... ima li neka mjera za tu hrabrost?sherbett wrote: Upoznala sam...ali jos ne da je uz sve i dovoljno hrabar. Zapravo, hrabrog muskarca zelim!
Ima malo hrabrih, taman hrabrih ... ludo hrabrih i fakat ludaka koji žive na rubu.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
... ima li neka mjera za tu hrabrost?sherbett wrote: Upoznala sam...ali jos ne da je uz sve i dovoljno hrabar. Zapravo, hrabrog muskarca zelim!
Koja je tvoja definicija hraborg muskarca?sherbett wrote: Upoznala sam...ali jos ne da je uz sve i dovoljno hrabar. Zapravo, hrabrog muskarca zelim!
sherbett wrote:Upoznala sam...ali jos ne da je uz sve i dovoljno hrabar. Zapravo, hrabrog muskarca zelim!perfekcionista1 wrote:hajd nadam se da ces pravilno odigrati ako nekad upoznas takvogsherbett wrote: Ne zelim da je poslysni cuko. Bas zelim da je razuman, pravedan i lupi sakom o stol.
Neki drugi su postavili ljestvicu. Nisam ja.
Mozda zvuci pretenciozno, ali nisam takav dojam htjela ostaviti![]()
A pretencioznot ce gotovo uvijek odbiti svakog iole normalnog muskarca, dosta ruzna osobina.
Sherbo, ovakvog moraju u laboratoriji skuckat...sherbett wrote:Onaj koji se usudi da bude principijalan ii ne laze! Iskren je u namjerama, ne igra igre, ne igra se mojim osjecajima. Da shvaca posljedice svojih (ne)djela, bude fer i da bude za njih odgovoran. Da se odnosi ljudski i gospodski prema ljudima.perfekcionista1 wrote:Koja je tvoja definicija hraborg muskarca?sherbett wrote: Upoznala sam...ali jos ne da je uz sve i dovoljno hrabar. Zapravo, hrabrog muskarca zelim!
Ja mislim da za nabrojano treba imati hrabrosti! Usuditi se biti muskarac, a ne jebac, svaler, jebeno johnny Bravo! Nisu misice dovoljne, ni cm...ajd budi i covjek !
I da se ne boji pauka i da brzo vozi
sherbett wrote:NeRamzess Veliki wrote:Šerbo hoćemo li skakati sa mosta visokog 40 metara?ja se panicno bojim visine..al mozemo jurit 240km/h
![]()
Macane, dobit ces po guzi
ja sam se sa medjedom 'rvosherbett wrote: Upoznala sam...ali jos ne da je uz sve i dovoljno hrabar. Zapravo, hrabrog muskarca zelim!
pa ako nije lud nemoze biti ni hrabarsherbett wrote:spreca wrote:ja sam se sa medjedom 'rvosherbett wrote: Upoznala sam...ali jos ne da je uz sve i dovoljno hrabar. Zapravo, hrabrog muskarca zelim!spreca nisam rekla ludog
![]()
![]()
a u sebi je mislila sa tobomMatzan wrote:Ovo "naivno" izazivanje "ako je dovoljno hrabar" podsjeti me na jednu sličnu žensku lukavost.
Mlad - lud, nasjedoh na priču jedne prilično iskusne dame koja je tužno izjavila kako eto nikad u životu nije doživjela orgazam.
Budala, sivonja, "spasitelj" zapeo iz sve snage da pomogne jadnici i da bude baš ON taj s kim će joj se to desiti prvi put.![]()
Mislim... kad bi izbacila ovog pauka, mozda bi se i moglo sta naciEuridika wrote:Sherbo, ovakvog moraju u laboratoriji skuckat...sherbett wrote:
Onaj koji se usudi da bude principijalan ii ne laze! Iskren je u namjerama, ne igra igre, ne igra se mojim osjecajima. Da shvaca posljedice svojih (ne)djela, bude fer i da bude za njih odgovoran. Da se odnosi ljudski i gospodski prema ljudima.
Ja mislim da za nabrojano treba imati hrabrosti! Usuditi se biti muskarac, a ne jebac, svaler, jebeno johnny Bravo! Nisu misice dovoljne, ni cm...ajd budi i covjek !
Nemam sta prigovoriti na ovo, potpuno se slazem. Isto tako ne treba prebrzo donijeti zakljucak o nekome prije nego ga i upoznas. Predrasude su losa stvar.sherbett wrote: Onaj koji se usudi da bude principijalan ii ne laze! Iskren je u namjerama, ne igra igre, ne igra se mojim osjecajima. Da shvaca posljedice svojih (ne)djela, bude fer i da bude za njih odgovoran. Da se odnosi ljudski i gospodski prema ljudima.
