Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
solo2 wrote:Meni on uopste nije toliko los (nije Busquets) ni Tinki-vinki nije los fudbaler (nije ni neka klasa) - al' Avdija je u drugu ruku bio ocajan
Jedino je ispalo smijesno kako ih je Ami Johnny ugurao u reprezentaciju poslije kvalifikacija
Na prste ruke mozes izbrojati Bosance koji su ikad zabili gol na svjetskom prvenstvu, medju njima Avdija!
Pa ti pricaj ocajan, ovo, ono...
Na kakve grane smo spali historijska utakmica protiv Velsa pa Kipra..
Doduse dzaba nam i pobjede naravno fino bi bilo pobjediti pa mozda neki tek onda skontaju koliko nas je kockasta glava zavalila u gowna..
Historijska utakmica rep.BIH izmedju Izraela i Kipra, historijska utakmica rep.BIH izmedju Belgije i Izraela.
DonEmir wrote:Na kakve grane smo spali historijska utakmica protiv Velsa pa Kipra..
Doduse dzaba nam i pobjede naravno fino bi bilo pobjediti pa mozda neki tek onda skontaju koliko nas je kockasta glava zavalila u gowna..
Historijska utakmica rep.BIH izmedju Izraela i Kipra, historijska utakmica rep.BIH izmedju Belgije i Izraela.
Papke 2b.
To je svako znao da poslje istorijske utakmice u Litvaniji slijedi pad, raja vise nije zagrijana otisli smo na to prvenstvo pod Susicem a tako igraci isto odradili svoje, to je to od ove generacije. Mozda opet bude nesto kada dodju novi klinci gladni uspjeha a ovo je bezobrazluk sta neki rade. Spaha i Edin dolaze kad im je drago, Tino Susic i Hadzic i dalje na spisku.
Mozda uzmemo ove 2 utakmice i odemo u baraz i nakon toga na evropsko ali nesto ne vjerujem.
Prije je ova tema bila prepuna euforije, postova, svadja i ljubavi a danas su svi hladni i niko ne ocekuje neki uspjeh.
Dobro je ba ljudi... Hadžić očito jeste eksponiran više nego što bi trebalo, ali da je takav balvan kakvim ga želite prikazat - vala nije... Imao je solidnih partija u reprezentaciji, a za Sturm igra prilično dobro... Nije neka pljačka od igrača, to stoji, zato bih i ja radije volio vidjeti Grahovca, koji je ako ništa osvježenje, ali praviti ovakvu dramu - dibidus je neutemeljeno...
dajte ljudi ne serite po igračima i selektoru unaprijed
Ja razumijem kad izgubimo pa da im sve redom kamaramo i prozivamo, ali ovo je niđe veze pričati o nekakvim propalitetima a niti znamo ko će istrčati na teren u subotu a još manje znamo kako će sve to završiti.
polako, de malo, sabura i vjere u naše momke....historija nas uči da ćemo im svakako u nekom trenutku sve kamarat
Bas smo mi bili neka fudbalska velicina pa smo ''spali na neke grane''
Imamo jednom kvalifikaciju na SP....koliko je truda i kvalifikacija bilo dok nismo uspjeli otici....treba odrzati kontinuitet, a to nije lahko.
Pogotovo to nije lahko ekipama poput nas, ekipama koje nemaju veliki izbor kvalitetnih igraca.
