Ma izmisljaju i seru bezveze.muha_sa wrote:gdje vi skupljate te informacije![]()
družim se sa rajom--pricamo o svemu i svacemo (o politici jok) i još nisam cuo da je neko prodo kcerku nekom Arapu
![]()
odem u ŠveCku i sretnem našeg svijeta kolko hoŠ i još ni jednu djevojku ne vidjeh sa Arapom nit cuh da se necija kcerka zabavlja il udala za Arapa![]()
možda jest al kriju od mene
Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
-
Fudo387
#151 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
-
hAZNADAR
#152 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
OK, nadji nekog drugog sto kako kazes pise nako--da bi nešto napiso.muha_sa wrote:
nit sam ti se zakacio nit te smatram žrtvom tako da te termine (otkaci) za nekog drugog ostavi
- muha_sa
#153 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
zamolit cu te da mi kažeš gdje je to mjesto u Sarajevu koje izgleda kao da si došao u KairohAZNADAR wrote:OK, nadji nekog drugog sto kako kazes pise nako--da bi nešto napiso.muha_sa wrote:
nit sam ti se zakacio nit te smatram žrtvom tako da te termine (otkaci) za nekog drugog ostavi
da sutra odem i uvjerim se
- Tito_i_Partija
#154 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Jok, eto ti si cit'o. Cuj gluposti, "nek' neko potvrdi od vjernika".MyTao wrote:Bojim se da ima... nek potvrdi neko od vjernika ako ne vjerujes, a nisi sam citao...Fudo387 wrote:Nema to, ne lupaj matere ti.MyTao wrote:
Ne, procitao u Kuranu... Sve zavisi sta je tvoja definicija roba, ali zene definitivno nisu na istom nivou kao muskarci... Sreca samo pa je bog detaljno opisao kako istuci zenu, inace bi im bilo I gore... ovako je bar nokaut zabranjen.
Jerbo sto bi ti mor'o dokazivat' svoje nebuloze, nek' ih dokazuju drugi, jel' tako?
- insomnia78
#155 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Muha, priznaj kol'ko uzimas "na bradu"

- muha_sa
#156 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
da se godinu ne brijem ne može mi narast ni milimetarinsomnia78 wrote:Muha, priznaj kol'ko uzimas "na bradu"
žiku ti na ovoj temi i mog komšije karanane
- insomnia78
#157 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Dos'o da vidi dje su logemuha_sa wrote:da se godinu ne brijem ne može mi narast ni milimetarinsomnia78 wrote:Muha, priznaj kol'ko uzimas "na bradu"
![]()
![]()
žiku ti na ovoj temi i mog komšije karananenema gdje ga ne bi stavio a o nakom kurvaluku vazi
-
hAZNADAR
#158 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
muha_sa wrote:zamolit cu te da mi kažeš gdje je to mjesto u Sarajevu koje izgleda kao da si došao u KairohAZNADAR wrote:OK, nadji nekog drugog sto kako kazes pise nako--da bi nešto napiso.muha_sa wrote:
nit sam ti se zakacio nit te smatram žrtvom tako da te termine (otkaci) za nekog drugog ostavi![]()
Evo ovako. Sto se tice dijaspore - bar u tri drzave slusam istu pricu i kritiku vucanja nasih cura sa Arapima i sve probleme koji uz to idu i na drugoj strani pohvale nekih kako im je kcerka sa "nasim".
U Sarajevu samom neznam sve imena kafica, restorana,... ali dovoljno je da prosetas detaljnije Bascarsijom i primijetis sliku koja nije bila ranije - a to je dokolica uz nargile i arapska muzika. Usput pogleda si stiling nasih momaka.
A posjetis Kairo i Bejrut gdje sam bio i posjetis evropske metropole posebno turisticke zone gdje vidis nesto originalno i domace - pa sve to lijepo uporedis sa Sarajevom i cemu je Sarajevo vise nalik.
Fojnica i Prokosko jezero - trebas sam otici sad a posebno za mjesec dana pa vidjeti Arape i odnos nasih prema njima. Licni utisak je ipak licni utisak.
