Jamiroquai u Sarajevu!!!!
Moderator: _BataZiv_0809
-
Ahmed.ibn.Fahalan
Ja sam kartu uzeo odmah prvog dana kad se počelo prodavati..ali sam se pravo nasekiro kad sam vidio da niko osim mene ne kupuje te karte. Evo u medjuvremenu svi pričaju o tome, svi kažu da će doći, al se Boga mi bojim da se ne desi da dodje par stotina ljudi i da se obrukamo:(
-
xygirl
ja sinoc kupila zadnje dvije karte od 20KM u MASHU a na platou KSC Skenderija nemaju vise te, ostale su im samo one od 15 i 30KM. sto ce reci da su im ove bile najtrazenije
porucujem vam da se ne sekirate, pa bice raje, nadam se da nismo toliki...
eto.. 
-
to_the_roots
i ja uzeh te za 20KMxygirl wrote:ja sinoc kupila zadnje dvije karte od 20KM u MASHU a na platou KSC Skenderija nemaju vise te, ostale su im samo one od 15 i 30KM. sto ce reci da su im ove bile najtrazenijeporucujem vam da se ne sekirate, pa bice raje, nadam se da nismo toliki...
eto..
- Soul_Sista
..vi koji idete na koncert, moze li neko od vas slikati koncert i postaviti fotke na forum?
...pliiiiiiz

...pliiiiiiz
-
xygirl
nistazmijaIzmaj wrote:ah, jedva sam nasla kartu za parter juce...na platou skenderija govori covjek da su se sve prodale i da "slobodno nemoj traziti, nigdje neces naci"...naravno, bilo je u mashu jos karata...
znaci iksipsilongirl, nista od "nagradne igre" ni kod tebe...
- Alfons Kauders
Zmija, a znas li da li ima dovoljno onih od 15 ? 
- vedderedi
Evo prikazase i snimak press konferencije Art Companyja, kazu ne smiju se unositi foto aparati, bezze pravo, bio sam na REM-u i Cave-u u ZG pa se moglo slikati sve vrijeme, a ovdje samo novinari ....Soul_Sista wrote:..vi koji idete na koncert, moze li neko od vas slikati koncert i postaviti fotke na forum?![]()
...pliiiiiiz![]()
Art Company, ne valja vam ovo!!!!!
- Alfons Kauders
Hvala, meni ne treba, vec da ispostujem jarana jednog, al nejse, sta mu Bog dragi da, nije vise nista u mojim rukama...zmijaIzmaj wrote:alfonso, imam ja dvije od 15, prodacu ti po 20, svaku![]()
salim se...nemam pojma jel ih ima...ovaj ciko lazov na platou skenderije, juce mi je prijetio da ce i njih brzo nestati, pa ti odluci hoces li mu vjerovati
Cikama i tetama nikad ne vjerujem...
- Soul_Sista
..steta prava i cudnovedderedi wrote:Evo prikazase i snimak press konferencije Art Companyja, kazu ne smiju se unositi foto aparati, bezze pravo, bio sam na REM-u i Cave-u u ZG pa se moglo slikati sve vrijeme, a ovdje samo novinari ....Soul_Sista wrote:..vi koji idete na koncert, moze li neko od vas slikati koncert i postaviti fotke na forum?![]()
...pliiiiiiz![]()
![]()
![]()
![]()
Art Company, ne valja vam ovo!!!!!
- Alfons Kauders
Ti sto hodas po dzigarama - ne javljaj se - sjeba nam ionako los prosjek...pitt wrote:Sta 20....prodaj stoki za petobanku:D:D
Stoko dijasporaska... Nije "stoki", vec "stoci", zar nisi dosad naucio...
- Alfons Kauders
Pa sta to kontaju, pretresat raju, oduzimat mobitele s kamerama, smijesno...Soul_Sista wrote:..steta prava i cudnovedderedi wrote:Evo prikazase i snimak press konferencije Art Companyja, kazu ne smiju se unositi foto aparati, bezze pravo, bio sam na REM-u i Cave-u u ZG pa se moglo slikati sve vrijeme, a ovdje samo novinari ....Soul_Sista wrote:..vi koji idete na koncert, moze li neko od vas slikati koncert i postaviti fotke na forum?![]()
...pliiiiiiz![]()
![]()
![]()
![]()
Art Company, ne valja vam ovo!!!!!kako su ovi smjeli koji su isli na BD?
![]()
![]()
- pitt
no anderstendAlfons Kauders wrote:Ti sto hodas po dzigarama - ne javljaj se - sjeba nam ionako los prosjek...pitt wrote:Sta 20....prodaj stoki za petobanku:D:D
![]()
Stoko dijasporaska... Nije "stoki", vec "stoci", zar nisi dosad naucio...
- Alfons Kauders
Znas kako ono kaze dijaspora na plazi djeci "Ne idjider u dubljok, rekla sam ti tauznd puta !"pitt wrote:no anderstendAlfons Kauders wrote:Ti sto hodas po dzigarama - ne javljaj se - sjeba nam ionako los prosjek...pitt wrote:Sta 20....prodaj stoki za petobanku:D:D
![]()
Stoko dijasporaska... Nije "stoki", vec "stoci", zar nisi dosad naucio...:D:D
A jesu crni s tim fotoaparatima...Ko Sarajevo...
- Alfons Kauders
Uhhhh... Sanse da se udavim skoro ko u Jali...pitt wrote:Za ovaj komentar o gradu te treba u miljacku bacit sa kamenom oko vrata:D
Doduse u Jali bi mi, ako nista, smrad presudio...
- Soul_Sista
...pa nismo svi takvi iz dijaspore, ima nas i obrazovaniAlfons Kauders wrote:Znas kako ono kaze dijaspora na plazi djeci "Ne idjider u dubljok, rekla sam ti tauznd puta !"pitt wrote:no anderstendAlfons Kauders wrote: Ti sto hodas po dzigarama - ne javljaj se - sjeba nam ionako los prosjek...![]()
Stoko dijasporaska... Nije "stoki", vec "stoci", zar nisi dosad naucio...:D:D
A jesu crni s tim fotoaparatima...Ko Sarajevo...
- Alfons Kauders
Nisam ja kriv sto vam ovaj pitt kvari prosjek... Zali se njemu...Soul_Sista wrote:...pa nismo svi takvi iz dijaspore, ima nas i obrazovaniAlfons Kauders wrote:Znas kako ono kaze dijaspora na plazi djeci "Ne idjider u dubljok, rekla sam ti tauznd puta !"pitt wrote: no anderstend:D:D
A jesu crni s tim fotoaparatima...Ko Sarajevo...malo ali nas ima
- Soul_Sista
..a moze biti, tuzlaci zu zaHebantipitt wrote:ma moja soul....za njega smo svi stoka bjelosvjetska sto narodnjake slusha:D
- Alfons Kauders
Ti si vlastitim djelima dokazao da si stoka sto narodnjake slusa. Cak se i ne stidis orgijanja kod Tinje...Soul_Sista wrote:..a moze biti, tuzlaci zu zaHebantipitt wrote:ma moja soul....za njega smo svi stoka bjelosvjetska sto narodnjake slusha:D
posteni
Ma mi moramo bit zajebanti, kraj svih ovih hemikalija pola grada rodjeno u sedamdesetim i osamdesetim izgleda i ponasa se ko na tripu. Konstantno...