Malo realnosti ne bi bilo na odmet. Nama je svaki plasman historijski uspjeh. Preko toga, sve je svemirski uspjeh
north wrote:Hadžić je propalitet od igrača, ali dečko kad dobije šansu da sve od sebe, sad što to nije briljantno on nije kriv jer ne može više jebi ga, to mu je plafon zato i igra u ekipi iz sredine austrijske lige, a ne u Premierligi ili Bundesligi u prvih 11....Kuditi dečka, a hvaliti onoga ko ga poziva se kosi sa logikom, i ti koji tako pričaju i pišu se se ozbiljno posvađali sa zdravim razumom..Ako vam smeta Hadžić i ako ga ismijavate, onda to radite i onom koga zove, jer Hadžić ne poziva sam sebe, i nije kriv što je tu i dobija priliku...Kad se zvao Hadžić u doba Safeta, bili su krivi i Safet i Hadžić, sad kad ga se opet zove kriv je samo Hadžić ..Ista stvar je i za Tinu koji se isto poziva još uvijek na okupljanja.....principijelno, nema šta
Što se tiče tekme, nažalost nemam dobar osjećaj, njušim mrtvi X..... 0-0 ili 1-1
Ma nije ni taj Hadžić baš toliki propalitet, nije ništa posebno ali nije ni tolika taraba kakvim ga ovdje većina želi predstaviti. Trudi se, i uglavnom odigra koliko toliko korektno. A prodefilovali su kroz reprezentaciju i puno gori od njega.
Tino je solidan igrač, čak povremeno zna bljesnuti nekim odličnim potezima. U svakom slučaju, i jedan i drugi su korisniji od recimo Mede u trenutnom stanju.
A što se tiče njihovog pozivanja, pa očigledno je da je i Meša u talu u "Seadovoj" agenciji
Tomahawk11 wrote:Bas smo mi bili neka fudbalska velicina pa smo ''spali na neke grane''
Imamo jednom kvalifikaciju na SP....koliko je truda i kvalifikacija bilo dok nismo uspjeli otici....treba odrzati kontinuitet, a to nije lahko.
Pogotovo to nije lahko ekipama poput nas, ekipama koje nemaju veliki izbor kvalitetnih igraca.
Malo realnosti ne bi bilo na odmet. Nama je svaki plasman historijski uspjeh. Preko toga, sve je svemirski uspjeh
Za kontinuitet treba dosta rada i truda. Umjesto da je naš savez iskoristio priliku plasmana na SP da privuče strane skaute, pa da vise po utakmicama PL, oni ništa.
Tomahawk11 wrote:Bas smo mi bili neka fudbalska velicina pa smo ''spali na neke grane''
Za kontinuitet treba dosta rada i truda. Umjesto da je naš savez iskoristio priliku plasmana na SP da privuče strane skaute, pa da vise po utakmicama PL, oni ništa.
Pa to, bas nista. Lovu od SP su iskoristili za svoje licne potrebe, nista nije ulozeno u podizanje kvaliteta bh fudbala, muzi ovu kravu dok ne crkne. Kad crkne, oho nam se od Farskih Ostrva i slicnih velesila.
Jah, kupili su zgradu Geodetskog zavoda
MOSALJOZE wrote:Niko ne spominje Cocalica,mogao bi sasvim solidno odigrati na toj poziciji.
Spomenuh ga ja na drugoj temi, al koliko znam nije dugo ni igrao na toj poziciji, zadnji put men'se cini nekad dok je igr'o u Izraelu... Licno mislim da bi mogo dobro odraditi posao al mi je jasno da ce Hadzic dobiti prioritet iako bih ja licno, kao i nekolicina ovdje, volio vidjeti Grahovca. Sad koliko je to realno ne znam. Treba i njemu vjerovatno vremena da se uklopi u ekipu.
Pa ako bude X do 80. minute neka svi idu u napad nek cunj postave na go i svi napadnu. Balea se ne treba bojati. Nek ga neko cusne malo jace na pocetku ( ako bude uopste igrao u prvoj) i on je donji. Protiv Atletica kada je usao nije se sa loptom sastavio.
Pa to, bas nista. Lovu od SP su iskoristili za svoje licne potrebe, nista nije ulozeno u podizanje kvaliteta bh fudbala, muzi ovu kravu dok ne crkne. Kad crkne, oho nam se od Farskih Ostrva i slicnih velesila.
Jah, kupili su zgradu Geodetskog zavoda
Kad se sjetim onih priča i izjava kako će se dio para od Brazila iskoristiti za obnavljanje infrastrukture stadiona u PL na proljeće 2015. Na kraju, kapak, nikom ništa.