FILF

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
libra123

#151 Re: FILF

Post by libra123 »

Image
mami

#152 Re: FILF

Post by mami »

libra123 wrote:Image
dobar :izet:
muha_sa

#153 Re: FILF

Post by muha_sa »

neka te i ovdje-- oke da napare :lol:

Image
mami

#154 Re: FILF

Post by mami »

muha_sa wrote:neka te i ovdje-- oke da napare :lol:

Image
genijalno :lol:
pukepuke

#155 Re: FILF

Post by pukepuke »

Image
Pohvalno, zreliji gospodin, a depilira intimne dijelove.
Euridika
Globalna šefica

#156 Re: FILF

Post by Euridika »

pukepuke wrote:

Image
Pohvalno, zreliji gospodin, a depilira intimne dijelove.
Meni ovaj izgleda depilirano svugdje, ne samo po intimnim dijelovima. :D Kad bi se posmatrala samo glava, a da na sebi ima odijelo, još bi i mogao proći kao relativno očuvan muškarac. Ovako... :-)
Connaisseur Karlin

#157 Re: FILF

Post by Connaisseur Karlin »

pukepuke wrote:Pošto se ukazala potreba (mada ja osobno nisam ljubiteljica starijih muškaraca :D), nova tema za dame, FILF (Father I'd Like to F*ck). Pustimo mašti na volju, naslonimo se i uživajmo :-D
Ako je tebi 40 godina,tebi ne bi smetao seks sa musakrcem od 70 godina. :shock:
Euridika
Globalna šefica

#158 Re: FILF

Post by Euridika »

Connaisseur Karlin wrote:
pukepuke wrote:Pošto se ukazala potreba (mada ja osobno nisam ljubiteljica starijih muškaraca :D), nova tema za dame, FILF (Father I'd Like to F*ck). Pustimo mašti na volju, naslonimo se i uživajmo :-D
Hajd' ne pretjeruj, nemamo sve sindrom Selme Muhedinović i Harisa Silajdžića. Postoji ipak gornja granica za M-Ž kombinacije (ovi ekstremi su uvijek kompenzirani pozamašnim bankovnim računom, nekretninama i sl.). :wink:
Connaisseur Karlin

#159 Re: FILF

Euridika wrote:
Hajd' ne pretjeruj, nemamo sve sindrom Selme Muhedinović i Harisa Silajdžića. Postoji ipak gornja granica za M-Ž kombinacije (ovi ekstremi su uvijek kompenzirani pozamašnim bankovnim računom, nekretninama i sl.). :wink:
Dobro,mozda sam malo pretjerala,ali sam primjetila da na FILF temi su muskraci prosjecno stariji od MILF zena koje postavljaju muskarci.

Pa nije uvijek bankovni racun,najbolji primjer nam je Klunijeva surpuga Amal.Sta je ona vijdel u njemu, ne znam. :run:
pukepuke

#160 Re: FILF

Post by pukepuke »

Na riječima, bi, smetao bi mi, kad sam pokrenula temu, mislila sam prije svega na muškarce koji su očevi (i koji imaju preko 40), ne na one koji meni mogu biti očevi.
U stvarnosti, nisam još dobila takvu ponudu, pa ne mogu biti kategorična u odgovoru. Uostalom, svi ćemo jednom imati 70 i seks će nam, vjerujem, još uvijek pasti na um koji put :D
Connaisseur Karlin

#161 Re: FILF

pukepuke wrote:
Na riječima, bi, smetao bi mi, kad sam pokrenula temu, mislila sam prije svega na muškarce koji su očevi (i koji imaju preko 40), ne na one koji meni mogu biti očevi.
U stvarnosti, nisam još dobila takvu ponudu, pa ne mogu biti kategorična u odgovoru. Uostalom, svi ćemo jednom imati 70 i seks će nam, vjerujem, još uvijek pasti na um koji put :D
pukepuke,razumijem,ali tamo na MILF stavljau zene od 35 godina,a ovdje nema nista ispod 50 godiina.

