Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
-
Niemand
- trcicu trceci
#152 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ja ni sada ne znam kako se zove ili prezivamaida95 wrote:On sebe poredi sa starletama i poznatima zbog 5 minutes of fame![]()
![]()
Misle ljudi će da ga pamte
- shbc
#153 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Neke stvari je ubo, neke malo pretjerao. Vjerujem da ima djevojaka koje postuju ono malo dzentlmena sto je ostalo, koje cijene ako im otvoris vrata ili ogrnes svoju jaknu zimi. Ali cinjenica je, koliko god pateticno izgledalo ovo njegovo javno jadovanje, da ce ih povelik broj, vecina, takvog momka okarakterisati dosadnim. A da ne pricamo o prvom kontaktu, prilasku djevojkama. Tacno imam osjecaj da bi 90% momaka radije uzelo pusku i otislo na prvu liniju u rat, nego prisli djevojci u javnosti. Nemoguce je da se generacijski gube muda, mora biti i do odgovora sa druge strane. Ja sam prije nego sto sam upoznao svoju djevojku poceo samo pripit da prilazim. Ako i izofira da me barem boli neka stvar 
- bubi_mama
#154 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Super momcino postao si poznat
Sad ce mozda neka htjeti sa tobom i tramvaj cekati. Smor.
De zivota vam vise prestanite pisati kako nema vise djevojaka koje su o sebi i pri sebi. Ima ali treba malo potruditi se. Svi bi htjeli dobru, napucanu, sredjenu aman jarabi. Pa kad vas takve skinu onda ni jedna ne valja.
Ne moze i jare i pare komsija. Ne moze.
Sad ce mozda neka htjeti sa tobom i tramvaj cekati. Smor.
De zivota vam vise prestanite pisati kako nema vise djevojaka koje su o sebi i pri sebi. Ima ali treba malo potruditi se. Svi bi htjeli dobru, napucanu, sredjenu aman jarabi. Pa kad vas takve skinu onda ni jedna ne valja.
Ne moze i jare i pare komsija. Ne moze.
- insomnia78
#155 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Nove generacije postaju debili
- animals
#156 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Decko je glup, i zato i nema curu..
svaki normalni decko moze naci curu..
svaki normalni decko moze naci curu..
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#157 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Pa iako smatram da malo previše patatetiše i kenja, ubo je dio istine. Nedavno sam bio na jednoj, hajmo reći imućnijoj fešti, dođoše cure "za zabavu" pa se ispostavilo da su malo viđenije i da važe za normalne i dobre cure....da ironija bude veća sa ovom jednom sam u dobrim odnosima
kada me je vidjela tu ne da joj je bilo neprijatno....samo sam se pravio da se ne znamo, i sad se jednako ponašam kad je sretnem - ignorišem je. Od nemorala jedino više mrzim lažni moral....jbg para vrti gdje burgija ne može.
Last edited by Domaci izdajnik on 10/11/2015 19:21, edited 1 time in total.
- muha_sa
#158 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
hoce nevinuinsomnia78 wrote:Nove generacije postaju debili
- insomnia78
#159 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Jbt ljudi su sa 22-3-4 godine vodili odbranu kompletnih regija, mjenjali svijet a vidi tema na forumu
Red patetike
Koju, jebenu, vodicu za zube koristiti
Kme, kme
Sa kojom pozom poceti seks
Kme, kme...
Pa dje rastete tak'i nesposobni
Jos malo nece se znati vode napiti
Red patetike
Koju, jebenu, vodicu za zube koristiti
Kme, kme
Sa kojom pozom poceti seks
Kme, kme...
Pa dje rastete tak'i nesposobni
Jos malo nece se znati vode napiti
- insomnia78
#160 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Muha ba, mani se eglenisanja idi popravljaj forummuha_sa wrote:hoce nevinuinsomnia78 wrote:Nove generacije postaju debili
- bubi_mama
#161 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Nazalost si upravu. Iskreno sve je do roditelja a dolazi nova greneracija roditelja koji su takodjer odgajani u nekim drugim vrijednostima. Bice jos gore.insomnia78 wrote:Nove generacije postaju debili
-
Niemand
#162 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Pa stas ti moralni na takvoj festiLajavikrelac wrote:Pa iako smatram da malo previše patatetiše i kenja, ubo je dio istine. Nedavno sam bio na jednoj, hajmo reći imućnijoj fešti, dođoše cure "za zabavu" pa se ispostavilo da su malo viđenije i da važe za normalne i dobre cure....da ironija bude veća sa ovom jednom sam u dobrim odnosimakada me je vidjela tu ne da joj je bilo neprijatno....samo sam se pravio da se ne znamo, i sad se jednako ponašam kad je sretnem - ignorišem je. Od nemorala jedino više mrzim lažni moral....jbg para vrti gdje burgija ne može.
