kakonako wrote:... E,sad kako do vode mnogo je tesko pitanje,ali krece se,dragi moj "snadjeni" filmadzijo.Usput skini tog idiota sa avatara,jebo filmove,on je bio perjanica zlocincko rezima Milosevica,valjda ti je poznato.Ceca je P dim za ovog ublehasa i dzigeru.
A baška šubara...! Pa još i petokraka !
_BataZiv_0809 wrote:Sta je trebalo uciniti devedesetih je dobro pitanje, koje prevazilazi moje sposobnosti predikcije i analize. Ono sto znam je da se bez qrtza ne ide u svatove, a ni u rat bez oruzja, a da se ni mlinar i hodza ne stavljaju za logisticare.
Ti to o Čengićima, Šahinpašićima, begovima...? Ponekad i ti kažeš ono što treba reći - jasno i glasno !
Iako ga i ti znaš "tupiti" i "palamuditi", ovdje si debelo u pravu. Ovaj post ti nije bezvezan. Nimalo...!
VCorp wrote:Kakve smo mi imali ratne vođe dobro je da nas ima ikako. Da se nisu komandiri i generali oglušivali i radili kontra Alijinih naredbi pitanje je bi li nas bilo ikako. Sto puta sam rekao da je nama iz V. korpusa najveća sreća što smo bili u okruženju daleko od Sarajeva, jer da su Alija i njegovi miševi mogli direktno da se kontrolišu sad bi se od Kladuše do Sane i Ključa viorili srpski orlovi a ne ljiljani.
Ovdje ti, bome, potpisujem svaku riječ i svako slovo ! Aferim !
..