Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
kakotakonikako

#151 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by kakotakonikako »

drunken tiger wrote:S obzirom na kakav način su ljudi ginuli tokom agresije i koliko su ginuli nikada ni na jedan datum ne bi moglo da se organizuje neko veselje jer nema datuma da ljudi nisu ginuli. Svaki datum je datum sjećanja na neku tragediju. Sarajevo je svakako prodalo istočnu Bosnu zbog svoje sigurnosti pa i ne čudi održavanje finala na ovaj datum.
Svaka roba ima svoju mušteriju.
Imas li ti neki konkretan dokaz za ovo ili samo laprdas?
L u c i f e r

#152 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by L u c i f e r »

kakotakonikako wrote:
drunken tiger wrote:S obzirom na kakav način su ljudi ginuli tokom agresije i koliko su ginuli nikada ni na jedan datum ne bi moglo da se organizuje neko veselje jer nema datuma da ljudi nisu ginuli. Svaki datum je datum sjećanja na neku tragediju. Sarajevo je svakako prodalo istočnu Bosnu zbog svoje sigurnosti pa i ne čudi održavanje finala na ovaj datum.
Svaka roba ima svoju mušteriju.
Imas li ti neki konkretan dokaz za ovo ili samo laprdas?
zna čoek
L u c i f e r

#153 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by L u c i f e r »

nema me tamo wrote:klixovci stalno imaju potrebu da budu urbani, pa bacaju hejt :D

Normala event možda se i ode, glavni pedo cu da budem. :lol:
stani u red :evil:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#154 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by _BataZiv_0809 »

L u c i f e r wrote: stani u red :evil:
Opet ne zoves. Garant ne fali piva i meze :zzzz:
Roccohljup

#155 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by Roccohljup »

a ono ObN i Hayat se furaju na urbane tv stanice :D:D:D
L u c i f e r

#156 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by L u c i f e r »

_BataZiv_0809 wrote:
L u c i f e r wrote: stani u red :evil:
Opet ne zoves. Garant ne fali piva i meze :zzzz:
bujrum :D
L u c i f e r

#157 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by L u c i f e r »

Roccohljup wrote:a ono ObN i Hayat se furaju na urbane tv stanice :D:D:D
ma hajat fura čistu klasičnu mjuzu, vagnera i te folove
Drvosjeca iz Dejcica

#158 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Šta imate protiv, ja idem prvi na Zvezde Granda. Okupljanje na Ciglanama kod pijace. :oops: Zna li ko hoće li zapevati jednu Aca Lukas?

Image
L u c i f e r

#159 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by L u c i f e r »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Šta imate protiv, ja idem prvi na Zvezde Granda. Okupljanje na Ciglanama kod pijace. :oops: Zna li ko hoće li zapevati jednu Aca Lukas?

Image
trebali bi svi iz žirija, valjda
Henry Chinaski

#160 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by Henry Chinaski »

zavezata-vreca wrote:
Henry Chinaski wrote:Političari definitivno više nisu najveća govna.
Najveća govna smo ipak mi, koji ćemo napuniti Zetru podržavajući ovu gadost.

Vrijeme je da se normalan čovjek konačno odrekne naroda, zemlje i tradicije, da ode što dalje iz ove septičke jame i tamo laže o svom porijeklu. Strah me da me na cesti ne dotakne u prolazu kakvo govno koje će platiti kartu i pojaviti se u Zetri. Ovdje se smrad više ne može oprati, izvire iz skoro svake kuće. Djeca više nemaju nikakvu šansu.
Narod zna, fuj, fuj, fuj...
sto ne mogu ovih sto piske limunadu ... turio stranjsko ime i on je urban lafo ... da ti pojasnim sinko, čitav svijet je okrenut djeci i talent natjecanjima, stvaralaštva vise jednostavno nema ... x factor, usa/britain ... got talent ... čitav svijet to prati ... i kod nas je bio zmbt pa je prno u šišu ... grand odavno nije ono sto je bio devedesetih godina ... grand je odavno sve samo ne seljakluk i fujj ...

