Ekspanzija terorizma

Post Reply
handžar88

#151 Re: Ekspanzija terorizma

Post by handžar88 »

insomnia78 wrote:Najmanje 60 mrtvih kaze drzavni tuzilac

S moje sokoćalo
Spominju li kakve taoce? procitah negdje naourazane osobe drze taoce u hotelu u nici
insomnia78

#152 Re: Ekspanzija terorizma

Post by insomnia78 »

Mislim da je to glasina
Naletio sam i ja na to ali niko nije potvrdio

S moje sokoćalo
jasko_ba

#153 Re: Ekspanzija terorizma

Post by jasko_ba »

Koliko covjek morati biti ispran da ga ubjede u ovako nesto? :-) Ono, udji u kamion, pregazi sto vise mozes i usput pripucaj malo, cekaju djevice na drugom svijetu, nema problema. Svijet stvarno ide u qrac
insomnia78

#154 Re: Ekspanzija terorizma

Post by insomnia78 »

handžar88 wrote:

S moje sokoćalo
Spominju li kakve taoce? procitah negdje naourazane osobe drze taoce u hotelu u nici
Upravo je na tv-u glasnogovornik MUP-a rekao da nema nikakve talacke krize u Nici

S moje sokoćalo
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#155 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Truba »

ti bi covjece mogao mlatiti lovu za ovaj nas posrnuli portal

imamo lika u francuskoj jaci smo od pola medijskih kuca
insomnia78

#156 Re: Ekspanzija terorizma

Post by insomnia78 »

Ma ne daju oni para
Bas sam gled'o nesto o tome kad su bili ona hapsenja u Parizu, kad su pobili one teroriste. Likovi, arapi iz komsiluka uzimaju stotine eura od televizija za snimke
Kazu ovi sa Fr televizija da oni, u principu ne placaju za info ali da englezi nemaju problema sa tim
Ova treba plati, cini mi se, oko 700€ dva snimka sa telefona

S moje sokoćalo
Danguba

#157 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Danguba »

jasko_ba wrote:Koliko covjek morati biti ispran da ga ubjede u ovako nesto? :-) Ono, udji u kamion, pregazi sto vise mozes i usput pripucaj malo, cekaju djevice na drugom svijetu, nema problema. Svijet stvarno ide u qrac
isprani mozgovi...u paklu gorjeli
recto-verso

#158 Re: Ekspanzija terorizma

Post by recto-verso »

73 mrtvih
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#159 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Truba »

jbt u izraelu u ovakvim slučajevima bude 3 mrtvih
sto ce reci da su ljudi spremni/ naoruzani i da nista ne prepuštaju slucaju

ubijes dva civila ostali te skenjaju...pa sjetzite se nedavno onog kafica...nisu njih 2 stigli 4 ubiti vec su ih roknuli

postavlja se pitanje je li popustila pozornost onih koji su nplaceni da ovo otkrivaju za prvenstva
handžar88

#160 Re: Ekspanzija terorizma

Post by handžar88 »

insomnia78 wrote:
handžar88 wrote:

S moje sokoćalo
Upravo je na tv-u glasnogovornik MUP-a rekao da nema nikakve talacke krize u Nici

S moje sokoćalo
:thumbup:
ElRe

#161 Re: Ekspanzija terorizma

Post by ElRe »

Desilo se, sta da se radi, sami su krivi. U Turskoj se teroristicki napadi i cesci i krvaviji.
Na zalost, nikome nije u interesu da se ovo zaustavi.
AFEni

#162 Re: Ekspanzija terorizma

Post by AFEni »

Cuj sami su krivi???

U Turskoj su cesci napadi,wtf kakve to veze ima,tipicno Bosnjacko razmisljanje...

:run:
sema911s

#163 Re: Ekspanzija terorizma

Post by sema911s »

jasko_ba wrote:Koliko covjek morati biti ispran da ga ubjede u ovako nesto? :-) Ono, udji u kamion, pregazi sto vise mozes i usput pripucaj malo, cekaju djevice na drugom svijetu, nema problema. Svijet stvarno ide u qrac
samo se sjetis kako je nama U bosni bilo,.,. ovo su ista govna,. nema razlike
medjutim

#164 Re: Ekspanzija terorizma

Post by medjutim »

ElRe wrote:Desilo se, sta da se radi, sami su krivi. U Turskoj se teroristicki napadi i cesci i krvaviji.
Ko je sam kriv? Ljudi koji su izasli na ulice da obiljeze svoj praznik? Roditelji koji su doveli djecu da vide vatromet?
KB9

#165 Re: Ekspanzija terorizma

Post by KB9 »

najgore sto je svima jasno o cemu se radi, gdje je rasadnik ovog bolesnog zla, kako, sta, za mjesec se u citavom svijetu moze zavrsit ova prica da ne smijes maknut ako dajes naznake povezanosti al apsolutno nista se ne radi, jedno veliko, ogromno nista

znaci drzave, vlade, zakoni, policije, sve je to il nevjerovatno nesposobno il jednostavno uvezano zarad nekog viseg zajednickog cilja pa se dopusta ovako lagano al sigurno razaranje svega moguceg na planeti
ElRe

#166 Re: Ekspanzija terorizma

Post by ElRe »

medjutim wrote:
ElRe wrote:Desilo se, sta da se radi, sami su krivi. U Turskoj se teroristicki napadi i cesci i krvaviji.
Ko je sam kriv? Ljudi koji su izasli na ulice da obiljeze svoj praznik? Roditelji koji su doveli djecu da vide vatromet?
Francuska drzava, jedan od najvecih faktora nestabilnosti.
Hafis

