Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Locked
Dozer

#151 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima

Post by Dozer »

Nije ni SDP moja opcija. Iskreno, fakat nemam opcije. Go lopov do lopova, ali degutantniji su mi ovi sto pored lopovluka imaju i suplju etnonacionalisticku pricu, dakle SDA, SNSD, SDS, HDZ i sl.

Opet pitam - SDA se zaklinje u drzavu BiH. Zasto kao takvi, kao stranka, nisu finansijski pogurali djecu? Znamo da imaju. Najlogicniji zakljucak - jer im to nije u cilju, kao ni ostalim pobrojanim hajvanima. Tacka.

I, ne. Ne iskoristavam djecu ni na koji nacin, niti mi je to cilj. Samo ukazujem da se moze normalno, kao i sve ostale drzave na svijetu sto mogu. To sto su neki ovdje vodu odmah okrenuli na tu stranu, ipak nije do mene. Zao mi je.

Ovo samo pokazuje koliko je nase drustvo nakaradno i zatrovano.

CMOLJO - kljucaj sranje.
Last edited by Dozer on 18/08/2015 15:34, edited 1 time in total.
joint union

#152 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima

Post by joint union »

Dragan Bursać: Noć kad je Banjaluka tugovala nad srećom šampiona!

“Provela je noć na putu

kojim kreću od davnina

naši snovi prema svijetu

s' Perkovića preko Knina”

Vraćajući se sa posla iz druge smjene, negdje oko 8 sati naveče, prolazim centrom Banjaluke. Tiša no obično. Mirnija no inače. Ponedjeljak je. Može čovjek čuti i pokoju ptičicu kako najavljuje noć. I saobraćaj je ofalio. Može isti taj čovjek pomisliti kako je posve normalno što relativno solidna čaršija tihuje...

Možda se baš u tim momentima, negdje 200 kilometara sjeverozapadno, Arsen Dedić preselio među zvjezdano nebo legendi. Moguće da zato Banjaluka ćuti. Odaje počast velikom geniju, kralju šansone, jednom i jedinom Arsenu.

Suviše je možda, ali, eto nije ništa od toga.

Velim, žurio sam iz druge smjene da pogledam doček zlatnih bh. kadeta. Da pogledam, naravno, televizijski. Banjaluka ne dočekuje nikoga. Banjaluka ne ispraća nikoga. Banjaluka ne slavi. Banjaluka ne tuguje. Banjaluka, tiša no ikada, čini se, nesvjesno odaje počast Arsenu Dediću, ali ni to ne radi.

Tuneli banjalučki

Dan prije, par srBskih skribomana i jastrebova objasnilo je kako veličanstven uspjeh bh. košarkaša, među kojima je podosta fantastične djece iz Republike Srpske, nema veze sa „teheranskim Sarajevom“ i kako su ta djeca „zloupotrebljena“ od strane vlasti u Sarajevu. Ogavno, jadno, patetično, bijedno i bljutavo!

Treba li reći da portal RTRS-a nije ni riječi pribilježio o ovom povijesnom uspijehu?

Ali...

Ali, nema veze što polusvijet tako piše, pa nalazi sebi mjesta dupetu u medijskoj žabokrečini. Ima veze nešto drugo. To što polusvijet riječima defekira, svjetina u Banjaluci, nažalost, većinom i misli.

Banjaluka, grad sporta, grad Beneša, Josipovića, grad ponajboljeg rukometa u bivšoj nam državi, grad ponosnog „Borca“, grad koji, na koncu konaca, ima ulicu Olimpijskih šampiona, izmanipulisan i medijski izmasakriran, umro je u sportskom smislu. Umro baš te noći kad se Arsen podigao.

Ako to nekome nije jasno

Te noći kad je 50 hiljada ljudi u Titovoj ulici u Sarajevu slavilo doček zlatnih momaka, Banjaluka je sagarala u mraku same sebe, svojih konstrukata i nacionalističke ideje koja ju je otuđila i samoizolovala.

