Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
spreca

#151 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by spreca »

jeftino i ucinkovito.....bolje od zapisa :mrgreen: Iscerujem zlo iz svekrva a ucerujem dobro snahama
edo_79

#152 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by edo_79 »

spreca wrote:jeftino i ucinkovito.....bolje od zapisa :mrgreen: Iscerujem zlo iz svekrva a ucerujem dobro snahama
Nemoj mi reklamiranja u ovom terminu sad :lol: :lol: :lol: :lol:
spreca

#153 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by spreca »

edo_79 wrote:
Euridika wrote:
edo_79 wrote:Ti si izabrala mlađe pa sad da se popraviš može i dobra hidraulika ..... bjež ba tamo :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne zezaj... ja sam to samo radi budućih zetova... da znaju da ću da ih volim... :oops:
I ja bih volio takvu punicu da sam na mjestu zeta ..... bi Tita mi :mrgreen:
izgleda sad ce biti moderno kad se zene ,da mlada i mater povede.....ako valja :lol: :lol: :lol:
spreca

#154 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by spreca »

edo_79 wrote:
spreca wrote:jeftino i ucinkovito.....bolje od zapisa :mrgreen: Iscerujem zlo iz svekrva a ucerujem dobro snahama
Nemoj mi reklamiranja u ovom terminu sad :lol: :lol: :lol: :lol:
sad je jeftina struja :lol:
Euridika
Globalna šefica

#155 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by Euridika »

spreca wrote:
edo_79 wrote:
Euridika wrote:Ne zezaj... ja sam to samo radi budućih zetova... da znaju da ću da ih volim... :oops:
I ja bih volio takvu punicu da sam na mjestu zeta ..... bi Tita mi :mrgreen:
izgleda sad ce biti moderno kad se zene ,da mlada i mater povede.....ako valja :lol: :lol: :lol:
OMG... ljudi, sad fakat brišem... ode ovo predaleko... :lol: :lol:
edo_79

#156 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by edo_79 »

spreca wrote: izgleda sad ce biti moderno kad se zene ,da mlada i mater povede.....ako valja :lol: :lol: :lol:
Nemora mater .... more i dajdžinica, strina, tetka ..... sevap je pomoć :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
missko

#157 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by missko »

sadie_forever wrote:Pocela je neka prepirka oko nekih sitnica,i posto je ona toliko zivcana ona je krenula sve zesce,i zavrsilo se time da mi je opsovala mater...e onda sam ja njoj rekla ma jebem i ja tebi mater i mrs odavde

i sad je ona napravila haos,kao ona je starija i smije sve a ja ne ,,,muz mi kaze trebala sam samo presutjeti i pustit njega da rijesi s njom

sta bi vi? :D
Muz je u pravu.
Ovako kad si ti njoj opsovala na istoj ste razini i on ne moze djelovati niti se staviti na stranu jedne ili druge psovacice a da bude pravedan.
Ima jedan hadis gdje je poslanik i njegov jaran Ebu Bekr sjedili u nekom drustvu i neki kjafir je poceo da vrijedza i psuje poslanika a ovaj je sutio a Ebu Bekr nije mogao nego je reagovao i poceo lajat na tog kjafira da odbrani poslanika a poslanik je tada izasao iz prostorije.
Ebu Bekr ga je onda pitao sto me napusti a ja se svadjam zbog tebe a poslanik mu kaze sve dok si sutio meleci su bili na nasoj strani a kad si odgovorio na provokaciju meleci su napustili sobu pa sam te i ja napustio.
spreca

#158 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by spreca »

missko wrote:
sadie_forever wrote:Pocela je neka prepirka oko nekih sitnica,i posto je ona toliko zivcana ona je krenula sve zesce,i zavrsilo se time da mi je opsovala mater...e onda sam ja njoj rekla ma jebem i ja tebi mater i mrs odavde

i sad je ona napravila haos,kao ona je starija i smije sve a ja ne ,,,muz mi kaze trebala sam samo presutjeti i pustit njega da rijesi s njom

sta bi vi? :D
Muz je u pravu.
Ovako kad si ti njoj opsovala na istoj ste razini i on ne moze djelovati niti se staviti na stranu jedne ili druge psovacice a da bude pravedan.
Ima jedan hadis gdje je poslanik i njegov jaran Ebu Bekr sjedili u nekom drustvu i neki kjafir je poceo da vrijedza i psuje poslanika a ovaj je sutio a Ebu Bekr nije mogao nego je reagovao i poceo lajat na tog kjafira da odbrani poslanika a poslanik je tada izasao iz prostorije.
Ebu Bekr ga je onda pitao sto me napusti a ja se svadjam zbog tebe a poslanik mu kaze sve dok si sutio meleci su bili na nasoj strani a kad si odgovorio na provokaciju meleci su napustili sobu pa sam te i ja napustio.
fino citiras :?
HAVANA

#159 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by HAVANA »