I kada imas godina kao ja i uporedis nekadasnji tradicionalni osmanski uticaj u nasoj kulturi i sada arapski uvezeni - moze primijetiti razliku.
I naravno - citas malo i druge forume gdje probrana raja hvali arapske mladozenje koje oplemenjuju nasu krv.
Last edited by hAZNADAR on 06/06/2016 21:08, edited 2 times in total.
-
nightvision
#159 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Zadnji put kad sam bio na sarajevskom aerodromu imao sam osjecaj da sam u dubaiju ali ne radi sminke i bljestavila vec radi zakrabuljenih zena i muzeva u spavacicama.muha_sa wrote: zamolit cu te da mi kažeš gdje je to mjesto u Sarajevu koje izgleda kao da si došao u Kairo![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#160 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
U Fahdovoj dzamiji. Maksuz se sutra spremi. I kratke pantolice obuci.muha_sa wrote:
zamolit cu te da mi kažeš gdje je to mjesto u Sarajevu koje izgleda kao da si došao u Kairo![]()
- muha_sa
#161 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
zadnji put kad sam bio u Geteborgu za nekoliko dana nagledah se Arapa više neg za godinu dana u Sarajevunightvision wrote:Zadnji put kad sam bio na sarajevskom aerodromu imao sam osjecaj da sam u dubaiju ali ne radi sminke i bljestavila vec radi zakrabuljenih zena i muzeva u spavacicama.muha_sa wrote: zamolit cu te da mi kažeš gdje je to mjesto u Sarajevu koje izgleda kao da si došao u Kairo![]()
- muha_sa
#162 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
ne idem u džamijeTomahawk11 wrote:U Fahdovoj dzamiji. Maksuz se sutra spremi. I kratke pantolice obuci.muha_sa wrote:
zamolit cu te da mi kažeš gdje je to mjesto u Sarajevu koje izgleda kao da si došao u Kairo![]()
- insomnia78
#163 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Mozda te braca i ozeneTomahawk11 wrote:U Fahdovoj dzamiji. Maksuz se sutra spremi. I kratke pantolice obuci.muha_sa wrote:
- MyTao
#164 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Pa ocigledno mi ne vjeruje na rijec jer ne vjerujem u price za malu djecu... valjda ce vjerovati da je jedan vjernik procitao Kuran. Oni to mogu potvrditi... Sta ja sada treba da njemu idem traziti gdje se tacno u Kuranu ili hadisu tacno opisuje kako pretuci zenu, gdje tacno pise kako svjedocanstvo jednog covjek vrijedi kao svjedocanstvo dviju zena itd. itd.Tito_i_Partija wrote:
Jok, eto ti si cit'o. Cuj gluposti, "nek' neko potvrdi od vjernika".![]()
Jerbo sto bi ti mor'o dokazivat' svoje nebuloze, nek' ih dokazuju drugi, jel' tako?
Mislim, ovu su opste poznate stvari koje bi svaki musliman valjda trebao da zna... A ja jesam cit'o, mozda je I ti nebi vjerovao da si cito??
- insomnia78
#165 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
U Parizu, Briselu, Minkenu ces najvise vidjeti turaka i arapa 
Jos Kad je Bora otpjevo, tu uopste nema 'olandezi
Jos Kad je Bora otpjevo, tu uopste nema 'olandezi
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#166 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Pito si gdje, ja ti rekoh.muha_sa wrote:ne idem u džamijeTomahawk11 wrote:U Fahdovoj dzamiji. Maksuz se sutra spremi. I kratke pantolice obuci.muha_sa wrote:
A ne moras.
Ne bih ni ja. Ljepse ti na na carsiji
- muha_sa
#167 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
na čaršiji sam haman svaki dan--jbg. tu rodjen tu odrasto
ništa što nije bilo i u vrijeme mog odrastanja--jesu te jebene nargile nešto novo, al nek cucla kome se cucla 
-
nightvision
#168 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Znaci to je rjesenje, praviti se da ih ne vidis.muha_sa wrote: zadnji put kad sam bio u Geteborgu za nekoliko dana nagledah se Arapa više neg za godinu dana u Sarajevu
ps. Zar nisu pozatvarali te nargila barove?