Otužno je, a opet i divno bilo promatrati doček naših heroja na TV-u, dok je Banjaluku parala tišina, što kaže Bajaga. Zaista, sablast koja se nadvila nad gradom u stanju je pojesti i najveću sreću. Ukoliko joj se prepustite.

Banjalučani odavno slave uspjehe srbijanskih sportista i to je u redu. Ko će nekom zabraniti da slavi bilo šta? Ali, Banjaluka previše dugo živi svoju '93. svoju projekciju nekakvog srpskog Pijemonta. Zaboravljena od Beograda, gdje su uvijek i na početku i na kraju Banjalučani tek obični Bosanci, kao što i jesu, ostavljena na milost i nemilost samoizolaciji od strane lokalne oligarhije, umire zajedno sa sportom koji je poodavno u komatozoidnom stanju. Da nije entuzijasta i pokoje mecene, „grad sporta“ nit' bi bio sportski, nit' bi bio grad.

A, vidite, može drugačije.

Heroj Aljoša

Postoji Aljoša Janković, blago ovog grada, mladi Banjalučanin koji je igrajući za svoju zemlju uspio da se popne na krov Evrope. To je, za sada, nama još uvijek nepojmljiv uspjeh.

Aljoša Janković je medalju posvetio, ne nekom višem državnom ili nacionalnom interesu, ne nekom izmaštanom idolu, posvetio ju je majci. I treba tako! U zemlji gdje djeca autostopom idu na treninge, gdje treneri prodaju nešto crkavice i dižu kredite da bi klinci otišli na turnir, roditelji su ti koji spašavaju svijet.

Aljošina majka, između ostalog, spašava i pomaže mnoge u ovom gradu. Gradu koji ne prepoznaje, ne cijeni, niti zna da se veseli. Gradu koji ne može bez zavisti i prezira da uživa u kakvom koncertu, sportskoj manifestaciji, gradu gdje se ljudi odavno ne smiju. A sve svojevoljno!

Sve po izboru. Sve po ličnoj zasluzi i afinitetu.

Zašto sad "grad sporta" nije izašao i pozdravio svoje banjalučke zlatne momke? Zato treba da je sram Banjaluku!

Već su uslijedile „čestitke“ Predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika koji je rekao: "Republika Srpska je rasadnik mladih i talentovanih sportista, što potvrđuje i ovaj uspjeh košarkaša".

Ni riječi o tome kako je ovo uspjeh BiH košarke, niti pomena o tome, kako su se „košarkaši Republike Srpske“ borili pod državnom i jedinom mogućom takmičarskom zastavom, zastavom svoje zemlje, Bosne i Hercegovine. A to je početak bacanja dragulja u medijski izmet, gdje će biti svega, od političkog skupljanja jeftinih poena, do prebrojavanja nacionalnih krvnih zrnaca.

Ali upamtite, ova djeca su najbolje što nam se moglo dogoditi i što imamo. Roditelji ove djece znaju zašto su se odricali i sa razlogom treba da budu ponosni.

Svako razuman u ovoj državi treba da bude ponosan. Razmislite, ako smo kao ljudi tužni i shrvani odlaskom Arsena Dedića, kako ne možemo biti srećni zbog naše djece? Kako se ne možemo radovati? Zašto je sjeme zla jače od dobrote, istine i ljubavi?

Ili će Banjaluka ostati vječna provincijalka iz Arsenove šansone, koja provodi noći na putu?

Zato su nam heroj Aljoša i mladi poput njega jedini lijek. U protivnom, nema nas.
detroit-mercy

#153 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima

Post by detroit-mercy »

Dozer wrote:Nije ni SDP moja opcija. Iskreno, fakat nemam opcije. Go lopov do lopova, ali degutantniji su mi ovi sto pored lopovluka imaju i suplju etnonacionalisticku pricu, dakle SDA, SNSD, SDS, HDZ i sl.

Opet pitam - SDA se aklinje u drzavu BiH. Zasto kao takvi, kao stranka, nisu pogurali djecu? Najlogicniji zakljucak - jer im to nije u cilju, kao ni ostalim pobrojanim hajvanima. Tacka.

