Parada srama danas u Beogradu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Da li bi podržali gej paradu u vašem gradu?

Podržavam
48
53%
Ne podržavam
43
47%

Total votes: 91

supercali

#151 Re: Parada srama danas u Beogradu

Post by supercali »

S4mpion wrote:
supercali wrote: tebi ako za svaki aspekt opsteg prihvacanja i ne prihvacanja treba crtati onda ne trebas ni zivjeti samostalno nego uz pomoc kakvog doktora
u njemackoj je legalno imati sex sa zivotinjama al u svoja 4 zida van njih ni u snu
iako nije normalna veza izmedju covjeka i zivotinja opet je drzava izasla u susret ovima koji imaju afinitete prema tome naravno uz to da se moraju pridrzavati odredjenih stvari kao sex na javnom mjestu itd
Ne okolišaj mnogo, bio sam jasan:
S4mpion wrote: Podršku zahtijevaju i zajednice ljudi i životinja....
Imaju li oni tvoju podršku ili ne?
ja sam jos jasniji al izgleda tebi treba paint
to nije u ljudskoj prirodi za razliku od homoseksualnosti
iako nije u ljudskoj prirodi njemacka je to legalizovala na nacin da mozes samo medju 4 zida i to je to svaki drugi oblik je krsenje zakona
jer nije normalno vidjeti kako u parku lik nateze macku ili psa dok je grljenje i ljubljenje dvojice muskaraca sasvim normalno pa cak i medju ovima sto su protiv parada
dje si brate pa onda cmok cmok
ovo je postalo prerasireno da svaki drugi koji se sastaje sa prijateljima u gradu pocnu se izljubljivati kao da se nisu vidjeli 100 godina a ne jedan dan
da ne pricam po kafanama kaficima itd kad pocne masovno grljenje i ljubljenje zbog slikanja za fb i ostale drustvene mreze
animals

#152 Re: Parada srama danas u Beogradu

Post by animals »

U normalnim zemljama nikoi ne obraca paznju na takve manifestacije..
e sad gdje je balkan od normale...
Ommadawn

#153 Re: Parada srama danas u Beogradu

Post by Ommadawn »

Eto imaju djeca i mamu i tatu pa opet se dešava: da roditelji namrtvo pretuku svoju djecu, da ih maltretiraju i fizički i psihički, da ih čak i siluju, da im brane i ono što im ne bi trebali braniti. Ali djeca trebaju da imaju mamu i tatu.
No ne trebaju imati dva istopolna roditelja koji će im davati ljubav i podršku i koji će ih paziti. To već nije u redu jelde? Jebem ti onda takvo društveno uređenje!
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#154 Re: Parada srama danas u Beogradu

Post by Chmoljo »

:)
Locked