Nece sad valjda i ovde hadisi pocet? :shock: :run:
Henry Chinaski

#160 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by Henry Chinaski »

Većina istraživanja pokazuje da veće šanse da pobijedi u raspravi ima onaj ko je glasniji.
U sljedećem okršaju pokušaj da budeš glasnija od svekrve i da joj što manje dozvoliš da dođe do riječi.
Nekim ljudima je teško da pričaju dovoljno brzo i generiraju dovoljan proj rečenica u kratkom periodu ali stalnom vježbom i dobrom pripremom rezultati se mogu drastično popraviti.
Vrlo je važno vježbati tehniku disanja jer svako uzimanje zraka nudi protivniku priliku da ti uleti u rečenicu. Dakle, što manje zraka uzimaš, to ti se povećavaju šanse za pobjedu u duelu.

Skiciraj sebi što više argumenata, u tezama, o potencijalnim problematičnim temama i drži to pri ruci da uvijek budeš spremna na kvalitetnu debatu.

Mužu već sad zaprijeti da nastupa sušni period ako se stavi na stranu protivnika i tako se osiguraj da svekrva ne dobije saveznika u prelomnim trenucima rasprave.
Imaj na umu da svekrva takođe priprema strategiju za sljedeći put pa posveti pto više vremena svojim pripremama. U narednim danima nije važno da kuhaš, peglaš ili obavljaš bilo kakve poslove po kući jer moraš imati na umu jedno: NE POSTOJI VAŽNIJA STVAR NA SVIJETU OD POBJEDE U DEBATI SA SVEKRVOM. Za pobjedu je neophodno da gajiš zvijer u sebi. Upamti to.
Keiko

#161 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by Keiko »

Šveđanin wrote:U pitanju je stari trol nalog sa jos jednom temom. Pa samo pogledajte postove.

Najbolje je ne odgovarati na ovo.
Ja sam otvorila (sa klix.ba/home) samo da vidim jesam li tacno pogodila ko je postavio temu... :lol:
Drinski

#162 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by Drinski »

Keiko wrote:
Šveđanin wrote:U pitanju je stari trol nalog sa jos jednom temom. Pa samo pogledajte postove.

Najbolje je ne odgovarati na ovo.
Ja sam otvorila (sa klix.ba/home) samo da vidim jesam li tacno pogodila ko je postavio temu... :lol:
pa jesi li potrefila?
Drinski

#163 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by Drinski »

Nema nista sto pušenje ne može riješiti, a ako je baš stani-pani neka se uvede i anal..
Drinski

#164 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by Drinski »

HAVANA wrote:Nece sad valjda i ovde hadisi pocet? :shock: :run:
Sta fali, ako ce pomoci, mogu i zapisi.
Sephora

#165 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by Sephora »

Drinski wrote:
Sta fali, ako ce pomoci, mogu i zapisi.
Ma ovdje ni hodzin zapis ne moze pomoci.. :mrgreen:
Hemera

#166 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by Hemera »

sadie_forever wrote: A hemera radilo se o tome kako ja kao ne cistim dovoljno dobro
Trebala si joj reći da ti pokaže,pa je kulturno upregnuti da sve sama očisti i naravno zahvaliti joj se.
shandrprcSA

#167 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by shandrprcSA »

sadie :D stara trollerka :D
fatamorgana

#168 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by fatamorgana »

Ma neka ih samo nek nisu oni neki lažni!
edo_79

#169 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by edo_79 »

Drinski wrote:Nema nista sto pušenje ne može riješiti, a ako je baš stani-pani neka se uvede i anal..
Pušenje predstavlja uvod za ulazak u anale ove storije :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drinski

#170 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by Drinski »

edo_79 wrote:
Drinski wrote:Nema nista sto pušenje ne može riješiti, a ako je baš stani-pani neka se uvede i anal..
Pušenje predstavlja uvod za ulazak u anale ove storije :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:thumbup: :lol:
Euridika
Globalna šefica

#171 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by Euridika »

Šta bi sa svekrvom? Je li još živa? :D
edo_79

#172 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by edo_79 »

Euridika wrote:Šta bi sa svekrvom? Je li još živa? :D
Kaže nemere je od snahe ni NATO odvojit .... nešto joj ''prirasla'' srcu :lol: :lol: :lol: :lol:
rumenige_brajtner

#173 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by rumenige_brajtner »

imaš temu "problemi s svekrvom" i temu "svadja s skrvom".

bog ti pamet dao, nauči da nije s, nego sa.
ElDzidziIbnDzo

#174 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by ElDzidziIbnDzo »

Sadie je dobra koka i od roda dobra :D

Da se udala za mene ne bi imala takvih problema,ali jok...ona hoce pa hoce na drugu stranu :lol:
Euridika
Globalna šefica

#175 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu

Post by Euridika »

edo_79 wrote:
Euridika wrote:Šta bi sa svekrvom? Je li još živa? :D
Kaže nemere je od snahe ni NATO odvojit .... nešto joj ''prirasla'' srcu :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Post Reply