- muha_sa
#163 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
popravio saminsomnia78 wrote:Muha ba, mani se eglenisanja idi popravljaj forummuha_sa wrote:hoce nevinuinsomnia78 wrote:Nove generacije postaju debili
- beniciodeltoro
#164 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Tako je, ljudi će te pamtiti još 1 dan i zaboraviti a ti idalje suhog qurcaDrago mi je što će me ljudi pamtiti po nečemu lijepom, što nisam u medije dospio putem bludi, golotinje i ostalih gluposti kao starlete i ostali kojekakavi ``wannabe celebrity-i˙˙!!!
Tu je 100% u pravu. On je za razliku od starleta i wannabe celebritya dospio u medije baš zato što NIJE guzio. Pa je li razlog njegovog kmečanja baš i bio što mu fali bludi, golotinja i ostalih gluposti u životu
Čojk stvarno sebi umislio da je sam zato što je previše dobar i kulturan za ovaj svijet
- muha_sa
#165 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
zašto pesimizambubi_mama wrote:Nazalost si upravu. Iskreno sve je do roditelja a dolazi nova greneracija roditelja koji su takodjer odgajani u nekim drugim vrijednostima. Bice jos gore.insomnia78 wrote:Nove generacije postaju debili
- insomnia78
#166 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Hahahmuha_sa wrote:
popravio samvidiš da fercera
Sto jest, jest
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#167 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ko kaže da sam moralanNiemand wrote:Pa stas ti moralni na takvoj festi
- bubi_mama
#168 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Moj Muha odgajam dvoje. Jedno 13 drugo 2 god.muha_sa wrote:zašto pesimizambubi_mama wrote:Nazalost si upravu. Iskreno sve je do roditelja a dolazi nova greneracija roditelja koji su takodjer odgajani u nekim drugim vrijednostima. Bice jos gore.insomnia78 wrote:Nove generacije postaju debili
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#169 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Njemu se svidjaju one kojima se on ne svidja. Zesce zajebana stvar batice, ali prezivjece. Kad nema ljubavi, dobra je i kompenzacija
Elem nemojte biti povrsni i prosudjivati po izgledu. Visoke pete i lazne trepavice ne moraju nista znaciti
Elem nemojte biti povrsni i prosudjivati po izgledu. Visoke pete i lazne trepavice ne moraju nista znaciti
-
Niemand
#170 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Lajavikrelac wrote:Ko kaže da sam moralanNiemand wrote:Pa stas ti moralni na takvoj festivolim ja blud i raskomot i ne krijem to
- muha_sa
#171 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
bubi_mama wrote:Moj Muha odgajam dvoje. Jedno 13 drugo 2 god.muha_sa wrote:zašto pesimizambubi_mama wrote: Nazalost si upravu. Iskreno sve je do roditelja a dolazi nova greneracija roditelja koji su takodjer odgajani u nekim drugim vrijednostima. Bice jos gore.
šali se Muha
sad ne znam kako bih--zaista
-
maida95
#172 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Srž njegovog problema_BataZiv_0809 wrote:Njemu se svidjaju one kojima se on ne svidja.
- insomnia78
#173 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ha ya_BataZiv_0809 wrote:Njemu se svidjaju one kojima se on ne svidja. Zesce zajebana stvar batice, ali prezivjece. Kad nema ljubavi, dobra je i kompenzacija![]()
MoRe bit' i musko
- muha_sa
#174 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
nek pridje onoj koja mu se svidja i tiho joj šapne_BataZiv_0809 wrote:Njemu se svidjaju one kojima se on ne svidja. Zesce zajebana stvar batice, ali prezivjece. Kad nema ljubavi, dobra je i kompenzacija![]()
- walter kurtz
#175 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ja stvarno ne mogu vjerovati da danas neko moze biti bez partnera ili partnerice pa taman to bila samo jebacina