Zasto da ne, prije nju iz doba baywatcha nego britney spears iz najboljih danapukepuke wrote:Potaknuta raspravom na drugoj temi, pitam muškarce:
Biste li odradili Pamelu Anderson iz mlađih dana? Iz doba Baywatcha npr? Ili iz doba njenog uratka s Tommy Leejem, tu je to negdje.
Meni je ona primjer nepostojeće "ljepote" napuhane popularnošću: Ima tanke i krive noge, vještačke balone umjesto grudi, sigurna sam da ima i umetke u kosi, a šminka je nabačena mistrijom, tj. ispod fasade se krije vrlo prosječno lice.
Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Nepass
#151 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
- spreca
#152 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
ma vazno je kakva je kad rasiri noge...svugdje mu je bolje nego u gacamapukepuke wrote:Potaknuta raspravom na drugoj temi, pitam muškarce:
Biste li odradili Pamelu Anderson iz mlađih dana? Iz doba Baywatcha npr? Ili iz doba njenog uratka s Tommy Leejem, tu je to negdje.
Meni je ona primjer nepostojeće "ljepote" napuhane popularnošću: Ima tanke i krive noge, vještačke balone umjesto grudi, sigurna sam da ima i umetke u kosi, a šminka je nabačena mistrijom, tj. ispod fasade se krije vrlo prosječno lice.
- perfekcionista1
#153 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ovi nasi kliksovci bi odradili i Dusanku Majkic kamo li Pamelu Anderson 
- Dr. Kuca
#154 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Euridika wrote:Šta je najčudnije što su od vas partnerice tražile? Pristajete li na takve zahtjeve ili ih kategorički odbijate?![]()
Jedna mi je jednom trazila da se pomokrim po njoj. Ja usto i otiso, potrosio kilogram kaladonta.
- spreca
#155 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
samo pare nek ne traziEuridika wrote:Šta je najčudnije što su od vas partnerice tražile? Pristajete li na takve zahtjeve ili ih kategorički odbijate?![]()
- madridist
#156 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ovo je kao pitanje iz testa za odredjivanje sexualne orjentacije.pukepuke wrote:Potaknuta raspravom na drugoj temi, pitam muškarce:
Pamelu Anderson bih odradio iz tadasnjeg,sadasnjeg i bilo kojeg doba .
p.s.
a plavuse uopce ne preferiram
- spreca
#157 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Mora da je ista Pamela pa pita da vidi imali kakve sanse kod forumasa

- Ramzess Veliki
#158 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ja bih onu od prije Baywatcha, kad je glumila majstoricu u emisiji "Uradi sam".pukepuke wrote:Potaknuta raspravom na drugoj temi, pitam muškarce:
- Ramzess Veliki
#159 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Još mi se nije desilo da mi traže, uvijek sam ja taj koji tražim ...Euridika wrote:Šta je najčudnije što su od vas partnerice tražile? Pristajete li na takve zahtjeve ili ih kategorički odbijate?![]()
- edo_79
#160 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Da ohanem malo sa hranomEuridika wrote:Šta je najčudnije što su od vas partnerice tražile? Pristajete li na takve zahtjeve ili ih kategorički odbijate?![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#161 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ni blizu. I nemate nikakve šanse, sorry.spreca wrote:Mora da je ista Pamela pa pita da vidi imali kakve sanse kod forumasa![]()
![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#162 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Dr. Kuca wrote:Euridika wrote:Šta je najčudnije što su od vas partnerice tražile? Pristajete li na takve zahtjeve ili ih kategorički odbijate?![]()
Jedna mi je jednom trazila da se pomokrim po njoj. Ja usto i otiso, potrosio kilogram kaladonta.
Uopće ne kontam ovaj fetiš, ni s muške ni s ženske strane...
- Euridika
- Globalna šefica
#163 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
I dobiješ li?Ramzess Veliki wrote:Još mi se nije desilo da mi traže, uvijek sam ja taj koji tražim ...Euridika wrote:Šta je najčudnije što su od vas partnerice tražile? Pristajete li na takve zahtjeve ili ih kategorički odbijate?![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#164 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ma ovo nije uopće čudno, žene vide kakva je situacija u BiH, kriza non-stop za vratom, pa da malo sačuvaju za crnih dana...edo_79 wrote:Da ohanem malo sa hranomEuridika wrote:Šta je najčudnije što su od vas partnerice tražile? Pristajete li na takve zahtjeve ili ih kategorički odbijate?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- spreca
#165 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
lako ti je pricati ,kad nisi mene vidilaEuridika wrote:Ni blizu. I nemate nikakve šanse, sorry.spreca wrote:Mora da je ista Pamela pa pita da vidi imali kakve sanse kod forumasa![]()
![]()
- spreca
#166 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
[quote="Euridika"]
samo kad izaziva

samo kad izaziva
- Dr. Kuca
#167 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Euridika wrote:Dr. Kuca wrote:Euridika wrote:Šta je najčudnije što su od vas partnerice tražile? Pristajete li na takve zahtjeve ili ih kategorički odbijate?![]()
Jedna mi je jednom trazila da se pomokrim po njoj. Ja usto i otiso, potrosio kilogram kaladonta.![]()
Uopće ne kontam ovaj fetiš, ni s muške ni s ženske strane...
Od tad nisam pogledao zensko. Evo 2 godina.
- Ramzess Veliki
#168 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Uglavnom ne ...Euridika wrote:I dobiješ li?Ramzess Veliki wrote:Još mi se nije desilo da mi traže, uvijek sam ja taj koji tražim ...Euridika wrote:Šta je najčudnije što su od vas partnerice tražile? Pristajete li na takve zahtjeve ili ih kategorički odbijate?![]()
- edo_79
#169 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Jes probo iskatRamzess Veliki wrote: Uglavnom ne ...
- spreca
#170 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
ma placi ako treba

- Euridika
- Globalna šefica
#171 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Vidiš da je rekao da išće, samo ne dobija... Mislim da je problem u načinu kako traži.edo_79 wrote:Jes probo iskatRamzess Veliki wrote: Uglavnom ne ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- pukepuke
#172 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ma jok, bolja sam od nje 10 putaspreca wrote:Mora da je ista Pamela pa pita da vidi imali kakve sanse kod forumasa![]()
![]()
- edo_79
#173 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
ejs to sadpukepuke wrote:Ma jok, bolja sam od nje 10 putaspreca wrote:Mora da je ista Pamela pa pita da vidi imali kakve sanse kod forumasa![]()
![]()
![]()
![]()
- yoda82
#174 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
madridist wrote:Ovo je kao pitanje iz testa za odredjivanje sexualne orjentacije.pukepuke wrote:Potaknuta raspravom na drugoj temi, pitam muškarce:
p.s.
a plavuse uopce ne preferiram
- Ramzess Veliki
#175 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Replika - nije pitanje jel' zgodna nego ko bi joj zaćer'o ...yoda82 wrote:madridist wrote:Ovo je kao pitanje iz testa za odredjivanje sexualne orjentacije.pukepuke wrote:Potaknuta raspravom na drugoj temi, pitam muškarce:
p.s.
a plavuse uopce ne preferiramPotpis, od - do. I ima puuuuno boljih od Pamele