Poziv na zajedničko putovanje

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
perfekcionista1

#151 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by perfekcionista1 »

eluna wrote:
:thumbup:
Sta bajgi tim prstom mases ko biva podrzavas ga :lol:. Za ne povjerovati da ima neka koja bi sjela s potpunim strancem na motor i da se odvezu stotine kilometara sa punim povjerenjem u njega. A bgm ima vas izgleda. Hajd na kahvu izaci u grad sa strancem i u okviru grada se vidjati ali putovati s njim... Paravinje i slicni se veselo raduju. E zensko danasnje. Hajd necu nista vise reci, ispadam ja negativac a ne ovaj fake drkadzija koji navlaci naivne zene za Bog zna kakvu prljavu namjeru. Uzas.
eluna

#152 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by eluna »

perfekcionista1 wrote:
eluna wrote:
Sta bajgi tim prstom mases ko biva podrzavas ga :lol:. Za ne povjerovati da ima neka koja bi sjela s potpunim strancem na motor i da se odvezu stotine kilometara sa punim povjerenjem u njega. A bgm ima vas izgleda. Hajd na kahvu izaci u grad sa strancem i u okviru grada se vidjati ali putovati s njim... Paravinje i slicni se veselo raduju. E zensko danasnje. Hajd necu nista vise reci, ispadam ja negativac a ne ovaj fake drkadzija koji navlaci naivne zene za Bog zna kakvu prljavu namjeru. Uzas.
Bosanac ko bosanac - nece taj da cita pa jel ti bog.

Hajde ti nervozni prvo procitaj prvi post, pa onda komentarisi
Prolaznik

#153 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Prolaznik »

Vjerujem da su ove fotke najbolji način repiciranja svim skepticima. Neke su od jučer. Opet se malo obilazilo po ostrvima. Cres, Lošinj, Krk i Rab.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Saputnica je bila jedna djevojka koja nije član foruma.

Pozdrav do naredne vožnje.
aurora313

#154 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by aurora313 »

Prolaznik wrote:Vjerujem da su ove fotke najbolji način repiciranja svim skepticima. Neke su od jučer. Opet se malo obilazilo po ostrvima. Cres, Lošinj, Krk i Rab.
Samo naprijed. Zavidim ti jer sam prije 3 godine morao da se kurtarišem skutera... ostarilo se pa kaže žena ako se prevrneš, niko to više sastaviti neće.
Elem uživaj. Jedina primjedba je da su ti slike 'mrtve'... bez ljudi i života.
Prolaznik

#155 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Prolaznik »

aurora313 wrote:
Prolaznik wrote:Vjerujem da su ove fotke najbolji način repiciranja svim skepticima. Neke su od jučer. Opet se malo obilazilo po ostrvima. Cres, Lošinj, Krk i Rab.
Samo naprijed. Zavidim ti jer sam prije 3 godine morao da se kurtarišem skutera... ostarilo se pa kaže žena ako se prevrneš, niko to više sastaviti neće.
Elem uživaj. Jedina primjedba je da su ti slike 'mrtve'... bez ljudi i života.
Hvala na podršci. :thumbup:

Ne volim na fotkama ljude. Ovo nije neka foto izložba već onako, par uspomena koje bi da podijelim. Nešto smo slikali telefonima a nešto kamerom. Imamo dosta toga ali ove sam na brzinu izdvojio.
eluna

#156 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by eluna »

:thumbup: bitno da ste uživali
Euridika
Globalna šefica

#157 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Euridika »

eluna wrote:

:thumbup: bitno da ste uživali
madridist

#158 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by madridist »

:lol:
Klitemnestraaa

#159 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Klitemnestraaa »

perfekcionista1 wrote:
eluna wrote:
:jbt: :zid: :zid: :zid: :zid:

:pisnula: :pisnula: :pisnula: :pisnula: :pisnula:

