Sirija vol. 2

Locked
Em2r

#151 Re: Sirija vol. 2

Post by Em2r »

salik79 wrote:
Em2r wrote:
arzuhal wrote:Dok je bio još na dunjaluku, lično bogatstvo Hafiza Asada, Bašaravog babe i doživotnog predsjednika Sirije, druga arapskog socijaliste i šta-sve-već-ne, bilo je toliko da ga je ubacilo među 10 najbogatijih državnika svijeta. Čovjek sve stek'o sa svojih deset prstiju, znao kakve su tegobe i vremena gladi pogađale Siriju kroz historiju pa da osigura fameliju, tako i treba, tako je vazda bilo. Jel se danas zna kolika je bogatstvo Bašar naslijedio, jel šta spisk'o od milijarde, imal čime namazat krišku?
Vidis da je smrso ko glista se razvuko, jede sam hljeb nema za nutele.
Za razliku od tradicionalno debelih Sauda, Tanija, Halifa,... :mrgreen:
Ubishe se humusom i rizom
walter kurtz

#152 Re: Sirija vol. 2

Post by walter kurtz »

Em2r wrote:
Sorry al nesto ne kontam ni ko? Saa ili stovatelji smrti iblisa i ostalih gadosti?
fsa :lol:
sarajevoxxxx

#153 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Hajrudin Somun nakon napada u Parizu: Cijeli svijet mora se okrenuti rješavanju uzroka koji su doveli do stvaranja ISIL-a, a ti uzroci traju već pola vijeka i kreću od Palestine, Afganistana, preko Iraka do Sirije.
arzuhal

#154 Re: Sirija vol. 2

Post by arzuhal »

Da hoće Bog dat muslimanskom svijetu jednog islamskog vođu kakav je Hoze Muhika, al jok, ostavio ih sa bandom, ološem, diktatorima, nakim šejhovima i mulama...Po zasluzi, valjda...
walter kurtz

#155 Re: Sirija vol. 2

Post by walter kurtz »

arzuhal wrote:Da hoće Bog dat muslimanskom svijetu jednog islamskog vođu kakav je Hoze Muhika, al jok, ostavio ih sa bandom, ološem, diktatorima, nakim šejhovima i mulama...Po zasluzi, valjda...
mislis na kalifu :zoka:
arzuhal

#156 Re: Sirija vol. 2

Post by arzuhal »

walter kurtz wrote:
arzuhal wrote:Dok je bio još na dunjaluku, lično bogatstvo Hafiza Asada, Bašaravog babe i doživotnog predsjednika Sirije, druga arapskog socijaliste i šta-sve-već-ne, bilo je toliko da ga je ubacilo među 10 najbogatijih državnika svijeta. Čovjek sve stek'o sa svojih deset prstiju, znao kakve su tegobe i vremena gladi pogađale Siriju kroz historiju pa da osigura fameliju, tako i treba, tako je vazda bilo. Jel se danas zna kolika je bogatstvo Bašar naslijedio, jel šta spisk'o od milijarde, imal čime namazat krišku?
koliko je terorista pobila familija asad zaduzili su covjecanstvo :wink: :mrgreen:
Porodica Asad je poznato i po tome što će slistit sa lica zemlje čitave porodice, sve sa ženama, starcima i djecom, kako bi zadržale vlast, ne trebaju im posebni teroristi...A nikad im se nije dalo do potoka pa im drugi guzice peru...
arzuhal

#157 Re: Sirija vol. 2

Post by arzuhal »

walter kurtz wrote:
arzuhal wrote:Da hoće Bog dat muslimanskom svijetu jednog islamskog vođu kakav je Hoze Muhika, al jok, ostavio ih sa bandom, ološem, diktatorima, nakim šejhovima i mulama...Po zasluzi, valjda...
mislis na kalifu :zoka:
Kakvog kalifu? Mislim na insana, normalnog, koji može da pokaže islamske vrijednosti.
arzuhal

#158 Re: Sirija vol. 2

Post by arzuhal »

salik79 wrote:
Em2r wrote:
Vidis da je smrso ko glista se razvuko, jede sam hljeb nema za nutele.
Za razliku od tradicionalno debelih Sauda, Tanija, Halifa,... :mrgreen:
Isto je to sve samo što se danas ljudi ne dijele po vrijednostima kao takvim nego se strana odabire po ideloškim matricima pa valja zastupat, pravdat i branit nekog budalu šta god uradio...
dječak sa šibicama

#159 Re: Sirija vol. 2

Post by dječak sa šibicama »

Siri se i teritorij oko Kweirsa, lupaju kozojebe opasno.

