preziru Bošnjaštvo kao nešto retrogradno i primitivno, nerijetko liječeći vlastite komplekse porijekla od “muslimanskih prmitivaca”.
Last edited by dezurni_ucenik on 25/08/2016 12:58, edited 2 times in total.
Alfons Kauders

#167 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by Alfons Kauders »

teodolit wrote:Zašto bi bilo tko iz EU pristao da Bosna preko reda i bez ispunjavanja kriterija uđe u Uniju, samo zato što je nesposobna srediti svoje probleme? Znaju se preduvjeti ulaska u Eu, na vama i vašim političarima je. To što ćete se vi, sve tri nacije, radije međusobno poklati, to je vaš problem. Objasni nekome tko plaća poreze u EU da mora financirati sređivanje vašega kaosa samo zato da se vi ne bi poklali? Pa koljite se yebo te! Koga briga!
Ne znam o kojim parama pricas, jer ja ih bas i ne vidim na terenu. EU u BiH finansira samu sebe, i to je manje vise to... A radi sto i domaci politicari - apsolutno nista konstruktivno. Dakle, osim ako nisi u mogucnosti dokazati da EU na BiH trosi neke silne stotine miliona eura, taj argument bas i ne stoji. Ono malo sto potrose je kap u moru, imajuci u vidu BDP BiH.

Dobar dio problema koje bi trebali "srediti" su dijelom rezultat djelovanja EU, ne nas, te ih sami i ne mozemo rijesiti. :D

"Koga briga!"

Prije svega trebalo bi biti briga Hrvatske, kojoj je BiH ogromno trziste sa kojim ima jako povoljan omjer uvoza i izvoza. Usput, to trziste raste, jer BiH ima pozitivan rast jos od 2009 (za razliku od Hrvatske, koja je prosla kroz nesto duzu recesiju).

A tu je i turizam, koji cini 17% BDP-a Hrvatske, a rat najcesce nije dobar za turizam.

Stoga, uzmi digitron i reci nam sta bi se desilo kada bi u BiH ponovo doslo do rata, kada bi se hrvatski izvoz u BiH umanjio za 80%, a prihodi od turizma za 30% (sto je jako optimisticno).

Ako i dalje smatras da BiH nema veze s Hrvatskom, imajuci u vidu posljedice koje bi pretrpila u slucaju rata, bez da ispali metak, ostaje mi da zakljucim da bas i ne volis svoju domovinu i svoj narod... Jer da me jebes, nije mi jasno kako bi Hrvatska profitirala u svemu tome, a ponajmanje obicni ljudi, poreski obveznici na koje se pozivas. :D
Alfons Kauders

#168 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by Alfons Kauders »

teodolit wrote:

A kako mislis da moze doci do "odvajanja RS" bez rata?

Da je moglo, "odvojili" bi se jucer, zapravo odvojili bi se 1991.
edo_79

#169 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by edo_79 »

teodolit wrote:Ma kakav rat čovječe? Ako dođe do odvajanja RS, to znači da je Bosni presuđeno i odsuđeno i nikakav ju rat neće spasiti.
Do rata doći neće jer su, kako EU tako i Amerika, počeli uveliko hajrovati od naših prirodnih resursa, a već imaju previše svojih instalacija u BiH da bi to tek tako dozvolili, a RS se neće odvojiti, ček dok Frau Merkel klepi malo Vučka po ušima, povući će to lančanu reakciju pa će i Dodo dobit koju klempu ..... ovo je namjerno spinovanje i dizanje nepotrebnih tenzija pred izbore, da bi se narod što više okrenuo ''na svoj mlin'' ...

Dodo srbe pod parolom - 'ta će meni Sarajv'o ja sam Bog i batina glasajte za mene i ima da nemate ni to što sad imate ..... trpajte meni u džep a vas ko jebe.

Bake muslimane pod parolom - nemere Dodik kako on to hoće, neće bit referenduma dina mi i imana, glasajte za mene i biće aBd .... Insallah ... jest ćete opet zlatnim kašikama, onim od pravog zlata iz Stambola, nabijaćemo vam akcize svako malo, reformska agenda ima da cvjeta, sve po švicarskom sistemu, zdravstvo, školstvo, ma ima da vam bude ammentu bilahhi.

Čova hrvate - mi ćemo da štitimo konstitutivnost hrvatskoga naroda, nedamo da se manipulira našim pukom (po hrvatski kaj ne?) naše su kladionice i nemoj to ko da dirne odma ćemo da se otcjepimo u treći entitet ...