I, ne. Ne iskoristavam djecu ni na koji nacin, niti mi je to cilj. Samo ukazujem da se moze normalno, kao i sve ostale drzave na svijetu sto mogu.
Ali je otislo u drugom pravcu :sad: .
Jos jednom, cim si u pricu ukljucio odakle je ko, stranke i politicare, vjerujem da je bilo nesvjesno ili nenamjerno, morao si znati u sta ce se sve ovo pretvoriti.
I zato nemoj da se ljutis kad ti kazme da si ispao veci Baho od Bahe ;-)
jasko_ba

#154 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima

Post by jasko_ba »

Bodkin wrote:I onda dodje jebeni konakovic i optuzi radi politickih poena srbe da opstruiraju reprezentaciju. Slag na tortu momcima iz ekipe da kazu srbima kako su njihovi ti koji ce ih sutra kostati neke druge medalje.
Konakovic je ublehas. Nebitan lik. Ali, procitaj:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/denis-be ... /150817076
"Između ostalog, predlagao sam da se na mnogo kvalitetniji način riješi i pitanje finansiranja sporta, nagrađivanja sportista, sportskih penzija... Taj moj prijedlog zakona dobio je opću, ali ne i entitetsku većinu i zbog toga nikada nije usvojen", kaže Bećirović.
Njegov prijedlog izmjena i dopuna Zakona o sportu u BiH, zbog entitetskog glasanja, nije usvojen u dva navrata, prije tri godine te ove godine.

I pitaj boga koliko jos ovakvih stvari je blokirano zbog entitetske vecine. A to rade "patriote" iz mannjeg entiteta.
Last edited by jasko_ba on 18/08/2015 15:37, edited 1 time in total.
insomnia78

#155 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima

Post by insomnia78 »

Bodkin wrote:Insomnija standardno sere po svemu u bih.
Ja serem po svemu u BiH tako sto se pobunim na poturanje nekakvih zlocina ARBiH, ono mrtav hladan lik lupi o ubistvu mnogih clanova porodice i ja serem po BIH?
Je l' neko optuzen i/ili osudjen za ta ubistva?
Kao on je realistican ali pravi se lud pa kao ne razumije zasto bi djeci od 16 godina bilo neugodno da gledaju ratne zastave. Kao ne konta da se valja vratiti medju "svoje" pa ce morati odgovarati na neka neugodna pitanja. I on i roditelji mu.
Pa eto vi ste realisticni pa tvrdite da toga nema medju narodom, to samo politicari i dijaspora zavadjaju...
HAVANA

#156 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima

Post by HAVANA »

Ma otislo bi to u istom pravcu da smo o uzgoju patlidzana pisali. :roll:
Jadna djeca.
statixx

#157 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima

Post by statixx »

Bursac :thumbup:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#158 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima

Post by hrasno38 »

Oooooo prepuna tema boraca iz "prve EU jurisne brigade". O kojoj zastavi ovdje vi pricate. Niko ovdje nije spomenuo zastavu sa ljiljanima ali jeste ratnu zastavu sa ljiljanima A BiH pod kojom sam se i ja borio. E pa pod tom zastovom su izvrseni zlocini recimo u Hercegovini nad hrvatima...Trusina, Uzdol, ubijeni fratri u Fojnici itd itd i o toj zastavi pricamo da joj nije bilo jucer mjesta a ne o cistoj zastavi sa ljiljanima o kojoj niko nista nije znao do 90-te godine.
Ne treba mi vise ta zastava na ovakvim mjestima gdje se okupljaju djeca samo na mjestima gdje se slave slavne bitke A BiH i gdje se odaje pocast herojima ove drzave.
Ne treba nam ni jedna ratna zastava ali moramo biti svjesni da je BiH drzava tri naroda i ostalih i da osim Bosnjaka i manjeg broja Hrvata, Srba koji postoju zastavu sa ljiljanima i druga dva naroda imaju pravo na svoja obiljezja i onda nemojmo srati kad se negdje pojavi kakva ratna zastava VRS ili HB. Pazite samo jedan jedina zastava A BiH je bila sinoc...samo jedna i ja jebem kompletnu familiju onome ko je sinoc donio a znam 10000000% da nije niti jedan borac A BiH jer mentalitet boraca je vecini sa ovog foruma (naravno osim samim borcima) totalno nepoznat i to su ljudi koji zele najmanje problema ovoj zemlji.
Ja vjerujem da nasi zlatni momci nisu previse obracali paznju na ovog kretena i da ce ostati i dalje jedna slozna skupina koja ce graditi nasu zemlju na boljim osnovama za razliku od minderlija, cetnika, ustasa i jurisnika iz dijaspore!!!!!
Sanjarko

