Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Edin H. wrote:Dvojici Engleza se ljekari bore za zivot, dvadesetak u bolnicama, kako javlja ITV.
Je li to stadionska ili ulicna bitka?
Ma to je od danas. Ono na stadionu je brzo zavrseno. Sad bilo direktno javljanje iz Marseja, poprilicno mirno setaju ulicama i jedni i drugi
Bilans danasnje bitke 31 povrjedjeno, jedan teze i jedan, onaj sto je im'o srcani, u kriticnom stanju
Tri policajca lakse povrijedjena
Ispravka, ipak cetvorica u teskom stanju
Fudo387 wrote:Kazu u Marseju mirno veceras poslije onog na stadionu al su se u Nici izgleda Poljaci pobili s Ircima
Za koga alzirci i marokanci navijaju na tom prvenstvu?
Hoce li i oni u kakav ljuti boj, ili se drze po strani dok se anglosaksonskoslavenska braca prvo dobro izmrcvare?
Ne znam, ali znam da su nase navijace kada smo prolazili (je li ono St Danis insomnia) pozdravljali sa balkona.
Fudo387 wrote:Kazu u Marseju mirno veceras poslije onog na stadionu al su se u Nici izgleda Poljaci pobili s Ircima
Hoce li i oni u kakav ljuti boj, ili se drze po strani dok se anglosaksonskoslavenska braca prvo dobro izmrcvare?
Ne znam, ali znam da su nase navijace kada smo prolazili (je li ono St Danis insomnia) pozdravljali sa balkona.
Steta sto se nismo plasirali, bilo bi nas i alziracamarokanaca 300 miliona!
Edin H. wrote:Dvojici Engleza se ljekari bore za zivot, dvadesetak u bolnicama, kako javlja ITV.
Je li to stadionska ili ulicna bitka?
Ma to je od danas. Ono na stadionu je brzo zavrseno. Sad bilo direktno javljanje iz Marseja, poprilicno mirno setaju ulicama i jedni i drugi
Bilans danasnje bitke 31 povrjedjeno, jedan teze i jedan, onaj sto je im'o srcani, u kriticnom stanju
Cetiri policajca lakse povrijedjena
Neka zavrsi na tome, i valjda se drugi nece potruditi da nadmase Ruse i Engleze.
Vidim da je UEFA sazvala hitan sastanak. Sumnjam da ce biti drasticnih kazni.
insomnia78 wrote:Kazu u Marseju mirno veceras poslije onog na stadionu al su se u Nici izgleda Poljaci pobili s Ircima
Poljaci su zesci idioti, mrze Nijemce, mrze Ruse, a o Turcima da ne govorim
Mi kada smo u Dublinu igrali cugali sa Ircima, jasta su nego idioti, Poljaci.
Sjeverna Irska je u grupi s Poljskom , ne Republika Irska, ne brkajte lončiće. Sa Rep Irskom Poljaci su u bratskim odnosima, katolici folovi, Sjev. Irci su protestanti i to je već tradicionalno marisana sa Poljacima
Last edited by splinter on 12/06/2016 00:06, edited 1 time in total.
insomnia78 wrote:
Steta sto se nismo plasirali, bilo bi nas i alziracamarokanaca 300 miliona!
Moje jaran prije tekme sve pozdravlja ukljucujuci zene u burkama sa selam alejkjum, a ne moze hodati koliko je bio pijan.
Ja sve nesta kontam, pocinjem da sumnjam kako te ruske i poljske navijace drzava trenira i salje na te zajebancije.
Vidis ti kako se oni marisu, ovamo sve neki rekreativci sa pivskim stomakom do koljena, vrhunac im je nekako flasu frljacit u gomilu, a
kod rusa i poljaka sve neki mmf likovi. Ubise bogaoca u levatima.
splinter wrote:
Sjeverna Irska je u grupi s Poljskom , ne Republika Irska, ne brkajte lončiće. Sa Rep Irskom Poljaci su u braskim odnosima, katoloci folovi, Sjev. Irci su protestanti i to je već tradicionalno marisana sa Poljacima
Najbolje bi bilo da se od sljedece godine odrzavaju Evropska prvenstva u mlacenju navijaca..
znaci podjeliti ih u skupine, pa ko prezivi do finala..
na kraju pobjednike finala pokupiti i u Sibir na radnu akciju kao nagradu
animals wrote:Najbolje bi bilo da se od sljedece godine odrzavaju Evropska prvenstva u mlacenju navijaca..
animals wrote:Najbolje bi bilo da se od sljedece godine odrzavaju Evropska prvenstva u mlacenju navijaca..
Fudo387 wrote:Ja sve nesta kontam, pocinjem da sumnjam kako te ruske i poljske navijace drzava trenira i salje na te zajebancije.
Vidis ti kako se oni marisu, ovamo sve neki rekreativci sa pivskim stomakom do koljena, vrhunac im je nekako flasu frljacit u gomilu, a
kod rusa i poljaka sve neki mmf likovi. Ubise bogaoca u levatima.
Ima toga vjerovatno. pa sjecas se onog specijalca kad nogom u glavu opali naseg policajca na utakmici BiH - Hrvatska.
mogle bi se i svabe malo sa ukrajincima sopati....ovo irci u zelenim udaraju poljake..ma sve spaljeno...hahahah al me bas englezi razocarase..nema 2% organizacije...pa ljudi ih meze na svakom cosku..i na kraju na stadionu....