Deranje u Montani u SCC
- apsidejzi
#151 Re: Deranje u Montani u SCC
Jel neko mozda snimio ovo deranje? Ima zainteresovanih da pogledaju.

- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#152 Re: Deranje u Montani u SCC
Al' ste osjetljivi.Vitezanin wrote:Ono deranje je pravo uznemirujuće i cijeli sprat se ori. Katastrofa. Ljudi sjede u drugim restoranima i kolutaju očima kad ona počne s vrištanje. Bukvalno te tjera s onog sprata.
Mi stali u red, vidimo ima svega u Montani i fino se pokupimo nakon pola minute jer nismo mogli izdržati deranje.
Nek' se deru... Jedes i odes. Nije ono gore neki premium restoran gdje odes pa uzivas. Svaki put kad se proderu, mi se pogledamo i nasmijemo. Zivot je prekratak da se nerviram i napustam trzne centre zbog kratkotrajne dernjave radnica u nekoj fast food radnji.
-
KIseljak12
#153 Re: Deranje u Montani u SCC
Meni je bas super ono kad se zadere, doprinosi autenticnoj atmosferi. Za pejdzere, ko ga ne donese nema hape i bila stvar, nece biti ni slomljenih ni ukradenih.
Sto se studenata tice, nema smisla da nako sjede, da bar kadu ne naruce. Sama situacija je dosta specificna. Ove stvari zbog kojih se studenti okupljaju po trznim centrima i kaficima su stvari koje se obicno ne mogu raditi u ucionici/citaonici jer zahtijevaju stalni razgovor unutar grupe, tj. timski rad. Nesto slicno starbaksu bi bilo savrseno za takve potrebe.
Npr. uzmes prostor, stavis u njega stolova i stolica, pristojno osvjetljenje, aparat za prodaju sokova i aparat za kafu, nekoga da naplacuje internet i to je to. Garantujem da bu uvijek bilo puno. Ne mora biti neki ekstra napucan prostor, naprotiv, samo nek je na potezu Socijalno - Marijin dvor, na bilo kojoj strani Miljacke.
Sto se studenata tice, nema smisla da nako sjede, da bar kadu ne naruce. Sama situacija je dosta specificna. Ove stvari zbog kojih se studenti okupljaju po trznim centrima i kaficima su stvari koje se obicno ne mogu raditi u ucionici/citaonici jer zahtijevaju stalni razgovor unutar grupe, tj. timski rad. Nesto slicno starbaksu bi bilo savrseno za takve potrebe.
Npr. uzmes prostor, stavis u njega stolova i stolica, pristojno osvjetljenje, aparat za prodaju sokova i aparat za kafu, nekoga da naplacuje internet i to je to. Garantujem da bu uvijek bilo puno. Ne mora biti neki ekstra napucan prostor, naprotiv, samo nek je na potezu Socijalno - Marijin dvor, na bilo kojoj strani Miljacke.
- Vitezanin
#154 Re: Deranje u Montani u SCC
Entropio wrote:Al' ste osjetljivi.Vitezanin wrote:Ono deranje je pravo uznemirujuće i cijeli sprat se ori. Katastrofa. Ljudi sjede u drugim restoranima i kolutaju očima kad ona počne s vrištanje. Bukvalno te tjera s onog sprata.
Mi stali u red, vidimo ima svega u Montani i fino se pokupimo nakon pola minute jer nismo mogli izdržati deranje.![]()
Nek' se deru... Jedes i odes. Nije ono gore neki premium restoran gdje odes pa uzivas. Svaki put kad se proderu, mi se pogledamo i nasmijemo. Zivot je prekratak da se nerviram i napustam trzne centre zbog kratkotrajne dernjave radnica u nekoj fast food radnji.
Pa dobro, nismo svi isti. Ja u onakvoj atmosferi ne mogu jesti, a i nisam jedini jer očigledno da žalbe kupaca imaju smisla, uvest će pejdžere. Taj odjel za hranu u SCC-s nije ekskluzvini restoran, a bogme ni pijaca.
I nije to baš kratkotrajna dernjava, one se CIJELO vrijeme deru svaki put kad bude gotova narudžba, znači to je stalno. A cijeli sprat se bukvalno ori.
Vidiš, kad sam ja bio ljudima oko mene za drugim stolovima nije to bilo smiješno nego so kolutali očima.