Ne znam jesu li Kikijevi kurdi stali ili nastavljaju operacije, ISIL je lagano na koljenima, sto pokazuje i ocajnicki pokusaj sirenja terora u Parizu.
sarajevoxxxx

#160 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Menbedž:Demonstracije građana koji su tražili odlazak Isila iz grada.Pripadnici Isila otvaranjem vatre iz oružja rastjerali demonstrante.Nekoliko ljudi je uhapšeno.
walter kurtz

#161 Re: Sirija vol. 2

Post by walter kurtz »

sarajevoxxxx wrote:Menbedž:Demonstracije građana koji su tražili odlazak Isila iz grada.Pripadnici Isila otvaranjem vatre iz oružja rastjerali demonstrante.Nekoliko ljudi je uhapšeno.
a one slike nutelle iz mosula :zoka:
Ironmen

#162 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

Sta bi sa ovim visokim iranskim generalom Kasimom jel covjek ubijen ili je ziv skoro svi teroristicki profilii na twiteru i facu objavljuju da je ubijen ???
walter kurtz

#163 Re: Sirija vol. 2

Post by walter kurtz »

Ironmen wrote:Sta bi sa ovim visokim iranskim generalom Kasimom jel covjek ubijen ili je ziv skoro svi teroristicki profilii na twiteru i facu objavljuju da je ubijen ???
ziv kao i ja sto ovo tipkam
Ironmen

#164 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

walter kurtz wrote:
Ironmen wrote:Sta bi sa ovim visokim iranskim generalom Kasimom jel covjek ubijen ili je ziv skoro svi teroristicki profilii na twiteru i facu objavljuju da je ubijen ???

Imal gdje kakva slika ili link o njemu da procitam :lol: :lol:

Gdje je onaj lazni tigar sa perfktnom iscrtanom bradicom ???
walter kurtz

#165 Re: Sirija vol. 2

Post by walter kurtz »

Ironmen wrote:
walter kurtz wrote:

Imal gdje kakva slika ili link o njemu da procitam :lol: :lol:

Gdje je onaj lazni tigar sa perfktnom iscrtanom bradicom ???
mislim da tigar nije ziv ozbiljno
Em2r

#166 Re: Sirija vol. 2

Post by Em2r »

sarajevoxxxx wrote:Menbedž:Demonstracije građana koji su tražili odlazak Isila iz grada.Pripadnici Isila otvaranjem vatre iz oružja rastjerali demonstrante.Nekoliko ljudi je uhapšeno.
Zar isil na demostrante ? Kuku na mene kuku
Ironmen

#167 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

Pa da vjerovatno nije jer ono nije isti lik ovaj je mladji barem 20 godina to je svima jasno nego ta prica o laznom je krenula ovde po forumu a neko je poslao slike i link da se ovaj novi nezove Hassan nego ima covjek svoje ime samo se ponasa kao pravi tigar.
AleksoMKD

#168 Re: Sirija vol. 2

Post by AleksoMKD »

Em2r wrote:
Zar isil na demostrante ? Kuku na mene kuku
Jadni ovi uhapseni.
sarajevoxxxx

#169 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Danas u Antaliji počeo samit G20. Dolazi Obama, Putin, Merkel, predsjednik Kine, Kamerun...Među glavnim temama o kojima će biti govora je i pitanje izbjeglica i sigurnosna situacija u Siriji.
zvizdan

#170 Re: Sirija vol. 2

Post by zvizdan »

walter kurtz wrote:
a one slike nutelle iz mosula :zoka:
Garant nezahvalnici traze i toblerone :D
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#171 Re: Sirija vol. 2

Post by Bobi »

Ode buldožer--nemam pojma gdje :D
RepublikanskaGarda

#172 Re: Sirija vol. 2

Post by RepublikanskaGarda »

Di je cbrt, fali mi....
walter kurtz

#173 Re: Sirija vol. 2

Post by walter kurtz »

RepublikanskaGarda wrote:Di je cbrt, fali mi....
abou tow :mrgreen:
Maystor

#174 Re: Sirija vol. 2

Post by Maystor »

De ba, budi ozbiljan. Cionistička debka je objavila da su joj sirijski pobunjenici javili da su ubili Kasima i još trojicu njegovih saradnika tako što su tow-om pogodili njihovo vozilo :lol:

Pa ni general war ne bi nešto infantilnije izmislio.
mO k3

#175 Re: Sirija vol. 2

Post by mO k3 »

Bobi wrote:Ode buldožer--nemam pojma gdje :D
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Sokiran sam .... :shock: :shock:
Jeli ono covjek izleti iz buldozera? :shock:
Locked