ja sam jos jasniji al izgleda tebi treba paintS4mpion wrote:Ne okolišaj mnogo, bio sam jasan:supercali wrote: tebi ako za svaki aspekt opsteg prihvacanja i ne prihvacanja treba crtati onda ne trebas ni zivjeti samostalno nego uz pomoc kakvog doktora
u njemackoj je legalno imati sex sa zivotinjama al u svoja 4 zida van njih ni u snu
iako nije normalna veza izmedju covjeka i zivotinja opet je drzava izasla u susret ovima koji imaju afinitete prema tome naravno uz to da se moraju pridrzavati odredjenih stvari kao sex na javnom mjestu itd
Imaju li oni tvoju podršku ili ne?S4mpion wrote: Podršku zahtijevaju i zajednice ljudi i životinja....
to nije u ljudskoj prirodi za razliku od homoseksualnosti
iako nije u ljudskoj prirodi njemacka je to legalizovala na nacin da mozes samo medju 4 zida i to je to svaki drugi oblik je krsenje zakona
jer nije normalno vidjeti kako u parku lik nateze macku ili psa dok je grljenje i ljubljenje dvojice muskaraca sasvim normalno pa cak i medju ovima sto su protiv parada
dje si brate pa onda cmok cmok
ovo je postalo prerasireno da svaki drugi koji se sastaje sa prijateljima u gradu pocnu se izljubljivati kao da se nisu vidjeli 100 godina a ne jedan dan
da ne pricam po kafanama kaficima itd kad pocne masovno grljenje i ljubljenje zbog slikanja za fb i ostale drustvene mreze