- Dr. Kuca
#155 Re: Deranje u Montani u SCC
Degutantno je bas.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#156 Re: Deranje u Montani u SCC
pa ista stvar se dešava u BBI-ju, pa niko ne pokrenu temu
možda se ove iz Montane iritantnije deru, ili šta? 
-
Yahweh
- Location: See the shadow? Well, that's not anyone that you're expecting.
#157 Re: Deranje u Montani u SCC

Neka neko gazdi preporuci zvonce.
- karanana
#158 Re: Deranje u Montani u SCC
zvonce i da mushterije nauce morse code kako bi znali koji zvuk zvonceta predstavlja njihovu narudzbu
- Thorgerson
#159 Re: Deranje u Montani u SCC
Ma kakvi bolan ukradeni pejdzeri, pusti budalastine...obicni komad plastike, vjerovatno ga kinezi ne prodaju iznad pola marke da ga jebes.KIseljak12 wrote:Meni je bas super ono kad se zadere, doprinosi autenticnoj atmosferi. Za pejdzere, ko ga ne donese nema hape i bila stvar, nece biti ni slomljenih ni ukradenih.
Samo se ofiraju. Takav sistem savrseno funkcionise u Vaipainu, savrseno u Mrkvi. Ti prvo platis, pa dobijes pejdzer. Samo me zanima koliko ljudi je spremno dati eto 10-ak KM samo da bi uzelo pejdzer. Jer hranu ne mozes dobiti ako ga ne vratis.
- Thorgerson
#160 Re: Deranje u Montani u SCC
Pa zamisli da i ostali ondje restoranu krenu sa istom praksom? Na sta bi to licilo..Entropio wrote:Al' ste osjetljivi.Vitezanin wrote:Ono deranje je pravo uznemirujuće i cijeli sprat se ori. Katastrofa. Ljudi sjede u drugim restoranima i kolutaju očima kad ona počne s vrištanje. Bukvalno te tjera s onog sprata.
Mi stali u red, vidimo ima svega u Montani i fino se pokupimo nakon pola minute jer nismo mogli izdržati deranje.![]()
PAAAASTAA...ĆEVAPIIIII, PIZAAAAA, PASTAAAA, MONTANA SENDVICCCC, KALCONEEEE, KAFAAAAA,ČAAAAAAJ, PASTA, HAMBURGEEEER...
Pa jebote poslije dva dorucka bi ptsp fasovo.
Ali ne...jedini koji gore to rade su upravo čobani iz montane...i ja sam rijesio, ako im vec ne mogu nista, mogu ne kupovati kod njih. Ima sasvim ok i kvalitetne hrane okolo.
- JThomas
#161 Re: Deranje u Montani u SCC
ma vi ste ljubomorni što se vi ne derete na poslu, to je to 
-
Saka
#162 Re: Deranje u Montani u SCC
Ne isplati se to, kakav god prostor na tom potezu zakupiš (a treba ti veći) ne možeš proći ispod 2-3 milje mjesečno, jedan radnik te košta sa doprinosima milja, knjigovodstvo, režije, fiskalna još pet joja, znači imaš troškova 4 milje mjesečno optimistično. E sad skontaj koliko će studenti potrošiti na kafe, sokove i internet, nema šanse ni da pokriju troškove a kamoli da se šta zaradi.KIseljak12 wrote:Npr. uzmes prostor, stavis u njega stolova i stolica, pristojno osvjetljenje, aparat za prodaju sokova i aparat za kafu, nekoga da naplacuje internet i to je to. Garantujem da bu uvijek bilo puno. Ne mora biti neki ekstra napucan prostor, naprotiv, samo nek je na potezu Socijalno - Marijin dvor, na bilo kojoj strani Miljacke.
-
Saka
#163 Re: Deranje u Montani u SCC
Pogotovo što svaki radi na svojoj kodiranoj digitalnoj frekvenciji i za onog ko ga ukrade je praktično neupotrebljiv čak i da ima isti sistem.Thorgerson wrote: Samo se ofiraju. Takav sistem savrseno funkcionise u Vaipainu, savrseno u Mrkvi. Ti prvo platis, pa dobijes pejdzer. Samo me zanima koliko ljudi je spremno dati eto 10-ak KM samo da bi uzelo pejdzer. Jer hranu ne mozes dobiti ako ga ne vratis.
Prosipaju šuplju da sakriju svoju zatucanost i škrtost.
