Sto ste pusili pusili ste
- HAVANA
#151 Re: Sto ste pusili pusili ste
Ok to restoran,djeca...ali odem u taj pub,svirka,sto pun piva...i da ne pusim? De ba, idite negdje na palacinke... 
-
Fudo387
#152 Re: Sto ste pusili pusili ste
Jest vala, sta ce kojeg djavla u kafani ako ne pusi i ne pije. Idi na mevlud, sjedi kod kuce gledaj televizor...nesta.HAVANA wrote:Ok to restoran,djeca...ali odem u taj pub,svirka,sto pun piva...i da ne pusim? De ba, idite negdje na palacinke...
-
Fauja Singh
#154 Re: Sto ste pusili pusili ste
Pub je samo primjer da mogu popiti bezalkoholno pice u lokalu gdje se vecinom pije alkohol (pivo) a da nemam posljedica... naravno da u Pub-u u 90% slucajeva odem na pivo, ali evo kad smo se dotakli te price da kazem da znam u toku radne sedmice preko dana otici u City Pub i na kafu, nista neobicno.HAVANA wrote:Ok to restoran,djeca...ali odem u taj pub,svirka,sto pun piva...i da ne pusim? De ba, idite negdje na palacinke...
- sadie_forever
#155 Re: Sto ste pusili pusili ste
Fudo387 wrote:Ove mjere su kontraproduktivne.
Vidim po sebi, sad vise dundulim.
Ne mogu zapaliti gdje mi je cejf pa kad dobijem sansu odmah po' kutije sljustrim.
Jebo ga i ekologija vise, par kilometara dalje pusi se iz nuklearne elektrane i ko zna sta ide u atmosferu, al et, nemoj Fudo ovdje pusit,
zagadjivas okolinu...mrs u pm dosadnu.
nije nas briga za tvoje zdravlje vec tudje,i ne samo to cigara smrdi,kad neko pusi blizu mene jedva disem
- supercali
#156 Re: Sto ste pusili pusili ste
Zar ne mozes reci moj kafic je za ne pusace ili pusace pa tako sebi biras klijentelu
-
Fudo387
#157 Re: Sto ste pusili pusili ste
Sto jedva dises?sadie_forever wrote:Fudo387 wrote:Ove mjere su kontraproduktivne.
Ne mogu zapaliti gdje mi je cejf pa kad dobijem sansu odmah po' kutije sljustrim.
Jebo ga i ekologija vise, par kilometara dalje pusi se iz nuklearne elektrane i ko zna sta ide u atmosferu, al et, nemoj Fudo ovdje pusit,
nije nas briga za tvoje zdravlje vec tudje,i ne samo to cigara smrdi,kad neko pusi blizu mene jedva disem
Da nemas astmu?
Ako imas onda jedva dises pusio ja kraj tebe il nepusio, nije to do mene.
- HAVANA
#158 Re: Sto ste pusili pusili ste
Ko da gledam lozis cumur,mijenjas ulje od auta ispred kuce,tarlahnes staru ves masinu dje u potok...a fudo problem...Pravda za fudu.sadie_forever wrote:Fudo387 wrote:Ove mjere su kontraproduktivne.
-
Fudo387
#159 Re: Sto ste pusili pusili ste
I cak postoji opcija da zivi pored zeljezare u zenici, al et, cigare problem.HAVANA wrote:Ko da gledam lozis cumur,mijenjas ulje od auta ispred kuce,tarlahnes staru ves masinu dje u potok...a fudo problem...Pravda za fudu.sadie_forever wrote:Fudo387 wrote:Ove mjere su kontraproduktivne.
- HAVANA
#160 Re: Sto ste pusili pusili ste
A i svekrva pusi.
-
Fudo387
#161 Re: Sto ste pusili pusili ste
I jos smaze tepsiju bureka za iftar, al ne pusi i konta zdravo zivi. 
-
Fauja Singh
#162 Re: Sto ste pusili pusili ste
Ne znam ko te je ovo slagao, ali odmah da ti kazem da nije tacno.Fudo387 wrote:Sto jedva dises?sadie_forever wrote:Fudo387 wrote:Ove mjere su kontraproduktivne.
Da nemas astmu?
Ako imas onda jedva dises pusio ja kraj tebe il nepusio, nije to do mene.
Astma jeste hronicna bolest ali se moze drzati pod kontrolom i treba izbjegavati okidace koji aktiviraju napad, ima ih raznih i da sad ne nabrajam, ali vezano za temu da ti kazem da je duhanski dim jedan od okidaca koji posebno provocira disajne puteve Astmaticara i dovodi do stezanja bronhija.
- insomnia78
#163 Re: Sto ste pusili pusili ste
Valja stisnut' pa reci staramajkiHAVANA wrote:A i svekrva pusi.
- Edin H.
