Bianconeri1988 wrote:Jednog od osumnjičenih za tu pljačku banke jučer vidim kako hoda Ilidžom.
ma nemoguce to je mucka izmisljotina
to sa pljackom je vec pometeno pod tepih,kao i masa drugih stvari
Bianconeri1988 wrote:Jednog od osumnjičenih za tu pljačku banke jučer vidim kako hoda Ilidžom.
Standardno.JThomas wrote:dosad sve ukazuje da su pokupljeni reda radi, ofrlje iz redova "odranije poznatih". kao riješili oni slučaj.
Kažu, čekali su nova auta, sad kad su stigla, od ponedjeljka pravna država ...JThomas wrote:dosad sve ukazuje da su pokupljeni reda radi, ofrlje iz redova "odranije poznatih". kao riješili oni slučaj.
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160408108hopi wrote:izgleda udaren pješak na ciglanama kod pijace ispod mosta, jedan auto na pješačkom (otkinut mu retrovizor), drugi malo iza njega. Malo niže 3 auta lančani, strašno je klizavo.
Ja ne vidjoh ili sam previdio da je jučer neko stradao na Vracama....Bianconeri1988 wrote:Ovaj jucer sto je udaren na Vracama imao tri operacije, frakturu lobanje sa obje strane, trenutno na aparatima.
Strasno, dobar covjek.
Nije ni čudo što nisam upratio info. I sad ga jedva nadjoh. Članak u tri rečeniceBianconeri1988 wrote:On vozio biciklo, auto ga udarilo.
odakle ti te informacije o stanju pacijenta? imas li veze na klinici ili poznajes biciklistu?Bianconeri1988 wrote:Ovaj jucer sto je udaren na Vracama imao tri operacije, frakturu lobanje sa obje strane, trenutno na aparatima.
Strasno, dobar covjek.
normalno da su ih bezze pokupiliFreakyStyley wrote:Standardno.JThomas wrote:dosad sve ukazuje da su pokupljeni reda radi, ofrlje iz redova "odranije poznatih". kao riješili oni slučaj.
Nazalost, imao sam priliku da se susretnem s tim.U principu, ako ti neko nesto uradi - ne hvataju ga niti se trude da ga hvataju, nego nekome slicnog profila jednostavno nakace i to krivicno djelo koje je prema tebi ucinjeno. Jos traze da svjedocis.
Dakle, slucaj rijesen i policija radi svoj posao.
Ne znam da li ima vecih govana u drzavi od GRAS-a i drotova, cast izuzetcima.
Ma nije imao kartu uopste. Samo kakvu to razliku pravi?zateznistub wrote:A šta, imao urednu kartu???
govno jedno ....... samo otkaze davat i ono smece od firme privatizovatzdruzdjo wrote:Znaci serbes presjeci usta kao joker-u. Doslovno me zabolio stomak samo gledajuci video.
Joooooooj privatizacijo ili stecaju ukazi se pa nek pocrkaju.
Ali fakat bih bio u stanju pred roditeljima istog kao negan iz The walking dead ga tuci u glavu bezbol palicom znanom kao lucile
Bez treptaja oka.
Ma kakve otkaze. Zaposlice njega "zeemooo" opet negdje slicno, a ti ili neko tvoj, moj...ce biti na birou.vjesticanametli wrote: govno jedno ....... samo otkaze davat i ono smece od firme privatizovate cuj sace policija hahahha evo cekacemo je samo sto nismo....kakav glupson ....nema nikakva prava osim da kaze izaĐŽi
![]()

Ne mogu na rende kora, znaci nema karte i sva ostala prica je suvisna! I naravno, nema početka sage pa da mozemo nadugo naširoko...zdruzdjo wrote:Ma nije imao kartu uopste. Samo kakvu to razliku pravi?zateznistub wrote:A šta, imao urednu kartu???
Kao u redu je kad nemas kartu da se neki ficfiric istrese zato sto mu je noc prije hanumu bolila glava ili "dobila" pa ga on nije mogao pristavit.
Izadjes zovnes policiju i nastavi sa svojim poslom.
Nema ba problema, kazni, istjeraj iz tramvaja.....sve ok. u okviru ovlasti koje imas.karanana wrote:znaci....ovaj sto snima nije nista bolji od ovog grasovca. isto je to, isti narod, isti seljacki mentalitet. ovaj bi da se svadja jer je izbacen jer se vozi bez karte a ovaj bi da se svadja jer ga ovaj snima.
jarane, nemas kartu, poklopi se i izadji i budi sretan da te ne kazni kao sto bi mogao i trebao.
gras je ovakav zbog naroda a nije narod ovakav zbog grasa.
karanana wrote:znaci....ovaj sto snima nije nista bolji od ovog grasovca. isto je to, isti narod, isti seljacki mentalitet. ovaj bi da se svadja jer je izbacen jer se vozi bez karte a ovaj bi da se svadja jer ga ovaj snima.
jarane, nemas kartu, poklopi se i izadji i budi sretan da te ne kazni kao sto bi mogao i trebao.
gras je ovakav zbog naroda a nije narod ovakav zbog grasa. grasu trebaju vece seljacine i strvine da se mogu fino u koshtac sa seljaklukom koji se vozi u tim stocnim kolima.