jbjga ako je to njihova filozofija onda okmayab wrote:
Meni nece ni najmanje nedostajati pored mora.
jbjga ako je to njihova filozofija onda okmayab wrote:
Poznajem nekolicinu takvih osoba i vjeruj kroz njihov život svakom od njih se desilo nešto što mu je na neki način resetiralo mozak, većina se ljudi izbori sa tim nekim događajima u životu međutim kod njih nastane pad kompletnog sistema i ako ih se u tom momentu dohvati npr. Jehovin svjedok oni bi i u te vode uplovili. Gledajući sa druge strane pazi te logike ti si samim tim što si se rodio da čunom bolji, korisniji, pametniji, plemeniti, čistiji, mislim to je podilaženje na kvadrat neko ko je nesiguran u sebe kome treba potvrda njegove pameti, ljepote, sposobnosti, plemenitosti a ne može je nigdje drugo naći jer je teški hrsuz prihvati se toga ko muha govana jer od njega se ne traži ništa drugo nego da ima čunu.HAVANA wrote:Klikni slobodno,ismijaces seAl ovakvi ljudi fakat postoje,nevjerovatno koji je to mentalni sklop.Neki dan gledam doso hadzo na bazen,djeca plivaju,on jaja namontiro na one mjehurice,jebi me ako nema 35 stepeni na bazenu...Mlada jadna komplet u krpama sjedi na lezaljci,ja se skuha u gacama...onaj titra muda,jebe se njega...
Ne kontam pa me jebi.
E neka si se ti nagovoriogalactikos wrote:koji god stranac dodje u hrvatsku,udusevljen je prirodom,morem,arhitekturom,hranom,pa i cijenama.abramovich,beyonce,tony parker,pola njemacke nogometne reprezentacije kupili vikendice u dalmaciji,madona,berlusconi,.,..sve te svjetske zvijezde ljetuju u hrvatskoj i vracaju se redovno,jedino bosnjama ljepse u turskoj,tunisu,.,.sta kompleksi rade hahaha.da je hrvatsko primorje kojim slucajem bosnjacko primorje,bilo bi najljepse na svjetu.jel tako bosnje??ko vas nezna skupo bi vas platio.ali neka nama je fino bez vas.ima dosta nasih hrvata u bosni,vi bosnje nam ni ne trebate,tako da slobodno via tunis,via turska
Heeeeepek...! Hepek je upravo detektovao, fasizam, nacionalizam, snobizam, sa primjetnom dozom kompleksa...! Zato cemo doticnog subjekta hepekirati i vratiti na pravi put... Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeepeeeeeeek!!! Reci nam kako se sad osjecas, jel ti lijepo...!??galactikos wrote:koji god stranac dodje u hrvatsku,udusevljen je prirodom,morem,arhitekturom,hranom,pa i cijenama.abramovich,beyonce,tony parker,pola njemacke nogometne reprezentacije kupili vikendice u dalmaciji,madona,berlusconi,.,..sve te svjetske zvijezde ljetuju u hrvatskoj i vracaju se redovno,jedino bosnjama ljepse u turskoj,tunisu,.,.sta kompleksi rade hahaha.da je hrvatsko primorje kojim slucajem bosnjacko primorje,bilo bi najljepse na svjetu.jel tako bosnje??ko vas nezna skupo bi vas platio.ali neka nama je fino bez vas.ima dosta nasih hrvata u bosni,vi bosnje nam ni ne trebate,tako da slobodno via tunis,via turska
Mrs.galactikos wrote:koji god stranac dodje u hrvatsku,udusevljen je prirodom,morem,arhitekturom,hranom,pa i cijenama.abramovich,beyonce,tony parker,pola njemacke nogometne reprezentacije kupili vikendice u dalmaciji,madona,berlusconi,.,..sve te svjetske zvijezde ljetuju u hrvatskoj i vracaju se redovno,jedino bosnjama ljepse u turskoj,tunisu,.,.sta kompleksi rade hahaha.da je hrvatsko primorje kojim slucajem bosnjacko primorje,bilo bi najljepse na svjetu.jel tako bosnje??ko vas nezna skupo bi vas platio.ali neka nama je fino bez vas.ima dosta nasih hrvata u bosni,vi bosnje nam ni ne trebate,tako da slobodno via tunis,via turska
galactikos wrote:koji god stranac dodje u hrvatsku,udusevljen je prirodom,morem,arhitekturom,hranom,pa i cijenama.abramovich,beyonce,tony parker,pola njemacke nogometne reprezentacije kupili vikendice u dalmaciji,madona,berlusconi,.,..sve te svjetske zvijezde ljetuju u hrvatskoj i vracaju se redovno,jedino bosnjama ljepse u turskoj,tunisu,.,.sta kompleksi rade hahaha.da je hrvatsko primorje kojim slucajem bosnjacko primorje,bilo bi najljepse na svjetu.jel tako bosnje??ko vas nezna skupo bi vas platio.ali neka nama je fino bez vas.ima dosta nasih hrvata u bosni,vi bosnje nam ni ne trebate,tako da slobodno via tunis,via turska
A sta ti je to problem ako su oko tebe Poljaci i Cesi ?DZONPI wrote:Divi ovog.Ko kaze da nevalja Hrvatska fazon je u tome da je dosadna jer ko jos slusa Magazin valjda je more i provod a ne samo slana voda sunce i prostrti peskiri u 6 ujutro od troskali gostiju Ceha i Poljaka.