I nnaravno kad se izbori završe..... glasovi se podijele ... onda će gore navedena trojica da proteferiče negdje u kakvoj kafani u Šeheru, Mostaru jal Banja Luci, da se rastale za keš koji uzeše narodu i koji će još dugo dugo godina uzimati ......
Last edited by edo_79 on 25/08/2016 13:10, edited 1 time in total.
teodolit

#170 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by teodolit »

Alfons Kauders wrote:
teodolit wrote:Zašto bi bilo tko iz EU pristao da Bosna preko reda i bez ispunjavanja kriterija uđe u Uniju, samo zato što je nesposobna srediti svoje probleme? Znaju se preduvjeti ulaska u Eu, na vama i vašim političarima je. To što ćete se vi, sve tri nacije, radije međusobno poklati, to je vaš problem. Objasni nekome tko plaća poreze u EU da mora financirati sređivanje vašega kaosa samo zato da se vi ne bi poklali? Pa koljite se yebo te! Koga briga!
Ne znam o kojim parama pricas, jer ja ih bas i ne vidim na terenu. EU u BiH finansira samu sebe, i to je manje vise to... A radi sto i domaci politicari - apsolutno nista konstruktivno. Dakle, osim ako nisi u mogucnosti dokazati da EU na BiH trosi neke silne stotine miliona eura, taj argument bas i ne stoji. Ono malo sto potrose je kap u moru, imajuci u vidu BDP BiH.

Dobar dio problema koje bi trebali "srediti" su dijelom rezultat djelovanja EU, ne nas, te ih sami i ne mozemo rijesiti. :D

"Koga briga!"

Prije svega trebalo bi biti briga Hrvatske, kojoj je BiH ogromno trziste sa kojim ima jako povoljan omjer uvoza i izvoza. Usput, to trziste raste, jer BiH ima pozitivan rast jos od 2009 (za razliku od Hrvatske, koja je prosla kroz nesto duzu recesiju).

A tu je i turizam, koji cini 17% BDP-a Hrvatske, a rat najcesce nije dobar za turizam.

Stoga, uzmi digitron i reci nam sta bi se desilo kada bi u BiH ponovo doslo do rata, kada bi se hrvatski izvoz u BiH umanjio za 80%, a prihodi od turizma za 30% (sto je jako optimisticno).

Ako i dalje smatras da BiH nema veze s Hrvatskom, imajuci u vidu posljedice koje bi pretrpila u slucaju rata, bez da ispali metak, ostaje mi da zakljucim da bas i ne volis svoju domovinu i svoj narod... Jer da me jebes, nije mi jasno kako bi Hrvatska profitirala u svemu tome, a ponajmanje obicni ljudi, poreski obveznici na koje se pozivas. :D
Unija nije isto što i Hrvatska. Hrvatskoj odgovara mir u Bosni, kao što i sam kažeš. Ali hajde uvjeri nekog Njemca, Austrijanca, Francuza, Portugalca da Bosna ovbakva kakva je sada može u Uniju, samo zato da se ne bi svi međusobno poklali?
House

#171 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by House »

VOJISLAV SESELJ @seselj_vojislav

Зоран Милановић као новопечени Хрват има велику потребу да се докаже кроасанима.
Србин јесте, Хрват није - Зоран ли је?

8:50 AM - 25 Aug 2016
šeki is on the road again :lol:
dezurni_ucenik

#172 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by dezurni_ucenik »

House wrote:
Србин јесте, Хрват није - Зоран ли је?

:lol:
House

#173 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by House »

kakva budala :lol:
edo_79

#174 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by edo_79 »

teodolit wrote:Unija nije isto što i Hrvatska. Hrvatskoj odgovara mir u Bosni, kao što i sam kažeš. Ali hajde uvjeri nekog Njemca, Austrijanca, Francuza, Portugalca da Bosna ovbakva kakva je sada može u Uniju, samo zato da se ne bi svi međusobno poklali?
Nemoraš ih ubjeđivati, njima puno više znači jeftin pristup prirodnim resursima, koji je sve manje ili nimalo u njihovim zemljama, do jeftine radne snage, do prebacivanja pogona ili dijelova pogona kod nas gdje radnika dobiješ za kiflu i jogurt. Svega su oni tu svjesni, a moje lično mišljenje je da BiH sa ovakvim ustrojstvom i asministrativnim, političkim, zdravstvenim, obrazovnim i svim ostalim sistemima nema mjesta u EU nikako, jer su nas naši vrli političari (koji su jako slični vašim u Hrvatskoj, te onima u Srbiji) spustili na nivo kromanjonaca, i građane BiH se smatra zaostalim, neodgojenim, neobrazovanim, itd itd itd .....
kamberovica polje

#175 Re: Jedi govna Zorane Milanoviću!

Post by kamberovica polje »

:lol: Njabolji stand up komičar na Balkanu.
Post Reply