#159 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima

Post by Sanjarko »

jasko_ba wrote:Postavih sinoc post na onoj temi o mladim kosarkasima, al ej izbrisan.
Da ponovim, evo i na ovoj temi, vas jebe lik sa forama "svi smo mi isti", a trenutno kao cover photo drzi sliku draze mihajlovica i natpis kosovo je srbija. Al brate, ako on kaze da su ljiljani mrski, podrzimo ga. :lol:
Znam covjece htjeo citirati tvoj post kad puf nema ga.
Bio link fejsbuka kako pljuju po nama i Srbima koji igraju
za Bosnu i Hercegovinu.
Dozer

#160 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima

Post by Dozer »

HAVANA wrote:Ma otislo bi to u istom pravcu da smo o uzgoju patlidzana pisali. :roll:
Tacno tako. Sve bi ovdje istim putem islo i da sam napisao, lupam: "Musa iz Bihaca". Odmah bi se nasao neki tenkre da to preokrene u nesto tipa "Pa sta? Jel' treba svi da budu iz Sarajeva", a vrlo brzo bi se doslo opet na Bosnjake, Srbe, Hrvate, qrce, palce...

Dzaba je... Sve ovo samo pokazuje koliko je ljudima ispran mozak i koliko su nesposobni za razmisljanje out of the box... A taj box ovdje nosi naljepnice BHS matrice.

CMoljo...gasi ovo...
Last edited by Dozer on 18/08/2015 15:49, edited 1 time in total.
Bodkin

#161 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima

Post by Bodkin »

jasko_ba wrote:
Bodkin wrote:I onda dodje jebeni konakovic i optuzi radi politickih poena srbe da opstruiraju reprezentaciju. Slag na tortu momcima iz ekipe da kazu srbima kako su njihovi ti koji ce ih sutra kostati neke druge medalje.
Konakovic je ublehas. Nebitan lik. Ali, procitaj:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/denis-be ... /150817076
"Između ostalog, predlagao sam da se na mnogo kvalitetniji način riješi i pitanje finansiranja sporta, nagrađivanja sportista, sportskih penzija... Taj moj prijedlog zakona dobio je opću, ali ne i entitetsku većinu i zbog toga nikada nije usvojen", kaže Bećirović.
Njegov prijedlog izmjena i dopuna Zakona o sportu u BiH, zbog entitetskog glasanja, nije usvojen u dva navrata, prije tri godine te ove godine.

I pitaj boga koliko jos ovakvih stvari je blokirano zbog entitetske vecine. A to rade "patriote" iz mannjeg entiteta.
A mislis da ja to ne znam? Ja sam to druze na svojoj kozi osjetio 50 puta. Ali boli me kurac. Konakovic je jedan od izabranih POLITICARA DA PREDSTAVLJA NAROD I DRZAVU. Njegov je posao za koji prima hiljade da taj zakon progura kako zna i umije. Ali ne. Reci da su srbi krivi. Pa da malog aljosu ili njegosa pocnu drugacije gledati suigraci...vjeruj da znam o cemu pricam
Bodkin

#162 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima

Post by Bodkin »

insomnia78 wrote:
Ja serem po svemu u BiH tako sto se pobunim na poturanje nekakvih zlocina ARBiH, ono mrtav hladan lik lupi o ubistvu mnogih clanova porodice i ja serem po BIH?
Kao on je realistican ali pravi se lud pa kao ne razumije zasto bi djeci od 16 godina bilo neugodno da gledaju ratne zastave. Kao ne konta da se valja vratiti medju "svoje" pa ce morati odgovarati na neka neugodna pitanja. I on i roditelji mu.
Pa eto vi ste realisticni pa tvrdite da toga nema medju narodom, to samo politicari i dijaspora zavadjaju...
Ima naravno al takvi kao ti pomaete tako sto bacate burad kerosina na vatru..
mO k3