druga stvar je ako ti mislis da su taylor swift, j.biber, k. perry neki umjetnici a marija serifovic, severina, sasa kovacevic su seljaci ...
Nigdje nisam komentirao kvalitet pomenutog događaja. Suština je da se svi zgražavaju na fikretove majice, a onda se desi ovo. Dva dana poslije proglašenog dana žalosti, koji se ne obilježava samo kod nas nego (barem zvanično) tuguje cijela Evropa, nastupa sveopšte ludilo radosti i ekstaze uz jedan od temelja na kojem je ležala zločinačka organizacija koja je tada klala i divljala ne birajući žrtve. Priglupi narod je još uvijek ponosan što uvijek pobjeđuju bosanci, a ne želi da shvati da smo jedini koji zdušno prate i glasaju na ovoj manifestaciji već godinama zaredom. Ne očekujem da ti shvatiš posljedice svega ovoga jer si vjerovatno odrastao u maniru septičke jame i ne vidiš na kakvom smo dnu ali ja smatram da nam spasa nema.
avetinja

#161 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by avetinja »

http://www.muzickazona.ba/vijesti/urban ... ageu/3053/

http://www.klix.ba/magazin/muzika/konce ... /100713052

http://www.klix.ba/magazin/muzika/konzu ... /160412117

Da pitam ove borce protiv održavanja finala Zvezda Granda, gdje ste bili kada su ovi koncerti planirani, jeste li bili protiv održavanja?
L u c i f e r

#162 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by L u c i f e r »

Henry Chinaski wrote: Nigdje nisam komentirao kvalitet pomenutog događaja. Suština je da se svi zgražavaju na fikretove majice, a onda se desi ovo. Dva dana poslije proglašenog dana žalosti, koji se ne obilježava samo kod nas nego (barem zvanično) tuguje cijela Evropa, nastupa sveopšte ludilo radosti i ekstaze uz jedan od temelja na kojem je ležala zločinačka organizacija koja je tada klala i divljala ne birajući žrtve. Priglupi narod je još uvijek ponosan što uvijek pobjeđuju bosanci, a ne želi da shvati da smo jedini koji zdušno prate i glasaju na ovoj manifestaciji već godinama zaredom. Ne očekujem da ti shvatiš posljedice svega ovoga jer si vjerovatno odrastao u maniru septičke jame i ne vidiš na kakvom smo dnu ali ja smatram da nam spasa nema.
grand jedan od temelja rs-a? :?

što se tiče datuma, ako ćemo tom logikom, nismo se trebali veseliti ni na bajram jer je samo koji dan prije komemoracije

dan žalosti je proglašen u cijeloj bih 11.07, izuzetno poštujem taj datum i sjećanje na genocid, ne samo u srebrenici već i bih

ali nemamo ništa od toga da mrzimo nekoga samo zato što pripada istom narodu kojem pripadaju i četnički zločinci
Nepass

#163 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by Nepass »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Šta imate protiv, ja idem prvi na Zvezde Granda. Okupljanje na Ciglanama kod pijace. :oops: Zna li ko hoće li zapevati jednu Aca Lukas?

Image
Koji lik moras biti da se ovako furas hahaaa suze

Jel ovo zensko?
insomnia78

#164 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by insomnia78 »

Image

S moje sokoćalo
dust in the wind

#165 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by dust in the wind »

