A plus toga, skvasiti se i onda ćućati u mokrim rutinama nije dobro za jajovode, ni lijevi, a bogami ni desni. O jajnicima da i ne govorim.
I onda pomagaj doture, protislo me dole
Ma meni jos cudnije od tog da bi takva osoba uopce dolazila negdje gdje ima toliko golotinje. Gdje ce biti golotinja ako ne na plazi. Nikako mi nije jasno. A ako joj je samo da se skvasi onda to moze puno ugodnije napraviti kod kuce bez da da ona ikog gleda ili da nju iko gleda.Hafis wrote:Nitko da se upita kojeg će vraga žena umotana u čaršafe na plaži? Nije valjda došla da uhvati malo boje na suncu.
A plus toga, skvasiti se i onda ćućati u mokrim rutinama nije dobro za jajovode, ni lijevi, a bogami ni desni. O jajnicima da i ne govorim.
Moraš shvatiti da se vjerojatno radi o Arapkinjama iz primorskih krajeva...to ti je nešto kao dalmatinke u Hrvatskoj, ili naše neumljanke u BiH.tututuuuu wrote:Ma meni jos cudnije od tog da bi takva osoba uopce dolazila negdje gdje ima toliko golotinje. Nikako mi nije jasno. A ako joj je samo da se skvasi onda to moze puno ugodnije napraviti kod kuce.Hafis wrote:Nitko da se upita kojeg će vraga žena umotana u čaršafe na plaži? Nije valjda došla da uhvati malo boje na suncu.
Kako se je Poslanik ocitovao glede odlazaka na plazu, kao se moze ici, kad, kako obucen.zeina wrote:Burkini je kupaci kostim koji pokriva cijelo tijelo, ne pokriva lice, sake i stopala....burka je nesto drugo, ona prekriva sve pa cak i oci, neko je postavio sliku na temi pa pogledaj da znas sta je staSkyLimit wrote:Ne znam za taj burkini, ali ja sam 100% za zabranjivanje burki. Čak je i Alija I. govorio da je protiv toga, a on je bio musliman na kvadrat.
Prvo su se po pitomoj zemlji BiH počele pojavljivati one "što im samo oči vire". Kasnije je burkamon evoulirao u megaburkamon, počele su se pojavljivati one što im i oči ne vidiš, ima mrežica preko.
Protiv pokrivanja kose maramom nisam, čak suprotno, ali burke bi zakonom zabranio.
Poenta je, da ti ne mozes vidjeti njene dijelove tijela, i odmah pola grijeha nema.[emoji4]Hendrix wrote:Najveca ironija je sto bi samo postojanje golotinje na plazama trebalo da ove burkini dame odvrati od dolaska na iste, toliko grijeha na jednom mjestu i ti to kao ne vidis?!?!?
Striktno kontrolisana od strane mula koji su jaci i od presjednika i koji u svojim rukama drze stvarnu moc, zaboravio si dodati.salik79 wrote:Iran je Islamska Republika, po demokratskom izboru naroda koji zivi u Iranu. Zakoni su u skladu sa vjerom, ali ne onako kako ga zele islamofobi pretstaviti. Dakle, vjerska, parlamentarna, demokracija.sumirprimus wrote:iran nije teokratija?vlast ne dolazi od boga?
nema vjerske zakone?daj ba salik kakvi linkovi kakve zajebancije. mislim nije ovo debata pa ti spreman mene izmoris i dobijes 10ku a je peticu u po s lukom![]()
zasto moraju stavit samo ovlaš maramu?
A sta ako ona gleda tudja gola tijelakonektovan wrote:Poenta je, da ti ne mozes vidjeti njene dijelove tijela, i odmah pola grijeha nema.[emoji4]Hendrix wrote:Najveca ironija je sto bi samo postojanje golotinje na plazama trebalo da ove burkini dame odvrati od dolaska na iste, toliko grijeha na jednom mjestu i ti to kao ne vidis?!?!?
poslano sa Sonija Ze
Pa za takvo nesto ce odgovarati, k'o i mi svi koji vjerujemo u Boga, al' kazem ti, svoje tijelo ne pokazuje na izvol' te, kao druge zene, i time je grijeh manji.[emoji4]detroit-mercy wrote:A sta ako ona gleda tudja gola tijelakonektovan wrote:Poenta je, da ti ne mozes vidjeti njene dijelove tijela, i odmah pola grijeha nema.[emoji4]Hendrix wrote:Najveca ironija je sto bi samo postojanje golotinje na plazama trebalo da ove burkini dame odvrati od dolaska na iste, toliko grijeha na jednom mjestu i ti to kao ne vidis?!?!?
poslano sa Sonija Ze.
burqini pravi SPEEDOHafis wrote:Nitko da se upita kojeg će vraga žena umotana u čaršafe na plaži? Nije valjda došla da uhvati malo boje na suncu.

A sta ako ona na plazi ugleda nekog lolu us Speedo-u, prangija mu se ocrtala ko kubura u hajduka, pa pomisli u da mi je da me ovaj kuburas opalikonektovan wrote:Pa za takvo nesto ce odgovarati, k'o i mi svi koji vjerujemo u Boga, al' kazem ti, svoje tijelo ne pokazuje na izvol' te, kao druge zene, i time je grijeh manji.[emoji4]detroit-mercy wrote:A sta ako ona gleda tudja gola tijelakonektovan wrote: Poenta je, da ti ne mozes vidjeti njene dijelove tijela, i odmah pola grijeha nema.[emoji4]
poslano sa Sonija Ze.
poslano sa Sonija Ze
Vidim da evolucija kod pojedinaca debelo kasni.Hadzi Lojo wrote:Ma nek se jebe kurva EU, krivo im sto ne mogu svoje zene kontrolisati, a u pravome Islamu zene same cuvaju moral!
