SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#151 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by pici »

FrozenCastle wrote:Ovo trpanje Bahe gdje stigne s ovom ekipom, pa stvarno više. Šta je to on uradio za njih pa postao glavna maskota?
Image

daj moljim vas recite da je ovo photoshop... deee allaha vam... nemerem bilivit... sjebaste mi dan, svakako ce nevrijeme odo saksije s baljkona vrnut na sigurno... nemerem bilivit :shock: :shock: :shock: :shock:
Thorgerson

#152 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by Thorgerson »

Ljudi photoshop sta vam je...mada nije daleko od istine. :D
Thorgerson

#153 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by Thorgerson »

Image
karanana

#154 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by karanana »

Image

jao vidi mu glave. mogo se malo blize kameri unijet jer ga ne zapazamo dobro.
ovo on kao kameru za selfi drzi?
Logovan

#155 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by Logovan »

mousstapha wrote:Moj Baho, nemoj se vise braniti!

Ovo je bilo ukopavanje iz udzbenika. :D
Ma samo nek' se nastavi braniti. :lol: Očekujem da se opet javi. :D
dezurni_ucenik

#156 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by dezurni_ucenik »

Kako ofirno reklamira onaj svoj sportski simpozijum tokom utakmice.

"U pregovorima smo sa Sabonisom kojeg bi zeljeli vidjeti kao gosta u Sarajevu".

15 minuta kasnije

"Dolazi Sabonis 100%"

:lol:

Ili kad mu je satro David Beckham obecao intervju pa ga isfuro. "Od dogovorenih 5 minuta, David se cak 3,5 minute zadrzao sa kolegama sa BBC-ja i odmah napustio konferencijsku salu". :lol:
radeljas

#157 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by radeljas »

otidjoh na fb-u od bahe ne bi li vidio to njegovo pismo. i ne nadjoh pismo, ali negdje u vrhu je post podrske od onoga bikica, novinara avaza. nesto u stilu "ne daju nama patriotima da radimo"... na stranu sad i ignorisacemo "typing mistakes" ovog avazovog novinara, ali je lik nepismen. to treba vidjeti. a opet ne cudi s obzirom gdje radi i sta i kako se tamo pise. sta reci. izgleda da je 95 posto drzave takvo, pa mogu oni i mogu ovi na vlasti da budu tako dugo ...
afannedim

#158 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by afannedim »

radeljas wrote:otidjoh na fb-u od bahe ne bi li vidio to njegovo pismo. i ne nadjoh pismo, ali negdje u vrhu je post podrske od onoga bikica, novinara avaza. nesto u stilu "ne daju nama patriotima da radimo"... na stranu sad i ignorisacemo "typing mistakes" ovog avazovog novinara, ali je lik nepismen. to treba vidjeti. a opet ne cudi s obzirom gdje radi i sta i kako se tamo pise. sta reci. izgleda da je 95 posto drzave takvo, pa mogu oni i mogu ovi na vlasti da budu tako dugo ...
Ima čitavo pismo objavljeno na DEPOU.BA
StupskaBitanga

#159 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by StupskaBitanga »

Topalbećirević: Da li bi na dočeku reprezentacije bilo toliko ljudi da ih ja nisam pozvao?
B-lj-a-k :shock:
It_is_a_Leclerc

#160 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by It_is_a_Leclerc »

De zamislite na šta li će ličiti atletika kad je ovaj bude radio - "evo ovaj prestiže onog, sada ovaj drugi je ispred onog...a dok oni trče, da ja vama ispričam koliko smo ja i Senad Hadžifejs ljudi doveli na ulice Sarajeva" :lol: :lol:

Hvala bogu, HTV i Eurosport će raditi prijenose, pa nećemo biti osuđeni na egoističnog Bahrudina.
mousstapha

#161 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by mousstapha »

Bolje bi bilo za Senada i FACE TV da nadju komentatora koji moze komentarisati atletiku, nego pustiti Bahu pa da nas "otjera" na druge televizije.
StupskaBitanga

#162 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by StupskaBitanga »

a gdje je Senči da u svom sijelu zvanom Dnevnik se pohvali kako sam ekskluzivno i jedino osvajamo trofeje zbog FACE
luckylaka

#163 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by luckylaka »

It_is_a_Leclerc wrote:De zamislite na šta li će ličiti atletika kad je ovaj bude radio - "evo ovaj prestiže onog, sada ovaj drugi je ispred onog...a dok oni trče, da ja vama ispričam koliko smo ja i Senad Hadžifejs ljudi doveli na ulice Sarajeva" :lol: :lol:

Hvala bogu, HTV i Eurosport će raditi prijenose, pa nećemo biti osuđeni na egoističnog Bahrudina.
Kako ispadas ofiran zbog ovog pozivanja .Gledaj i pusti druge da gledaju sta hoce.Nekome je Baha car,nekome Avdic u cemu je problem,nekome je ,,srpsko-hrvatsko govno bolje nego BiH torta"i tu nem problema.Svako uziva u onome sto je najbolje za njega.Nego reci ko prenosi S.P.u atletici :-)
hladan.preminger

