Brescia 1-1 Cesena0 - 1
24'
Djuric M.
17.01.2016 17:30
2. poluvrijeme -
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Brescia 1-1 Cesena0 - 1
24'
Djuric M.
Pet u 11 utakmica.SSemir wrote:kolko je postigao golova ove sezone u prvenstvu?
Naravno da bi bilo bolje i njemu i Medi,Izetu,Visci,Vranjesu,Mujdzi...da promiene klubove ali koliko je zainteresovanih klubova za njih.golman wrote:Dugo je bio povrijeđen i nije igrao.Odigrao je poslednje dvije utakmice za Cesenu i obje su izgubili sa 2:1,a on je na obje postigao jedine golove za svoj tim.Mislim da bi njemu najbolje bilo da promijeni klub i ligu.
Premijer liga BiH?luckylaka wrote:Naravno da bi bilo bolje i njemu i Medi,Izetu,Visci,Vranjesu,Mujdzi...da promiene klubove ali koliko je zainteresovanih klubova za njih.golman wrote:Dugo je bio povrijeđen i nije igrao.Odigrao je poslednje dvije utakmice za Cesenu i obje su izgubili sa 2:1,a on je na obje postigao jedine golove za svoj tim.Mislim da bi njemu najbolje bilo da promijeni klub i ligu.
Gdje ces ovo reci. Realno su sve druge lige top liga jace od nase.Rob_Atl wrote:Da ga jebes seria b nije nista jaca od nase lige , mozda finansijski ali igracki ne. VEc ako ne moze nigdje u prvoj ligi igrati , tipa belgija, svicarska , holandija, onda bolje da igra u drugoj ligi u engleskoj

Post kada si postavio kraj januara ... znaco konstantan jeLogovan wrote:Ubi frajer u zadnje vrijeme.
Ma i više nego konstantan.mO k3 wrote:Post kada si postavio kraj januara ... znaco konstantan jeLogovan wrote:Ubi frajer u zadnje vrijeme.
BVBLogovan wrote:Ma i više nego konstantan.mO k3 wrote:Post kada si postavio kraj januara ... znaco konstantan jeLogovan wrote:Ubi frajer u zadnje vrijeme.Nadam se da će preći u neki veći klub, ali samo da to nije mrtvi Stuttgart.
Fakat pregadno i jezivo.SSemir wrote:i kad je slavlje, i kad imas povoda za pozitivnu vijest, cestitke, pohvale...ti iskoristi naslov i clanak za negativnost i podsjecanje na lose stvari..
brate, mentalitet nam je da pljujemo, u dnk balkanca je urezano da baca hejtove
Svi smo vidjeli igračinu osim onog čije se ime ne pominje.Edin H. wrote:Eh kad sam ja ovoga klipana predlagao za reprezentaciju. ali valjda nije imao, ili mu zao bilo dati cash.![]()
Vidjelo se da je razarac kad uvali Svabama tri gola.