Pa veće su šanse da će me htjeti poševiti neko ko mi priđe navečer u gradu, nego neko s kim dijelim zajedničku strast - putovanje. Inače mi je zanimljivo kako ljudi kada gledaju bilo kakva udruženja, skupove, seminare, putovanja samo vide SEEKS SEEKS, a istina je bliže si seksu u gradu kad izađeš nego na događajima tog tipa. Ne kažem da se ne dešava, ali jako rijetko jer ljudi su tu i upoznaju se s drugim ciljem.
L u c i f e r

#160 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by L u c i f e r »

Klitemnestraaa wrote:
perfekcionista1 wrote:
eluna wrote:
:jbt: :zid: :zid: :zid: :zid:

:pisnula: :pisnula: :pisnula: :pisnula: :pisnula:

Pa veće su šanse da će me htjeti poševiti neko ko mi priđe navečer u gradu, nego neko s kim dijelim zajedničku strast - putovanje. Inače mi je zanimljivo kako ljudi kada gledaju bilo kakva udruženja, skupove, seminare, putovanja samo vide SEEKS SEEKS, a istina je bliže si seksu u gradu kad izađeš nego na događajima tog tipa. Ne kažem da se ne dešava, ali jako rijetko jer ljudi su tu i upoznaju se s drugim ciljem.
da ti kažem pravo

ko muško

htjeće te poševit i jedan i drugi, da se ne lažemo bona
madridist

#161 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by madridist »

Nema dileme sestro L. govori kako jest :mrgreen:
Klitemnestraaa

#162 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Klitemnestraaa »

Da, ali šta želim reći je da ne putuješ s nekim da bi ga ševio, već da bi putovao. Pa nećeš se s nekim gnjaviti na putu toliko dana samo radi malo one stvari. Ako se to desi to je onda šlag na vrhu torte, ali to nije temelj torte, niti se ta torta pravi zbog šlaga na vrhu. U tom je razlika.
Montana

#163 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Montana »

Klitemnestraaa wrote:Da, ali šta želim reći je da ne putuješ s nekim da bi ga ševio, već da bi putovao. Pa nećeš se s nekim gnjaviti na putu toliko dana samo radi malo one stvari. Ako se to desi to je onda šlag na vrhu torte, ali to nije temelj torte, niti se ta torta pravi zbog šlaga na vrhu. U tom je razlika.
il šta si još htjela reć...više te kviki pali.. :)
L u c i f e r

#164 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by L u c i f e r »

Klitemnestraaa wrote:Da, ali šta želim reći je da ne putuješ s nekim da bi ga ševio, već da bi putovao. Pa nećeš se s nekim gnjaviti na putu toliko dana samo radi malo one stvari. Ako se to desi to je onda šlag na vrhu torte, ali to nije temelj torte, niti se ta torta pravi zbog šlaga na vrhu. U tom je razlika.
ali si zelena sestro draga :D :-)

kad bih ja putovao toliko sa osobom ženskog pola, a ne poševio je

odsjekao bih ga odmah, neka ga nemam više, šta će mi
Klitemnestraaa

#165 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Klitemnestraaa »

L u c i f e r wrote:

Ja posjetila 5 zemalja s udruženjem gdje ima 30ak muških i 2-3 ženske. Nije ništa bilo nijedne noći i niko sutradan nije osakaćen hod'o. Najduže nam je putovanje bilo 15 dana. Raspon godina od 15 do 50. Preko putoholicara sam u susjednoj državi noćila, sami bili sve vrijeme isto ništa nije bilo. Sjedili cijelu noć, pili, zezali se i to je to. Dala sam na vrijeme do znanja da nemam nikakvih sklonosti ka seksu na putovanjima i niko sutradan osakaćen nije hodao, sve uredu prošlo. Naravno da bi njima draže bilo da je došlo do seksa, ali nije i svi su bili uredu s time jer nije to cilj toga svega.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#166 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Truba »

zdravo musko bi sve jebalo to je činjenica
a statisticki se zna da se koke daju kad promijene lokaciju...znanstveno dokazano

tako da je to logično i jedno vodi u drugo
a tu je i motor

jedino ako ne izgledaju ko gorila i morska krava
L u c i f e r

#167 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by L u c i f e r »

