Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ludzak wrote:to je tako kada ti svakakav šljam preuzima državu. Čim neko kaže protiv imigranata odmah ga Bošnje proglašavaju fašistom. Da imalo imaju mrvicu mozga malo bi razmislili za imigrante.
Hajde još se i opravdajte ako bude neki lik sa Ibn, Abn imenom pa recite da nije musliman, nego američki igrač. I još recite kako samo muslimane proglašavaju teroristima.
Lupas ko picka po samaru. Kakve ba izbjeglice i migranti. Pa u francuskoj ima vise muslimana nego svih izbjeglica zajedno. Eto izbjeglica zna po parizu gdje treba udarit ....
Pa onda me ne čudi otkud teroristički napadi u Parizu kada ima toliko muslimana. I ti muslimani su sigurno izbjeglice odnekle. Nisu došli samo tako.
Ludzak wrote:to je tako kada ti svakakav šljam preuzima državu. Čim neko kaže protiv imigranata odmah ga Bošnje proglašavaju fašistom. Da imalo imaju mrvicu mozga malo bi razmislili za imigrante.
Hajde još se i opravdajte ako bude neki lik sa Ibn, Abn imenom pa recite da nije musliman, nego američki igrač. I još recite kako samo muslimane proglašavaju teroristima.
Lupas ko picka po samaru. Kakve ba izbjeglice i migranti. Pa u francuskoj ima vise muslimana nego svih izbjeglica zajedno. Eto izbjeglica zna po parizu gdje treba udarit ....
Balonu ne seri. Domaci FRANCUZI muslimani su opijeni ISILOVOM ideologijom i radikalizirani su od glave do pete, jok ovo su učinili revoltirani građani zato jer im je HOLLANDE povećao cijenu karata u pariškom metrou..
NOT ALI MUSLIMS ARE TERRORISTS, BUT ALI TERRORISTS ARE MUSLIMS.
Hajd ponovo procitaj sta sam napisao pa procitaj sta si ti pisao...ne kontam o cemu ti pricas
Pa onda me ne čudi otkud teroristički napadi u Parizu kada ima toliko muslimana. I ti muslimani su sigurno izbjeglice odnekle. Nisu došli samo tako.
Sve ove probleme su donijele izbjeglice, kao treba im zaštita od progona i dobrodošli su u EVROPU, pljunite me ako među tim istim izbjeglicama nije došlo bar 5 hiljada terorista koji će rokati po čitavoj evropi..
kad nema kontrole ko ti ulazi u državu, ovo se dešava