#163 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima

Post by mO k3 »

insomnia78 wrote:
:thumbup:
Da im nema dijaspore kusali bi oni trahanu zlatnom kasikom svi redom ...
jer mi smo ti zasto bih nema napretka
GeeTnT

#164 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima

Post by GeeTnT »

Bodkin wrote:Insomnija standardno sere po svemu u bih. Kao on je realistican ali pravi se lud pa kao ne razumije zasto bi djeci od 16 godina bilo neugodno da gledaju ratne zastave. Kao ne konta da se valja vratiti medju "svoje" pa ce morati odgovarati na neka neugodna pitanja. I on i roditelji mu.
Nisam njegov advokat, ali serete (moram da koristim ovaj izraz) svi kad su pitanju ljiljani i to godinama...ne znam da li bi isto kenjali da su zastave sa polumjesecom bile na dronu iznad titove... Serete, a kao ne znate da se ta zastava viorila ispred UN-a u NY.
Bodkin wrote: Baho stoka debela, na djeci dize sebi rejting nekog velikog patriote i komentatora koji place na tv-u. Sa pala, sa pala. Jebo mu ja mater, zivot mu carsija-m.dvor i nista drugo ne konta.
Baho je plakao, plakali smo svi.... skakali na svaki poen, bojali se kad su bili pred porazom..itd itd... Procitao sam na jednom hr-portalu (izmedju ostalog) da je steta sto susjedi nemaju jednog Bahu i Mijajlovica... ps: onim ostalima kojima se ne svidja necu psovat majku, nego cu reci da su govna posto se cijela tema svodi oko sranja i govana.
Bodkin wrote: Igrao sam ja za mladje selekcije kao nebosnjak. Znam da su momci iz bijeljine ili banja luke na kampovima redovno pricali kako se to bas ne svidja raji kuci kad oni kazu da igraju za repku. A njima srce ko planina sto su pozvani za reprezentaciju, pa makr i siri spisak. Nije to kao u normalnoj zemlji cast i ponos. Neke su roditelji vracali sa priprema. Svega je bilo.
Zato sto si nebosnjak uzeo si za pravo da jebes Bahi mater i pokazao si sportski duh, jos samo da istetoviras eres na ramenu....samo steta jer te nece niko primjetiti obzirom da nisi uspio....ostaje ti samo da istetovirano rame slikas i postavis na avatar.
Bodkin wrote: I onda dodje jebeni konakovic i optuzi radi politickih poena srbe da opstruiraju reprezentaciju. Slag na tortu momcima iz ekipe da kazu srbima kako su njihovi ti koji ce ih sutra kostati neke druge medalje.

Nije dugo trebalo lesinarima da se nakace. I politickim, sportskim, a ni ovim medju navijacima. Potrcali do njegoseve mame da im ona kaze kako je njegos srbin koji treba igrati za bih, a oni preformulisali kako je mali odabrao bih prije srbije...
Svejedno ko od politicara kaze da opstrukcija dolazi iz cetniteta je 100% u pravu , pa bio on i "jebeni" Konakovic. Jer da je do sumske nikad ni jedan od njih ne bi vidio dres BiH....