- muha_sa
#169 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
pravit se da ih ne vidišnightvision wrote:Znaci to je rjesenje, praviti se da ih ne vidis.muha_sa wrote: zadnji put kad sam bio u Geteborgu za nekoliko dana nagledah se Arapa više neg za godinu dana u Sarajevu
ps. Zar nisu pozatvarali te nargila barove?
nego, zna li neko nekog ko je prodo svoju kcerku nekom Arapu
ništa rekla kazala
- HAVANA
#170 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Prvi put kad budem iso, ima da ides sa mnom.muha_sa wrote:ne idem u džamijeTomahawk11 wrote:U Fahdovoj dzamiji. Maksuz se sutra spremi. I kratke pantolice obuci.muha_sa wrote:
- muha_sa
#171 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
ti i ja cemo u bibliotekuHAVANA wrote:Prvi put kad budem iso, ima da ides sa mnom.muha_sa wrote:
ne idem u džamije
- LolaLola
#172 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
Kakav je to mentalni sklop tih zena kojima je lakse dati sebe nekom Arapu nego zasuci rukave i raditi posten posao?
Kad smo kod poligamije, kako to fercera kod sexa, kako se stite od bolescuga &co?
Kad smo kod poligamije, kako to fercera kod sexa, kako se stite od bolescuga &co?
- Connaisseur Karlin
#173 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
U BiH se ne mora prvo vjencati u opstini,a potom u dzamiji! Mozda mnoge zene,koje se udaju za Arape,mogu uraditili legalno,jer im je to jedan brak,iako je Arapu vjerovtno druga,treac ili cetvrta supruga. Arap je osoba koja je preksila zaon. Bosanka je upotrjebila "rupu u zakonu" .Euridika wrote:Sorry, ali iz uvodnog posta i stava Islamske vjerske zajednice je jasno da ovi brakovi nisu legalni. Šerijatski brak ima uzuse pod kojim se sklapa, mora biti javan i zakonski priznat, a kako kod nas nije na snazi šerijatski zakon, već zapadni pravni sistem, to ni ovaj brak (bez sklopljenog civilnog) nije legalan.kritichar wrote:...a ove što legalizuju zajednicu, pred cijelim svijetom...
Znam da je kod nas zastupljena praksa da neki hodža vjenča muškarca i ženu šerijatski, bez papira, ali to se uvijek odvija u polu-ilegali i nema javni karakter.
Ovakvih brakova ima sirom svijeta ,nista neobicno i nije novost.
- Tito_i_Partija
#174 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
A zasto bi ti vjerov'o na rijec kad si kroz svoje postove prilicno jasno pokaz'o da si anti-islamski nastrojen? Pa bas zato valjda treba da nadjes neku vrstu dokaza da potvrdis ono sto pricas, inace ispada da pricas "price za malu djecu"MyTao wrote:Pa ocigledno mi ne vjeruje na rijec jer ne vjerujem u price za malu djecu... valjda ce vjerovati da je jedan vjernik procitao Kuran. Oni to mogu potvrditi... Sta ja sada treba da njemu idem traziti gdje se tacno u Kuranu ili hadisu tacno opisuje kako pretuci zenu, gdje tacno pise kako svjedocanstvo jednog covjek vrijedi kao svjedocanstvo dviju zena itd. itd.Tito_i_Partija wrote:
Jok, eto ti si cit'o. Cuj gluposti, "nek' neko potvrdi od vjernika".![]()
Mislim, ovu su opste poznate stvari koje bi svaki musliman valjda trebao da zna... A ja jesam cit'o, mozda je I ti nebi vjerovao da si cito??
- muha_sa
#175 Re: Bosanke postaju druge ili treće supruge Arapima
šta velite za Jelenu Jakovljevic i njenog izabranika