FILF
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- muha_sa
#153 Re: FILF
neka te i ovdje-- oke da napare

-
mami
#154 Re: FILF
genijalnomuha_sa wrote:neka te i ovdje-- oke da napare![]()
- pukepuke
#155 Re: FILF
Pohvalno, zreliji gospodin, a depilira intimne dijelove.muha_sa wrote:neka te i ovdje-- oke da napare![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#156 Re: FILF
Meni ovaj izgleda depilirano svugdje, ne samo po intimnim dijelovima.pukepuke wrote:Pohvalno, zreliji gospodin, a depilira intimne dijelove.muha_sa wrote:neka te i ovdje-- oke da napare![]()
- Connaisseur Karlin
#157 Re: FILF
Ako je tebi 40 godina,tebi ne bi smetao seks sa musakrcem od 70 godina.pukepuke wrote:Pošto se ukazala potreba (mada ja osobno nisam ljubiteljica starijih muškaraca), nova tema za dame, FILF (Father I'd Like to F*ck). Pustimo mašti na volju, naslonimo se i uživajmo
![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#158 Re: FILF
Hajd' ne pretjeruj, nemamo sve sindrom Selme Muhedinović i Harisa Silajdžića. Postoji ipak gornja granica za M-Ž kombinacije (ovi ekstremi su uvijek kompenzirani pozamašnim bankovnim računom, nekretninama i sl.).Connaisseur Karlin wrote:Ako je tebi 40 godina,tebi ne bi smetao seks sa musakrcem od 70 godina.pukepuke wrote:Pošto se ukazala potreba (mada ja osobno nisam ljubiteljica starijih muškaraca), nova tema za dame, FILF (Father I'd Like to F*ck). Pustimo mašti na volju, naslonimo se i uživajmo
![]()
- Connaisseur Karlin
#159 Re: FILF
Dobro,mozda sam malo pretjerala,ali sam primjetila da na FILF temi su muskraci prosjecno stariji od MILF zena koje postavljaju muskarci.Euridika wrote:Hajd' ne pretjeruj, nemamo sve sindrom Selme Muhedinović i Harisa Silajdžića. Postoji ipak gornja granica za M-Ž kombinacije (ovi ekstremi su uvijek kompenzirani pozamašnim bankovnim računom, nekretninama i sl.).Connaisseur Karlin wrote:Ako je tebi 40 godina,tebi ne bi smetao seks sa musakrcem od 70 godina.pukepuke wrote:Pošto se ukazala potreba (mada ja osobno nisam ljubiteljica starijih muškaraca), nova tema za dame, FILF (Father I'd Like to F*ck). Pustimo mašti na volju, naslonimo se i uživajmo
![]()
Pa nije uvijek bankovni racun,najbolji primjer nam je Klunijeva surpuga Amal.Sta je ona vijdel u njemu, ne znam.
- pukepuke
#160 Re: FILF
Na riječima, bi, smetao bi mi, kad sam pokrenula temu, mislila sam prije svega na muškarce koji su očevi (i koji imaju preko 40), ne na one koji meni mogu biti očevi.Connaisseur Karlin wrote:Ako je tebi 40 godina,tebi ne bi smetao seks sa musakrcem od 70 godina.pukepuke wrote:Pošto se ukazala potreba (mada ja osobno nisam ljubiteljica starijih muškaraca), nova tema za dame, FILF (Father I'd Like to F*ck). Pustimo mašti na volju, naslonimo se i uživajmo
![]()
U stvarnosti, nisam još dobila takvu ponudu, pa ne mogu biti kategorična u odgovoru. Uostalom, svi ćemo jednom imati 70 i seks će nam, vjerujem, još uvijek pasti na um koji put
- Connaisseur Karlin
#161 Re: FILF
pukepuke,razumijem,ali tamo na MILF stavljau zene od 35 godina,a ovdje nema nista ispod 50 godiina.pukepuke wrote:Na riječima, bi, smetao bi mi, kad sam pokrenula temu, mislila sam prije svega na muškarce koji su očevi (i koji imaju preko 40), ne na one koji meni mogu biti očevi.Connaisseur Karlin wrote:Ako je tebi 40 godina,tebi ne bi smetao seks sa musakrcem od 70 godina.pukepuke wrote:Pošto se ukazala potreba (mada ja osobno nisam ljubiteljica starijih muškaraca), nova tema za dame, FILF (Father I'd Like to F*ck). Pustimo mašti na volju, naslonimo se i uživajmo
![]()
U stvarnosti, nisam još dobila takvu ponudu, pa ne mogu biti kategorična u odgovoru. Uostalom, svi ćemo jednom imati 70 i seks će nam, vjerujem, još uvijek pasti na um koji put
Seks u starosti je normlana pojava i u potpunosti se divim osobama koje imaju dobro zdravlje i odlican libido za seks.
- MJAU - da
#162 Re: FILF
Ne zagovnavajte temu, meni se sviđa. 
- pukepuke
#163 Re: FILF
@MJAU-da, onemogućeno ti je primanje privatnih poruka, moraš to omogućiti.MJAU - da wrote:Ne zagovnavajte temu, meni se sviđa.
- MJAU - da
#164 Re: FILF
pukepuke wrote:@MJAU-da, onemogućeno ti je primanje privatnih poruka, moraš to omogućiti.MJAU - da wrote:Ne zagovnavajte temu, meni se sviđa.
- Euridika
- Globalna šefica
#165 Re: FILF
Pa stavi sliku nekog mlađeg, nećemo se buniti...Connaisseur Karlin wrote:pukepuke,razumijem,ali tamo na MILF stavljau zene od 35 godina,a ovdje nema nista ispod 50 godiina.pukepuke wrote:Na riječima, bi, smetao bi mi, kad sam pokrenula temu, mislila sam prije svega na muškarce koji su očevi (i koji imaju preko 40), ne na one koji meni mogu biti očevi.Connaisseur Karlin wrote:Ako je tebi 40 godina,tebi ne bi smetao seks sa musakrcem od 70 godina.
Seks u starosti je normlana pojava i u potpunosti se divim osobama koje imaju dobro zdravlje i odlican libido za seks.
Što se tiče Amal i Georgea, tu je valjda jasno da se radi o slavi... i, da, i parama. To što je Amal uspješna advokatica međunarodnog prava ne znači da ne želi uvećati svoj imetak spojivši ga s Georgeovim. Mislim, i ja bih...
- Connaisseur Karlin
#166 Re: FILF
Eh ovo je pravo musko