Ne vidim nikakvog razloga da se ti nadjes uvrjedjen, svako ide gdje mu se svidja i ima pravo da fali jedno a kudi drugo.galactikos wrote:nema potrebe za nerviranje.svako ide tamo gdje mu je ljepse.meni je samo smjesno citat komentare pojedinih komentatora ovdje,jer neznam sta je svrha njihovog pisanja.svaki drugi post ide ovako:mene hrvatska ne zanima,nisam bio u hrvatskoj vec 10 godina,bolje u spanjolskoj,bolje u turskoj,ljepse u portugalu,ljudi moji o cemu mi ovdje pricamo??zasto uvjeravati nekoga da je spanjolska,turska ljepsa i bolja??to je isto kao da ja idem na neki hrvatski forum,gdje se razpravlja o bosni,i pocnem uvjeravati ljude,ma koja ba bosna,ljepse u sloveniji,ljepse u albaniji,mene bosna vise nece vidjeti,preskupo,tamo nemas nista osim prirode.nitko to ne radi osim vas bosnja,jer ste iskompleksirani do amena.upoznao sam lani hrpu spanjolaca u hrvatskoj,svi su bili odusevljeni,sa onim sta su vidjeli.najvece svjetske zvijezde,miljarderi(abramovich,bil gates,berlusconi,vetsaci,eva longoria,beyonce,.,.),koji imaju para i mogu sebi priustiti doslovno sve,ljetuju,kupuju,koce u hrvatskoj i vracaju se redovno.hrvatska je 2.evropska zemlja po popularnosti medju avstralcima.hrvatska je prva po broju navtickih gostiju u evropi,cak i prije grcke.ubit ce vas kompleksi bosnje moje drage,malo se opustite.ako je nekome ljepse u spanjolsoj,neka je,ali nemojte uvjeravati druge,sta i kako,jer to rade jedino kompleksasi.ja sam rodjen u bih,zivim vani od 2 godine,sto se vjerujem vidi i po mom pravopisu i nacinu pisanja,ali se u bosnu slabo vracam.puno cesce sam u hrvatskoj,jer mi je ljepsa,i interesantnija,ali ko god da me u belgiji pita za mislenje o bosni,ja jim uvijek kazem,da je to jedna ljepa zemlja,koju je vrijedno posjetit.jos nesto hrvatska je puno raznolikija,od spanjolske.u spanjolsoj predjes 500 km a da skoro ne osjetis razlike.u hrvatskoj je dovoljno da predjes 250 km i cini ti se da si na drugom kontinentu.a to je ja mislim najvecji car hrvatske.toliko od mene
Hvala, hvala,... ja rezervisao dvije sobe za četiri osobe tri polupansiona u hotelu Soline, Brela, termin 1. Maj. Cijena 950 KM .zg1911 wrote:ne lupetaj ko uvrijedjena frajla! ljudima se s pravom mogu vise svidjat druge destinacije. nije da cemo propast ne dodju li ali su svakako dobrodosli. i u vecem broju no dosad