Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
FrozenCastle wrote:Ovo trpanje Bahe gdje stigne s ovom ekipom, pa stvarno više. Šta je to on uradio za njih pa postao glavna maskota?
daj moljim vas recite da je ovo photoshop... deee allaha vam... nemerem bilivit... sjebaste mi dan, svakako ce nevrijeme odo saksije s baljkona vrnut na sigurno... nemerem bilivit
Kako ofirno reklamira onaj svoj sportski simpozijum tokom utakmice.
"U pregovorima smo sa Sabonisom kojeg bi zeljeli vidjeti kao gosta u Sarajevu".
15 minuta kasnije
"Dolazi Sabonis 100%"
Ili kad mu je satro David Beckham obecao intervju pa ga isfuro. "Od dogovorenih 5 minuta, David se cak 3,5 minute zadrzao sa kolegama sa BBC-ja i odmah napustio konferencijsku salu".
otidjoh na fb-u od bahe ne bi li vidio to njegovo pismo. i ne nadjoh pismo, ali negdje u vrhu je post podrske od onoga bikica, novinara avaza. nesto u stilu "ne daju nama patriotima da radimo"... na stranu sad i ignorisacemo "typing mistakes" ovog avazovog novinara, ali je lik nepismen. to treba vidjeti. a opet ne cudi s obzirom gdje radi i sta i kako se tamo pise. sta reci. izgleda da je 95 posto drzave takvo, pa mogu oni i mogu ovi na vlasti da budu tako dugo ...
radeljas wrote:otidjoh na fb-u od bahe ne bi li vidio to njegovo pismo. i ne nadjoh pismo, ali negdje u vrhu je post podrske od onoga bikica, novinara avaza. nesto u stilu "ne daju nama patriotima da radimo"... na stranu sad i ignorisacemo "typing mistakes" ovog avazovog novinara, ali je lik nepismen. to treba vidjeti. a opet ne cudi s obzirom gdje radi i sta i kako se tamo pise. sta reci. izgleda da je 95 posto drzave takvo, pa mogu oni i mogu ovi na vlasti da budu tako dugo ...
De zamislite na šta li će ličiti atletika kad je ovaj bude radio - "evo ovaj prestiže onog, sada ovaj drugi je ispred onog...a dok oni trče, da ja vama ispričam koliko smo ja i Senad Hadžifejs ljudi doveli na ulice Sarajeva"
Hvala bogu, HTV i Eurosport će raditi prijenose, pa nećemo biti osuđeni na egoističnog Bahrudina.
It_is_a_Leclerc wrote:De zamislite na šta li će ličiti atletika kad je ovaj bude radio - "evo ovaj prestiže onog, sada ovaj drugi je ispred onog...a dok oni trče, da ja vama ispričam koliko smo ja i Senad Hadžifejs ljudi doveli na ulice Sarajeva"
Hvala bogu, HTV i Eurosport će raditi prijenose, pa nećemo biti osuđeni na egoističnog Bahrudina.
Kako ispadas ofiran zbog ovog pozivanja .Gledaj i pusti druge da gledaju sta hoce.Nekome je Baha car,nekome Avdic u cemu je problem,nekome je ,,srpsko-hrvatsko govno bolje nego BiH torta"i tu nem problema.Svako uziva u onome sto je najbolje za njega.Nego reci ko prenosi S.P.u atletici
It_is_a_Leclerc wrote:De zamislite na šta li će ličiti atletika kad je ovaj bude radio - "evo ovaj prestiže onog, sada ovaj drugi je ispred onog...a dok oni trče, da ja vama ispričam koliko smo ja i Senad Hadžifejs ljudi doveli na ulice Sarajeva"
Kako ispadas ofiran zbog ovog pozivanja .Gledaj i pusti druge da gledaju sta hoce.Nekome je Baha car,nekome Avdic u cemu je problem,nekome je ,,srpsko-hrvatsko govno bolje nego BiH torta"i tu nem problema.Svako uziva u onome sto je najbolje za njega.Nego reci ko prenosi S.P.u atletici
" Evo sprema se izmjena. U igru ulazi tarjeta amarilla". Copyright by Baho.
radeljas wrote:otidjoh na fb-u od bahe ne bi li vidio to njegovo pismo. i ne nadjoh pismo, ali negdje u vrhu je post podrske od onoga bikica, novinara avaza. nesto u stilu "ne daju nama patriotima da radimo"... na stranu sad i ignorisacemo "typing mistakes" ovog avazovog novinara, ali je lik nepismen. to treba vidjeti. a opet ne cudi s obzirom gdje radi i sta i kako se tamo pise. sta reci. izgleda da je 95 posto drzave takvo, pa mogu oni i mogu ovi na vlasti da budu tako dugo ...
ako mu je Bikić dao podršku nema dalje...ćuj ne daju patriotama da rade
S tim da je situacija obrnuta. Ovdje je riječ o srpsko-hrvatskoj top kvalitetnoj torti od prijenosa, i bošnjačko-patriotskom dreku u produkciji ToplogBećira i jataka iz Fejsa.
hladan.preminger wrote:
" Evo sprema se izmjena. U igru ulazi tarjeta amarilla". Copyright by Baho.
koliko izmišljenih verzija ovog događaja. čovjek je rekao da u igru ulazi cambio, poslije se sam sebi smijao u više intervjua. svima se dešava, samo kod nas prave famu od toga.