Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
animals wrote:
pa ko jos jebe svoju zenu, dobrovoljno
vecina vas na forumu ne j... nikakvu, zato i pisete ovakve nebuloze po forumu i pri tome masturbirate na svaki seksisticki odgovor forumasica, umjesto da nadjete sebi djevojku pa se jednog dana ozenite i vidite da je zena puno vise od seksualnog objekta koji samo sluzi da zadovoljis strasti.
animals wrote:
vecina vas na forumu ne j... nikakvu, zato i pisete ovakve nebuloze po forumu i pri tome masturbirate na svaki seksisticki odgovor forumasica, umjesto da nadjete sebi djevojku pa se jednog dana ozenite i vidite da je zena puno vise od seksualnog objekta koji samo sluzi da zadovoljis strasti.
p.s Nisam ozenjen, ali kao da jesam
Pa stas ovdje...ide jebi je jadan ne bio..
inace ce neko drugi
animals wrote:
p.s Nisam ozenjen, ali kao da jesam
Ja sam ozenjen..al se drzim one narodne..
nemoj raditi drugom sto ne zelis da tebi urade..
tako ne jebem nikoga,a kamoli vlastitu zenu..
grehota jarane
animals wrote:
Pa stas ovdje...ide jebi je jadan ne bio..
inace ce neko drugi
moja draga zivi samnom, zelim ti da isto dozivis i budes sretan ako Bog da.
Zivi sa tobom...ti si sretan..
jel je pitas jel i ona sretna
ej, ja se malo zajebajem , a ti se odmah palis..
tako da, ako se ne znas zajebavati, a ovo je forum, onda nemoj ni pisati na ovakvim temama..
bolje idi na religiju..
animals wrote:
Zivi sa tobom...ti si sretan..
jel je pitas jel i ona sretna
ej, ja se malo zajebajem , a ti se odmah palis..
tako da, ako se ne znas zajebavati, a ovo je forum, onda nemoj ni pisati na ovakvim temama..
bolje idi na religiju..
ne, ne palim se uopste, shvatam da se zezas i ok si lik,
Malo sam " kritikovao" neke druge pacenike cije sam komentare malo prije procitao, a eto ti se nasao da ih zastupas i advokatises
Jebe ko ima znanja i volje, bio ti u braku ili ne ako ne znas raspaliti njenu zelju za tobom ostat ces u virtuali masturbirajuci i osudjujuci i vezu i brak. Isto vazi i za zene.
perfekcionista1 wrote:Jebe ko ima znanja i volje, bio ti u braku ili ne ako ne znas raspaliti njenu zelju za tobom ostat ces u virtuali masturbirajuci i osudjujuci i vezu i brak. Isto vazi i za zene.
Bregazio sam 25-tu! Nisam puno, oko 30-te sam ali jos mi se ne zeni.... mozda kad osjetim ocinski nagon.... a i tad cu u to vanbracno pa makar placao alimentaciju
BarbaDue wrote:Pretpostavljao sam Međutim sad bi bio red da raji na forumu napišeš iskren odgovor
PS. Nisam pratio temu, jesu li se žene javljale sa svojim iskustvima?
Na 8 stranica teme je možda 30-tak osoba priznalo da masturbira, a našlo se među njima i 3-4 žene. Kao da treba priznati da si ubio nekoga i onda čekati da ti policija pokuca na vrata...
Bregazio sam 25-tu! Nisam puno, oko 30-te sam ali jos mi se ne zeni.... mozda kad osjetim ocinski nagon.... a i tad cu u to vanbracno pa makar placao alimentaciju
A sto?
Zato sto je biti u braku gore nego biti u zatvoru! Imam dosta iskustva, hvala Bogu ne svog nego u blizoj familiji, komsiluku... Htjeli to priznati ili ne u svakom braku ima dosta ljubomore, ne one normalne nego patoloske ljubomore, nepovjerenja, laži, finansijskih pronevjera... i sa takvom bracnom partnericom (suprugom) seks ti na kranu radnog dana dodje kao kazna,teret...a tek obaveze prema tazbini, punica prica za sebe... patnja brate patnja!!!