To u vezi Njegosove mame seres (al bas bas..ko foka) jer svako spominjanje srba je bilo u pozitivnom kontekstu i je vrijeme da se zajednicki radi na promovisanju drzave kroz sport.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#165 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima

Post by hrasno38 »

GeeTnT wrote:
Bodkin wrote:Insomnija standardno sere po svemu u bih. Kao on je realistican ali pravi se lud pa kao ne razumije zasto bi djeci od 16 godina bilo neugodno da gledaju ratne zastave. Kao ne konta da se valja vratiti medju "svoje" pa ce morati odgovarati na neka neugodna pitanja. I on i roditelji mu.
Nisam njegov advokat, ali serete (moram da koristim ovaj izraz) svi kad su pitanju ljiljani i to godinama...ne znam da li bi isto kenjali da su zastave sa polumjesecom bile na dronu iznad titove... Serete, a kao ne znate da se ta zastava viorila ispred UN-a u NY.
Bodkin wrote: Baho stoka debela, na djeci dize sebi rejting nekog velikog patriote i komentatora koji place na tv-u. Sa pala, sa pala. Jebo mu ja mater, zivot mu carsija-m.dvor i nista drugo ne konta.
Baho je plakao, plakali smo svi.... skakali na svaki poen, bojali se kad su bili pred porazom..itd itd... Procitao sam na jednom hr-portalu (izmedju ostalog) da je steta sto susjedi nemaju jednog Bahu i Mijajlovica... ps: onim ostalima kojima se ne svidja necu psovat majku, nego cu reci da su govna posto se cijela tema svodi oko sranja i govana.
Bodkin wrote: Igrao sam ja za mladje selekcije kao nebosnjak. Znam da su momci iz bijeljine ili banja luke na kampovima redovno pricali kako se to bas ne svidja raji kuci kad oni kazu da igraju za repku. A njima srce ko planina sto su pozvani za reprezentaciju, pa makr i siri spisak. Nije to kao u normalnoj zemlji cast i ponos. Neke su roditelji vracali sa priprema. Svega je bilo.
Zato sto si nebosnjak uzeo si za pravo da jebes Bahi mater i pokazao si sportski duh, jos samo da istetoviras eres na ramenu....samo steta jer te nece niko primjetiti obzirom da nisi uspio....ostaje ti samo da istetovirano rame slikas i postavis na avatar.
Bodkin wrote: I onda dodje jebeni konakovic i optuzi radi politickih poena srbe da opstruiraju reprezentaciju. Slag na tortu momcima iz ekipe da kazu srbima kako su njihovi ti koji ce ih sutra kostati neke druge medalje.

Nije dugo trebalo lesinarima da se nakace. I politickim, sportskim, a ni ovim medju navijacima. Potrcali do njegoseve mame da im ona kaze kako je njegos srbin koji treba igrati za bih, a oni preformulisali kako je mali odabrao bih prije srbije...
Svejedno ko od politicara kaze da opstrukcija dolazi iz cetniteta je 100% u pravu , pa bio on i "jebeni" Konakovic. Jer da je do sumske nikad ni jedan od njih ne bi vidio dres BiH....

To u vezi Njegosove mame seres (al bas bas..ko foka) jer svako spominjanje srba je bilo u pozitivnom kontekstu i je vrijeme da se zajednicki radi na promovisanju drzave kroz sport.
Vijorila se i zastava YU pa se sad vise ne vijori ali se sigurno nije vijorila zastava sa ljiljanima na kojoj pise ARMIJA BIH. Zna se tacno koja je zvanicna zastava BiH i koja se vijori ispred UN. Dovidjenja i prijatno
BHCluster

#166 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima

Post by BHCluster »

Opet ova precednikova rasada o zastavi. :lol: Zastave je bilo prije vas i vashih genocidni brloga a bit' ce je i poslije vas. :izet:
Sanjarko

#167 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima

Post by Sanjarko »

capitalisme wrote:Mene kao i 99.99% Srba ljiljani prvociraju. Zašto to potencirati na proslavi uspjeha omladine koja je rođena poslije rata?