Neee ... stavimo dušek ispod mosta. Malo je nezgodno ako ga fulaš a ne padneš na glavu.Euridika wrote:Bungee jumping? ... ili k'o sa Starog?
Nisi naravno mislio na one suicidalne...?
Jooj Ramo, ovo već graniči sa ludilom...Ramzess Veliki wrote:Neee ... stavimo dušek ispod mosta. Malo je nezgodno ako ga fulaš a ne padneš na glavu.Euridika wrote:Bungee jumping? ... ili k'o sa Starog?
Nisi naravno mislio na one suicidalne...?
Jednom mi je smetalo sunce u stanu (tad bio postanar) pa uzmem platno sa alu-folijom i popnem se na prozor po okapnici, čekić, ekseri pa to zakucam da ne spada. Zatim pogledam dolje, lijep pogled sa 13-tog sprata, nigdje balkona, dolje ljudi sj... zure, niko ne smije ni dah da pusti.sherbett wrote:NeRamzess Veliki wrote:Šerbo hoćemo li skakati sa mosta visokog 40 metara?ja se panicno bojim visine..al mozemo jurit 240km/h
![]()
Ma nije to nikakav izazov ako imaš bosansku glavu.Euridika wrote:Jooj Ramo, ovo već graniči sa ludilom...Ramzess Veliki wrote:Neee ... stavimo dušek ispod mosta. Malo je nezgodno ako ga fulaš a ne padneš na glavu.Euridika wrote:Bungee jumping? ... ili k'o sa Starog?
Nisi naravno mislio na one suicidalne...?Mislim, meni to i nije neki problem, ali ne bih smjela nikog drugog zvati u ovu avanturu...
A kome se to u porodičnom stablu ne vuče bar jedan Hercegovac, Dalmatinac i slične osjetljive skupine? Ovdje je općepopularno da svak svakog jebe...Ramzess Veliki wrote:Mada bih preporučio provjeru porodičnog stabla da se ne podvuče neki hercegovac ili dalmatinac u prošlosti ... posljedice mogu biti ...... SPLASH ...
Tako ti je u svakoj firmi ...Euridika wrote:A kome se to u porodičnom stablu ne vuče bar jedan Hercegovac, Dalmatinac i slične osjetljive skupine? Ovdje je općepopularno da svak svakog jebe...Ramzess Veliki wrote:Mada bih preporučio provjeru porodičnog stabla da se ne podvuče neki hercegovac ili dalmatinac u prošlosti ... posljedice mogu biti ...... SPLASH ...
![]()
![]()
Čuj boji se baje ...klixoris wrote: Mislim... kad bi izbacila ovog pauka, mozda bi se i moglo sta naci
Jel grah bio z biberom ili bez?Ramzess Veliki wrote: Bezzze ulet, ali nije loše ... garant je početnica u toj sferi.![]()
Meni je jedna (još moj tip - ima tetovaže) uletjela vrlo direktno prije par dana:
- "Živim sama, skuhala sam odličan grah ... hoćeš li kod mene na večeru?"![]()
... e to je direktan ulet. Koji još muškarčina odbija besplatan grah?
ne znas sta propustasRamzess Veliki wrote: Ja ne znam kako izgledaš ... samo meni nisi poslala slikicu ...
Gdje pise da sebe nudim ?Ramzess Veliki wrote:Čuj boji se baje ...klixoris wrote: Mislim... kad bi izbacila ovog pauka, mozda bi se i moglo sta naci
Si baš sigurna da se nijedan Dalmoš ili Ero nije podvukao u zadnjih 5-10 generacija...?sherbett wrote:U momEuridika wrote:A kome se to u porodičnom stablu ne vuče bar jedan Hercegovac, Dalmatinac i slične osjetljive skupine? Ovdje je općepopularno da svak svakog jebe...Ramzess Veliki wrote:Mada bih preporučio provjeru porodičnog stabla da se ne podvuče neki hercegovac ili dalmatinac u prošlosti ... posljedice mogu biti ...... SPLASH ...
![]()
![]()
Pa ne smiješ jer se bojiš baja ...klixoris wrote:Gdje pise da sebe nudim ?Ramzess Veliki wrote:Čuj boji se baje ...klixoris wrote: Mislim... kad bi izbacila ovog pauka, mozda bi se i moglo sta naci