#164 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by hladan.preminger »

luckylaka wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:De zamislite na šta li će ličiti atletika kad je ovaj bude radio - "evo ovaj prestiže onog, sada ovaj drugi je ispred onog...a dok oni trče, da ja vama ispričam koliko smo ja i Senad Hadžifejs ljudi doveli na ulice Sarajeva" :lol: :lol:

Kako ispadas ofiran zbog ovog pozivanja .Gledaj i pusti druge da gledaju sta hoce.Nekome je Baha car,nekome Avdic u cemu je problem,nekome je ,,srpsko-hrvatsko govno bolje nego BiH torta"i tu nem problema.Svako uziva u onome sto je najbolje za njega.Nego reci ko prenosi S.P.u atletici :-)
" Evo sprema se izmjena. U igru ulazi tarjeta amarilla". Copyright by Baho.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#165 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by JoseMujica »

radeljas wrote:otidjoh na fb-u od bahe ne bi li vidio to njegovo pismo. i ne nadjoh pismo, ali negdje u vrhu je post podrske od onoga bikica, novinara avaza. nesto u stilu "ne daju nama patriotima da radimo"... na stranu sad i ignorisacemo "typing mistakes" ovog avazovog novinara, ali je lik nepismen. to treba vidjeti. a opet ne cudi s obzirom gdje radi i sta i kako se tamo pise. sta reci. izgleda da je 95 posto drzave takvo, pa mogu oni i mogu ovi na vlasti da budu tako dugo ...

ako mu je Bikić dao podršku nema dalje...ćuj ne daju patriotama da rade :-)
Logovan

#166 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by Logovan »

Pa neće valjda on prenositi atletiku. :facepalm:
zaluzinna

#167 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by zaluzinna »

Bikic je dobio otkaz sa TV Alfa
pa sad "udara" po patriotizmu.
em, nepismen, em "patriota"
It_is_a_Leclerc

#168 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by It_is_a_Leclerc »

luckylaka wrote:

S tim da je situacija obrnuta. Ovdje je riječ o srpsko-hrvatskoj top kvalitetnoj torti od prijenosa, i bošnjačko-patriotskom dreku u produkciji ToplogBećira i jataka iz Fejsa.
vade_mecum

#169 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by vade_mecum »

ko ne skace, mrzi bahA :igrac: :igrac: :igrac: :D :D
StupskaBitanga

#170 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by StupskaBitanga »

zaluzinna wrote:Bikic je dobio otkaz sa TV Alfa
pa sad "udara" po patriotizmu.
em, nepismen, em "patriota"
vala ako dobiješ otkaz na Alfi onda stvarno možeš se pokopati
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#171 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by JoseMujica »

taj je, inaće magistar sporta, i sa Hayata prvo nogiran, pa se skrasio kod drugog patrijote Tornjaka

inaće lik...bože :roll: hađija o tudžem trošku još dok je u ljiljanu obitavao :-) to je samo dovoljno da ocrta karakter patrijote
Raigor Stonehoof

#172 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by Raigor Stonehoof »

hladan.preminger wrote:
" Evo sprema se izmjena. U igru ulazi tarjeta amarilla". Copyright by Baho.

koliko izmišljenih verzija ovog događaja. čovjek je rekao da u igru ulazi cambio, poslije se sam sebi smijao u više intervjua. svima se dešava, samo kod nas prave famu od toga.
Jeremya94

#173 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by Jeremya94 »

JoseMujica wrote:taj je, inaće magistar sporta, i sa Hayata prvo nogiran, pa se skrasio kod drugog patrijote Tornjaka

inaće lik...bože :roll: hađija o tudžem trošku još dok je u ljiljanu obitavao :-) to je samo dovoljno da ocrta karakter patrijote

na 2.30

http://www.youtube.com/watch?v=Q2ZVZ_crzyg
dječak sa šibicama

#174 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by dječak sa šibicama »

dobar je Baho, ali ono dernjanje na doceku, mene sramota bilo u njegovo ime.

Samo Bahu cujes, ja sam samo cekao kad ce ukrasti pehar, reci "MOJE!" i pobjeci u nepoznatom pravcu.

Ili kad ga je Sabe gadjao mobitelom. To samo BahA moze.
oldtajmer

#175 Re: SABAHUDIN BAHO TOPALBEĆIREVIĆ

Post by oldtajmer »

Jeremya94 wrote:
JoseMujica wrote:taj je, inaće magistar sporta, i sa Hayata prvo nogiran, pa se skrasio kod drugog patrijote Tornjaka

na 2.30

http://www.youtube.com/watch?v=Q2ZVZ_crzyg
ovo je legendarni Priganica
Post Reply