P.S. Amal je uspjesna,ma nije tu u pitanju novaci zed za popularanosti,mozda joj odgovara podrska od Klunija,vidis da ide na njena poslovna putovanja k'o babysitter.

P.S. Amal je uspjesna,ma nije tu u pitanju novaci zed za popularanosti,mozda joj odgovara podrska od Klunija,vidis da ide na njena poslovna putovanja k'o babysitter.
- makaranka
#167 Re: FILF
niko da se njih siti pa se moran tuspasit

- pukepuke
#169 Re: FILF
Hahahah, na temi Što se sviđa damama, tako nešto, ja sam postavila slike Iraca, sve jedan bolji od drugog (UZDAH)...makaranka wrote:
-
mami
#170 Re: FILF
pukepuke wrote:Hahahah, na temi Što se sviđa damama, tako nešto, ja sam postavila slike Iraca, sve jedan bolji od drugog (UZDAH)...makaranka wrote:
-
mami
#172 Re: FILF
otanjila ova tema,nisu valjda svi filfovi pomrli 
- pukepuke
#173 Re: FILF
Dobro bi došao po ovakvom vremenu...

- pukepuke
#174 Re: FILF
A ovaj još bolje

- perfekcionista1
#175 Re: FILF
Vidim postavljate slike nekih nasminkanih i fotosopiranih ljepotana a nisu nista specijalno kakvih muskaraca ima.
Ne znam zasto se zene cesto pale na holivudske zvijezde ili fudbalere recimo u smislu "jao jest zgodan i dobar", kad garantujem da ces u gradu bar nekoliko zgodnijih i ljepsih sresti a vjerovatno neke i licno poznajete.
Dakle nesvjesno ili cak svjesno njihova popularnost vas privlaci vise od samog izgleda. Ne znam zasto je to tako kod vas, mene licno nikad nije vise privlacila popularna holivudska ljepotica od nasih lijepih djevojaka
Ne znam zasto se zene cesto pale na holivudske zvijezde ili fudbalere recimo u smislu "jao jest zgodan i dobar", kad garantujem da ces u gradu bar nekoliko zgodnijih i ljepsih sresti a vjerovatno neke i licno poznajete.
Dakle nesvjesno ili cak svjesno njihova popularnost vas privlaci vise od samog izgleda. Ne znam zasto je to tako kod vas, mene licno nikad nije vise privlacila popularna holivudska ljepotica od nasih lijepih djevojaka