#164 Re: Sto ste pusili pusili ste
insomnia78 wrote:Valja stisnut' pa reci staramajkiHAVANA wrote:A i svekrva pusi.
-
AmirBaa
#166 Re: Sto ste pusili pusili ste
https://hr.wikipedia.org/wiki/Pasivno_pu%C5%A1enje sve rasprave gotove, vi sto ste u tripu da samo sebi stetite ste zatucani (izvinjavam se na izrazu ali stvarno nemam druge rijeci da vas opisem) i ocigledno ste toliko egoisticni da se vadite na ove nebuloze kao sto su tvrdnje da drugima ne smeta dim cigara (a ni sami niste svjesni koliko SMRDITE i vi i vasa odjeca i vasa kosa i brada -na duhan) ili kako ima i gorih stvari. Izvadite glave iz guzica i razmisljajte malo o drugim ljudima. Niko vam ne zabranjuje da pusite u svoja 4 zida pa tamo trujte djecu, roditelje ili s kim vec zivite, ali ako je skoro citava EUROPA *ebena uvela te zabrane u kaficima i restoranima onda ne serite 
-
Nadzorna_ploca
#168 Re: Sto ste pusili pusili ste
Ja dobre emisije.. 'Nagovorite se pusacima' 
- HAVANA
#169 Re: Sto ste pusili pusili ste
Sjoo jeste agresivni,zapalite jednu,smirite se... 
- insomnia78
#170 Re: Sto ste pusili pusili ste
Kod mene u firmi kad god na pauzi izadjemo zapaliti svi dodju i stoje s nama 
- hrle1976
#171 Re: Sto ste pusili pusili ste
Oni pusackih pet minuta. Pet po pet i tako sat dva se naberu tokom jednog radnog francuskog dana.insomnia78 wrote:Kod mene u firmi kad god na pauzi izadjemo zapaliti svi dodju i stoje s nama
- insomnia78
#172 Re: Sto ste pusili pusili ste
Kako gdje. Mi imamo 15-20 prije podne i to je to.hrle1976 wrote:Oni pusackih pet minuta. Pet po pet i tako sat dva se naberu tokom jednog radnog francuskog dana.insomnia78 wrote:Kod mene u firmi kad god na pauzi izadjemo zapaliti svi dodju i stoje s nama
Zvanicno, nezvanicno se snalazimo
- hrle1976
#173 Re: Sto ste pusili pusili ste
insomnia78 wrote:Kako gdje. Mi imamo 15-20 prije podne i to je to.hrle1976 wrote:Oni pusackih pet minuta. Pet po pet i tako sat dva se naberu tokom jednog radnog francuskog dana.insomnia78 wrote:Kod mene u firmi kad god na pauzi izadjemo zapaliti svi dodju i stoje s nama
Zvanicno, nezvanicno se snalazimo
Muke se u FR snaci. Najavis straj i pred ulazom se raspali gril i pijucka piva a onda u setnju da se malo omrsavi. Jos samo crkva nije isla u strajk
- Zox
#174 Re: Sto ste pusili pusili ste
Pa kako vam vise nije dosta suplje?
Kod nas samo raja gleda sta ce se dogoditi pa da krenu jedni drugima shukati. Ateisti vjernicima, pitari manijacima, pusaci nepusacima (i obrnuto, i obrnuto, i obrnuto).
Gdje sam god do sad zivio i ukinuli su pusenje, cuo sam apsolutno iste ove rijeci. Ne moze kod nas, e ja cu je zapaliti, e neces, e ja cu te prijaviti, e sto si agresivan... nepusaci su agresivniji, nije nego su pusaci, truju nas...
Bice sta bude, i ne znam kakav je prijedlog zakona, ali meni je super recimo varijanta Beca, ili Praga, na ulazu u svaki kafic pise jel za pusace ili za nepusace i mirna Bosna.
Kod nas samo raja gleda sta ce se dogoditi pa da krenu jedni drugima shukati. Ateisti vjernicima, pitari manijacima, pusaci nepusacima (i obrnuto, i obrnuto, i obrnuto).
Gdje sam god do sad zivio i ukinuli su pusenje, cuo sam apsolutno iste ove rijeci. Ne moze kod nas, e ja cu je zapaliti, e neces, e ja cu te prijaviti, e sto si agresivan... nepusaci su agresivniji, nije nego su pusaci, truju nas...
Bice sta bude, i ne znam kakav je prijedlog zakona, ali meni je super recimo varijanta Beca, ili Praga, na ulazu u svaki kafic pise jel za pusace ili za nepusace i mirna Bosna.
- Edin H.
#175 Re: Sto ste pusili pusili ste
hrle1976 wrote: Muke se u FR snaci. Najavis straj i pred ulazom se raspali gril i pijucka piva a onda u setnju da se malo omrsavi. Jos samo crkva nije isla u strajkja vako ponekad zezam ove Francue koje poznam. Kazem, kod vas je nacionalni sportt ; strajk.