Njima bi najradije bilo da se sve ove iz muslimanskih zemalja skidaju na sred plaze kao i njihove i da se kurvaju kao njihove.
Nema to veze sa nacinom oblacenja. Jednostavno se smatraju radikaliziranim a radikalizaciji nema mjesta i to je sva naukasummerwine wrote:Dakle, način oblačenja u kupalištima je definitivno i "žensko" pitanje. Da žene umjesto burkinija nose duge, bijele majice u kojima se, kad su mokre, ocrtavaju grudi i bradavice, sigurna sam da nikada Francuzima ne bi palo na pamet da donose zakon u kojemu propisuju način oblačenja na plaži.
Možda bi se trebali ugledati na kupačice iz Trsta, one biraju šta će i hoće li nositi i to u najkršćanskijoj državi.
http://www.dw.com/bs/navala-kupa%C4%8Da ... v-19475600
Nema takvih prangija na francuskoj obali, nema grijeha onda.[emoji1]detroit-mercy wrote:A sta ako ona na plazi ugleda nekog lolu us Speedo-u, prangija mu se ocrtala ko kubura u hajduka, pa pomisli u da mi je da me ovaj kuburas opalikonektovan wrote:Pa za takvo nesto ce odgovarati, k'o i mi svi koji vjerujemo u Boga, al' kazem ti, svoje tijelo ne pokazuje na izvol' te, kao druge zene, i time je grijeh manji.[emoji4]detroit-mercy wrote: A sta ako ona gleda tudja gola tijela.
poslano sa Sonija ZeCiji je onda grijeh
.
Nema sanse pa islam je religija mirazeina wrote:Budemo vidjeli, to tvoje "ne moze" bez ikakvog valjanog argumenta isto kao sto i po Evropi rade ce izazvati dodatni bijes muslimana, segregacija i narusavanje bilo cijih prava ne vode nicemu dobrom, kad ti se u Evropi razbjesni rat onda ce bas biti "deal with it"_BataZiv_0809 wrote:Ne moze. Deal with it.zeina wrote:
Ma nemoj, u tom slucaju manjine ne bi imale nikakva prava jer vecina ne zeli da im da to pravo, iz prostog razloga jer im se ne svidja, e pa zbog toga i postoji sistem i zakon koji garantuje prava svakome, a ne selektivno kako se kome svidja....ne svidja se ni meni kad vidim da se dva muskarca vode za ruke pa jel to zabranjeno? Znaci zakon postoji, ali cemo ga primjenjivati selektivno?
I nemoj ti meni tacka i te folove prosipanja nekakve sile i nadmoci, takva retorika i vodi svim problemima

Ove 4 su samo vadile kurcu hujuinsomnia78 wrote:Nema to veze sa nacinom oblacenja. Jednostavno se smatraju radikaliziranim a radikalizaciji nema mjesta i to je sva naukasummerwine wrote:Dakle, način oblačenja u kupalištima je definitivno i "žensko" pitanje. Da žene umjesto burkinija nose duge, bijele majice u kojima se, kad su mokre, ocrtavaju grudi i bradavice, sigurna sam da nikada Francuzima ne bi palo na pamet da donose zakon u kojemu propisuju način oblačenja na plaži.
Možda bi se trebali ugledati na kupačice iz Trsta, one biraju šta će i hoće li nositi i to u najkršćanskijoj državi.
I da podsjetim jos jednom, za sada je samo 15 gradova donijelo tu odluku i u ostalim mjestima se jos uvijek moze nositi
Radi se, mahom o gradovima na jugu, na celu sa Nicom koji su svakako malo "desno" od ostatka mada su i premijer i sud podrzali njihovu odluku
Kaze da su prvi dan u Nici "uVatili" 6 zena. 4 su se presvukle u kupaci, jedna otisla sa plaze a jedna nesto pametovala i platila kaznu
Pa moguce i u tom ima nesto. Mozda im je ovako ugodnije da se manje vide silni slaufi.GeeTnT wrote:Burkini....dobra fora. Pogotovo bih ga preporucio debelim i premrsavim damama jer stvarno su ruglo na plazama u bikinijima.
Da. Fino receno.insomnia78 wrote:Nema to veze sa nacinom oblacenja. Jednostavno se smatraju radikaliziranim a radikalizaciji nema mjesta i to je sva naukasummerwine wrote:Dakle, način oblačenja u kupalištima je definitivno i "žensko" pitanje. Da žene umjesto burkinija nose duge, bijele majice u kojima se, kad su mokre, ocrtavaju grudi i bradavice, sigurna sam da nikada Francuzima ne bi palo na pamet da donose zakon u kojemu propisuju način oblačenja na plaži.
I da podsjetim jos jednom, za sada je samo 15 gradova donijelo tu odluku i u ostalim mjestima se jos uvijek moze nositi
Radi se, mahom o gradovima na jugu, na celu sa Nicom koji su svakako malo "desno" od ostatka mada su i premijer i sud podrzali njihovu odluku
Kaze da su prvi dan u Nici "uVatili" 6 zena. 4 su se presvukle u kupaci, jedna otisla sa plaze a jedna nesto pametovala i platila kaznu
A pise iz te iste eu vjerovatnodalmatinka wrote:Vidim da evolucija kod pojedinaca debelo kasni.Hadzi Lojo wrote:Ma nek se jebe kurva EU, krivo im sto ne mogu svoje zene kontrolisati, a u pravome Islamu zene same cuvaju moral!
Njima bi najradije bilo da se sve ove iz muslimanskih zemalja skidaju na sred plaze kao i njihove i da se kurvaju kao njihove.