Hoce li u komsiluk po secerConnaisseur Karlin wrote:Zastostakasa wrote:Nedoumice s prve strane su bile kako s Japankom...
Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- stakasa
#151 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
- animals
#152 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Ima neki problem ovdje...
- insomnia78
#153 Re: RE: Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Ka'e mala joj rošaConnaisseur Karlin wrote:Zastostakasa wrote:Nedoumice s prve strane su bile kako s Japankom...
- animals
#154 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
I cupave su,ne briju se 
- stakasa
#155 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Cistis li po kucianimals wrote:Ima neki problem ovdje...
- animals
#156 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Normalno..stakasa wrote:Cistis li po kucianimals wrote:Ima neki problem ovdje...
ja sam papucar..
- Connaisseur Karlin
#157 Re: RE: Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
a joj tebe,pa sad tehnicki posmtarano,da li pod malom podrazumijevas: uska ili kratkainsomnia78 wrote:Ka'e mala joj rošaConnaisseur Karlin wrote:Zastostakasa wrote:Nedoumice s prve strane su bile kako s Japankom...
kad vec pricamo o Janaskom narodu,meni su Japanci fiziciki neprivlacni, a razlika u ponasnaju americkih japanaca/ki i japanaca/ki koji dodju kao studenti je ogromna
- HAVANA
#158 Re: RE: Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Sto se mene tice kad god hoce.Ne branim.insomnia78 wrote:A pusenje? Kad pusi? Prije ili kasnije?HAVANA wrote:Kako znam sta trebam napisat da se upali. [emoji38] Ja,oplodi.Naime,najnormalnija je stvar da muskarac oplodi zenu i da dobiju potomke.Muskarac ode u lov,ona napravi sutliju,presvuce djecu... [emoji38]
[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Joj vas, nasli se sa omladinkom raspravljati
- HAVANA
#159 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Haj zdrao.Gledamo film,prosle reklame
-
Fudo387
#160 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Pa budi sama, koga boli qrac.Klitemnestraaa wrote:
Dovoljno sam neovisna da mogu biti sama, ne treba mi neko da bih rintala za njega, a on nista zauzvrat. Pare mi nicije ne trebaju.
Tebi ne treba musko, partner, muz, vec neko da mu se skijas po zivcima.
- animals
#161 Re: RE: Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
[quote="Connaisseur Karlin"]
a joj tebe,pa sad tehnicki posmtarano,da li pod malom podrazumijevas: uska ili kratka
Gdje to ima...
uska i kratka ...
a joj tebe,pa sad tehnicki posmtarano,da li pod malom podrazumijevas: uska ili kratka
Gdje to ima...
uska i kratka ...
- Connaisseur Karlin
#162 Re: RE: Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
pa nekome jeste,nekome nije, nek' ti insomnia odgovorianimals wrote:Connaisseur Karlin wrote:
a joj tebe,pa sad tehnicki posmtarano,da li pod malom podrazumijevas: uska ili kratka![]()
Gdje ti ima...
uska i kratka ...
- animals
#163 Re: RE: Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Pa nije mi mali,ali dna ne dohvati,Connaisseur Karlin wrote:pa nekome jeste,nekome nije, nek' ti insomnia odgovorianimals wrote:Connaisseur Karlin wrote:
a joj tebe,pa sad tehnicki posmtarano,da li pod malom podrazumijevas: uska ili kratka![]()
Gdje ti ima...
uska i kratka ...
niti zidove ocesa..
-
Fudo387
#164 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Znaci, i japanci se sunete.Connaisseur Karlin wrote:kad vec pricamo o Janaskom narodu,meni su Japanci fiziciki neprivlacni
E jbg...bas ti se neda.
- insomnia78
#165 Re: RE: Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
animals wrote:Normalno..stakasa wrote:Cistis li po kucianimals wrote:Ima neki problem ovdje...
ja sam papucar..

- insomnia78
#166 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
E cuj kratka [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
- HAVANA
#167 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Cuj uska i kratka.Kakva je onda siroka i duboka?

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#168 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Fudo387 wrote: Pa budi sama, koga boli qrac.
Tebi ne treba musko, partner, muz, vec neko da mu se skijas po zivcima.

