Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Od ovog što sam čuo meni se Gruzija i Grčka sviđaju, ali vidim da se uglavnom nikom ove dvije ne sviđaju.
Mi čak nismo ni loši s obzirom na ostale ove godine, previše, ali baš previše ima sladunjavih pjesmica. Mislim, bilo ih je uvijek, ali brate ove godine su pretjerali.
Danas je BiH na kladionicama pala na 38. mjesto
Od trenutka predstavljanja pjesmo smo se vrtili izmedju 30. i 35. mjesta, ali ovako lose do sada nismo kotirali. Ispod nas su ostale samo Moldavija, Bjelorusija, Grzija, Crna Gora i San Marino.
It_is_a_Leclerc wrote:Đala raskovao.
Koliko ste uskogrudni, bog te vidio.
I da. Ne ide Deen predstavljati BiH na sjednicu Vijeća sigurnosti Ujedinjenih naroda već na Euroviziju. Malo chill, ovo ono Makar nismo k'o Crnogorci poslali sina direktora televizije
Ali smo poslali tatinog sina i njegovu drugaricu iz razreda - nikakve razlike.
Get over it
Ni mrtva. Kao obožavateljka Eurosonga i kao patriotkinja to je nemoguće.
Ne postoji niti jedan jedini valjan argument ZA odlazak to dvoje ljudi na Evroviziju a postoji pedeset argumenata zašto nas je trebao predstavljati neko drugi , stoga neka se i oni i BHT koji ih šalje , tamo dobro provesele i "narade".
Zaslužili su.
Od komsija preslusao samo Hrvatsku,Cranberries prekopirano ali vjerujem da moze visoko.
Mi,jel ovo Fudu trebalo skinuti sa drzavnih jasala pa prosao projekat samozaposljavanja?
sabina1 wrote:
Ne postoji niti jedan jedini valjan argument ZA odlazak to dvoje ljudi na Evroviziju a postoji pedeset argumenata zašto nas je trebao predstavljati neko drugi , stoga neka se i oni i BHT koji ih šalje , tamo dobro provesele i "narade".
Zaslužili su.
Koliko sam shvatio, ovo dvoje su nasli sami sponzore i zato idu, posto BHT nema prebijene pare. Ja bi volio da je neko trugi nasao sponzore na svoju ruku i prijavio se, ali Merlina puca novonastala beogradska ljubav, Hari zauzet u tamo nekom Hayat ziriju, ko ima jos?
sabina1 wrote:
Zaslužili su.
Koliko sam shvatio, ovo dvoje su nasli sami sponzore i zato idu, posto BHT nema prebijene pare. Ja bi volio da je neko trugi nasao sponzore na svoju ruku i prijavio se, ali Merlina puca novonastala beogradska ljubav, Hari zauzet u tamo nekom Hayat ziriju, ko ima jos?
Eto, poslati ovo i, ako treba, i ispasti, al' biti autohton.
bingov buraz wrote:Od komsija preslusao samo Hrvatsku,Cranberries prekopirano ali vjerujem da moze visoko.
Mi,jel ovo Fudu trebalo skinuti sa drzavnih jasala pa prosao projekat samozaposljavanja?
Srpska Amy Winehouse mi se svidja više od hrvatskih Cranberries, al' obje su dobre.
piupiu wrote:
Ma, nisam ni deset još preslušala, ovo do sada je sve tralalalalalalalala ... simpa mi je Talijanka ...
Meni su kul kipar (imam boj bend sindrom ) i grcka. Iako mislim da se grcka malo zeza sa svijetom sa ovom utopian land, al mi je bas nekako provokatorski simpaticna
piupiu wrote:
Ma, nisam ni deset još preslušala, ovo do sada je sve tralalalalalalalala ... simpa mi je Talijanka ...
Meni su kul kipar (imam boj bend sindrom ) i grcka. Iako mislim da se grcka malo zeza sa svijetom sa ovom utopian land, al mi je bas nekako provokatorski simpaticna
Ova?
Počela je obećavajuće, refren na engleskom je očajno glup ... i taj dio mi je jako loš. Čini mi se da su na isti način pravili pjesmu k'o i mi, isti elementi.
Nego, jesi l' vidjela malog Madjara? On je dovoljan za čitav boy band, čak bih mu i pjesmu oprostila.
Počela je obećavajuće, refren na engleskom je očajno glup ... i taj dio mi je jako loš. Čini mi se da su na isti način pravili pjesmu k'o i mi, isti elementi.
Nego, jesi l' vidjela malog Madjara? On je dovoljan za čitav boy band, čak bih mu i pjesmu oprostila.
Jeste, ta. S obzirom na grcku i situaciju trenutno, stvarno provokatorski kul. Utopija. Nego sta.
Madjar, hmm. Da ovaj momcic pjeva ovu pjesmicu:
i ovaj spot naravno s pogledom u nebo, mjesecinom i zvjezdicama, bilo bi boj bendski obecavajuce. Vako nije dovoljno pateticno.