-
bumerangss
#164 Re: Deranje u Montani u SCC
Ja danas bio u montani i kad na kasi platis dadne ti neku spravicu neki pejdjer da poneses sa sobom na stol i to ti zapišti i zasvjetli kad ti pizza bude gotova. Sve pohvale za pizzu 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#165 Re: Deranje u Montani u SCC
Hvala bogovima.bumerangss wrote:Ja danas bio u montani i kad na kasi platis dadne ti neku spravicu neki pejdjer da poneses sa sobom na stol i to ti zapišti i zasvjetli kad ti pizza bude gotova. Sve pohvale za pizzu
- Logovan
#166 Re: Deranje u Montani u SCC
Promijeniti naziv teme u "pištanje u Montani SCC".
- KB9
#167 Re: Deranje u Montani u SCC
dobra im je ona toskana, tj bas bas bas dobra 
- Daryl Dixon
#168 Re: Deranje u Montani u SCC
više se ne deru sada pište

- Ljakan
#169 Re: Deranje u Montani u SCC
margaritaaaaaaaaaaaaa
- karanana
#170 Re: Deranje u Montani u SCC
jel dobila ta treba tuzbu jer se morala derat?
i dalje nastavljaju sa svojom poslovnom gluposchu. da rijesili su guzve u scc-u jer su se prosirili ali nastavljaju gluposti sa malim kapacitetom za dostave gdje moras zvati po 50 puta da ti se neko javi i da narucis. u medjuvremenu mnogi odustanu. zar je problem napraviti jednu isturenu kuhinju koja ce se baviti samo narudzbama i imati 2-3 telefonske linije?
i dalje nastavljaju sa svojom poslovnom gluposchu. da rijesili su guzve u scc-u jer su se prosirili ali nastavljaju gluposti sa malim kapacitetom za dostave gdje moras zvati po 50 puta da ti se neko javi i da narucis. u medjuvremenu mnogi odustanu. zar je problem napraviti jednu isturenu kuhinju koja ce se baviti samo narudzbama i imati 2-3 telefonske linije?
- cadburry
#171 Re: Deranje u Montani u SCC
Sreća pa su onim djevojkama nabavili pagere.
Bacih pogled na zadnjih par stranica komenatara. Pa ljudi dragi, ne mogu da vjerujem da svi vidite u tome samo problem vašeg ugođaja. Možda sam ja komunjara, ali firma koja tjera svoje zaposlenike da urlaju cijeli dan, za mogu zamisliti kolišnu crkavicu, ne treba ni raditi. Pa stavite se u poziciju da 10 sati minimalno mroate stajati i svako 3 sekunde vrištati. Srećom, pageri su stigli.
Bacih pogled na zadnjih par stranica komenatara. Pa ljudi dragi, ne mogu da vjerujem da svi vidite u tome samo problem vašeg ugođaja. Možda sam ja komunjara, ali firma koja tjera svoje zaposlenike da urlaju cijeli dan, za mogu zamisliti kolišnu crkavicu, ne treba ni raditi. Pa stavite se u poziciju da 10 sati minimalno mroate stajati i svako 3 sekunde vrištati. Srećom, pageri su stigli.
-
SHTEVELEC
#172 Re: Deranje u Montani u SCC
To je u Mrkvi idealno rjeseno - napravili call centar koji rasporedjuje narudzbe odakle gdje idu, uveli par linija i super, cak i one narudzbe koje napravis na stranici odmah dolaze, sve pratekaranana wrote:jel dobila ta treba tuzbu jer se morala derat?
- KB9
#173 Re: Deranje u Montani u SCC
ma to je zlostavljanje, zamisli stojat na poslu i proderat se, strasnocadburry wrote:Sreća pa su onim djevojkama nabavili pagere.
komentatori na aparatima
-
Dino79
#174 Re: Deranje u Montani u SCC
Pizza nula bodova.
Kecap dobijete samo ako trazite i to vam oni malo.nacijede trecerazrednog kecapa.
U Sarajevu jos nisam vidio da u nekoj fast food pizzi sluze heinz ketchp
Kecap dobijete samo ako trazite i to vam oni malo.nacijede trecerazrednog kecapa.
U Sarajevu jos nisam vidio da u nekoj fast food pizzi sluze heinz ketchp
- AmiĐa_Idriz
#175 Re: Deranje u Montani u SCC
arane stipu kecap, jel bilo deranja