A sve ostalo je vrlo pozitivno to ne sporim.
Uredu i nekoga provocira 4c,Sahovnica itd. pa hajmo
onda sve te zastave zabraniti.
Ali kako kada ih ljudi vole poginuli mnogi pod ti zastavama itd.
Pa Pandza ti fino rece sinoc postujmo se,
znaci trebas postovati i da neko voli ljiljane i zastavu
ABIH-a i da mu su clanovi porodice poginuli pod tim
zastavama.
Ne vidis nas da pljujemo po zastavama Srbije,RS-a,Herceg-Bosne,
Hrvatske iako mnoge provociraju upravo te zastave.
Last edited by Sanjarko on 18/08/2015 15:52, edited 1 time in total.
BHCluster

#168 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima

Post by BHCluster »

hrasno38 wrote: Vijorila se i zastava YU pa se sad vise ne vijori ali se sigurno nije vijorila zastava sa ljiljanima na kojoj pise ARMIJA BIH. Zna se tacno koja je zvanicna zastava BiH i koja se vijori ispred UN. Dovidjenja i prijatno
To je zastava ARMIJE iste DRZAVE. :lol:
Opetja033

#169 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima

Post by Opetja033 »

A moze li meni iko objasniti zasto mi pricamo o zastavi ARBiH? Ja je ne vidjeh sinoc.
Ili je velikosrpska propaganda tako dobar posao uradila da se svaka zastava sa ljiljanima naziva zastavom ARBiH?
Bodkin

#170 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima

Post by Bodkin »

Smijesna prica totalno. Boli me kurac koja se zastava vijori ali ima djece koja dolaze sa pala, EJ SA PALA U SARAJEVO. Ponovi baho jos koji put konju debeli. E pitaj tu djecu sta misle jer je njihovo misljenje kao SAMPIONA EVROPE puno mjerodavnije od tvog.

I da imam pravo da jebem mater i bahi i kome god hocu

I jebo zastave. Poenta nije u njima uopste...
Dozer

#171 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima

Post by Dozer »

Ni ja ne vidjeh zastavu ABiH sinoc...ali hajde...mozda neko jeste....
GeeTnT

#172 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima

Post by GeeTnT »

Pazi ovo..lik mi pise da se ispred UN-a vijorila i YU zastava.... pa je vise nema. jbt... fakat bolesno.
mO k3

#173 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima

Post by mO k3 »

Bodkin wrote:Smijesna prica totalno. Boli me kurac koja se zastava vijori ali ima djece koja dolaze sa pala, EJ SA PALA U SARAJEVO. Ponovi baho jos koji put konju debeli. E pitaj tu djecu sta misle jer je njihovo misljenje kao SAMPIONA EVROPE puno mjerodavnije od tvog.

I da imam pravo da jebem mater i bahi i kome god hocu

I jebo zastave. Poenta nije u njima uopste...
:thumbup:
Baho ko baho pokusao ispast duhovit kod siroke mase to je i nazalost i uspio, uglavnom to sa pala mu nije trebalo .....
matora konjina
Sanjarko

#174 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima

Post by Sanjarko »

insomnia78 wrote:
exliberal-ex wrote:Na pocetku rata su ih komsije sa Kobilje glave pozvali da se dogovore da naprave zajednicke straze.
Dosli na dogovor ovi ih uhapsili zatvorili u kucu pa pobili, kuca zapaljena ( prema nekim izvorima prvo su ubijeni pa kuca zapaljena a po nekim drugim su zivi zapaljeni u kuci...to nemogu da potvrdim )
Inace Sikirasa je bilo I u Pofalicima, jedna familija je bila tacno kod one prve velike krivine...

Ovo je tema o mladicima koji su otisli da igraju kosarku I donijeli zlato kucu... na njoj treba I da ostane, ako zelite da pricate o ratu onda otvorite drugu temu..
Ovaj 1911-o godiste se dos'o dogovarati o strazi?
De se dogovorite, na sokolackim forumima pisu neke sasvim druge verzije
O cjelodnevnom granatiranju sela :lol: pa o upadu "zelenih beretki"
Pripisalo se nekome pa cuvo coek strazu.-Sarkazam
Zao mi je svih nevinih ubijenih ma ko da su,
i mojoj porodici su u II svj. ratu zaklali cetnici
dva clana u rogatici.
Sirocad mi od nane/majke i tetke napravili,
a zemlju pokrali poslije rata tog.
L u c i f e r

#175 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima

Post by L u c i f e r »

Evo i mene recimo iritira naziv RS, kao i 99,9999999999% Bošnjaka.

Šta ćemo s tim?
Locked