#167 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Hafis »

ElRe wrote:
medjutim wrote:
Francuska drzava, jedan od najvecih faktora nestabilnosti.
Kolega sjednite. Jedinica.
To bi isto bilo kao kad bi netko rekao da je za genocid u Srebrenici kriva BiH kao faktor nestabilnosti.
ElRe

#168 Re: Ekspanzija terorizma

Post by ElRe »

Nije isto.
Francuska je vjekovima izazivala nerede u svijetu, a da ne pominjemo period od 2009. do danas. Naravno ISIS je maslo Francuske i njihovih saveznika.
Total, GDF, Engie, Areva, edf... i danas koloniziraju africki i arapski narod, izazivaju nerede i otimaju resurse.
Hafis

#169 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Hafis »

ElRe wrote:Nije isto.
Francuska je vjekovima izazivala nerede u svijetu, a da ne pominjemo period od 2009. do danas. Naravno ISIS je maslo Francuske i njihovih saveznika.
Total, GDF, Engie, Areva, edf... i danas koloniziraju africki i arapski narod, izazivaju nerede i otimaju resurse.
Ništa manje problema u svijetu nisu stoljwećima izazvali UK, SAD, Nizozemska, Španija, Porugal, Japan....
Mislim, priča ti je bezze.
Nukleus svjetskog teroritma se nalazi u i oko arapskog svijeta. Jedan od uzroka je i taj što si pobrojao, ali najvećim djelom su oni sami krivi. Većina tih zemalja uživa u neovisnosti već 50 - 100 godina i njihova je isključiva krivica što još uvijek civilizacijski žive u srednjem vijeku. Kad si u životu čuo za jedan jedini štrajk u nekoj arapskoj zemlji...ili ne dao Bog za kakav radnički sindikat? Smiješno.
dust in the wind

#170 Re: Ekspanzija terorizma

Post by dust in the wind »

evo što traže opravdanja treba poslati u Siriju neka se tamo bore skupa sa kozojebima...a ne da laprdaju po netu :bih:
dust in the wind

#171 Re: Ekspanzija terorizma

Post by dust in the wind »

http://www.index.hr/vijesti/clanak/samo ... 06491.aspx

stid da bude svaku šušu koja traži ikakvo opravdanje... ništa različiti od pojedinaca Srba koji traže opravdanja od okupacije Osmanlija do NDHiI ostalog za kasnije svoje zločine... ista govna
LBVIEW

#172 Re: Ekspanzija terorizma

Post by LBVIEW »

AFEni wrote:Cuj sami su krivi???

U Turskoj su cesci napadi,wtf kakve to veze ima,tipicno Bosnjacko razmisljanje...

Odvratno je pomisliti a kamoli reci kako je neko sam
kriv za napad od strane ovih ludaka,medutim "tipicno bosnjacko razmisljanje",wtf?
Nego,da cujemo sto je "tipicno srpsko razmisljanje"?
Kikibombona

#173 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Kikibombona »

LBVIEW wrote:
AFEni wrote:Cuj sami su krivi???

Odvratno je pomisliti a kamoli reci kako je neko sam
kriv za napad od strane ovih ludaka,medutim "tipicno bosnjacko razmisljanje",wtf?
Nego,da cujemo sto je "tipicno srpsko razmisljanje"?
A ti si bas Srbima opterecen? :D
Svaki tvoj komentar na koji sam nabasao je vezan za Srbe, SVAKI! :D

Al', aje... :D

Pa i Srbi, u vecini slucajeva, razmisljaju isto. Za sve je kriv neko drugi. Krivi Otomani, kriva Amerika, Vatikan i sl. Znas to i sam. E tako, kao sto mozes vidjeti, dobar dio Bosnjaka za cjelokupno sranje na BI krivicu svaljuje na zapad. Gdje ce muslimani biti krivi, sljedbenici Muhameda, neuzubillah. E po tome su Srbi i Bosnjaci veoma slicni.

Istina je da zapad snosi dobar dio krivice za sranja na BI, ali su i ti narodi tamo u dobroj, velikoj mjeri sami krivi za sve sto se desava.
asurbanipal

#174 Re: Ekspanzija terorizma

Post by asurbanipal »

Kikibombona wrote: Pa i Srbi, u vecini slucajeva, razmisljaju isto. Za sve je kriv neko drugi. Krivi Otomani, kriva Amerika, Vatikan i sl. Znas to i sam. E tako, kao sto mozes vidjeti, dobar dio Bosnjaka za cjelokupno sranje na BI krivicu svaljuje na zapad. Gdje ce muslimani biti krivi, sljedbenici Muhameda, neuzubillah. E po tome su Srbi i Bosnjaci veoma slicni.

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
breuer

#175 Re: Ekspanzija terorizma

Post by breuer »

Kikibombona wrote:Pa i Srbi, u vecini slucajeva, razmisljaju isto. Za sve je kriv neko drugi. Krivi Otomani, kriva Amerika, Vatikan i sl. Znas to i sam. E tako, kao sto mozes vidjeti, dobar dio Bosnjaka za cjelokupno sranje na BI krivicu svaljuje na zapad. Gdje ce muslimani biti krivi, sljedbenici Muhameda, neuzubillah. E po tome su Srbi i Bosnjaci veoma slicni.
Čak su im i radikalisti nevjerovatno slični, bradati, neuredni, prljavi i totalno poremećeni.
Post Reply