Seks u starosti je normlana pojava i u potpunosti se divim osobama koje imaju dobro zdravlje i odlican libido za seks. :thumbup:
MJAU - da

#162 Re: FILF

Post by MJAU - da »

Ne zagovnavajte temu, meni se sviđa. :D
pukepuke

#163 Re: FILF

Post by pukepuke »

MJAU - da wrote:Ne zagovnavajte temu, meni se sviđa. :D
@MJAU-da, onemogućeno ti je primanje privatnih poruka, moraš to omogućiti.
MJAU - da

#164 Re: FILF

Post by MJAU - da »

pukepuke wrote:
MJAU - da wrote:Ne zagovnavajte temu, meni se sviđa. :D
@MJAU-da, onemogućeno ti je primanje privatnih poruka, moraš to omogućiti.
:P svašta, sad je omogućemo, hvala. :kiss:
Euridika
Globalna šefica

#165 Re: FILF

Post by Euridika »

pukepuke wrote:
Connaisseur Karlin wrote:Ako je tebi 40 godina,tebi ne bi smetao seks sa musakrcem od 70 godina. :shock:
pukepuke,razumijem,ali tamo na MILF stavljau zene od 35 godina,a ovdje nema nista ispod 50 godiina.

Seks u starosti je normlana pojava i u potpunosti se divim osobama koje imaju dobro zdravlje i odlican libido za seks. :thumbup:
Pa stavi sliku nekog mlađeg, nećemo se buniti... :D. Eno ja sam metnula onog sa 44, to je valjda prihvatljiva dob za FILF-ove po tvojim standardima.

Što se tiče Amal i Georgea, tu je valjda jasno da se radi o slavi... i, da, i parama. To što je Amal uspješna advokatica međunarodnog prava ne znači da ne želi uvećati svoj imetak spojivši ga s Georgeovim. Mislim, i ja bih... :D ... ne baš Georgea, ali nekog od njegovih mlađih kolega... :evil:
Connaisseur Karlin

#166 Re: FILF

Eh ovo je pravo musko

Image

P.S. Amal je uspjesna,ma nije tu u pitanju novaci zed za popularanosti,mozda joj odgovara podrska od Klunija,vidis da ide na njena poslovna putovanja k'o babysitter. ;-)
makaranka

#167 Re: FILF

Post by makaranka »

niko da se njih siti pa se moran tuspasit :lol:

Image

Image

Image

Image

Image
makaranka

#168 Re: FILF

Post by makaranka »

Image
pukepuke

#169 Re: FILF

Post by pukepuke »

makaranka wrote:Image
Hahahah, na temi Što se sviđa damama, tako nešto, ja sam postavila slike Iraca, sve jedan bolji od drugog (UZDAH)...
mami

#170 Re: FILF

Post by mami »

pukepuke wrote:
makaranka wrote:Image
Hahahah, na temi Što se sviđa damama, tako nešto, ja sam postavila slike Iraca, sve jedan bolji od drugog (UZDAH)...
:thumbup:
mami

#171 Re: FILF

Post by mami »

Image
mami

#172 Re: FILF

Post by mami »

otanjila ova tema,nisu valjda svi filfovi pomrli :D
pukepuke

#173 Re: FILF

Post by pukepuke »

Dobro bi došao po ovakvom vremenu...
Image
pukepuke

#174 Re: FILF

Post by pukepuke »

A ovaj još bolje :D
Image
perfekcionista1

#175 Re: FILF

Post by perfekcionista1 »

Vidim postavljate slike nekih nasminkanih i fotosopiranih ljepotana a nisu nista specijalno kakvih muskaraca ima.
Ne znam zasto se zene cesto pale na holivudske zvijezde ili fudbalere recimo u smislu "jao jest zgodan i dobar", kad garantujem da ces u gradu bar nekoliko zgodnijih i ljepsih sresti a vjerovatno neke i licno poznajete.

Dakle nesvjesno ili cak svjesno njihova popularnost vas privlaci vise od samog izgleda. Ne znam zasto je to tako kod vas, mene licno nikad nije vise privlacila popularna holivudska ljepotica od nasih lijepih djevojaka
Post Reply