Prometa pravim izmedju 120k i 160k ovisno o tome kakav odmor je zena sa djecom isplaniralaPeeJay wrote:85 Evra na sat? Svaka cast, dobra stavka. Koliko prometa pravis na godinu? Ca. 115 tisuca? Koliki su ti (realni) troskovi (poslovanja)? Ca. 20%? Koliko ti ostaje poslije troskova? Ca. 90 tisuca? Uproredjeno sa zaposlenim... je to tzv. drugi bruto (ili brutto brutto), zar ne? Sto znaci odbijemo jos 22,1% (toliko placa poslodavac na bruto za zaposlenika)... Koliko ono ostaje za "bruto", da mozemo usporedit? Ah, da... ca. 75 tisuca, zar ne? Kako sve to znam? Jer se prodajem za 85 (+/-)...
(troskovi 10% jer radim uglavnom on site)
Citava 3 mjeseca head of it, sta je reci?Radim u branzi ili ne? Ovisi o tome, na koju branzu mislimo...
Neozbiljan si. Ubaci median il barem prosjek, a ne tamo neke studentske "teilzeit" plate...A plate? Ovisi od virova. Ako uzimas u obzir agencije, njima je u interesu, da privuku one koje traze na jednoj strani i da daju utisak klijentima, da su cijene visoke, sto jim daje bolje pozicije za pregovore. A moze i ovako... malo realnije:
Pocetna plata (puno radno vrijeme) naprimjer jednog java developer BEZ ikakvog iskustva je 41k
https://www.alphajump.de/karriereguide/ ... entwickler
Bravo za tebe. Pa ovo i ja gore pisemI da, ... Moze se zaradit i vise... ali... to nije prosjek.
Nisi ti nista razjasnio, samo si potvrdio moje argumente.Hoce li biti OK, ili treba jos sta razjasnit?