Ne moraš,imaš Mareja,Delpa,Raonića,nišikorija,Čilića... sve sem "ćarobnjaka"CSKA wrote:E svasta,hebem ti tenis kada moram navijati za Mareja sada.
Ha ja,kako neko čitav život ima 99(97) igrača za koje navija moRemo i mi jednom
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Ne moraš,imaš Mareja,Delpa,Raonića,nišikorija,Čilića... sve sem "ćarobnjaka"CSKA wrote:E svasta,hebem ti tenis kada moram navijati za Mareja sada.
Opet on, pa da li ti je poznato da Murray ima osvojen Wimbledon?smijesni_ste wrote:Ma znam, ali cijelu godinu je u samom vrhu Andy, ovaj povrijedjen, domaća publika...sad ili nikad stvarno...mada se nikad sa njim ne znasjedi 1 wrote:Boga mi ako mu "ćarobnjak" dođe u finale...redovno ga mlatismijesni_ste wrote:Murray ako sad ne osvoji nek se povuče odmah...
Nema on šta protiv Rokija tražiti u finalu Vimbldona,jednostavno mu ležismijesni_ste wrote:Ma znam, ali cijelu godinu je u samom vrhu Andy, ovaj povrijedjen, domaća publika...sad ili nikad stvarno...mada se nikad sa njim ne znasjedi 1 wrote:Boga mi ako mu "ćarobnjak" dođe u finale...redovno ga mlatismijesni_ste wrote:Murray ako sad ne osvoji nek se povuče odmah...
Rio je nebitan, kratkorocna pobjeda...mi smo na jednom visem zadatku, misiji takoreć.sjedi 1 wrote:A Rio ?
Šta "opet ja"?shake69 wrote: Opet on, pa da li ti je poznato da Murray ima osvojen Wimbledon?
Za sve je kriv Stanoje. Da je Djovaku dao RG prosle godine, u vitrinama bismo imali vec 18 GS a potukli bi se i naredne hefte za 19-ti.Leopold_IV wrote:Strašan tenis Murray-Millman...
Ideeemo RF, malo se odškrinulo....
I to sto kazes,da vidimo malo kako je u tudjoj kozisjedi 1 wrote:Ne moraš,imaš Mareja,Delpa,Raonića,nišikorija,Čilića... sve sem "ćarobnjaka"CSKA wrote:E svasta,hebem ti tenis kada moram navijati za Mareja sada.
Ha ja,kako neko čitav život ima 99(97) igrača za koje navija moRemo i mi jednom
Znaćeš na US openu,dobro će doći ovaj poraz,možda kad bi se mogao birati momenat "kiksa" na GS ovaj je i ponajbolji.Jeste Vimbldon,jeste najprestižniji turnir na svijetu ali pregurali smo RnG i normalno je da dođe do određenog pražnjenja.Jebi ga,okrenuo se jedan krug GS-ova i mora negdje malo popustiti koncentracijaradostan dan wrote:Rio je nebitan, kratkorocna pobjeda...mi smo na jednom visem zadatku, misiji takoreć.sjedi 1 wrote:A Rio ?![]()
A šupka majko moja, covjek nije licio na sebe...hajede da ue Sem ostao na jucerasnjem nivou, pa boze moj...ali ovo.
Bogami, pitanje je koliko on hoce i moze dalje da se gura i motivise? Vidjece se to vrlo brzo, u septembru cemo znati...
Rođu je najbitnije stići do finala,Škot će sam skinuti gaćeCSKA wrote:I to sto kazes,da vidimo malo kako je u tudjoj kozisjedi 1 wrote:Ne moraš,imaš Mareja,Delpa,Raonića,nišikorija,Čilića... sve sem "ćarobnjaka"CSKA wrote:E svasta,hebem ti tenis kada moram navijati za Mareja sada.
Ha ja,kako neko čitav život ima 99(97) igrača za koje navija moRemo i mi jednom![]()
Rodji je sada stvarno sve ili nista,imam osjecaj da ako dodje do finala na nosilima ima da ga iznesu.
Nekako je lakše naslutio nakon 0:2 za Kverijaradostan dan wrote:On kukavac sluti evo 4 godine...
Sad guzi za delpovo zdravljeLeopold_IV wrote:Silazi s gospođe, gotovo je
Nego,šta sad da radimo,da li da kamanišemo,vamosamo...treba napraviti prioritete od ovih preostalig 30 i kusur našihradostan dan wrote:On kukavac sluti evo 4 godine...
Nisak ni skocio, nek plati peder ako hoce da radim za njega i njegove turnire...Leopold_IV wrote:Silazi s gospođe, gotovo je
Radi sta hoces, novak je izduvO...pomenuo je to ultima.poslije pariza, a ja sam cutao da ga ne ureknem.sjedi 1 wrote:Nego,šta sad da radimo,da li da kamanišemo,vamosamo...treba napraviti prioritete od ovih preostalig 30 i kusur našihradostan dan wrote:On kukavac sluti evo 4 godine...igrača što su ostali