L u c i f e r wrote:
Henry Chinaski wrote: Nigdje nisam komentirao kvalitet pomenutog događaja. Suština je da se svi zgražavaju na fikretove majice, a onda se desi ovo. Dva dana poslije proglašenog dana žalosti, koji se ne obilježava samo kod nas nego (barem zvanično) tuguje cijela Evropa, nastupa sveopšte ludilo radosti i ekstaze uz jedan od temelja na kojem je ležala zločinačka organizacija koja je tada klala i divljala ne birajući žrtve. Priglupi narod je još uvijek ponosan što uvijek pobjeđuju bosanci, a ne želi da shvati da smo jedini koji zdušno prate i glasaju na ovoj manifestaciji već godinama zaredom. Ne očekujem da ti shvatiš posljedice svega ovoga jer si vjerovatno odrastao u maniru septičke jame i ne vidiš na kakvom smo dnu ali ja smatram da nam spasa nema.
grand jedan od temelja rs-a? :?

što se tiče datuma, ako ćemo tom logikom, nismo se trebali veseliti ni na bajram jer je samo koji dan prije komemoracije

dan žalosti je proglašen u cijeloj bih 11.07, izuzetno poštujem taj datum i sjećanje na genocid, ne samo u srebrenici već i bih

ali nemamo ništa od toga da mrzimo nekoga samo zato što pripada istom narodu kojem pripadaju i četnički zločinci
bravo luciferu... objašnjno... a Ćamil i njegovi jeftini politički poeni i još fudbalere uključi u svoju bitku za platu bez puno rada...
Pismonosa

#166 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by Pismonosa »

Već na prvoj strani se došlo do Alije, Srebrenice i "zašto sam se ja borio" :lol: :D

Sve vam smeta jebote...patologija. Neka se seljadija veseli ako hoće, šta koga boli kurko. Bolje nego da plaču.
L u c i f e r

#167 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by L u c i f e r »

zašto "seljadija"?

neki od takmičara pjevaju folk, neki pop, neki rok, a neki sevdah

a sve i da se pjeva samo folk, opet nije seljadija, muzika ko muzika
Pismonosa

#168 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by Pismonosa »

Ma mislio sam na nas u globalu - seljadija. Odmilja.

U suštini niti znam ko se takmiči niti šta ko (to tamo) peva
Logovan

#169 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by Logovan »

avetinja wrote:http://www.muzickazona.ba/vijesti/urban ... ageu/3053/

Da pitam ove borce protiv održavanja finala Zvezda Granda, gdje ste bili kada su ovi koncerti planirani, jeste li bili protiv održavanja?
Zašto bi neko bio protiv održavanja Beer Festivala? Ili protiv koncerta Vlade?
avetinja

#170 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by avetinja »

Logovan wrote:
avetinja wrote:http://www.muzickazona.ba/vijesti/urban ... ageu/3053/

Zašto bi neko bio protiv održavanja Beer Festivala? Ili protiv koncerta Vlade?
Zašto bi neko bio protiv održavanja finala Zvezda Ganda? U pitanju su datumi održavanja koncerata, pošto se o tome piše.
L u c i f e r

#171 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by L u c i f e r »

@mba wrote:kakav KRKAN moras biti da bi pratio zvezde granda???
kakav umišljeni elitist moraš biti da bi osuđivao zvezde granda :roll:
avetinja

#172 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by avetinja »

Zašto krkan?
Roccohljup

#173 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by Roccohljup »

za mene su te zvezde i sl. uzas i zatupljivanje, al o ukusima ne vrijedi rasrpavljati. Ko voli nek izvoli.
L u c i f e r

#174 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by L u c i f e r »

Roccohljup wrote:za mene su te zvezde i sl. uzas i zatupljivanje, al o ukusima ne vrijedi rasrpavljati. Ko voli nek izvoli.
apsolutno se slažem ovo za ukuse, i to je suština mog stava na ovoj temi

a jel može jedno pitanje

ako je to takmičenje na kojem je zastupljen folk, rok, pop i sevdah, i ako su svi ti žanrovi zatupljivanje: koja vrsta muzike nije? :)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#175 Re: Finale Zvezde Granda 13. jula u Sarajevu.

Post by pici »

kolko kostaju VIP karte...hvaaalaaa
Locked