Klitemnestraaa wrote:
L u c i f e r wrote:

Ja posjetila 5 zemalja s udruženjem gdje ima 30ak muških i 2-3 ženske. Nije ništa bilo nijedne noći i niko sutradan nije osakaćen hod'o. Najduže nam je putovanje bilo 15 dana. Raspon godina od 15 do 50. Preko putoholicara sam u susjednoj državi noćila, sami bili sve vrijeme isto ništa nije bilo. Sjedili cijelu noć, pili, zezali se i to je to. Dala sam na vrijeme do znanja da nemam nikakvih sklonosti ka seksu na putovanjima i niko sutradan osakaćen nije hodao, sve uredu prošlo. Naravno da bi njima draže bilo da je došlo do seksa, ali nije i svi su bili uredu s time jer nije to cilj toga svega.
heh sad

to što su oni levati pa su ostali suha gnjurca

to je već njihov problem
L u c i f e r

#168 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by L u c i f e r »

Black swan wrote:zdravo musko bi sve jebalo to je činjenica
a statisticki se zna da se koke daju kad promijene lokaciju...znanstveno dokazano

tako da je to logično i jedno vodi u drugo
a tu je i motor

jedino ako ne izgledaju ko gorila i morska krava
Image
eluna

#169 Re: RE: Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by eluna »

L u c i f e r wrote:
Klitemnestraaa wrote:
L u c i f e r wrote: ali si zelena sestro draga :D :-)

heh sad

to što su oni levati pa su ostali suha gnjurca

to je već njihov problem
Oni nisu levati, nego muskarci koji postuju zenu.

A ti balkanska zatucana sebicna barabo koja misli samo na svoje guzice cejf, uzmi rijecnik pa nauci sta znaci termin postovati. A ziv bio, I izvuci dupe iz pecine u sadasnjost pa skontaj da civilizovani ljudi imaju ciljeve I mimo tog primarnog produzenja vrste.

Sent from my V7A using Tapatalk
L u c i f e r

#170 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by L u c i f e r »

Cemu uvrede

Nije to damski

I otkad je konsenzualni sex nepostovanje zene
annoy

#171 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by annoy »

I mene zanima zasto je uz ovakvo putovanje jos i seks nesto lose za zenu :D
Prolaznik

#172 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Prolaznik »

annoy wrote:I mene zanima zasto je uz ovakvo putovanje jos i seks nesto lose za zenu :D
Ovo je najlogičnije moguće pitanje koje je neko postavio na ovoj temi. Jasno i konkretno. :thumbup:

Sve što dvije punoljetne osobe rade slobodnom voljom na bazi obostrane želje je samo njihova privatna stvar i ničija druga. Sve ostalo je bezvezno palamuđenje, pametovanje i lažno moralisanje.
eluna

#173 Re: RE: Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by eluna »

Prolaznik wrote:
annoy wrote:I mene zanima zasto je uz ovakvo putovanje jos i seks nesto lose za zenu :D
Ovo je najlogičnije moguće pitanje koje je neko postavio na ovoj temi. Jasno i konkretno. [emoji106]

Sve što dvije punoljetne osobe rade slobodnom voljom na bazi obostrane želje je samo njihova privatna stvar i ničija druga. Sve ostalo je bezvezno palamuđenje, pametovanje i lažno moralisanje.
Apsolutno tacno. Ali ako zena u startu kaze da na putovanje ide putovanja radi, I da nije zainteresovana za seks, a on krene da navaljuje - suptilno ili ne, svejedno je - samo zato da ne bi bio levat koji nije znao umociti - onda je on balkanska baraba koja ne postuje zenu.
I sta tu ima nejasno?

Montana

#174 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by Montana »

jebote,ako svako gleda ko će kog po tim putovanjima,onda su ono busevi sarajevo-frankfurt,putujući pufovi :lol:

odsad samo busom putujem. :D Image
eluna

#175 Re: Poziv na zajedničko putovanje

Post by eluna »

[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Post Reply