KOJA SU VAM NAJLJEPSA BOSANSKA IMENA?(muska i zenska)
Moderator: Chloe
-
trtmrt
srce svake osobe se sastoji od 4 šupljine: dvije pretklijetke i dvije klijetke i "zida" koji dijeli desnu i lijevu stranu srca i naziva se septum.pitt wrote:Nije za one koji bi i imena u torove i kojima je necije ime vaznije od onoga sto je u srcu te osobe.
- Alfons Kauders
Nesto slicno bi se moglo reci i za tvoju glavu djecace...trtmrt wrote:u srcu svake osobe se nalaze 4 šupljine: dvije pretklijetke i dvije klijetke i "zida" koji dijeli desnu i lijevu stranu srce i naziva se septum.pitt wrote:Nije za one koji bi i imena u torove i kojima je necije ime vaznije od onoga sto je u srcu te osobe.
- Alfons Kauders
Ima da te strpam u gasnu klijetku stoko bjelosvjetska...pitt wrote:Sad znam kako se izvorno kaze komora:D
- Alfons Kauders
Samo na ovom forumu se ljudi hvale svojim godinama, ja kad skontam da jos nemam trideset - sav sretan... Ako si fakat stariji, tim gore...trtmrt wrote:"djecak" je stariji od tebe, koji vjerojatno posjedujes samo jednu povecu supljinu...Alfons Kauders wrote:
Nesto slicno bi se moglo reci i za tvoju glavu djecace...
- Alfons Kauders
Hvala sto ste nas prosvijetlili dragi gospodine, to zaista nismo znali...trtmrt wrote:koja glupost. isto mogu reci da sam neki dan cekao tramvaj na tramvajskoj celiji.Alfons Kauders wrote:Ima da te strpam u gasnu klijetku stoko bjelosvjetska...
I jos prevalio 30...
- pitt
Godine idu al te evolucija preskocila. Jazuk veliki.....trtmrt wrote:gore ili ne. od istine se ne moze pobjeci. trideset davno prebacio.Alfons Kauders wrote:
Samo na ovom forumu se ljudi hvale svojim godinama, ja kad skontam da jos nemam trideset - sav sretan... Ako si fakat stariji, tim gore...
- Alfons Kauders
Evo ja sam manje-vise nenormalan, al ipak necu vise, oprostite drugarice Andjo...A wrote:Osjeti se iskustvo i mudrosttrtmrt wrote:koja glupost. isto mogu reci da sam neki dan cekao tramvaj na tramvajskoj celiji.![]()
De ovi manje-vise normalninemojte da kvarite temu sa prepirkom.
Pitt me brine...
-
St.Germain
a tata skida masku i kaze: da, ja sam ZeusA wrote:Za 15 godina upoznaje ga kci sa deckom "tata, ovo je Geolog"pitt wrote:jedan prijatelj je svojoj djevojcici dao ime Gea (zemlja, grc). Pravo mi se dopalo:D
- pitt
Ja da sam tata rekao bih da sam Charon i da cu ga rado preko rijeke prevest da upozna HadesaSt.Germain wrote:a tata skida masku i kaze: da, ja sam ZeusA wrote:Za 15 godina upoznaje ga kci sa deckom "tata, ovo je Geolog"pitt wrote:jedan prijatelj je svojoj djevojcici dao ime Gea (zemlja, grc). Pravo mi se dopalo:D
-
Aammra
hananah wrote:Alma, Amra i Lejla su tako cesta imena ja ne znam da li postoji ijedan muskarac koji bar jednom u zivotu nije izlazio sa nekom Almom, Amrom ili Lejlom. Osoba sam koja voli rijetkosti tako da meni ova tri imena nimalo nisu lijepa upravo zato sto su precesta.
-
savjest
Nisam sve citao tako da ne znam jel' ti neko vc odgovorio ali evo da se ipak javim.+od 13 godina wrote:Eh mene bas interesuje ime Selver. Koliko Selvera poznajete?Ja sam samo jednom upoznao jednog malca i od tada nikoga vise. Bas mi se ime dopada.
![]()
Koliko sam ja upoznat sa tim Selver je ime koje je bilo dosta upotrebljivano u BIH u proslosti. Vremenom sve manje i manje. Poznavao sam dvojicu ljudi koji su imali tako ime.(istina starije osobe).
Meni se cini da je bio i jedan pjevac sevdalinki koji se zvao Selver... Selver Pasic ja mislim.
U svakom slucaju mislim da je to vrlo lijepo ime.
Slozio bih se onima kojima se ne svidaju imena kojih ima na pretek.Mislim da je lijepse imati neko rijetko ime.
Neko je spomenuo i ime Najla ili Naila. Svida mi se.