Jesu, i o navikama, a ti si pocela striktno o ovisnosti i navikama. A opet donekle i ima veze s opijatima, jer i kofein izaziva ovisnost. Nek dugogodisnji kavopija preskoci jedan dan bez kave pa nek se javi kako se osjeca.Connaisseur Karlin wrote:Ljudi jesu ovisni o svojim navikama,ali to nema veze sa ovisnsoti opijatimatututuuuu wrote:svi smo mi ovisnici jer svi smo mi bica navika. nako voli caj ujutro, neko kavu a neko prvo voli dorucak... to nas zapravo i cini time sto jesmo, navike. Ali iz izlozenog se vidi da navika uopce ne mora biti losa.Connaisseur Karlin wrote:
Poenta je jednostavna: ljudi razviju navike koje su specificne za ovisnost,a ovisnost je tesko konrolisati!
A kao sto sam vec pisao, marihuana skoro kod nikog nije proizvela ovisnost. Pa vise od pola faksa ju je pusilo, covjek bi rekao da su to sve teski ovisnici kad ovo cita.![]()
Ako tako opravdavas ovisnost,hajmo dozvoliti legalnu upotrebu LSD![]()
Marihuna proizvodi ovisnost kao i ciegareta ,ali je njen efekat drugaciji od pusenja obicnih cigareta.
Ovisnost se ne razvija isklucivo kao psolljedica konzumiranja,jer mnogi pojedinci u drustvu posjeduju karakteristike buducih ovnisnika.
kako napisah, svijet nije crno bijel. LSD je nesto posve drugo. Opet primjer kofeina. Svijet pije kavu, ajmo odobriti LSD. Svijet pije alkohol, ajmo odobriti LSD.
S obzirom da sam dugogodisnji pusac tvrdim da to nije istina, da ne kazem glupost. Cigarete su daleko, daleko ovisnije.
Opet kazem, pola faxa je pusilo travu, pa sad covjek kad ovo cita o prelasku na teske droge i ovisnosti rekao bi da ih se sad pola bode u venu.
I sve to kaze osoba koja uopce vise ne pusti travu, ali je pusila i zna da su to sve manje vise gluposti. Jesi ti ikad pusila travu?