- animals
#169 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Idi na temu MILF i pogledaj zadnju stranicu..HAVANA wrote:Cuj uska i kratka.Kakva je onda siroka i duboka?![]()
vidjeces siroku i duboku
ko kanjon Colorado
- insomnia78
- exliberal-ex
#171 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
U sustini to je i smisao braka, obostrano razumjevanje i pomaganje. Problem je djelimicno u nasem drustvu i u tom patrijahalnom pogledu i odgoju. Meni je majka bila domacica, znaci da je bila kuci pazila na djecu i odrzavala kucu dok je stari radio. Ok to mogu da razumijem da je postojala podjela na muske/zenske poslove ali u sadasnjem drustvu gdje obadvoje rade raspodjela poslova je izgubila na toj vaznosti, mislim ja kao musko nebi sebi dozvolio da nisam u stanju napravit rucak, oprat ves ili pospremit kucu...to mozda nece biti na nivou kako bi moja bolja polovina uradila ali nebi zivio u smetljarniku niti bi bio ko svinja zapusten.Isto tako nebi dopustio iz postovanja prema njoj da ja dodjem kuci i sjedim dok ona cisti radi...i ona je radila cijeli dan, donijela platu ko i ja...mogu pomoc u necem, ako nista barem usisatKlitemnestraaa wrote:Ukoliko je stvar zajednickog i obostranog dogovora onda OK, ali ocekivanje muska da djevojka/zena za njim sve u kuci radi (cisti, pere, pegla, kuha..) samo zato jer je ona zensko (aka sluga) mi nema smisla.
Pogotovo sto "muski poslovi" ne oduzimaju toliko vremena koliko "zenski". Ipak stojim iza toga da svako treba znati, umjeti i imati naviku brinuti se za sebe, pa u partnerstvu kako se ko dogovori.
A sto se teme tice, skrenuli smo s nje davno, u sustini neko je par postova prije mog pisao o tome kako se zene integriraju na Zapadu i veze nasa zena i stranac rade dok obnute se skoro uvijek raspadnu pa sam elaborirala zasto iz moje perspektive i zasto ja kao pojedinka ne bih vise bila s nasim.
Kao sto rekoh dosta tog dolazi iz kucnog odgoja, mnogo muskih je odgajano kao nije tebi mjesto u kuhinji sramota je da ti upalis masinu za pranje vesa ili da usisas...dosta zena je bilo omalozavano od muskih pa su svoje kcerke odgajale da neprizanju muskarce i onda dolazis u situaciju gdje muskarci traze zene koje ce biti ko njihove majke a zene traze princeve koji ce ih drzat ko malo vode na dlanu.....
Kao sto rece i sama otisli smo od teme.....ja sam sa "strankinjom" i dosad je sve ok.....
ps
samo prijateljski savjet, posto ti mogu otac biti , nemoj pravit gresku sto je dosta nasih cura/zena napravilo na zapadu....traze da imaju maksimalnu slobodu, nikakvu odgovornost a u isto vrijeme traze nase muskarca koji ce je pazit ko princezu a zauzvrat dobit skoro pa nista od nje....vazno je imat svoje ja ali ako nadjes nekog do koga ti je stalo....za uspjesan brak/vezu kompromis je najvaznija rijec
-
prog321
#172 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Dzaba ti plata ako se udebljaš i poružniš , pogotovo poslije porodjaja.
Uspješna veza je kada žena uvijek izgleda bolje od muža. A plata je samo bonus
- exliberal-ex
#173 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
prog321 wrote:Dzaba ti plata ako se udebljaš i poružniš , pogotovo poslije porodjaja.
Znaci tebi je vaznije kako izgleda od kako te pazi, kako se odnosi sa djecom, kako pazi kuci...jebes manekenku ako ce te jebavat
Nekazem da treba da bude ko zadnja rospija ali ....nepazimo se ni mi, i nama naraste stomak
-
prog321
#174 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Sve po zaslugi naravno. Ako je muškarac grob ne može očekivati manekenku. Bitno je samo da žena izgleda bolje od njega za par nijansi.
Veze gdje je muško ljepše teško opstaju
Veze gdje je muško ljepše teško opstaju
-
missko
#175 Re: Veze sa strancima/strankinjama - Iskustva
Ma bitno je da ti svalerka izgleda bolje od zene, onda ti mozda i oprosti ako kad sazna, a ako izgleda losije ili tu negdje nece nikad oprostit onda si najebo
Gesendet von meinem SM-G935F
Gesendet von meinem SM-G935F